A jelentkezés lezárult!

Videó lejátszása

Belső Kör Mastermind

Magyarország egyetlen, legmagasabb szintű online marketing mastermindja a legjobbaknak

Személyes mentorálás Zsolttól + tapasztalatmegosztás más iparágak legjobbjaitól = prémium közösség, exkluzív kapcsolatok és piacvezető státusz

Eddig tudsz rá jelentkezni:

Egy mastermind minőségét az határozza meg, hogy kik NEM kerülhetnek be...

Kiket keresünk a Belső Körbe?​

Miről szól a Belső Kör Mastermind?

1 éves elköteleződés, 4x2,5 nap

(kedd délutántól-csütörtök estig) egy vidéki wellness szállodában, élőben, negyedévente

Tapasztalatmegosztás

rendszeres beszámolók a tagoktól arról, hogy mi működik és mi nem jött be online marketingben, bizniszépítésben

TOP vállalkozók együtt

végre egy szoba, ahol nem Te vagy a legokosabb: együtt lehetsz más iparágak TOP versenyzőivel, akik megértik minden örömöd, kínod, és eltüntetik a vállalkozói magányod

Miről szól a Belső Kör Mastermind?

1 éves elköteleződés, 4×2,5 nap

(kedd délutántól-csütörtök estig) egy vidéki wellness szállodában, élőben, negyedévente

Tapasztalatmegosztás

rendszeres beszámolók a tagoktól arról, hogy mi működik és mi nem jött be online marketingben, bizniszépítésben

TOP  vállalkozók együtt

Végre egy szoba, ahol nem Te vagy a legokosabb: együtt lehetsz más iparágak TOP versenyzőivel, akik megértik minden örömöd, kínod, és eltüntetik a vállalkozói magányod

Kapcsolatrendszer

mind a piacuk élén járnak, ennek megfelelő kapcsolati tőkével + az én kapcsolataim is elérhetőek

Tudás

amit én tanulok, azt elsőként Ti fogjátok megkapni és ezzel versenyelőnybe kerültök a piacotokon

VIP vendégek

tavaly Szendrei Ádám tartott beszámolót a befektetéseiről, Dr. Mészáros Ádám egész napos tréninget hozott párkapcsolati témában (ez 2023-ban is lesz, kérték az ismétlést!), Bolya Imre előadói készséget fejleszt, Csepregi Balázs és Biros Levente pedig cégépítési tudást hozott.

Személyes hozzáférés Zsolthoz

a BK az egyetlen programunk, ahol felhívhatsz, ha elakadásod van és személyesen segítek benne

WhatsApp Csoport

ahol közösen megosztjuk az örömöket, tanulságokat és hálanaplózunk, mert nem csak a pénz számít!

Meglepetésprogramok

Az év során néhány további meglepetésprogram (vacsorák, közös kirándulás stb.

Miért különleges a Belső kör,

avagy a komoly vállalkozók miért élőben akarnak tanulni?

Ma a használható tudás karnyújtásnyira van. 

De tedd a szívedre a kezed: vajon tud számodra olyan különlegességet nyújtani egy olyan rendszer, amelynek többezren a tagjai és mindenki ugyanazokat az infókat kapja, válogatás és személyes mentorálás nélkül?

Van bármilyen exkluzív hozzáadott értéke egy olyan közösségnek, ahova előzetes szűrés nélkül betérhet bárki?

Vajon a Te üzleti céljaidhoz méltó az, hogy sablonosított, mirelit megoldásokat kapjon, és ne a prémium figyelmet, tudást és kapcsolatrendszert?

Te nem azokhoz kapcsolódnál szívesen, akik maguk is a piacuk élén járnak, megválogatják, hogy kikhez kapcsolódnak és az üzleti eredményeitekből fakadóan kölcsönösen tudjátok egymást inspirálni?

Erről szól a Belső Kör. Mert sokszor az adja a legnagyobb löketet, ha egy levegőt szívsz azokkal, akik tudnak újat mutatni számodra.

Miért bízhatsz meg bennem,

miért hiteles a DO! marketing csapata?

Azért tudnak a BK tagok ennyire gyorsan haladni és nagyban gondolkozni, mert én is a legnagyobbaktól hozom haza a tudást, ráadásul első kézből, a marketing hazájából, Amerikából.

Tagja vagyok (Magyarországkon egyedüli vállalkozóként) Russell Brunson havi 2500 dolláros programjában, ahol személyesen tőle kérdezhetek.Emellett rendszeresen járok ki az élő  képzéseire Amerikába (2022-ben kétszer is voltam), és a saját bőrömön tapasztalom, hogy hogyan és mekkora léptékben gondolkoznak azok a cégvezetők, akik egy 30x-os méretű piacon vállalkoznak.

