Csatlakozz az vállalkozóhoz, aki már bizalmat szavazott a könyvnek.

Nincs elég vevőd?
Több bevételt szeretnél?

A kezedbe adom a 3 lábú vevőszerző rendszert, ami a kiszámítható online bevételed alapja lesz!

Megmutatom, hogyan legyenek mindig új érdeklődőid.
Segítek, hogy szerethetővé válj a követőid számára.
Masszív profitot fogsz elérni a meglévő követőid aktivizálásával.

Február 4. éjfélig tudod előrendelni a könyvet! Szállítás: február 15-ei héten

nap
óra
perc
msp

Neked írtam az Új vevők futószalagon könyvet!

Igen, neked, mert te is...

Kezdő vállalkozó vagy

Papíron már vállalkozó vagy, de a vevők még sehol? Akkor ez a könyv pont neked való! Letörli a térképedről a zsákutcákat és kijelöli a legrövidebb utat ahhoz, hogy új vevőid jöjjenek futószalagon.

Haladó vállalkozó vagy

Ha már sikeres cégvezető vagy, akkor tudod mennyit érhet 1-1 ötlet, ebben a könyvben pedig több is van. Ráadásul sok haladó ügyfelem már a marketingesét akarja képezni “kasszaközeli” gondolkodásra, ez a könyv erre való.

Marketinges vagy

Ha azt akarod, hogy sorban álljanak érted az ügyfelek, akkor bizonyítanod kell. A legjobb bizonyíték pedig az, ha szállítod az eredményeket. A könyvben leírt tudás alkalmazásával jelentősen nő majd az értéked, így a bevételed/fizetésed is.

Gondolkozol vállalkozás indításon

Senki nem indul az elején sokmilliós tőkével, szóval bevétel és vevő kell majd! Nem érsz rá évekig márkát építeni meg az Insta feeded színeivel szórakozni, kell egy rendszer ami pénzt hoz, különben megfullad a bizniszed.

5 dolog, amit meg fogsz köszönni
ennek a könyvnek

5 dolog, amit meg fogsz köszönni
ennek a könyvnek

1

Megnő a bevételed és a profitod is

Minden sikeres vállalkozás 3 pillérre épül: új érdeklődők, bizalomépítő kommunikáció és profittermelő kampányok.

A könyvben részletes útmutatót kapsz, így képessé válsz idegenekből első vásárlót gyártani,szinte futószalagon, ezzel pedig teljesen megváltozik a vállalkozásod matekja.

Nagyobb lesz a bevételed és több kasszában maradt profitod lesz.

2

A magasabb profitnak köszönhetően elindul a pozitív spirál a vállalkozásodban felfelé​

Amikor képes leszel a saját megélhetéseden vagy a mostani kollégáid bérén felül is többlet pénzt termelni, beindulnak a dolgok.

A pénzen még több segítséget (akár külsős, akár belsős) vásárolhatsz majd, ami egy felfelé ívelő spirálra helyezi a vállalkozásodat.

És persze bármikor dönthetsz úgy is, hogy a pénzeden szabadidőt veszel (=kiszervezel bizonyos tevékenységeket) ami szintén nem hátrány.

3

Megtanulsz rendszerben gondolkodni ahelyett, hogy a csillogó dolgok után szaladnál​

Az újabbnál újabb eszközök ömleni fognak rád a 2020-as években (és várhatóan utána is), és ha nem rendszerben gondolkozol, fölöslegesen fogsz szaladgálni az aktuális fénylő gyémántkavics után.

Ez a könyv segít, hogy megértsd, mi az, amivel valóban foglalkoznod kell a magasabb profit érdekében, és mi az, aminek a csábítását nyugodt szívvel figyelmen kívül hagyhatod.

4

Olyan vállalkozást építesz fel, amit szinte lehetetlen lemásolni

Őszinte leszek: amit meg akarok tanítani neked, azt nem könnyű összerakni.

Vért, verítéket, anyagi áldozatot, a tanuláshoz szükséges alázatot és szemmel látható időbefektetést kíván az elején. Nem önfeledt játék, hanem néha éjszakázásba nyúló vállalkozásépítés.

Ha Te végigjárod ezt az utat, utcahosszal leszel az átlagos konkurenseid előtt. Innentől kezdve hiába másolja le egy-egy címsorodat, termékedet vagy ötletedet, mert valójában fogalma sem lesz róla, hogy a motorháztető alatt mi van.

5

Úgy élheted az életed, ahogy szeretnéd, a vállalkozásod lesz érted és nem fordítva

Tudom milyen vállalkozni. Sokszor stresszes, főleg amikor épp nincs elég bevétel.

