Vélemények, sikersztorik

Vélemények,
Sikersztorik

276285741_1680131912328592_6691767814982994402_n
Videó lejátszása
2022-03-17-do-marketing-expo-congress-hotel-geberle-berci-photography-2048px_0126
uvf
2022-03-17-do-marketing-expo-congress-hotel-geberle-berci-photography-2048px_0258
Videó lejátszása
2022-03-17-do-marketing-expo-congress-hotel-geberle-berci-photography-2048px_0348
DO_EVENT_IMG_3119-scaled.jpg
Videó lejátszása
2022-03-17-do-marketing-expo-congress-hotel-geberle-berci-photography-2048px_0276

Ezen az oldalon összeszedtük az eddigi programjainkról, tagságunkról az összes véleményt.

Az itt olvasott idézeteket, sztorikat mind nekünk küldték a résztvevők, hogy megköszönjék a segítséget.

A célunk, hogy minden résztvevőnek lehessen egy sikersztorija, ezért a programjainkban mindenki kap:

Írásos és videós tananyagokat

Bármelyik képzésre is jelentkezel, segítségképp rengeteg plusz anyagot kapsz az alap csomagok mellé, hogy még könnyebben és gyorsabban el tudd érni a vállalkozói céljaidat.

Személyes segítséget a csapatunktól

Az egész csapatunk a renfdelkezésedre áll, akár DO! marketing Klubtag vagy, akár a több hónapos programunkra jelentkezel. Az élő képzéseken ez még hangsúlyosabb.

Mintasablonokat

Tudjuk jól, hogy nem elég egy olyan tananyag,, ami nem ad példát, ezért a saját leírásainktól kezdve az e-mail sablonjainkig mindent megkapsz, amit szabadon felhasználhatsz a saját vállalkozásodban.

De először is, ki az a Domán Zsolt és miért tudna segíteni neked?

Ki az a Domán Zsolt és
miért bízhatsz meg benne?

Marketinges pályám elején a saját kezemmel kattintgattam össze a vevőszerző rendszert több vállalkozásnak is. Volt köztük állatorvosi rendelő, nyelviskola, online angol tanítás, alakformáló szalon, táplálékkiegészítős biznisz. Tudom mi vár rád, magam is szereztem már vevőt többféle vállalkozásnak.

A Hölgyelőny (webshop) egy termékkel 30 milliós bevételt termelt 99 nap alatt, az Online Katapult (infótermék) 2 év alatt 120 milliós bevétellel zárt, a DO! marketing (infótermék) 2019 augusztusától kezdve 14 milliós árbevételt csinált 2 szolgáltatással év végéig. Nem egyszer csináltam meg és nem is tegnap csaptam fel “gurunak”. Ha kíváncsi vagy bővebben a sztorimra, klikk ide.

És ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatok.

És ami a legfontosabb:

nem a semmiből találgatok.

Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel

Több ezer vállalkozónak segítettem már online és könyves formátumban, de személyesen is több száz ember kért tőlem tanácsot az online vevőszerzéshez. 

Nézzük is, milyen véleményük és sikersztorijaik vannak a programjainkon résztvevőknek!

DO! marketing Klub tagok véleményei

A DO! marketing Klub egy előfizetéses rendszer, ahol egy havi tagsági díjért cserébe rengeteg videós és írott tananyagot, technikai útmutatót, esettanulmányt mesterképzést és folyamatleírást érnek el a résztvevők, ráadásul nincs hűségidő sem, így bármikor lemondhatják a hozzáférést.

Ezek a vélemények nem lettek “külön kérve”. Mind egy szálig maguktól írtak vélményt a klubtagok.

Nem csak vélemény: A Klubban átadott vevőszerző stratégiával igazi sikersztorik születnek

Ha hajlandó vagy dolgozni, ezeket te is megtapasztalhatod

Terei-Vigh Kriszti
(etelerzes.hu)

Kriszti már a legelső első “rendes” email kampányában 690.000 Ft bevételt szerzett a tanultak segítségével. Mivel ez az első kampánya volt, úgy gondolta, még jobb eredményeket érhet el később. igaza volt! 2020 szeptemberében megcsinálta a második kampányát, amellyel már kereken 1.000.000 Ft bevételt sikerült termelnie.

Csernai Kata
(seostrategia.hu)

Kata a tanultak alapján webinárokkal kezdett el ügyfeleket szerezni ÉS listát építeni. Már az első webináriumával 300 új feliratkozót és 359.000 Ft bevételt szerzett, alig 70.000 Ft befektetéssel. Később arról is beszámolt, hogy 695.000 Ft-nyi kivitelezési szerződést kötött meg 1 hónappal később, olyan ügyfelekkel, akik a fizetős workshopján részt vettek.

