Innen indulj!

Ahhoz, hogy a lehető legeredményesebben el tudd érni a vállalkozásod céljait, előtte az alapokkal kell kezdened. Ha ezek nincsenek meg, akkor sajnos a legtöbb marketing kommunikációd ötletszerű,  és hatástalan lesz.

Elképzelhető, hogy a “marketing alapok” és az “ideális vásárló” szavak hallatán egyből lekonyul a szád széle, de állj meg kérlek egy
pillanatra és tedd a szívedre a kezed. Meg is csináltad valaha ezeket a marketing alapokat vagy csak “hallottál róla”? (Ha megcsináltad az összes lenti leckét és 1 percen belül elő tudod venni a leírt doksikat, akkor elismerésem, mehetsz tovább!)

 

Jusson eszedbe: a marketingben nem az számít mit tudsz, hanem mit csinálsz. És bizony a leírt ideális vásárló dokumentum, az ütős pozicionálás, a visszautasíthatatlan ajánlat vagy akár a meggyőző értékesítési oldal megspórolhatatlan, ha sikert akarsz elérni.

 

Össszeállítottam neked egy SIKERUTAT, amin ha végigmész és felhasználod a vállalkozásodban a tanultakat, hihetetlen eredményeket tudsz elérni. Egy olyan folyamat lesz a kezedben, amit a magyar vállalkozók nagy része vagy nem is ismer, vagy nem tud használni. Szóval kérlek, – a saját érdekedben – csináld meg az alábbi leckéket. Alap nélkül kártyaváron kívül még semmit nem építettek. Te pedig olyan céget szeretnél magadnak, aminek folyamatosan van új érdeklődője és vevője, igaz?

 

 

További kulcs anyagok a Sikerúthoz

Gratulálok, végigjutottál a Sikerút alapjain! 🙂 De mielőtt még elégedetten hátradőlnél, mutatunk pár kulcs anyagot, amit imádni fogsz. Ezek az anyagok a Sikerút alapjaira épülnek, és segítenek kihozni a maximumot az ajánlatodból, az oldalaidból, szövegeidből. Nem mellesleg olyan “apróságokat” is elrejtettünk bennük, mint például a Facebook hirdetések mesterkurzusát, ami szuperhasznos lesz, akár kezdő, akár haladó tudásod van a hirdetések elkészítésében.