Ilyenkor a kedvünk nem az igazi, néha a saját egészségünket is elhanyagoljuk. A legnagyobb árat pont ott fizetjük, ahol a legjobban fáj: a családunk és emberi kapcsolataink oltárán…

Amikor a párunkkal, gyermekeinkkel vagy éppen barátainkkal nem tudunk elég időt tölteni, mert robotolni kell az épphogy elég pénzért… na az szívás. Nem mondom, hogy ez csettintésre átalakul egyik hónapról a másikra. De azt igen, hogy elindítalak egy úton, amin ha végigmész, meglesz a gyümölcse.

10+1 kérdés, amire választ kapsz a könyvből

 1. Mi volt az a legnagyobb hiba, amit eddig elkövettél a marketingedben?
 2. Mi az a 6 folyamat, amivel biztosan sikeresen tudsz érdeklődőket szerezni?
 3. Mi az a 3 tényező, ami szükséges ahhoz, hogy egy webshop hónapról hónapra megtömje a zsebed?
 4. Melyik az az érdeklődőszerző folyamat, amit akkor is sikerrel használhatsz, ha fizikai boltod van?
 5. Milyen módszerekkel szerezhetsz érdeklődőket akkor, ha infotermékes biznisszel nyomulsz?
 6. Melyik az a marketing eszköz, amivel egyszerre tudsz érdeklődőket szerezni, bizalmat építeni, és még vásárlókat is szerezni?
 7. Mi az  “Szakember szindróma” és hogyan szabadulhatsz meg tőle? 
 8. Mi az az egyetlen módszer, amellyel hosszú távon is biztonsággal tudod növelni a követőtáborodat?
 9. Miről írj az email kampányaidban annak érdekében, hogy ne tartsanak vérszívó kapitalistának?
 10. Mi az a 3 elem, amit minden kampányodba be kellene építened
 11. Hogyan tudod folyamatosan fenntartani a követőid érdeklődését még egy 2-3 hetes kampányban is?

Ők már olvasták a könyvet

“10+ éve követek marketingeseket és tanulom a marketinget. Zsolt a leghitelesebb és legprofibb, sőt a legemberibb marketinges számomra. Amikor követtem a tanácsait, sosem bántam meg. Ebben a könyvben végre egy saját módszerben összefoglalta a tapasztalatait, jó szívvel ajánlom!”

Mészáros Róbert
BrandBirds

"Kisvállalkozóként kis pénzzel, kevés idővel kell harcba szállnunk a vevők figyelméért. Ehhez hatékony marketingeszközökre van szükségünk, amik azonnal pénzt termelnek. Az ebben a könyvben bemutatott rendszer az általam ismert leghatékonyabb."

Szendrei Ádám
Tudástár Klub

Nem akarsz zsákbamacskát? Olvass bele a könyvbe!

Tudom, hogy már furdal a kíváncsiság, mi lehet a könyvben, szóval segítek tisztábban látni, mekkora érték rejlik benne.

Lapozz bele, mielőtt megrendeled!

Ebben a könyvben nem fogsz csalódni,
ez nem egy lapos csalitermék

Szeretek olvasni, folyamatosan képzem magam, és nagyon keserű érzés, amikor egy könyv csalódást okoz, és nem éri meg az olvasásba fektetett időt.

Pont ezért tudom garantálni neked, hogy ez a könyv más lesz.

A könyvet 2 munkanapon belül ki is szállítjuk neked!

““Ez a könyv egy bullshitmentes gyakorlati útmutató! Valójában tankönyv. Zsolt rendkívül konkrét építőkockákból álló, igen gyakorlatias, apró lépéseket is tartalmazó rendszert mutat be, amit csak le kell másolni. Ettől sokkal átláthatóbbá válik az előttünk álló út!””

Terei Miklós
VideóNINJA

"Váááu, nekem nagyon tetszett! Köszönöm, hogy olvashattam! Receptre írnám fel minden kezdő, és akár haladóbb vállalkozónak is! Szuper összefoglalója mindannak, ami stratégiai szinten fontos egy vállalkozás sikeres marketingjéhez, de belemegy a legapróbb részletekbe, számtalan kézzel fogható, azonnal alkalmazható, bevethető példával."

Gódor Eszter
Kids Online English online angol nyelviskola

Hagyjuk a Teslát, meg az Apple-t,
ebben a könyvben csak igazi
magyar példák vannak (pontosan 21 db)

Hagyjuk a Teslát, meg az Apple-t,
ebben a könyvben csak igazi
magyar példák vannak (pontosan 21 db)

Sok könyvben, amikor a példákra kerül a sor, vagy száraz kutatásokról olvashatsz, vagy olyan gigacégek sikerpéldáiról, mint a Tesla vagy az Apple. 

