További 40.000 Ft-os kedvezményt kapsz a WEBINAR kuponkóddal csütörtök éjfélig!

nap
óra
perc
másodperc

Hogyan szabadulj meg a szövegírás gyötrelmeitől

… és legyen kész minden értékesítési szöveged negyedannyi idő alatt a ChatGPT segítségével?

Mi 100+ órában teszteltük helyetted a mesterséges intelligenciát, megismertük a logikáját és kifejlesztettük neked a ChatGPT Szövegíró Mesterkurzust, amivel a ChatGPT lesz a saját, 0-24-ben rendelkezésre álló szövegíró zsenid!

Most valóra váltjuk egy álmod: 

úgy lehetnek készen a következő kampányod szövegei

1 napon belül, hogy neked alig kell írnod, és még az eredménnyel is elégedett leszel! És szinte ingyen van…

De figyelj, a legjobb ár csak csütörtök éjfélig él a WEBINAR kuponkóddal:

nap
óra
perc
másodperc

Ennek vége, ha tudod, hogyan kell jól használni a ChatGPT-t szövegírásra!

Lemondtál az igazán ütős szövegekről, mert nem tudsz jól írni, sem pedig vagyonokat fizetni egy profi szövegírónak?

Órákat szenvedsz a szövegekkel, mégsem jók, és csak bámulod az idegesítően villogó kurzort

A szövegeid mégsem robbanatanak kasszát... Tudjuk, milyen nehéz jó szöveget írni még akkor is, ha van benne tapasztalatod. Mi megszabadítunk a gyötrelmes munkától, a napokon át tartó agyalástól, hogy semmi más dolgod ne legyen, mint élvezni a profi szövegek kasszarobbantó hatását.

Egy örökkévalóság kivárni egy profi szövegíró várólistáját..., de azonnal kellene a segítség

Egy igazán profi szakember megszabadítana a szövegírástól és az eredménnyel is elégedett lehetnél, azonban ezekhez a kivitelezőkhöz akár hónapokkal korábban be kell jelentkezned, ami kivitelezhetetlen minden egyes kampányodnál.

A profik borsos árait nem tudod megfizetni, töredékáron oldanád meg a szövegírást

Örülsz, hogy végre sikerül találnod egy jó szövegírót, de az árai láttán felszaladhat a szemöldököd… Nem csoda, hiszen a tudást és tapasztalatot meg kell fizetni, de a te pénztárcád sem feneketlen. Van megoldás, amire nem kell százezreket költened. 😉

Kipróbáld a ChatGPT-t, de nem voltál elájulva az eredménytől

Ha pár percet, esetleg 1-2 órát “elszórakoztál” a ChatGPT-vel, de nem győzött meg igazán, akkor a helyzet az, hogy még senki sem mutatta meg neked a megfelelő logikát és a tuti parancssorokat. Ezeket magadtól lefejleszteni 100+ óra is lehetne, erre pedig nyilván nincs időd… Neked eredmények kellenek, nincs se időd, se energiád szórakozni valamivel, ami még nem győzött meg.

Arról álmodozol, hogy végre más ír helyetted szinte tökéletes szövegeket, te pedig tarolsz velük

Ráadásul nem megy el több időd a szövegek javítására, mint amennyi idő lett volna önállóan megírnod őket. Az, hogy megszabadulsz az írástól, már nem csupán vágyálom. 😉

A szuper ötleteid fele a fiókban marad, mert nem tudsz elég gyorsan megvalósítani

Tudom, hogy az ötleteid egy részét soha nem valósítod meg, mert abba is belefáradsz, ha csak belegondolsz, mennyi mindent kell megírni ahhoz, hogy az ötletedből pénz legyen. Most végre ez megváltozhat, órák alatt pipálhatod ki a feladatokat, és másnap már indulhat is a következő bevételt hozó kampányod!

ChatGPT Szövegíró Mesterkurzus

Mi megcsináltuk a magyar “használati utasítást” ahhoz, hogy a ChatGPT valóra váltsa a legvadabb szövegírási álmaidat!

100+ órát tettünk bele a tesztelésekbe és abba, hogy kiismerjük a ChatGPT logikáját. Írattunk vele extrém sok szöveget, mindenféle típusban és iparágban, majd a tapasztalatainkat egyetlen, több modulra osztott Mesterkurzusba csomagoltuk. Így megszületett az az anyag, ami valóra váltja a legvadabb szövegírási álmaidat is:

Az új fejlesztésünk két legfontosabb pillére:

70+ oldalnyi ChatGPT tudás szövegíráshoz

Ebből konkrét parancssorokat kapsz a legfontosabb szövegtípusokhoz: hirdetések, feliratkozó oldalak, értékesítési oldalak és kampánylevelek percek alatt lesznek készen, ha beveted!

A TOP ChatGPT tippjeinkkel!

A kézikönyvet kiegészítettük egy szuper gyakorlatias ChatGPT képzéssel, amit bármikor visszanézhetsz, hogy a legjobb tippeket elsőkézből kapd meg és építhesd be a saját folyamataidba.

Egyik sem működik igazán a másik nélkül, és garantáljuk, hogy ilyet itthon senki mástól nem kapsz, mert ez:

Neked készítettük a ChatGPT Szövegíró Mesterkurzust?

Igen, ha cégvezetőként ezekre vágysz:

Igen, ha marketinges, szövegíró vagy hirdetéskezelő vagy:

Milyen modulokat készítettünk a ChatGPT Szövegíró Mesterkurzushoz?

#1 modul:
10 különböző parancssor Fb hirdetéshez

Vettük a saját, jól működő Facebook hirdetéseink sablonjait, valamint a legjobb marketing szövegírási modelleket, és megalkottunk neked 10 különböző sablontó, hogy soha többé ne kelljen Facebook hirdetéseket írnod.

#2 modul:
2 db feliratkozó oldal parancssor letölthető csalihoz és webinárhoz

Tudod, hogy a listádban van a pénz, és az, hogy hány feliratkozód van, az optin oldaladon bukhat meg. Mi készítettünk a saját, tesztelt sablonjaink alapján két különböző modellt, így mindig lesz mihez nyúlnod!

#3 modul:
2 db univerzális értékesítési oldal parancssor elemekre bontva

Az egyik legkeményebb dió az értékesítési oldal megírása, ezt innentől elfelejtheted! Egy rövidebb és egy hosszabb verziót is kapsz, így a parancssorunkkal lesz egy kb. 80%-ban kész oldalad, amit csak finomítani kell. Már nem neked kell kitalálni a legütősebb mondatokat, amik el is adnak!