Gódor Eszter
(esztertainment.com)

Eszter külföldön sikerrel visz egy nyelviskolát, és szintén webinárral indított. Meglévő követőivel néhány webinár segítségével kb. 10.000 eurós bevételre tett szert!

Trepinszki József
(mezbarlang.hu)

József a hirdetéseit pörgette fel, és 2 hónap alatt több, mint 5000 feliratkozót szerzett, 180.000 Ft befektetésből, amely végül 650.000 Ft bevételhez juttatta.

Lupui Iza
(lupuiiza.hu)

Lupui Iza, coach, tréner, kapcsolaterősítő mentor az első webináriumával azonnal 17 új vásárlót szerzett, ráadásul havi előfizetéses rendszerhez. Így nem csupán egyszeri 81.430 Ft-tal számolhat a vásárlásokból, hanem havi szinten hoz neki profitot egyetlen, jól megtartott webinár.

Ha a Klub ilyen sikeres, vajon milyen volt a Villám Vevőszerző Program?

A VVP egy 7 napos megvalósítás volt, ahol végig mentünk a legfontosabb vevőszerző és bevételnövelő lépéseken, és együtt készítettük el a feladatokat. Ez egy egyszeri esemény volt, a covid helyzet miatt segítettünk így a vállalkozókon..

Ezt a tudást később beépítettük a DO! marketing Klubba, hogy mindenkinek elérhető legyen. Ezt a Klubbon belül 12 lépéses sikerútnak nevezzük, ami több napos profi felvett videókból, tesztekből, feladatokból áll.

Ha a Klub ilyen sikeres, vajon milyen az Új Vevők Futószalagon több hónapos képzésünk?

A több hónapos UVF programunk azoknak valók, akiknek már van alap tudása a marketingről, és hajlandó eredményesebbé tenni a folyamatait az útmutatóinkkal. Ez a legszemélyesebb programunk, és itt kapsz legtöbb “Domán Zsoltot”, ugyanis minden kérdésedre személyre szabottan válaszol, és minden hónapban tart egy több órás kérdezz-felelek élőt csak a tagoknak, hogy a legprofibb segítséget nyújthassa.

Az eredményeikről szintén önként számoltak be a résztvevők, és imádunk minden sikert belőle!

Legyél te a következő sikersztori

Asztalosné G. Veronika

Veronika már két programunkat is végigcsinálta, az elsőt még az online marketingben zöldfülűként kezdte el, mára pedig ott tart, hogy 50%-kal nőtt a forgalmuk a megelőző évhez képest!
 
50% nem rossz pénz, főleg egy olyan bizniszben, ami erősen helyhez kötött, hiszen Pestről vagy Debrecenből nem fogják Makóig vinni az emberek a szőnyegeiket egy jó kis tisztításért.

Dr. Szilágyi-Németh Lilla

Szilágyi-Németh Lilla, a PénzügyesAnyu alapítója már havi 1M+ jutalékot tud szerezni pénzügyi tanácsadóként, gond nélkül.
 
Ráadásul eddig megtartott 7 webinárjából már most közel 5 milliós bevétele van, a webinár résztvevőinek pedig harmada-fele azonnal kér tőle egy konzultációt.

Zsilák Judit

Zsilák Judit, a MyFaceYoga alapítója több, mint 9 milliós bevételt ért el 6 webinárjával, de itt nem állt meg, mert márciusban csinált egy kihívást is, ami elképesztő eredményekkel zárult:
 
150.000 Ft hirdetési költségből 240 eladást és közel 4,5 millió forintot profitált, miközben megküzdött magával minden egyes kiküldött levélnél.

Simon Angéla

Simon Angéla, gödöllői Kriston Intim Torna tréner elérte azt, amit az évek során még soha senkinél nem láttam. Egyetlen kihívással elérte, hogy annyian akarjanak vele élőben tornázni, amit már a Zoom legmagasabb csomagja sem bírt el. 🙂
 
Anzsi profi módon építette fel azt, hogy napokon keresztül folyamatosan 800-1000 ember figyeljen rá, és az erre épített kampányában sikerült is tarolnia: 2,5 millió forintos profitot sikerült realizálnia.

De nem csak üzenetben küldtek sikersztorikat nekünk!

A legmagasabb képzésünk: a Belső Kör Mastermind

Az 1 éves, legmagasabb szintű programunk az évi minimum 20 milliós árbevétellel rendelkező cégvezetőknek szól.