Nem hibáztatlak, ha ezeket olvasva széttárod a kezed: jó-jó, de én ezzel mit kezdjek?

Pont ezért ebben a könyvben a magyar valóságot hoztam el neked. Nem amerikai példák, nem másik kultúra, nem elméleti kutatás, hanem hazai cégek, akik már megcsinálták.

Lesz köztük kisebb sikerpélda, amit Te is el tudsz hinni magadról. És lesz nagy is, ami inspirálni fog, hogy hova lehet eljutni.

Látni fogod hogyan csinált Terei-Vigh Krisztina 700e Ft-os bevételű kampányt a COVID első hullámának közepén, majd utána egyből 1,3M Ft volt a következő dobásának a bevétele. Mindkettő szinte tiszta profit, mert nem volt hirdetési költség és online tananyagot adott el főzés témában. 

Találkozni fogsz azzal a vevőszerző rendszerrel is, amit Szendrei Ádám épített fel, az övé a Tudástár Klub, Magyarország legnagyobb előfizetéses klubja 5000+ taggal és 200M Ft fölötti árbevétellel.

Mielőtt kifogást keresnél, nem csak infotermékes bizniszekről lesz szó a könyvben, láthatod majd a Don’t Panic Angol nyelviskola hálózat vevőszerző rendszerének a példáját is, Ők egy 10 egységből álló országos fizikai nyelviskola, egy milliárd körüli éves forgalommal. Szolgáltatóként ezt kötelező kipróbálnod!

Webshopokra is gondoltunk: külön érdeklődő- és vevőszerző stratégia van a könyvben, megvalósított élő webshopos példával.

S persze ez nem minden… Összeszámoltuk,
egész pontosan 21 db cégnek van valamilyen példája a könyvben. Szerinted ez megér néhány ezer forintot?
Ja, és jut eszembe, a bónuszokat még nem is mutattuk…

Milyen bónuszokat kapsz a könyv mellé?

Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

A könyvben végigmegyünk 13 érintési lehetőségen, amit a saját kasszarobbantó kampányodban fel tudsz majd használni. Azért, hogy a saját leveleidet még könnyebb legyen elkészíteni, 3 sikeres kampány mintaleveleit fogod megkapni. Le tudod őket tölteni, és inspirálódva belőlük könnyebben meg tudod írni a saját leveleidet.

Időnyerő folyamatleírások

Bónuszként két olyan minta folyamatleírást kapsz, amiket a csapatommal mi is nap mint nap használunk, s ezek mellett a saját kampány checklistánkat is megtalálod, amivel lépésről-lépésre végigvezetünk a kampányolás legfontosabb lépésein.

Ügyfélmágnes nyílt nap minták

A könyvben az érdeklődőszerző folyamatok között megtalálod majd a nyílt napot, amelyre 3 példát is hoztunk. Azért, hogy minél sikeresebben modellezhesd le a nyílt napot, és eredményes legyen a sajátod, 3 konkrét aloldalt is kapsz a példák mellé.

Hogyan találj rá a legjobban fizető ügyfelekre? tananyag

Egy közel 20 perces, stúdió minőségű videóban részletesen körbejárjuk az ideális vásárlód meghatározásához szükséges kérdéseket, és konkrét sablont is adok neked ahhoz, hogy saját magad is meg tudd határozni, kik hozzák számodra a legtöbb profitot, kiket tudsz a legjobban szolgálni úgy, hogy ez neked valóban megérje.

Hogyan derítsd ki, hogy mi van az érdeklődők, vevők fejében? tananyag

Ebben a tananyagban megnézzük, mikor fontos piackutatással foglalkoznod, milyen típusai vannak, kiket érdemes megszólítanod, és milyen rendszerrel tudod létrehozni akár teljesen kezdő szintről is a saját kérdőívedet.

Akik ajánlják a könyvet

Csepregi Balázs

SalesAutopilot

Vicsai Gábor

Marketing Amazing

Mészáros Róbert

BrandBirds

Dudás Andor

Instaproject

Árva Balázs

Funnelogia

Szávai Norbert

Shoprenter

Pongor-Juhász Attila

Pongor Publishing

Szendrei Ádám

Tudástár Klub

Berkes-Bognár Nikolett

Socialight

Legyen előtted a lényeg: kérd a könyv tervrajzát is!


Tudjuk, hogy ezt a könyvet rongyosra fogod olvasni, mert tele van konkrétumokkal, gyakorlati útmutatással. 