#4 modul:
9+1 db értékesítési email parancssor a legfontosabb kampányleveleidhez

A kampánylevelek írása nagy mumus, mert extrém sok időt elvihet, ezért ez sem maradhatott ki a sorból. Mostantól egy levél megírása, ha előtte kitöltötted a szükséges infókat, kb. 5 perc lesz. Ha lassú vagy, akkor 10. 😉

#5 modul:
2 db termékleírás parancssor webáruházaknak

Tudjuk, milyen macerás igazán jó termékleírásokat készíteni egy webáruházba, ezért megkönnyítjük a dolgod! Kapsz 2 db parancssort, egyet a részletes termékleírásokhoz használhatsz, egyet pedig a tömbösített leírások készítéséhez. Ezt hamarosan egy meglepetéssel bővítjük tovább. 😉

#6 modul:
3 db Facebook poszt parancssor

Ez sem csupán egyetlen sablon, hanem 3 különböző területen bevethető parancssort kapsz. Egyet a kampányaid posztjaihoz, egyet az értékesítő posztokhoz, egyet pedig az edukáló típusú posztokhoz. Így lesz változatos, mégis minőségi a kommunikációd!
Ezt a modult minden másik modulhoz ajándékba kapod!

#7 modul:
Parancssor videós hirdetések készítéséhez

Akár Facebook-ra, akár TikTok-ra akarsz videós hirdetéseket készíteni, mi megcsináltuk neked azt a parancssort, amivel nemcsak a tartalom lesz ütős! Konkrét forgatókönyvet kérhetsz a segítségével, hogy a lehető legtöbbet hood ki a hirdetésekből!

Ismerős az érzés, amikor lefejlesztesz valamit a vevőidnek, és amikor elkészülsz vele, szinte beleremegsz az izgatottságba, mert belegondolsz, hogyan fogja ez megváltoztatni, jobbá tenni az életüket? Mi pontosan ezt éreztük, amikor elkészültünk. 🙂

Amit kapni fogsz, azzal a ChatGPT lesz a saját, 0-24-ben rendelkezésre álló szövegíró zsenid, aki minden szöveget villámgyorsan és hatékonyan elkészít helyetted.

A ChatGPT kézikönyvvel gyerekjáték lesz legenerálni a legfontosabb értékesítési szövegeidet:

 • Attól függően, hogy melyik modult használod,  konkrét parancssorokat vethetsz be, méghozzá a legjobban működő felépítéssel!
 • A kézikönyv moduljaiban nemcsak parancssorokat találsz, hanem konkrét használati útmutatót a ChatGPT használatához. A parancssorok ezzel működnek igazán jól, ezért ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy valóban jó szövegeket tudj generálni, ne csak gagyi, tükörfordításhoz hasonló mondattömeget.
 • A képzés azzal az online oktatással válik teljessé, amiben átadjuk a legjobb tippeket a ChatGPT használatához. A tesztjeink során jó sok buktatóba belefutottunk, és mindegyikre kidolgoztunk egy-egy megoldást. Ezeket neked is átadjuk, hogy zökkenőmentesen használhasd a mesterséges intelligenciát.

Az eredmény: minden fontos szöveget, ami egy kampányhoz kell, legenerálhatsz órák alatt, ráadásul szemmel látható összeget spórolhatsz a saját munkaidődön és a kollégáid, kivitelezőid munkaidején is.

Nézz bele, milyen szuper anyagot raktunk össze neked!

Ebben a videóban megnézheted, hogy pontosan hogyan használjuk a parancssorainkat.

A példa egy hirdetési parancssor, amivel pillanatok alatt készül el több verzió főcímből, leírásból és elsődleges szövegből.

Mire képesek a parancssoraink?
Nézd meg a legenerált szövegeket, majd utána a videókat is!

Most megmutatunk neked néhányat abból a több tucatnyi szövegből, amiket generáltunk a ChatGPT segítségével. Látni fogsz itt hirdetéseket és értékesítési leveleket több típusú bizniszre. 

Ezekhez a szövegekhez a saját magunk által összeállított parancssorokat használtuk, és a végeredmény mutatja, mire számíthatsz, ha te is ezek segítségével íratod a szövegeidet! 🙂

A szövegek alatt megtalálod a kapcsolódó videókat is, érdemes megnézned őket 🙂

A termék: SEO honlap elemzés – https://seostrategia.hu/honlap-elemzes/

Facebook hirdetés – általános parancssorral:

[C1] – #Főcím

 1. “Google-látogatók: több és jobb? 💪🔝”
 2. “Gondoltad volna? SEO = ingyenes forgalom! 💰🔎”
 3. “Mentőöv a láthatatlanság tengerében? 🌊🔦”
 4. “Mitől nő a látogatószámod 300%-kal? 📈😮”
 5. “Miért költenél többet, mint kell? 💸💡”

[C2] – #Elsődleges szöveg

 1. “Szeretnél úszni a Google-látogatókban, anélkül, hogy vagyont költenél rá? 🤔 A SEO Honlap Elemzés pont neked való!👌 Ezzel a részletes keresőoptimalizálási auditálással értékes tanácsokat kapsz, amikkel magad is boostolhatod a weboldalad látogatottságát! ✨ Ne várj, cselekedj most és tereld a forgalmat saját weboldaladra! 👉”
 2. “Ha úgy érzed, hogy a weboldalad elsikkad a Google végtelen tengerében, akkor itt az idő, hogy változtass! 🕓 A SEO Honlap Elemzés segítségével észrevehetővé válik az oldalad a Google keresésben. ⭐️ Ne habozz, kezd el még ma! 🚀”
 3. “Akarsz hatalmas adag ingyenes forgalmat a weboldaladra, anélkül, hogy minden filléredet hirdetésekre költenéd? 💸 Akkor a SEO Honlap Elemzés neked szól! 🎯 Tarts velünk és tedd láthatóvá a weboldalad a Google-ben! 💪 Tegyél lépést most a siker felé! 👉”

[C3] – #Leírás

 1. “🔝Tedd láthatóvá a weboldalad!”
 2. “💡Ingyenes forgalom vár rád!”
 3. “💪Boostold a látogatószámodat!”
 4. “🔎Az SEO a kulcs!”
 5. “🚀Kezdd el most a változást!”

Facebook hirdetés – 2. verzió – AIDA modellel:

[C1] – #Főcím

 1. “300%-os látogató-növekedés? 😲🚀”
 2. “Kerülj előre Google-ben! 💪🔝”
 3. “Ingyenes forgalom? Így csináld! 💡🔍”
 4. “SEO elemzés: vállalkozásod booster-a? 💰🎯”
 5. “Miért hirdetnél, ha nincs rá szükség? 🤔💸”

[C2] – #Elsődleges szöveg

 1. “Hé, vállalkozó! Google-ben lemaradtál? 🙃 Ne aggódj, itt a megoldás: a SEO Honlap Elemzés! 💡 Már 1 hónap alatt látványos eredmények, 9-12 hónap alatt pedig akár 300%-os látogató-növekedés vár rád. ⏰ Ne hagyj ki egy ilyen lehetőséget! 👉 https://seostrategia.hu/honlap-elemzes/
 2. “Küzd a látogatószámmal? 😟 Nyugi, a SEO Honlap Elemzés meghozza a várt forgalmat! 💪 Ez nem hókuszpókusz, hanem a legjobb SEO technikák egy csokorban, könnyen érthető és alkalmazható formában. 👌 Ne habozz, kezdj hozzá most! 👉 https://seostrategia.hu/honlap-elemzes/
 3. “Google, jövünk! 🚀 A SEO Honlap Elemzéssel előtérbe kerülsz és akár 300%-kal növelheted a látogatószámot! 💥 Nem kell vagyonokat költeni, csak okosan cselekedni. Csekkold ki itt: 👉 https://seostrategia.hu/honlap-elemzes/

[C3] – #Leírás

 1. “🔍Végre több látogató!”
 2. “🚀Rakétázd a weboldalad!”
 3. “💰Ingyenes forgalom vár!”
 4. “💪Legyél te a Google királya!”
 5. “🎯SEO Elemzés: az utad a csúcsra!”

