1. Stratégiai alapok – A 3 lábú vevőszerző rendszer

stratégiai alapok
Marketing trükkökkel, taktikákkal nem fogsz tudni rendszeres bevételt elérni. De akkor mivel?
Olvasási idő: 2 perc

Köszöntelek a sikerutad 1. részénél!

Ez egy nagyon izgalmas út lesz, amit együtt teszünk meg! Ne aggódj, ha bárhol elakadsz, csak írj a Facebook zárt csoportba, ahol szívesen válaszolunk a felmerülő kérdéseidre!

Ebben a tananyagban egy konkrét rendszer felépítését fogom megmutatni neked. Ezt segítik a további leckék is, de ahhoz, hogy megértsd az egész stratégiát, nézd végig ezt a videót!

Ha hallgatni szeretnéd inkább, akkor kattints ide!

Tipp: Arra az időre, amíg a videókat nézed, vonulj el kicsit a Világ elől! Kapcsold ki a TV-t, ülj le kényelmesen, és ha teheted, a telefonodat is halkítsd le. Koncentrálj, hiszen maga az előadások alatt is rengeteg ötlet születhet meg benned, amit kár lenne nem felhasználni a vállalkozásodban!

Itt tudod meghallgatni a videót

Vevőszerzési kvíz

Ha megnézted a vevőszerzésről szóló tananyagot, ellenőrizd a tudásod a kvízünkkel! Ha 70% felett teljesítesz, plusz DO!llárokat kapsz érte! Sok sikert! 😉

Cselekvési terv

A Sikerutad főbb pontjaihoz Cselekvés terveket készítettünk. Ezekben részletesen kifejtve, lépésről lépésre adjuk át neked, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy minden állomásból kihozd a legjobbat. 

Ez a legapróbb feladatokat is tartalmazza, így garantáltan nem marad ki semmi! Sőt, akkor is használhatod, ha te alapvetően inkább kiszervezed a feladatokat. Ilyen alapos útmutatókat talán még sehol nem láttál.

<< Itt találod meg a 90 napos cselekvési tervedet >>

Feladatok

A feladatok segítséget nyújtanak neked, hogy ne csak tanulj, hanem egyből valósíts meg. A megoldásokat nem kell sehova se beküldened: a te érdeked, hogy megcsináld, és felhasználd őket a vállalkozásodban! Sok sikert!

 1. Nézz körül, milyen “fénylő gyémántkavicsok” vannak te vállalkozásodban és bele tudod-e építeni a 3 lábú vevőszerző rendszeredbe.
  • Például ha chatbotot használsz, akkor használod-e a kampány időszakban, kiküldesz-e hasonló leveleket, mint az e-mailen keresztül?
  • Például ha élőzöl, akkor tudatosan fel van-e építve az élő tartalma úgy, hogy leginkább segítse az eladásaidat?
 2. Nézd meg, a rendszer mely ága áll gyenge lábakon a te vállalkozásodban!
  • Nem építesz listát? Ne aggódj, a sikerutadon pontról-pontra megmutatjuk, hogy tudsz eredményesen feliratkozókat gyűjteni!
  • Hiányzik a bizalomnövelő kommunikáció? Máris nekiláthatsz érdekes tartalmakat gyártani, de a Sikerutadban is számtalan ehhez való segítséget találsz (csak győzd kivárni 🙂 )
  • Nem értékesítesz? Nemsokára megmutatjuk, hogy tudsz a lehető leghatékonyabban értékesíteni, élő példákkal.
 3. Olvasd vissza a bejegyzéseidet: vajon igaz rád a szakember szindróma?

Ez az első lecke nem hiába egy stratégiai alapképzés. Ha megnézted a videót, már tudod, mennyi lehetőség van a vállalkozásodban.

Vegyél egy nagy levegőt és hunyd a be a szemed. Képzeld el, hogy ennek hatására szárnyalni fog a céged, és az eladásaid.

Ha végigmész a Sikerutadon, és meg is valósítod a benne lévő ötleteket, tanácsokat, hihetetlenül hálás lesz a jövőbeli éned. 🙂

Ha felkészültél, akkor nyomd le a “Kész vagyok” gombot, és folytassuk a vállalkozásod felpörgetését! Benne vagy?

Szerző:

Domán Zsolt

Domán Zsolt

Hello, Domán Zsolt vagyok, a DO! marketing alapítója. Az a mottóm, hogy magyar mikro- és kisvállalkozóként nem az számít, mit tudsz, hanem mit csinálsz a marketingben. Az üzleti eredményeid, az első vásárlóid csak a megvalósításból fognak jönni és én ebben segítelek. Megmutatom, miként szerezz vevőt az interneten!

Kérdésed van?

Akkor nyugodtan tedd fel a DO! marketing Klub előfizetők zárt Facebook csoportjában ide kattintva. Ott minden kérdésre igyekszem válaszolni legkésőbb 2 munkanapon belül. :)

Azért is kényelmesebb a Klubtagok csoportjában kérdezned, mert így nem csak tőlem kapsz segítséget, hanem a tagok tapasztalatát is ki tudod majd használni. Várom a kérdéseidet!

Navigáció

Keresés

Ha az oldalon található cikkek közt szeretnél keresni:

Követsz már Facebookon vagy Instán?

A közösségi média oldalaimon folyamatosan értékes tartalmakat olvashatsz, kattints a “Tetszik az oldal” gombra vagy az ikonokra:

Instagram jöhet? :)

Az Insta sztorijaimban nagyrészt egyedi tartalom van, amit máshol nem láthatsz. Kövess Instán is, katt a fekete ikonra!