Ha nem akarod minden egyes alkalommal keresgélni a könyvben azt, hogy

 • hogyan csináld meg az önfinaszírozó listaépítéses folyamatod,

 • melyik érdeklődőszerző modellt használd a 6 közül,

 • milyen tartalomötleteket valósíts meg,

 • hogyan tervezd meg a kampányod 16 lépésben,

 • melyik az a 3 tartalom, amit egy kampány előtt ki kell küldened (és mi is volt bennük..)

 • hogyan építsd fel a kampányodat 13 különböző érintésben,

akkor kérd a könyvedhez azt a szuperrészletes, kétoldalas, A3-as tervrajzot, amit neked készítettünk!

A tervrajzot a megrendeléskor hozzá tudod adni a könyvhöz!

Ha biztosra akarsz menni:
tervezz velem egy teljes napon keresztül!

Bár tudom, hogy mekkora érték van ebben a könyvben, azt is jól tudom, hogy nem megy mindenkinek az önálló megvalósítás. Túl sok a feladat, állandó tűzoltásban vagy, és nehéz egy konkrét napot kijelölnöd arra, hogy leülj, és a könyvben olvasottak segítségével megtervezd, hogyan fogod egészen új alapokra helyezni a 2021-es éved.

Éppen ezért ebben is kapsz segítséget, és ha szeretnéd, akkor közösen, online, február 22-én megtervezzük, hogyan fogod átültetni a gyakorlatba a frissen szerzett tudást.

Gyere el a Vevőszerző Rendszer Tervező Napra, és közösen gatyába rázzuk az éved! Egy kész vevőszerző stratégiával mehetsz haza, ha kihasználod ezt a lehetőséget!

Mit kapsz a Vevőszerző Rendszer Tervező Napon?

5 izgalmas előadással készülünk!

Azért, hogy jobban lásd, mekkora értéket vehetsz ki ebből a napból, nézzük meg a részletes tematikát:

Mit kell tudnod a Vevőszerző Rendszer Tervező Napról?

Ha úgy döntesz, hogy eljössz a Tervező Napra, a könyvet az összes bónusszal +1 Ft-ért szinte AJÁNDÉKBA kapod!

Csak a könyvet kéred,
vagy jössz a Tervező napra is?

Új Vevők Futószalagon könyv

Új vevők futószalagon könyv​

2 munkanapon belül ki is szállítjuk neked!
5.990 Ft

Bónusz #1
Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

14.990 Ft

Bónusz #2
Időnyerő folyamatleírások

9.990 Ft

Bónusz #3
Ügyfélmágnes nyílt nap minták

5.990 Ft

Bónusz #4
Hogyan találj rá a legjobban fizető ügyfelekre? tananyag

9.990 Ft

Bónusz #5
Hogyan derítsd ki, hogy mi van az érdeklődők, vevők fejében? tananyag

9.990 Ft

365 napos pénzvisszafizetési garancia

57.940 Ft helyett csak

br. 4.990 Ft február 4-ig

Február 5-től:

br. 5.990 Ft

+ szállítási költség

Magyarországon br. 1.490 Ft

Új Vevők Futószalagon Vevőszerző Tervező Nap és könyv

ÚVF Vevőszerző Rendszer Tervező Nap február 22-én, online

29.990 Ft

Új vevők futószalagon könyv​

2 munkanapon belül ki is szállítjuk neked!
5.990 Ft

Bónusz #1
Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

14.990 Ft

Bónusz #2
Időnyerő folyamatleírások

9.990 Ft

Bónusz #3
Ügyfélmágnes nyílt nap minták

5.990 Ft

Bónusz #4
Hogyan találj rá a legjobban fizető ügyfelekre? tananyag

9.990 Ft

Bónusz #5
Hogyan derítsd ki, hogy mi van az érdeklődők, vevők fejében? tananyag

9.990 Ft

365 napos pénzvisszafizetési garancia

87.930 Ft helyett csak

br. 19.037 Ft február 4-ig

Február 5-től:

br. 24.990 Ft

+ szállítási költség

Magyarországon br. 1.490 Ft

Figyelem!
Csak február 4. éjfélig él ez az ajánlat!

Már csak ennyi időd van hátra, hogy beszerezhesd a könyvet:

nap
óra
perc
msp

Csak egy könyvet kérsz
vagy lecsapsz az akciós csomagokra?

Ha a Dupla fejlődés vagy a Tripla löket könyvcsomagot kéred, akkor elengedjük a szállítási költséget, és ajándékba adjuk a Tervrajzokat is!