 

Ajánlatbemutató levél: 

[C1] Tárgymező: “🚀 Fedezd fel, hogyan robbanthatod fel a weboldalad látogatottságát!”

[C2] Betekintő szöveg: “SEO titkok a sikerért…”

[C3] Szia,

Mit szólnál hozzá, ha a weboldalad látogatóinak száma hirtelen robbanásszerűen növekedne? Hogy éreznéd magad, ha a Google találati listáján a te weboldalad tűnne fel először? Egyensúlyt teremtenél a bevétel és a kiadás között, ugye? Van egy olyan ajánlatom, amivel ez nem csak álom marad…

[C4] Alcím: “# A megoldás: A SEO Honlap Elemzés”

[C5] Elképzelted már, hogy milyen lenne, ha a látogatóid száma a Google-ből nem csak növekedne, de akár meg is triplázódna? Hogy éreznéd magad, ha úgy érkeznének a vásárlóid, hogy nem kell érte egy vagyonokat költened hirdetésekre? Miért költenél pénzt folyamatosan hirdetésekre, ha a SEO Honlap Elemzéssel sokkal hatékonyabban szerezheted meg a látogatókat? Mi lenne, ha egyszer befektetnél, és hosszú távon látnád a hasznát?

[C6] Mit ad neked a SEO Honlap Elemzés?

[C7]

 1. 🔍 Egy részletes SEO felmérés, amivel ráláthatsz a weboldalad jelenlegi helyzetére, és érthető tanácsokat kapsz a honlapod továbbfejlesztéséhez. Így már 1 hónap múlva láthatod a javulást a keresőben!
 2. 📝 Egy minimum 10 oldalas gyakorlati útmutató a kivitelezéshez, ami részletesen bemutatja, hogyan fejlesztheted a weboldaladat a Google szemében, így akár 3-6 hónap alatt egyre több kulcsszóra jelenik meg a weboldalad.
 3. 🎯 Egy online konzultáció, ahol felteheted az összes kérdésedet, és segítünk megérteni a SEO világát, hogy 9-12 hónap alatt akár 30-300%-kal is megnőjön a Google-ből érkező látogatóid száma!

[C8] Alcím: “# Az életed új fejezete: A Google első oldala”

[C9] => Te vagy a kapitány, a honlapod a hajód. De mi lenne, ha valódi térképhez juthatnál, ami végigvezet a Google tengerén? Egy térképhez, amitől minden vihart és zátonyt sikeresen kikerülsz, és biztosan eléred azt a szigetet, ahol ezrével érkeznek a minőségi látogatók a honlapodra. Gondolkozz csak el rajta! A mindenre kiterjedő, komplett SEO audit eredményeként kapott javaslatokkal, a honlapod megszólal majd a releváns keresőszavakon, a látogatóid száma pedig ugrásszerűen megemelkedik. Szinte hihetetlennek tűnik, de hidd el, ez az életedben egy új fejezet kezdete.

[C10] => Nem vagyunk egyformák. De ha olyan vállalkozó vagy, aki hisz a tettekben és szívvel-lélekkel akarja vinni a vállalkozását, akkor ez a SEO Honlap Elemzés éppen neked készült.

[C11] => Ne várj tovább, látogass el az oldalunkra és rendeld meg a SEO Honlap Elemzést! Éld meg a változást, élvezd a folyamatosan növekvő látogatói számot és a jobb találati helyet a Google keresőben. Kattints ide: https://seostrategia.hu/honlap-elemzes/

[C12] => U.i.: Ha azt szeretnéd, hogy a honlapod az online világban a te vállalkozásod erőssége legyen, a SEO Honlap Elemzés a legjobb megoldás a számodra. A Google első oldalára vezető út itt kezdődik: https://seostrategia.hu/honlap-elemzes/

2. verzió

[C1] => “Több látogató a honlapodon? Ez a trükk működik!”

[C2] => “Tudd meg a titkot most!”

[C3] => Szia! Az a gyanúm, hogy a honlapodnak kis frissítésre van szüksége, ugye? Talán észrevetted, hogy nem látnak elegen, és ez sajnos kihat a bevételeidre is. De mi lenne, ha segítene valaki, hogy a honlapod jobban látható legyen a Google keresőben? Ráadásul nem is bárki!

[C4] => “Alcím: Szabadulj meg a Google ‘láthatatlanságtól’ a SEO Honlap Elemzéssel!”

[C5] => Ez a SEO Honlap Elemzés egy zseniális lehetőség, hogy hatékonyabban használhasd a pénzed. Ne pazarold a pénzt számolatlanul hirdetésekre, ha egyszer a SEO segíthet. A honlapod releváns látogatók számára láthatóbbá válik, és a bevétel is növekszik. Képzeld csak el, hogy mennyi bevételtől esel el, ha nem használod ki a SEO előnyeit? Mi lenne, ha már 1 hónap múlva látnád a javulást a Google keresőben?

[C6] => “Mit ad neked a SEO Honlap Elemzés?”

[C7] =>

 1. Egy komplett SEO stratégia, tartalomfejlesztési ötletekkel: Kapsz egy minimum 10 oldalas gyakorlati útmutatót, ami segíti a honlapod optimalizálását.
 2. Kivitelezhető tanácsok: Nem csak elmélet, hanem gyakorlati tanácsokat is kapsz a honlapod optimalizálásához, hogy tényleges eredményeket érhess el.
 3. Személyre szabott konzultáció: Kapsz egy személyre szabott konzultációt, ahol átbeszélhetjük az elemzés eredményét és a további lépéseket.

[C8] => “Alcím: A SEO Honlap Elemzés átírja a honlapod sorsát!”

[C9] => Itt a lehetőség, hogy a honlapod hajójának a kapitánya légy, és egy térkép segítségével navigálhatsz a Google óceánján. Az elemzés eredményeként kapott javaslatokkal a honlapodra érkező látogatók száma jelentősen megnő, a bevétel pedig az egekbe szökik. Képzeld csak el, milyen érzés lesz, amikor a Google első oldalán találkozol a honlapoddal!

[C10] => Ha te is az a vállalkozó vagy, aki nem fél a kihívásoktól, és szeretné, ha a honlapja új szintre lépne, akkor ez a SEO Honlap Elemzés neked való!