Itt találod az alkalmakról szóló videókat és a véleményeket a programról:

Mit mondanak Domán Zsoltról azok az ügyfelei, akik 150e Ft-ot fizetnek egy 2 órás személyes konzultációért?

Vas Timi

Don’t Panic nyelviskola

“A nyelviskoláknál az augusztusi hónap a leggyengébb, az uborka szezon, viszont az ő segítségével 2020-ban rekord hónapot és rekord bevételt értek el a nyelviskoláink. Nem csak kezdőknek ajánlom!”

Kriston Gábor

DXLabz

“Nagyon szuper volt, annyi gondolattal térek haza, hogy hónapok kellenek, mire mindent átültetek a gyakorlatba. Ha szeretnéd, hogy az üzleted a következő szintre lépne, mindenképp ajánlom Zsoltot.”

Palánkai Gábor

Ügyvezető Akadémia

“Domán Zsolt nagyon felkészült szakember, nemcsak szakmailag, de belőled is felkészül. Ő az, akire bátran rábízhatod magad. “

Kriston Gábor

DXLabz

“Nagyon szuper volt, annyi gondolattal térek haza, hogy hónapok kellenek, mire mindent átültetek a gyakorlatba. Ha szeretnéd, hogy az üzleted a következő szintre lépne, mindenképp ajánlom Zsoltot.”

Kollár Anna

Self-Love Coach

“Már a Zsolttól kapott kérfőívből is sok mindenre rájöttem, hogy mi hiányzik a vállalkozásomból.
Ha pedig konkrét kérdésed, elakadásod van, Domán Zsolt nagyon profi.”

Kovács Krisztina

MAKKA Klub

“Eljött a cégem életében az a pillanat, amikor egy kicsit frissülni kellett, és nagyon jó volt külső szemmel végiggondolni az eddigieket.”

Licsár Szilvia

JátékLiget

“Fantasztikus! Nagyon sok ötletet kaptam, konkrét tervek vannak, hogy hogyan tudunk nekiindulni.
Minden vállalkozónak ajánlom!”

Tusnádi Roland és Kiss Gergő

Unlimited Man

“Azoknak javasolnám a konzultációt, akik nem akarnak kerülőutakon járni, hanem egyből az eredményeket akarják.”

Lippner Tamás

Sell & Speak

“Zsolttal eszméletlenül jó együttműködni, leginkább azért, mert végtelenül sok időt spórol meg nekem. Amivel én hónapokig küzdenék, azt Ő egy mondatban megválaszolja nekem.”

Welczenbach Tamás

Fotós Leszek

“Az tetszett a legjobban a konzultációban, hogy Zsolt mennyire felkészülten érkezett! Egy komplett stratégiát kaptam, sok minta emaillel és egyéb trükkökkel, amik sokszorosát hozhatják vissza számomra.”

Hazai szakemberek véleménye Zsoltról

“Ha Domán Zsolt nekünk is tudott segíteni, akkor neked is fog tudni!”

Pongor-Juhász Attila

Pongor Publishing

“Zsolt elindította a DO! marketing előfizetéses klubot, amit teljes szívvel (és ésszel) ajánlok, pár napig még lehet csatlakozni. Én is ott vagyok, gyere, ha igazán gyakorlatias segítséget szeretnél kapni egy hiteles és sikeres marketingestől. Mert a klub lényege az, hogy nem a tudás számít, hanem amit megvalósítasz.”

Mészáros Róbert

BrandBirds

“Zsolt jelenleg az egyik legjobban felkészült online marketing szakértő, aki nem csak szakmailag, de embereileg is az az ember, akire hatalmas példaképként tekintek.”

Csont Attila

“Zsolt az egyik legfelkészültebb marketingszakértő Magyarországon. Már nekünk is volt szerencsénk együtt dolgozni vele előadóként a KIÜTÉS! Konferencián, ahol egy professzionálisan összeállított prezentációval nyűgözte le a közönséget.”

Mái Attila és Vicsai Gábor

MarketingAmazing

“Kedvelem Zsolt konzultációit, mert ezek mindig nagyon konstruktív, előremutató beszélgetések. Amellett, hogy rengeteg hasznos tanácsot ad, motiváltsága a másik félre is mindig ösztönzőleg hat. Ez a hozzáállás, a szakma iránti elhivatottsága minden tananyagán érezhető.”

Pál Judit

Optimonk, CMO

“Ide jön majd a vélemény.”