Ajándékozz tudást, és válaszd az akár 60.000 Ft-os kedvezményt!

Alap UVF könyvcsomag

1 db Új vevők futószalagon könyv

2 munkanapon belül ki is szállítjuk neked!
5.990 Ft

Bónusz #1
Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

14.990 Ft

Bónusz #2
Időnyerő folyamatleírások

9.990 Ft

Bónusz #3
Ügyfélmágnes nyílt nap minták

5.990 Ft

Bónusz #4
Hogyan találj rá a legjobban fizető ügyfelekre? tananyag

9.990 Ft

Bónusz #5
Hogyan derítsd ki, hogy mi van az érdeklődők, vevők fejében? tananyag

9.990 Ft

365 napos pénzvisszafizetési garancia

57.940 Ft helyett csak

br. 4.990 Ft február 4-ig

Február 5-től:

br. 5.990 Ft

+ szállítási költség

Magyarországon br. 1.490 Ft

Dupla fejlődés csomag

2 db Új vevők futószalagon könyv

2 munkanapon belül ki is szállítjuk neked!
11.980 Ft

2 db Tervrajz

Ajándékba!
3.980 Ft

Bónusz #1
Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

14.990 Ft

Bónusz #2
Időnyerő folyamatleírások

9.990 Ft

Bónusz #3
Ügyfélmágnes nyílt nap minták

5.990 Ft

Bónusz #4
Hogyan találj rá a legjobban fizető ügyfelekre? tananyag

9.990 Ft

Bónusz #5
Hogyan derítsd ki, hogy mi van az érdeklődők, vevők fejében? tananyag

9.990 Ft

365 napos pénzvisszafizetési garancia

67.910 Ft helyett csak

br. 4.990 Ft február 4-ig

Február 5-től:

br. 11.990 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Tripla löket csomag

3 db Új vevők futószalagon könyv

2 munkanapon belül ki is szállítjuk neked!
17.970 Ft

3 db Tervrajz

Ajándékba!
5.970 Ft

Bónusz #1
Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

14.990 Ft

Bónusz #2
Időnyerő folyamatleírások

9.990 Ft

Bónusz #3
Ügyfélmágnes nyílt nap minták

5.990 Ft

Bónusz #4
Hogyan találj rá a legjobban fizető ügyfelekre? tananyag

9.990 Ft

Bónusz #5
Hogyan derítsd ki, hogy mi van az érdeklődők, vevők fejében? tananyag

9.990 Ft

365 napos pénzvisszafizetési garancia

75.890 Ft helyett csak

br. 4.990 Ft február 4-ig

Február 5-től:

br. 14.990 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Figyelem!
Csak február 4. éjfélig él ez az ajánlat!

Már csak ennyi időd van hátra, hogy beszerezhesd a könyvet:

nap
óra
perc
msp

A könyvem segítségével téged is segíteni foglak

“Ha van egy új kampány vagy termék ötletem online marketing területén, akkor elsőnek Domán Zsolttal beszélem át. Mindig több olyan zseniális ötlete van, amelyek milliókat tesznek a zsebembe!”

Pongor-Juhász Attila
Pongor Publishing Üzleti Bestseller Kiadó

“Zsoltot nem csak kezdő vállalkozóknak ajánlom, hanem olyan vállalkozóknak, nagyobb vállalkozásoknak is, akiknek szüksége van egy kis vérfrissítésre, külső szemre. Szakmai vakságban szenvedünk mi is néha és Zsolt friss szemléletével, meglátásaival szuper kampányokat építettünk fel együtt.”

Vas Timi
Don't Panic nyelviskola

Annyira biztos vagyok benne, hogy a könyv értéket ad neked, hogy 365 napig visszafizetem az árát, látatlanban is

Jól olvastad, 1 éved van arra, hogy dönts, tényleg megérte-e az árát a könyv. Tudom, most arra gondolsz, hogy 8 hónap múlva mégiscsak kellemetlen lesz emailben kérni a visszafizetést, de erre is gondoltam.

Nem akarom, hogy kellemetlenül érezd magad, ezért még csak egy emailt sem kell írnod, ha vissza akarod kérni a pénzt.

Csupán annyit kell tenned, hogy a megrendelés visszaigazoló levélből kattintasz egyet és bárminemű jóváhagyás nélkül a rendszerünk automatikusan visszautalja a pénzedet.

Ennyire bízunk abban, hogy jó cucc.

“Szeretem a szakkönyveket. Ha levennél egyet a polcomról és kinyitnád, akkor azt látnád, hogy tele van széljegyzetekkel és kiemelővel jelzett mondatokkal. Zsolt könyvét – amellett, hogy a „legrészletesebb ötletek” szekciómba került – nem egyszerűen filccel firkálgattam, hanem festőhengerrel. Igen, ennyi jó ötlet van benne – igen, a sztorikban is.”