[C11] => Ne várj tovább! Látogass el az oldalunkra és rendeld meg a SEO Honlap Elemzést! Érezd a változást, élvezd a növekvő látogatói számot és a jobb találati helyezést a Google keresőben. Kattints ide: https://seostrategia.hu/honlap-elemzes/

[C12] => P.s.: Ha azt akarod, hogy a honlapod erősséggé váljon a vállalkozásodban, akkor a SEO Honlap Elemzés a legjobb választás számodra. Légy a Google első oldalán és vezess a siker felé: https://seostrategia.hu/honlap-elemzes/

A termék: a megújult csomagolású szőlőmagolajos nappali krém https://www.yamuna.hu/skin-by-yamuna-nappali-arckrem-szaraz-borre-50-ml

 

Facebook hirdetés – általános parancssorral:

[C1] #Főcím

 1. 🍇 Tündökölj szőlőmag erejével! 🍇
 2. 👀 Van-e szőlőmagolaj a nappali krémedben? 🧐
 3. 👌 Így lesz a bőröd puhább, mint a bársony! ✨
 4. 👉 Száraz bőr? Itt a hidratálás mestere! 💧
 5. 😲 Fedezd fel a szőlő erejét az arcápolásban! 🚀

[C2] #Elsődleges szöveg

 1. Yamuna szőlőmagolajos nappali krém: olyan, mint egy finom, gyümölcsös smoothie a bőrnek – hidratál, védi és még az illata is isteni! 💖 Várja a kosarad! 👉 https://www.yamuna.hu/skin-by-yamuna-nappali-arckrem-szaraz-borre-50-ml
 2. Száraz, igénybevett bőr? A Yamuna szőlőmagolajos nappali krémje olyan frissítő, mint egy nyári zápor a leégett földeken. A bőr újra bársonyos és ragyogó lesz! 💫 Ne maradj le róla! ➡️ https://www.yamuna.hu/skin-by-yamuna-nappali-arckrem-szaraz-borre-50-ml
 3. Itt a titkos fegyver a száraz bőr ellen: a Yamuna szőlőmagolajos nappali krém. Hidratál, táplál és puhít, mintha csak egy luxus spa-kezelésen járt volna a bőr! 👑 Ne késlekedj! 👇 https://www.yamuna.hu/skin-by-yamuna-nappali-arckrem-szaraz-borre-50-ml

[C3] #Leírás

 1. 👑 Legyél a bőrápolás királynője! 🌟
 2. 💧 A hidratálás sosem volt még ennyire élvezetes! 😊
 3. 🚀 Ragyogj, mint soha előtte! ✨
 4. 💪 Légy erős a száraz bőr ellen! 👊
 5. 🍇 A szőlő ereje a bőröd szolgálatában! 🎁

 

Facebook hirdetés – 2. verzió – PAS modellel:

[C1] #Főcím

 1. 🍇 Tündöklő bőr? Irány a szőlőskert! 🌟
 2. 🌈 Bőrszárazság? Itt a megoldás! 💧
 3. 🚀 Száraz bőr? Ne hagyd, hogy legyőzzön! 💪
 4. 😍 Szőlőmagolaj a bőröd szolgálatában! 🌿
 5. 🎉 Tündökölj minden nap, szőlővel! 🍇

[C2] #Elsődleges szöveg

 1. Tudod mi az, ami zöld, de mégis csodát tesz a bőröddel? A szőlőmagolaj! 💚 Megújult összetételű, szőlőmagolajjal dúsított nappali arckrémünkkel a száraz bőr soha nem látott hidratáltságot kap. Tündökölj minden nap, szőlővel! https://www.yamuna.hu/skin-by-yamuna-nappali-arckrem-szaraz-borre-50-ml
 2. Bőrszárazság? Á, azt már leküzdöttük! 😎 A szőlő erejét hordozó nappali krémünkkel a száraz bőr soha nem tapasztalt hidratáltságot élvezhet. Hidratál, védi, és nem utolsósorban… isteni az illata! https://www.yamuna.hu/skin-by-yamuna-nappali-arckrem-szaraz-borre-50-ml
 3. Ha a bőröd szomjazik, itt az idő egy kis szőlőmagolajos spa-ra! 💦 Az új szőlőmagolajos nappali krémünk nem csak hidratál, de védi is a bőröd a korai öregedéstől. Ráadásul sminkalapnak is tökéletes! https://www.yamuna.hu/skin-by-yamuna-nappali-arckrem-szaraz-borre-50-ml

[C3] #Leírás

 1. 🌟 Csodás bőr? Ezzel nem álom! 🍇
 2. 💧 A hidratálás új dimenziója! 😍
 3. 🚀 Ragyogj, mint a csillagok! 🌟
 4. 💪 Küzdj meg a bőrszárazsággal! 💦
 5. 🌿 Természetes segítség a bőrödnek! 🍇

 

Ajánlatbemutató levél:

[C1]

Tárgymező: “🍇 Szőlőmagolajos titok a ragyogó arcbőrért!”

[C2]

Betekintő szöveg: “Száraz bőr? Itt a megoldás!”

[C3]

Szia,

Szembesültél már a tükör előtt azzal a látvánnyal, hogy a bőröd fakó, élettelen és száraz? Érezted már úgy, hogy bármit is teszel, semmi sem segít? Hidd el, nem vagy egyedül ezzel a problémával! A jó hír, hogy van egy hatásos megoldásunk erre, amit imádni fogsz!

[C4]

ALCÍM: “A megoldás: a Yamuna szőlőmagolajos nappali arckrém!”

[C5]

A Yamuna szőlőmagolajos nappali arckrém nem csak egy átlagos hidratáló. Ez egy igazi bőrmegújító csoda, aminek isteni az illata és könnyű a textúrája. Smink alá is ideális, mert gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros érzetet maga után. Bőrödet puhává, bársonyossá teszi, és olyan rugalmasságot ad neki, amitől tündökölni fogsz. Gondolkoztál már azon, milyen lenne, ha minden reggel frissen és ragyogóan néznél ki?

[C6]

Mit ad neked a Yamuna szőlőmagolajos nappali arckrém?

[C7]

 1. Antioxidánsokban gazdag: A szőlőmagolaj segít lassítani a bőröd öregedését és védi a környezet káros hatásaitól.
 2. Hidratálás: A kakaóvaj és a hialuronsav gondoskodik arról, hogy bőröd a nap folyamán hidratált maradjon.
 3. Bőrmegújítás: Az E-vitamin és a szőlőmagolaj lágyítja és puhává varázsolja a bőrödet.

[C8]

ALCÍM: “Merj tündökölni Yamuna szőlőmagolajos nappali arckrémmel!”

[C9]

Az általad választott Yamuna szőlőmagolajos nappali arckrém segíteni fog abban, hogy a bőröd a nap folyamán hidratált és életteli maradjon. Az E-vitamin és a szőlőmagolaj serkenti a bőrsejtek megújulását, így a bőröd folyamatosan friss és fiatalos marad. El tudod képzelni, milyen lenne minden nap bársonyos és ragyogó arcbőrrel tündökölni?

[C10]

Egy Yamuna szőlőmagolajos nappali arckrémmel te is ragyogó és egészséges arcbőrt érhetsz el, csak próbáld ki!

[C11]

Ne hagyj ki ezt a csodálatos lehetőséget, és rendeld meg most a Yamuna szőlőmagolajos nappali arckrémet! Kattints az alábbi linkre, és legyél Te is a Yamuna csodás arcbőrű nőinek közösségének tagja! https://www.yamuna.hu/skin-by-yamuna-nappali-arckrem-szaraz-borre-50-ml

[C12]

U.i.: Ragyogj a Yamuna szőlőmagolajos nappali arckrémmel, és légy büszke a tükörképedre! Kattints a linkre, és rendeld meg most a bőrödnek ezt a csodálatos ajándékot!