Ha nagyban gondolkodsz, és akkora növekedést tervezel, amelyet a legtöbb itthoni vállalkozó/ mentor/ tanácsadó még maga sem tud elhinni, nemhogy oda elvinni, akkor isten hozott a Belső Körben.

  • (USA tanulás – Russell + egyéb ilyen menő fotók
  • MÉT díjátadó – pl. 100M Ft vagy Frigyes 200M Ft-os díja)

Az 1 millió dolláros beszélgetések nem Facebook csoportban születnek...

avagy a komoly vállalkozók miért élőben akarnak fejlődni?

Ma a marketing infó karnyújtásnyira van az interneten. 

De tedd a szívedre a kezed: vajon tud számodra különlegességet nyújtani egy olyan tanulási rendszer, amelynek többszázan a tagjai és mindenki ugyanazokat az infókat kapja, válogatás és személyes mentorálás nélkül?

Van bármilyen exkluzív hozzáadott értéke egy olyan közösségnek, ahova előzetes szűrés nélkül betérhet bárki?

Vajon a Te üzleti céljaidhoz közelebb visz az, ha folyton csak olyan szobákban vagy, ahol úgy érzed (és ezt az eredményeid is alátámasztják) Te vagy a legokosabb marketingben?

Nem azokkal szeretnél inkább időt tölteni, akik maguk is a piacuk élén járnak? Akik megválogatják, hogy kikhez kapcsolódnak és az üzleti eredményeitekből fakadóan kölcsönösen tudjátok egymást inspirálni?

Pont erről szól a Belső Kör.

És ezeket az embereket, az ilyen minőségű tapasztalatmegosztást nem fogod megtalálni online programokban, meg pár ezer forintos előfizetésekben.

Ehhez egy levegőt kell szívnod, együtt kell vacsoráznod, közösen kell wellnessezned 4 csillagos szállodában, együtt kell borkostolóznod vagy éppen vitorláznod ezekkel az emberekkel. 

Ja, igen, ezekről is szól a Belső Kör. 🙂

Eddig tudsz jelentkezni:

nap
óra
perc
másodperc
Andi

"Ha piacvezető akarsz lenni a saját iparágadban, válság alatt nem csak túlélni hanem fejlődni is akarsz, akkor a Belső Kör nélkülözhetetlen az életedben!"

Dorogi Andrea

 Az elmúlt 10 évben a legjobbaktól tanultam azt a rendszert, amivel téged is sikerre fogunk vinni a csapatommal.

Nézd meg kik azok az óriások, akiknek a vállára állhattam, akik tudásához Te is hozzáférsz majd.

Kattints a fotókra és nagyban megnyílik.

Mitől egyedi a Belső Kör koncepciója?

Avagy annak az 5 vállalkozónak vagy az átlaga, akivel a legtöbb időt töltöd...

Az elmúlt 10 évben legalább 20 millió forintot szántam a saját fejlődésemre, betekintve a világ legjobb online marketing tanácsadóinak rendszereibe.

Tagja voltam Russell Brunson 2CCX programjának, részt vettem többször a Funnel Hacking LIVE és Traffic and Conversion Summit konferenciákon, részt veszek Pongor-Juhász Attila szintén világszínvonalú Elit Coaching és Master’s Club programjában és most épp a Digital Marketer leghaladóbb online marketing mastermindjába jelentkeztem, ami önmagában 8 millió forint.

Mondanom se kell, ezekben a legexkluzívabb programokban TOP tudást adnak át, de az igazi titok abban a folyamatban rejlik, amivel elérik az ügyfelek útontartását. 

Félre ne érts, ezzel nem felvágni akarok! Nem gondolom úgy, hogy mi lennénk a világ közepe.

De 2023 elején, mikor írom ezt, nem tudok másik magyar marketing tanácsadóról, aki évente 8 számjegyű összeget költene arra, hogy a legfelsőbb polcról tanuljon – elsősorban nem tudást, hanem modellt az ügyfelek sikerre vezetéséhez.

És ez szerintem látszódik a Belső Kör különleges felépítésében, a résztvevők minőségében és az általuk elért eredményekben. (Nézd csak meg milyen díjakat vehettek át a Marketing Évtervező Napunkon – 8 számjegyű bevételnövekedést értek el…)

Ha nagyban gondolkodsz, és szeretnéd magadat ugyanilyen vállalkozókkal körülvenni, akkor isten hozott a Belső Körben.

Kik lesznek a társaid a mastermindban?