Pusztai Ádám
Kollektíva

“Nem egy szokványos könyvet fogsz a kezedben. Ne azt csináld vele, mint a többi könyvvel, hogy pár nap alatt elolvasod, nyugtázod, hogy szuper volt, és felrakod a polcra a többi közé! Ez a könyv több ennél. Legyen mindig kéznyújtásnyira tőled, hiszen Zsolt könyve lehet a te személyes mentorod. Segíthet eligazodni az online marketing világában. Minden képessége megvan hozzá, hiszen (1) gyakorlatias, (2) tele van valós példákkal a magyar KKV piacról, és a "fénylő gyémántkavicsok" helyett a lényegre, (3) a stratégiára fókuszál.”

Vicsai Gábor
Marketing Amazing

Összefoglalva: ezt kapod a könyvtől

Összefoglalva: ezt kapod a könyvtől

Megérted a sikeres vállalkozók gondolkodásmódját

A könyv elolvasása után tudni fogod, miért nem tudtál eddig rendesen vevőt szerezni, és mik a vállalkozásod folyamataiban azok az igazán fontos dolgok, amikre fókuszálnod kell.

Bizonyítottan működő mintákat húzhatsz elő az új érdeklődők megszerzéséhez

Ahhoz, hogy több vevőd legyen, minél több, számodra minőségi érdeklődőt kell szerezned. Ehhez 6 db, aprólékos lépésekre bontott folyamatot kapsz a könyvben, csak át kell venned őket.

Receptet kapsz a bizalomépítő kommunikációhoz

Nem kell találgatnod, hogy miről írj a követőidnek, mégis imádni fognak! Élvezettel olvassák majd a posztjaid és a leveleid, te pedig erőlködés nélkül kommunikálhatsz.

Legális pénznyomdát működtethetsz, akár minden hónapban

Jól hangzik, hogy vállalkozóként bármikor írhatsz magadnak egy kampányt, és jön a pénz. Ha viszont fogalmad sincs, hogyan váltsd profitra a termékeidet, szükséged lesz egy részletes útmutatóra. A könyvben ezt is megkapod.

Ki az a Domán Zsolt és
miért bízhatsz meg benne?

Marketinges pályám elején a saját kezemmel kattintgattam össze a vevőszerző rendszert több vállalkozásnak is. Volt köztük állatorvosi rendelő, nyelviskola, online angol tanítás, alakformáló szalon, táplálékkiegészítős biznisz. Tudom mi vár rád, magam is szereztem már vevőt többféle vállalkozásnak.

A Hölgyelőny (webshop) egy termékkel 30 milliós bevételt termelt 99 nap alatt, az Online Katapult (infótermék) 2 év alatt 120 milliós bevétellel zárt, a DO! marketing (infótermék) 2019 augusztusától kezdve 14 milliós árbevételt csinált 2 szolgáltatással év végéig. Nem egyszer csináltam meg és nem is tegnap csaptam fel “gurunak”. Ha kíváncsi vagy bővebben a sztorimra, klikk ide.

És ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatok.

És ami a legfontosabb:

nem a semmiből találgatok.

Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel

Több ezer vállalkozónak segítettem már online és könyves formátumban, de személyesen is több száz ember kért tőlem tanácsot az online vevőszerzéshez. 

Akiknek már működik a vevőszerző rendszerünk, tőlük is tanulhatsz a könyvből

Trepinszki József a gyöngybarlang.hu társtulajdonosa mintaszerűen kivitelezett érdeklődőszerző folyamatot épített fel, amely 5,5 hónapig futott. Ennek eredménye rövid időn belül 11.000 új feliratkozó, és több, mint 1.680.000 Ft azonnali bevétel lett 515.000 Ft hirdetési költségből. Nemcsak ingyen szerzett új email címeket, de még profitot is termelt.

Csernai Kata, a seostrategia.hu tulajdonosa az első webináriumával 270e Ft hasznot termelt, s azóta is csinálja a webináriumokat. Az innen érkező ügyfelekből pedig 1-2 hónap múlva 695e Ft-nyi kivitelezési szerződést írt alá.

Lupui Iza, coach, tréner, kapcsolaterősítő mentor az első webináriumával azonnal 17 új vásárlót szerzett, ráadásul havi előfizetéses rendszerhez. Így nem csupán egyszeri 81.430 Ft-tal számolhat a vásárlásokból, hanem havi szinten hoz neki profitot egyetlen, jól megtartott webinár.