 

Ajánlatbemutatás PAS modellel:

 

Tárgymező: “✨ Fedezd fel a bőröd szőlőmagos hidratálásának csodáját! Bőrragyogás csak egy kattintásra!”

Szia Szépség!

Szeretnéd, ha a bőröd tükörbe nézve olyan csodálatos lenne, mint egy jól hidratált szőlőszem, és ne egy kiszáradt, repedezett szőlőhéjat láss? A bőröd szomjazik a hidratálásra, csak úgy, mint a szőlő a napsütésre és a tápanyagokra.

Jól ismerjük ezt a problémát, a Yamuna szőlőmagolajos kozmetikumai éppen erre lettek kifejlesztve. Gondoltad volna, hogy a szőlő nem csak a borászok, de a bőrápoló szakértők kedvence is? Ez a csodálatos antioxidánsokkal teli termés lassítja az öregedési folyamatokat, és a környezeti hatások elleni védelmet is erősíti.

Ezért ajánljuk neked a megújult összetételű, szőlőmagolajjal dúsított nappali arckrémünket, ami a száraz arcbőr hidratálására lett tervezve. Egy igazi megoldás a bőrszárazság ellen, mert csodás tapintásúvá, hidratálttá varázsolja a bőrt. Különösen hasznos a hámló, feszülő bőr számára, mert a szőlőmagolaj és E-vitamin védi a bőrt a korai öregedéstől, míg a kakaóvaj és a hialuronsav pedig lágyítja és puhává teszi.

Az illata pedig olyan, mintha egy szőlőskertben sétálnál! De az illat mellett a textúrája is könnyű, és gyorsan beszívódik, így nem hagy zsíros érzetet, smink alá is ideális. Mindezek mellett a bőr rugalmasságát is fokozza, így az arcod olyan bársonyos lesz, mintha éppen egy szőlőszem lenne.

Hogyan hangzik mindez 4299 Ft-ért? És mindez csak egy kattintásra van tőled a https://www.yamuna.hu/skin-by-yamuna-nappali-arckrem-szaraz-borre-50-ml oldalon.

Add meg a bőrödnek azt a ragyogást, amit megérdemel, és legyen az arcod olyan gyönyörű és bársonyos, mint egy szőlőszem a napsütésben!

Üdv,

[Yamuna csapat]

A termék: Csípőprotézis nyílt nap
https://bmm.hu/csipoprotezis-nyilt-nap/

 

Facebook hirdetés – általános parancssorral:

 

[C1] #Főcím

 1. “Új fejezet vár! 👴👵👍”
 2. “Ismerje meg a lehetőségeket! 🧑‍⚕️🏥”
 3. “Ön is fájdalommentesen élhet! 💃🕺”
 4. “Jöjjön el és tapasztalja meg! 📅📍”
 5. “Álma valóra válhat! 🌈💪”

[C2] #Elsődleges szöveg

 1. “Tudjuk, hogy a fájdalom legyőzése kihívás lehet. A mi csípőprotézis nyílt napunkon olyan információkkal és tanácsokkal látjuk el, amelyek segítenek abban, hogy a legjobb döntést hozza. 💪 Ne várjon tovább, regisztráljon most! 👉”
 2. “A csípőprotézis műtét az Ön életminőségét javító esemény lehet. A mi nyílt napunkon személyre szabott konzultációt és információkat kínálunk, hogy a legjobb döntést hozhassa. 👍 Regisztráljon most, és szabaduljon meg a fájdalomtól! 👉”
 3. “A csípőprotézis műtét számos kérdést felvet. A mi nyílt napunkon válaszokat adunk, hogy könnyebb legyen a döntés. Jöjjön el és ismerje meg a műtéti lehetőségeket. Kattintson és regisztráljon most! 👉”

[C3] #Leírás

 1. “Kezdje új életét most! 🌈”
 2. “Legyen fájdalommentes! 💪”
 3. “Jöjjön, ismerje meg! 🧑‍⚕️”
 4. “Várja az új lehetőségeket! 🏥”
 5. “Regisztráljon most! 📅”FB hirdetés – AIDA modellel:

 

[C1] #Főcím

 1. “Életminőség, új szinten! 🚀”
 2. “Új időszám kezdődik! 👣”
 3. “A változás kezdetén áll! 🔄”
 4. “Harcban a fájdalommal! 👊”
 5. “Tudás a kezében! 🧠”

[C2] #Elsődleges szöveg

 1. “Az élet túl rövid ahhoz, hogy azt fájdalommal töltsük. Márpedig a csípőprotézis műtét nemcsak az életminőséget, hanem magát az életet is megváltoztathatja. Ismerje meg a lehetőségeket a mi csípőprotézis nyílt napunkon! 💪 További részletekért látogasson el ide: https://bmm.hu/csipoprotezis-nyilt-nap/
 2. “A döntés nehéz, de az információ hatalom. A csípőprotézis nyílt napunkon válaszokat adunk a kérdésekre, amelyek megkönnyítik a döntést. Regisztráljon most, és fedezze fel az új lehetőségeket! 👍 További részletek itt: https://bmm.hu/csipoprotezis-nyilt-nap/
 3. “A fájdalom legyőzése nem lehetetlen feladat. A csípőprotézis nyílt napunkon a legjobb szakemberek válaszolnak a kérdéseire, hogy könnyebb legyen a döntés. 🏥 Készüljön fel az új kezdetre! További információk itt: https://bmm.hu/csipoprotezis-nyilt-nap/

[C3] #Leírás

 1. “A változás a kezében! 🌈”
 2. “Nyitott nap, új lehetőség! 🔑”
 3. “Legyen része a megoldásban! 🚀”
 4. “Tudjon meg többet most! 🧠”
 5. “Várjuk szeretettel! 🏥”

 

Fő kifogást kezelő levél

[C1] => Tárgy: “Félelmek a csípőprotézis műtéttől?”

[C2] => Bevezető: “Hogyan szabadulhat meg a fájdalomtól?”

[C3] => Tudjuk, hogy a csípőprotézis műtéttel kapcsolatos félelmek igen komolyak lehetnek, ezért örömmel írjuk ezt a levelet Önnek, hogy segíthessünk ezeknek a félelmeknek a leküzdésében. Kérdéseket tesz fel magában a műtéttel kapcsolatban, de nem találja a válaszokat? Szeretné végre megszabadulni a fájdalomtól és élvezni az életet a korábbi aktív életmódjában?

[C4] => Alcím: “Ön is úgy érzi, hogy nincs elég információja a csípőprotézis műtétről?”

[C5] => A csípőprotézis műtéttel kapcsolatos félelmek nem csak Önt foglalkoztatják. Sokan küzdenek ugyanezzel a kérdéssel, és az ok egyszerű: a legtöbben hibásan gondolkodnak erről. Nem a hibája, hogy az emberek túlnyomó többségéhez hasonlóan Ön is félelmet érez a műtéttel kapcsolatban.