Szávai Norbert

Shoprenter, CMO

Ilyen volt a legrövidebb képzésünk, a Villám Vevőszerző Program

A VVP egy 7 napos megvalósítás volt, ahol végig mentünk a legfontosabb vevőszerző és bevételnövelő lépéseken, és együtt készítettük el a feladatokat. Ez egy egyszeri esemény volt, a covid helyzet miatt segítettünk így a vállalkozókon..

Ezt a tudást később beépítettük a DO! marketing Klubba, hogy mindenkinek elérhető legyen. Ezt a Klubbon belül 12 lépéses sikerútnak nevezzük, ami több napos profi felvett videókból, tesztekből, feladatokból áll.

Kedvet kaptál a csatlakozáshoz?

A programokra csak időszakosan lehet jelentkezni, de fel tudsz iratkozni a várólistára, így mikor ismét kinyitja a kapuit valamelyik program, e-mailben értesítünk!

DO! marketing közösség véleményeik

Ezek a vélemények azért különlegesek, mert minden tag önmagától osztotta meg.
Nem "kérve lettek", hanem őszintén mondták.
A DO! marketing Közösség egy ingyenes csoport volt a DO! marketing Klub nyitása előtt

Benkö Tibor
Benkö Tibor
Tovább olvasom
Még egy közösségben sem voltak ilyen jó tapasztalataim. Gratulálok neked ehhez a közösséghez és minden erőmmel én is azon leszek, hogy ezt segítsek fenntartani.
Nagy Éva
Nagy Éva
Tovább olvasom
Ennek a közösségnek a hangulata és kommunikációs stílusa eddig, amint érzékeltem, az nagyon emberi. Senkit nem hurrognak le és bármi kérést fel lehet tenni, arra mindig jön őszinte egymást segítő válasz.
Bukó Zoltán
Bukó Zoltán
Tovább olvasom
Újabb és újabb gondolatok, ötletek özönlenek a "whitepaper" esetlenége helyett... elpöccintem egy követ és kezd magától gurulni. Tényleg óriási ereje van a DO! szemléletnek, sosem hittem volna!
Dormány Zsolt
Dormány Zsolt
Tovább olvasom
A te közösségvezetési stílusodban egy követendő példát látok, ami igen pozitív az általában más stílusó vezetési módszerek megtapasztalásával szemben. Ehhez gratulálok neked!
Benkö Tibor
Benkö Tibor
Tovább olvasom
Már vagy 2 napja eléggé mélyponton voltam de most, hogy ilyen támogató emberekkel tudok beszélgetni, újra motivált vagyok.
Kriston Gábor
Kriston Gábor
Tovább olvasom
Hálás köszönet a visszajelzésekért, respect, hogy ennyi energiát beleteszel a kiértékelésekbe! Nem kis munka, viszont óriási érték. Köszi! Még több DO-t 🙂
Nagy Éva
Nagy Éva
Tovább olvasom
A kisléptű változás bevált. Köszönöm a segítséget, szuperek vagytok, és mindenki, aki itt van és építi a közösséget.
Osvalt Orsolya
Osvalt Orsolya
Tovább olvasom
Mindig öröm olyan csoport tagjának lenni, ahol egymás támogatása, segítése az alap kultúra része. Mindannyian többek leszünk általa: aki kap és az is aki ad. Nekem nagyon tetszik ez a közösség amit elkezdtél létrehozni! Én szurkolok neked, nagyon jó az, amit csinálsz!
Sheima Musa
Sheima Musa
Tovább olvasom
[egy tagtól] olyan tippet kaptam, amit már évek óta kerestem, úgyhogy most nagyon boldog vagyok 😀 Egyszerűen fenomenális! Úgyhogy nekem a csoportod most ér igazán aranyat <3
Szikora Emese
Szikora Emese
Tovább olvasom
Annyi olyan dolgot írtatok, amire álmomban sem gondoltam volna. És külön köszönöm a sok pozitív dolgot, mert az főként motivál arra, hogy folytassam és persze az egómnak is jót tesz:-))))
Dóczi Bircsák Szimona
Dóczi Bircsák Szimona
Tovább olvasom
Egy hasonló bejegyzésem után egy másik csoportból engem zártak ki, amiért mertem szólni az érintettnek, hogy mennyien nem ajánlják őt. Ezért most nem is folytam bele. Igazán jó látni, hogy ebben a csoportban még él a jóérzés és mások tiszelete. 🙂 Úgy érzem végre jó helyen vagyok 🙂
Előző
Következő

Eos an sumo integre recteque

Hero Title With Inline Image Gallery.

Eu iusto dolorum pro, facer oportere duo ne. Cum ei commune instructior. Ne dicat qualisque ullamcorper ius, ubique dolorum consetetur in vis. Nisl commodo te sed.

Videó lejátszása