Kaszás Péter, a TeamGuide alapítója 2019 nyarán adta ki második könyvét. Mára több, mint 12.000 fős email listát sikerült építenie a könyv ingyenes részletének segítségével, és több, mint 2300 könyve talált gazdára.

Maradtak még kérdéseid?

Csak nyomd meg a “Kérem a saját könyvemet” gombot az oldalon a csomagoknál, és átkerülsz egy ürlaphoz, ahol az adataid megadásával leadhatod a rendelésedet.

Csak nyomd meg a “Kérem a Tervező Napot és a könyvet!” gombot az oldalon a csomagoknál, és átkerülsz egy űrlaphoz, ahol az adataid megadásával leadhatod a jelentkezésedet.

A Vevőszerző Tervező Nap február 22-én, hétfőn 9:30 és 18:00 között lesz.

A Vevőszerző Tervező Nap online, így nem kell utaznod.

Nem hátrány, de nem is feltétel. Minden feladaton úgy fogunk végigmenni, hogy megkapod a szükséges tudnivalókat, így nem jelent problémát, ha nem sikerül addig belenézned a könyvbe. 

Mindkettőt bankkártyával tudod kifizetni, teljesen biztonságos módon, a Braintree rendszerén keresztül.

Teljes mértékben. A bankkártya adataidhoz nem férek hozzá, ráadásul bármikor visszakérheted a könyv árát, lásd fent a garancia részt. Semmit sem veszíthetsz.

Külföldi országokba is tudsz rendelni, szállítunk az alábbi országokba: 

Ausztria, Belgium, Bulgária, Cseh Köztársaság, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Liechtenstein, Luxemburg, Németország, Olaszország, Románia, Spanyolország, Svájc, Szlovákia, Szlovénia

A szállítási költség országonként eltérhet, kérlek ezt megrendeléskor ellenőrizd!

Nem, jelenleg csak bankkártyás fizetéssel tudsz rendelni. Ez számodra is egy olcsóbb rendelési lehetőség, hiszen sem az utánvét díját, nem pedig extra adminisztrációs díjakat nem kell így fizetned.

A nyomda előzetes becslése alapján február 14-én szárad meg a könyv annyira, hogy szállítható legyen. Így a szállításokat várhatóan már február 15-én el tudjuk kezdeni, de legkésőbb február 24-éig egész biztosan csöngetni fog nálad a futár. 🙂

Február 14 után pedig 2 munkanapon belül ki is szállítjuk neked!

A postaköltség bruttó 1490 Ft egységesen, Magyarország területén belül mindenhova.

Külföldi szállítás esetén országonként változó, itt találod a nettó (5% ÁFA jön rá) szállítási költségeket:

Ausztria 2190 Ft

Belgium 2877 Ft

Bulgária 2877 Ft

Cseh Köztársaság 2190 Ft

Egyesült Királyság 14172 Ft

Franciaország 4622 Ft

Hollandia 2877 Ft

Horvátország 2190 Ft

Lengyelország 2877 Ft

Liechtenstein 14172 Ft

Luxemburg 2877 Ft

Németország 2877 Ft

Olaszország 4622 Ft

Románia 2190 Ft

Spanyolország 7141 Ft

Svájc 14172 Ft

Szlovákia 2190 Ft

Szlovénia 2190 Ft

A megrendelést követően kapni fogsz egy visszaigazoló emailt a vásárlásodról. Ebben a levélben találni fogsz egy linket, amire kattintva bármikor visszakérheted a pénzed, ha mégsem tetszett a könyv.

Ha leadtad a rendelésed, és a fizetés is megtörtént, de nem kaptál visszaigazoló emailt, kérlek írj a hello@domarketing.hu címre és utánajárunk.

Teljes mértékben. A bankkártya adataidhoz nem férek hozzá, ráadásul bármikor visszakérheted a könyv árát, lásd fent a garancia részt. Semmit sem veszíthetsz.

Külföldi országokba is tudsz rendelni, szállítunk az alábbi országokba: 

Ausztria, Belgium, Bulgária, Cseh Köztársaság, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Liechtenstein, Luxemburg, Németország, Olaszország, Románia, Spanyolország, Svájc, Szlovákia, Szlovénia

A szállítási költség országonként eltérhet, kérlek ezt megrendeléskor ellenőrizd!

Nem, jelenleg csak bankkártyás fizetéssel tudsz rendelni. Ez számodra is egy olcsóbb rendelési lehetőség, hiszen sem az utánvét díját, nem pedig extra adminisztrációs díjakat nem kell így fizetned.