[C6] => Kíváncsi arra, hogy mit gondolunk a műtéttel kapcsolatos félelmekről?

[C7] => Alcím: “Hadd osszuk meg Önnel a gondolatainkat a csípőprotézis műtéttel kapcsolatban!”

[C8] => Teljesen természetes, ha félelmei vannak a csípőprotézis műtéttel kapcsolatban, hiszen ez egy komoly beavatkozás. De nézze meg ezt a lehetőséget: részt vehet egy olyan nyílt napon, ahol minden kérdésére választ kaphat. Személyes konzultációt folytathat rendkívül tapasztalt orvosokkal, akik minden kérdésben segítenek és személyre szabott tanácsokkal látják el a további terápiát illetően.

[C9] => Szeretne egy olyan helyen megjelenni, ahol minden kérdésére választ kaphat, és egy olyan műtéti eljárást ismerhet meg, ami a legmodernebb és legeredményesebb?

[C10] => A csípőprotézis nyílt napunkon többek között egy minimál invazív műtéti technikával is megismerkedhet, ami jelentősen csökkenti a műtét utáni fájdalmat és a gyógyulási időt. Az orvosok szakértői lesznek a kérdéseinek, és a lehető legjobban megpróbálnak segíteni Önnek.

[C11] => Alcím: “Milyen előnyöket kínál a minimál invazív csípőprotézis műtét?”

[C12] => A minimál invazív technika legnagyobb előnye, hogy kisebb a műtéti seb, ezáltal kevesebb a műtét utáni fájdalom, rövidebb a kórházi tartózkodás és gyorsabb a gyógyulás. A módszerrel csökkenthető a szövődmények kockázata is, ami szintén nagyon fontos szempont.

[C13] => Szeretne többet megtudni erről a technikáról, hogy jobban megérthesse, miért tartjuk annyira ígéretesnek?

[C14] => Alcím: “Legyen részese ennek a különleges eseménynek és szabaduljon meg a félelmektől!”

[C15] => Ha szeretne többet megtudni a csípőprotézis műtétről és szeretné leküzdeni a félelmeit, csatlakozzon hozzánk a nyílt napon! Itt minden kérdésére választ kaphat, megtudhatja, hogy milyen előnyöket kínál a minimál invazív műtéti technika és hogy mennyire biztonságos és hatékony.

[C16] => Kész arra, hogy újra élvezze az aktív életet, és megszabaduljon a fájdalomtól?

[C17] => Az út a fájdalommentes élethez a félelmek leküzdésével kezdődik, és mi szeretnénk Önt támogatni ebben a folyamatban. Várjuk Önt szeretettel a nyílt napon!

Üdvözlettel,

[Orvosi csapat neve]

Ajánlatbemutatás PAS modellel:

 

Tárgy: Meghívó az életminőséget javító, ingyenes csípőprotézis nyílt napra!

Kedves [Ideális Vásárló Neve],

Önnek is azon jár az esze, hogy a táncparketten vagy akár csak a villamoson könnyedén szökellhetne, ha a csípője nem sajogna állandóan? Mint mindenki, ön is fájdalommentes életre vágyik, és pontosan ebben tudunk segíteni.

Hogy legyen egyszerűbb és könnyebb a döntés, szeretném meghívni önt a Szent Magdolna Magánkórház ingyenes csípőprotézis nyílt napjára. Ne ijedjen meg a protézis szótól, sőt, ha már most mosolyog, remekül járunk!

Itt az alkalom, hogy szemtől szemben találkozzon tapasztalt ortopéd sebészeinkkel, Dr. Molnár Péterrel és Dr. Gáspár Szabolccsal, akik nemcsak szívélyesek, de szakszerűek is. Minden kérdésére választ adnak, anélkül, hogy hónapokig sorban kellene állnia. Sőt, még a leleteit is megbeszélheti velük, és készítünk egy ingyenes röntgen felvételt is!

Kíváncsi, hol játszódik mindez? A csodás Buda szívében, a Zsigmond tér 10 szám alatt található kórházunkban várjuk önt 2023.05.26-án, pénteken 10 órától. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött – mégpedig itt: https://bmm.hu/csipoprotezis-nyilt-nap/

Ha csípőprotézis műtéten gondolkodik, de szeretne előbb mindent megtudni róla, itt a lehetőség! Megértjük a félelmeit, de higgye el, a szakorvosaink által alkalmazott legmodernebb minimál invazív műtéti technikák gyorsabb és kevesebb fájdalommal járó rehabilitációt tesznek lehetővé.

Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legjobb kezekben érezze magát. Műtét előtt, alatt és után. Ezért várjuk önt a nyílt napon, hogy megkönnyítsük a döntését és segítsünk a fájdalommentes élet felé vezető úton.

Ne feledje, a helyek száma korlátozott, csupán 50 főt tudunk fogadni! Ne hagyja, hogy elkapkodják előle a lehetőséget, regisztráljon most!

Üdvözlettel,

Milyen minőségű szöveget kapsz a parancssorainktól?
Íme egy Facebook hirdetés élő legenerálása!

Nézd meg videón is, hogy futtatjuk le a hirdetési parancssorokat kedves ügyfelünk, a Yamuna számára!

Ebből a videóból láthatod, hogy mindegy, milyen bizniszed van, a parancssorok működnek!

Hogyan generálhatsz ütős toborzó levelet egy nyílt naphoz akár egészségügyi témában is?

Kedves Ügyfelünk, a BMM (Budai Mozgásszervi Magánrendelő) számára generáltattunk egy nyílt nap értékesítő levelet, szintén percek alatt!

Első kézből bizonyosodhatsz meg afelől, hogy a parancssorok mennyire megdöbbentően minőségi eredményt hoznak ki, és mennyi időd felszabadul a használatuk által!

A parancssorainknak egy értékesítési oldal sem akadály, nézd meg hogy csináljuk!

A legjobbat hagytuk a végére: egy komplett értékesítési oldal szövegét is létrehozhatod percek alatt, hiszen a videón láthatod, hogy mindössze néhány perc alatt készen lett a szöveg egyharmada!

SEO optimalizálással foglalkozó ügyfelünk, a SEOStratégia értékesítési oldalának példáját láthatod.

Igen, jól gondolod, ez a Te bizniszednél is pont ennyire egyszerűen működhet!

Miért egyedi a magyar piacon a ChatGPT Szövegíró Mesterkurzus?

Miért egyedi a magyar piacon a ChatGPT Szövegíró Mesterkurzus?

Minden szövegtípusra készítettünk egy-egy modult. Hirdetések, feliratkozó oldal, értékesítési oldal és levelek, posztok és termékleírások…
egyik elkészítése sem fog többé gondot okozni!

A modulokatt úgy készítettük el, hogy bármikor bevethető legyen az adott parancssor, és mindenre lesz több variációd is.
Úgy fogod érezni magad, mintha lenne egy állandó, 0-24-es szövegíród készenlétben, aki minden kérésedet lesi.

Ez nem egy nemzetközi anyag gyors, gagyi fordítása, hanem saját munka, többszáz beszélgetés és 100+ órás tapasztalatcsere alapján.

Az általunk készített parancssorokkal kb. 80%-ban készen lesz a szöveged pár perc alatt. Az eddigi 100% helyett csak 20-25%-ot kell neked beletenni ahhoz, hogy megszülessen a kész szöveged, ráadásul jobb lesz, mint amit egyedül készítettél volna, kb. 10x ennyi idő alatt.

A modulokban nem egy soros parancsokat és ordas általánosságokat találsz. Tudjuk, hogy ezekből használhatatlan eredményt kapnál. Mi vettük a fáradtságot és fogtuk a saját legjobb szövegíráshoz használt sablonjainkat, atomjaikra szedtük őket és átfordítottuk a ChatGPT nyelvére, majd addig teszteltük a parancssorokat, míg olyan eredményt kaptunk, amit mi is ki mernénk küldeni a saját listánkra.

És a legfontosabb:
Nem egyszerű sablonokat kapsz, mert ebben a marketinges és szövegírói tudásunk is benne van. Elképesztő sok kampányt futtattunk eddig mindenféle termékre. Volt kampányunk kisebb árú online tanfolyamra és sokszázezres képzésre is, Nem szégyelljük, hogy volt, amikor buktunk, de ezekből rengeteget tanultunk, így mára már megvannak a saját jól bevált mintáink mindenre - amiket most te is megkapsz.

Mit mondanak azok az ügyfeleink, akik már kipróbálhatták a ChatGPT Szövegíró Mesterkurzus?

Nálunk igazán megéri bekerülni a legjobb képzéseink résztvevői közé, ugyanis az Új Vevők Futószalagon, valamint a Belső Kör programjaink résztvevői már megkapták ajándékba ezt a kézikönyvet. Ők már kipróbálták, és ezt mondták róla:

Valaki 1.
Csernai Kata, a seostrategia.hu tulajdonosa az első webináriumával 270e Ft hasznot termelt, s azóta is csinálja a webináriumokat. Az innen érkező ügyfelekből pedig 1-2 hónap múlva 695e Ft-nyi kivitelezési szerződést írt alá.

Valaki 2.
Csernai Kata, a seostrategia.hu tulajdonosa az első webináriumával 270e Ft hasznot termelt, s azóta is csinálja a webináriumokat. Az innen érkező ügyfelekből pedig 1-2 hónap múlva 695e Ft-nyi kivitelezési szerződést írt alá.

Élő képzéssel segítjük, hogy profin használd a ChatGPT-t!

Július 5-én 13:00-tól élőben találkozunk Zoom-on

Tudjuk jól, hogy mennyire fontosak azok a gyakorlati tippek, amikre sok-sok órás kemény munkával jöttünk rá. Saját bőrünkön tapasztaltuk meg, mi működik, és főleg mi nem működik a ChatGPT-vl való kommunikációban. 

Ezek kincset érő tapasztalatok, amiket átadunk ezen az élő alkalmon, ráadásul még kérdezni is tudsz majd. 

Ne aggódj, ha nem tudsz élőben jönni, mert felvételről bármikor visszanézheted!

Egy kis extra meglepetés:
már folyamatban vannak az újabb fejlesztéseink!

Néhány napja tartottam egy élő webinárt a ChatGPT parancssorokkal kapcsolatban, és felmerült pár kérés, fejlesztési lehetőség a kézikönyvünkkel kapcsolatban. 

Nekünk az a legfontosabb, hogy valóban használható tudást kapj, ezért már bele is vetettük magunkat abba, hogy továbbfejlesszük a Mesterkurzust. 

A következő lépésben ezekkel az extrákkal fogjuk kiegészíteni a Mesterkurzusban található parancssorokat:

 • termékleírási parancssorok webshopoknak
 • Facebook poszt parancssorok a legértékesebb posztokhoz
 • egyszerűbb értékesítési oldal parancssor könnyebben értékesíthető termékekhez
 • parancssorok videós hirdetésekhez

Ezeken már el is kezdtünk dolgozni, így napokon belül te is megkapod őket, ha most vásárolsz!

És egy extra jó hír: a vásárlásodtól kezdve 3 hónapon át minden frissítést INGYEN megkapsz a Mesterkurzushoz!

Ha félsz attól, hogy nem tudod használni a ChatGPT-t, ezt a félelmed is eloszlatjuk!

Ne aggódj, a segítségünkkel gyerekjáték lesz használni a ChatGPT-t! 

A Mesterkurzusunkban olyan rész is szerepel, ami végigkalauzol téged lépésről lépésre azon, hogy

 • hogyan hozz létre fiókot, ha még nincs
 • hogyan fizess elő a 4.0 változatra, amivel jobb minőségű szövegeket tudsz generálni, mint az ingyenes változattal
 • hogyan tudod beállítani, hogy a 4.0 verziót használd a szövegek készítéséhez

Ezt a segítő cikket rögtön a Mesterkurzus elején megkapod, így biztosan nem fog nehézséget okozni a parancssorok használata. 

Most sem hagyunk bónuszok nélkül, ezeket kapod a ChatGPT Szövegíró Mesterkurzus mellé

Exra bónusz

EXTRA BÓNUSZ: Marketing Évtervező Tábor jegy

November 15-16-án tartjuk az Évtervező Táborunkat, aminek a végén kész marketingtervvel állhatsz fel. Gyakorlati tudást kapsz, amit akár már a karácsonyi kampányodban is felhasználhatsz!

ÉRTÉKE: 39.990 Ft

Bónusz #1

Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

Azért, hogy a saját leveleidet még könnyebb legyen elkészíteni, 3 sikeres kampány mintaleveleit fogod megkapni. Le tudod őket tölteni, és inspirálódva belőlük könnyebben meg tudod írni a saját leveleidet.

ÉRTÉKE: 14.990 Ft

Bónusz #2

“Az idő pénz” – időgazdálkodási és produktivitási képzés

Egy videós tréningben megmutatom neked, mik a legjobb eszközeink és taktikáink, amelyekkel megkönnyítjük a saját munkánkat, és csökkentjük a felesleges kérdések, feladatok számát. Ha már az elejétől jó alapokkal dolgozol, gyorsabban haladsz és elégedettebb lehetsz a nap végén.

ÉRTÉKE: 49.900 Ft

Bónusz #3

Időnyerő folyamatleírások

Bónuszként két olyan minta folyamatleírást kapsz, amiket a csapatommal mi is nap mint nap használunk, s ezek mellett a saját kampány checklistánkat is megtalálod, amivel lépésről-lépésre végigvezetünk a kampányolás legfontosabb lépésein.

ÉRTÉKE: 9.990 Ft

Mennyibe kerül a ChatGPT Szövegíró Mesterkurzus?

Előre megsúgom: sokkal kevesebbe, mint amennyiért egy szövegíró elkészít neked EGYETLEN értékesítési oldalt

Mind a 7 modul és az összes bónusz egyben 244.590 Ft helyett

79.990 Ft + ÁFA

Bizonytalan vagy, hogy megrendeld-e?

100%-os elégedettségi garanciát kapsz!