A nyomda előzetes becslése alapján február 14-én szárad meg a könyv annyira, hogy szállítható legyen. Így a szállításokat várhatóan már február 15-én el tudjuk kezdeni, de legkésőbb február 24-éig egész biztosan csöngetni fog nálad a futár. 🙂

Február 14 után pedig 2 munkanapon belül ki is szállítjuk neked!

A postaköltség bruttó 1490 Ft egységesen, Magyarország területén belül mindenhova.

Külföldi szállítás esetén országonként változó, itt találod a nettó (5% ÁFA jön rá) szállítási költségeket:

Ausztria 2190 Ft

Belgium 2877 Ft

Bulgária 2877 Ft

Cseh Köztársaság 2190 Ft

Egyesült Királyság 14172 Ft

Franciaország 4622 Ft

Hollandia 2877 Ft

Horvátország 2190 Ft

Lengyelország 2877 Ft

Liechtenstein 14172 Ft

Luxemburg 2877 Ft

Németország 2877 Ft

Olaszország 4622 Ft

Románia 2190 Ft

Spanyolország 7141 Ft

Svájc 14172 Ft

Szlovákia 2190 Ft

Szlovénia 2190 Ft

A megrendelést követően kapni fogsz egy visszaigazoló emailt a vásárlásodról. Ebben a levélben találni fogsz egy linket, amire kattintva bármikor visszakérheted a pénzed, ha mégsem tetszett a könyv.

Ha leadtad a rendelésed, és a fizetés is megtörtént, de nem kaptál visszaigazoló emailt, kérlek írj a hello@domarketing.hu címre és utánajárunk.

Csak nyomd meg a “Kérem a saját könyvemet” gombot az oldalon a csomagoknál, és átkerülsz egy ürlaphoz, ahol az adataid megadásával leadhatod a rendelésedet.

Mindkettőt bankkártyával tudod kifizetni, teljesen biztonságos módon, a Braintree rendszerén keresztül.

5 őszinte érv, hogy miért nem kell félni a bankkártyás fizetéstől

3 logikus érv...

1. Visszahívási lehetőség

Minden banknak van úgynevezett “chargeback”, azaz visszahívási lehetősége az online kártyás tranzakciók során. Magyarul, ha olyan terhelés történt a bankkártyádon, amit Te nem hagytál jóvá, bármikor közbe tudsz avatkozni a bankod ügyfélszolgálatával felvéve a kapcsolatot. Ők pedig visszahelyezik a pénzt a számládra.

2. Nem a Mi honlapunkba írod a kártyaszámot

Te tulajdonképpen nem a Mi honlapunkon adod meg a bankkártya adataidat, hanem a Braintree honlapján. Ha megnézed a megrendelő űrlap forráskódját, akkor látszik, hogy iframe technológia segítségével van meghívva a Braintree honlapja és Te nekik adod meg egyenesen a bankkártya adatokat. Fő a biztonság szerintünk is. 🙂 Mi nem látjuk, nem tároljuk, nem ismerjük a kártyaadataid. Egyből a PayPal tulajdonú Braintreehez kerül – biztonságba.

3. PCI DSS követelmények: PIPA

A Security Metrics egy amerikai cég, akik arra szakosodtak, hogy a bankkártyás fizetési rendszereket biztonsági szempontból minősítsék. A cég minősítése szerint megfelelünk a PCI DSS szabványnak, így nyugodtan elfogadhatunk bankkártyát a honlapunkon.A PCI DSS a legnagyobb bankkártya társaságok (VISA, MasterCard, AMEX, JCD, Discovery) által létrehozott adatbiztonsági szabvány, aminek az a célja, hogy érdemben csökkentse a bankkártyás fizetéssel való visszaélés lehetőségét. Aki bankkártyás fizetést biztosít, annak meg kell felelnie a szabványnak.

2 "emberi" érv...

4. 7 év tanácsadói múlt = hitel és bizalom

Alapvetően tanácsadó vagyok, így a Te bizalmad a legfontosabb. Bolond lennék eljátszani a hitelemet, gondolj bele: utána hogyan tudnék kiállni egy színpadra? Hogyan ajánlana több szakmabeli, ha lenne egy pici gyanú is velem szemben, hogy esetleg visszaélek a kártyás fizetéssel? Sehogy.

5. A PayPal neve garancia

A fizetési szolgáltatóm a PayPal tulajdonában lévő Braintree. A PayPal a legrégebb óta online bankkártyás fizetést nyújtó cég a világon (tudtunkkal). Olyan cégek használják a Braintree-t, mint az AirBnB, az Uber, A GltHub. Nincs mitől tartanod.