Biztos vagyok abban, hogy egyedülálló értéket kapsz ettől a képzéstől, ezért 100 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok.

Ha úgy érzed, hogy nem vagy elégedett az általunk végzett munka minőségével, nem találod kellően értékesnek a kézikönyvet és a képzést, akkor jelezd nekünk e-mailben 100 napon belül és visszaadjuk a pénzedet teljes egészében.

ChatGPT szövegíró mesterkurzus megrendelése

Ne hagyd ki a 40.000 Ft-os plusz kedvezményt, használd a WEBINAR kuponkódot! Eddig érvényes az ajánlat:

nap
óra
perc
másodperc
Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával a kurzust
3. KÉSZ is vagy.

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. A SimplePay rendszerében kell majd megadnod csak a kártyaadatokat a következő oldalon. A SimplePay az ismert OTP Bank leányvállalata, így megbízhatsz bennük. (És valószínűleg használtad is már, ismerős lesz a felület.).

Kérdésed van? Segítek!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@domarketing.hu e-mail címre és 2 munkanapon belül örömmel segítek neked.

100%-ig, hiszen a magyar SimplePay megoldását fogod majd használni. Az OTP tulajdonában álló SimplePay jóideje megbízható bankkártyás fizetési szolgáltató.

A bankkártya adataidat nem nekem adod meg, hanem a SimplePaynek.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

A számláidat így érheted majd el.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Maradtak még kérdéseid?

Csak nyomd meg a “Kérem a saját könyvemet” gombot az oldalon a csomagoknál, és átkerülsz egy ürlaphoz, ahol az adataid megadásával leadhatod a rendelésedet.

Csak nyomd meg a “Kérem a Tervező Napot és a könyvet!” gombot az oldalon a csomagoknál, és átkerülsz egy űrlaphoz, ahol az adataid megadásával leadhatod a jelentkezésedet.

A Vevőszerző Tervező Nap február 22-én, hétfőn 9:30 és 18:00 között lesz.

A Vevőszerző Tervező Nap online, így nem kell utaznod.

Nem hátrány, de nem is feltétel. Minden feladaton úgy fogunk végigmenni, hogy megkapod a szükséges tudnivalókat, így nem jelent problémát, ha nem sikerül addig belenézned a könyvbe. 

Mindkettőt bankkártyával tudod kifizetni, teljesen biztonságos módon, a Braintree rendszerén keresztül.

Teljes mértékben. A bankkártya adataidhoz nem férek hozzá, ráadásul bármikor visszakérheted a könyv árát, lásd fent a garancia részt. Semmit sem veszíthetsz.

Külföldi országokba is tudsz rendelni, szállítunk az alábbi országokba: 

Ausztria, Belgium, Bulgária, Cseh Köztársaság, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Liechtenstein, Luxemburg, Németország, Olaszország, Románia, Spanyolország, Svájc, Szlovákia, Szlovénia

A szállítási költség országonként eltérhet, kérlek ezt megrendeléskor ellenőrizd!

Nem, jelenleg csak bankkártyás fizetéssel tudsz rendelni. Ez számodra is egy olcsóbb rendelési lehetőség, hiszen sem az utánvét díját, nem pedig extra adminisztrációs díjakat nem kell így fizetned.

A nyomda előzetes becslése alapján február 14-én szárad meg a könyv annyira, hogy szállítható legyen. Így a szállításokat várhatóan már február 15-én el tudjuk kezdeni, de legkésőbb február 24-éig egész biztosan csöngetni fog nálad a futár. 🙂

Február 14 után pedig 2 munkanapon belül ki is szállítjuk neked!

A postaköltség bruttó 1490 Ft egységesen, Magyarország területén belül mindenhova.

Külföldi szállítás esetén országonként változó, itt találod a nettó (5% ÁFA jön rá) szállítási költségeket:

Ausztria 2190 Ft

Belgium 2877 Ft

Bulgária 2877 Ft

Cseh Köztársaság 2190 Ft

Egyesült Királyság 14172 Ft

Franciaország 4622 Ft

Hollandia 2877 Ft

Horvátország 2190 Ft

Lengyelország 2877 Ft

Liechtenstein 14172 Ft

Luxemburg 2877 Ft

Németország 2877 Ft

Olaszország 4622 Ft

Románia 2190 Ft

Spanyolország 7141 Ft

Svájc 14172 Ft

Szlovákia 2190 Ft

Szlovénia 2190 Ft

A megrendelést követően kapni fogsz egy visszaigazoló emailt a vásárlásodról. Ebben a levélben találni fogsz egy linket, amire kattintva bármikor visszakérheted a pénzed, ha mégsem tetszett a könyv.

Ha leadtad a rendelésed, és a fizetés is megtörtént, de nem kaptál visszaigazoló emailt, kérlek írj a hello@domarketing.hu címre és utánajárunk.

A képzéssel hozzá fogsz férni egy online oktató felülethez, amelyen megtalálod a ChatGPT kézikönyvünket a konkrét parancssorokkal. A megvásárolt moduloktól függően fogsz hozzáférni hirdetésekre, feliratkozó és értékesítési oldalakra, valamint értékesítési levelekre készített parancssorokhoz. Ezen felül hozzáférést kapsz online a Zoom-on tartott ChatGPT oktatásunkhoz is, amit akárhányszor visszanézhetsz!

A képzési anyagokat egy online oktató felületen keresztül éred el, amihez meg fogod kapni a belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót. Ha már van nálunk tanulói fiókod, akkor a belépési adataiddal egyszerűen el tudod érni a képzést, nem lesz szükség semmilyen új adatra, belépésre vagy változtatásra. 

Nem tervezünk időkorlátot bevezetni a hozzáféréshez, egyszer megveszed és a tiéd, amíg áll az oldalunk. 🙂

Az első 3 hónapban biztosan, ez a csomag része. 🙂

Nem, átutalással is lehetséges a fizetés, ha neked ez kényelmesebb, vagy elakadsz a bankkártyás fizetéssel, bátran válaszd ezt. 

Jelenleg nincs és ebben az árkategóriában nem tervezzük. Ez önmagában is egy kedvezményes ár, akkor jársz a legjobban, ha most vásárolsz. 

Ha leadtad a rendelésed, és a fizetés is megtörtént, de nem kaptál visszaigazoló emailt, kérlek írj a hello@domarketing.hu címre és utánajárunk.

Igen, a felvételt bármikor meg tudod nézni  a tanulói felületeden. 

Csak írnod kell egy emailt nekünk a hello@domarketing.hu címre, amiben jelzed, hogy szeretnél élni a garanciával. Mi ezt követően egyeztetjük veled a részleteket és visszautaljuk a vételárat. 

Működnek az ingyenes, 3.5 változattal is, de sokkal jobb minőségű szöveget kapsz a 4.0 változattal, ami fizetős. Ez nagyságrendileg 20 dollár egy hónapra, de ez még így is sokkal kedvezőbb, mint bármi más megoldás a szövegírásra. 🙂

Ezekre pontos instrukciókat, segítő cikkeket adunk neked a Mesterkurzusban, így nem lesz nehéz használnod a programot.

Image by frimufilms on Freepik
Image by DCStudio on Freepik