A teljesség igénye nélkül az Ő sikereikből és tapasztalataikból tanulhatsz majd

Sárosdi Virág
(Skillo)

a legnagyobb gyermek képességfejlesztő biznisz Magyarországon, 2.000 fős előfizetéses klubbal (100M+)

Csernai Kata
(seostrategia.hu)

Kata a tanultak alapján webinárokkal kezdett el ügyfeleket szerezni ÉS listát építeni. SEO és online marketing kivitelező cég, ami azért különleges, mert nem csak a tulajdonos tudja szállítani a minőséget 🙂

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

milliárd felé közelítő magánegészségügyi szolgáltató cég, aki úttörő online marketing rendszerekkel szerez vevőket több milliós műtétekre is

Dorogi Andrea
(ValdorArt)

a legnagyobb rajz- és festésiskola itthon, több száz fős előfizetéses klubbal, élő tanfolyamokkal (100M+)

Pánczél Szilvi
(Yamuna)

magyar kozmetikum, online webshop, offline jelenlét nagy hazai láncokban, milliárd felé közelítő forgalom

Kiss Zsuzsi
(Pilates & Motiváció)

az egyik legnagyobb magyar pilates előfizetéses klub (1.000+), Magyarország egyik legügyesebb kihívásos (örökzöld) vevőszerző rendszerével 🙂

Buza Dani
(Rapcity)

magyar kosaras ruházati webshop és fizikai bolt, több országos jelenlét, milliárd fölötti forgalom

Noll-Batek Frigyes

Collegium Humanum Varsói Menedzsment Egyetem - Frigyesék egy félévben többszáz hallgatót szereznek meg ügyfélnek az online marketing segítségével, ennek az eredménye 9 számjegyű éves árbevétel

Milyen érzés ezeket az üzleti eredményeket elérni?​

2022 novemberében tartottunk egy élő, 300 (!) fős rendezvényt a Lurdyban.

A Marketing Évtervező Nap ütős és frenetikus hangulatának abszolút fénypontja az volt, amikor azokat az ügyfeleinket díjaztuk, akik a legnagyobb bevételnövekedést érték el az általunk tanított módszerek alkalmazásával.

Mert egy dolog a bevétel; de az, ha ott van mögötted egy olyan vállalkozói közösség, akikhez kapcsolódni tudsz, akik önös érdek nélkül végig drukkolnak a sikereidért, akikkel osztozol a tapasztalatszerzésben és a sikerekben úgy, hogy a legszebb pillanatokban együtt tapsolnak veled az elért eredményeidért, miközben például szolgálsz más vállalkozóknak is…nos, az felbecsülhetetlen.

Miután Amerikában erre fantasztikus példákat láttam; nem titkolt célom az, hogy meghonosítsam ezt a mentalitású vállalkozói kultúrát Magyarországon, ahol őszintén és szívből jövően elismerjük egymás eredményeit és inspiráljuk egymást a közös úton.

Szavak helyett beszéljenek a képek a rendezvény díjátadójáról! Nézd csak meg, mekkora árbevétel növekedésről kaptak díjakat. 😉

Közös fotó az összes díjazottunkkal. Jövőre még nagyobb színpadra lesz szükségünk 🙂

Milyen bónuszok várnak rád a Belső Körben?

Ajándék meglepetés program a találkozók 0. napján

Ahhoz, hogy emberileg is kapcsolódni tudj, és a BK az életminőségedre is hatást gyakoroljon, a képzés 0. napján élményeket szeretnénk számodra nyújtani meglepetés programokkal.

Idén Ungvári Judit szervezetfejlesztő coach PXT személyiségtesztjével és kiértékelésével szeretnénk neked abban segíteni, hogy tisztábban lásd az erősségeidet, emberi értékeidet és önazonosan, hitelesen és könnyedén menjen a vállalkozásépítés.

Abban hiszünk, hogy az igazi siker az, ha a munka és a magánélet is harmonikusan megfér egymás mellett a minőségi szabadidő kereteibe ágyazva, így – a korábbi visszajelzéseknek köszönhetően – újra vendégünk lesz Mészáros Ádám párkapcsolati mediátor, hogy egy gyakorlati program során  magasabb szintre emelhesd a párkapcsolatodat.

Részvételi lehetőség az UVF Programon egy főnek.

Az 5 hónapos megvalósító program a melegágya annak az ambiciózus vállalkozói magnak, amely később megérik a Belső Körre.

Ha van a vállalkozásodban olyan kincset érő, potenciális ember, akit érdemes tartasz a fejlesztésre, akkor a csatlakozással jogosulttá válsz arra, hogy meghívd őt a csapatba.

Minden eszközt a kezedbe adunk ahhoz, hogy eljuthass a céljaidig, így az összes tananyagunkhoz hozzáférést kapsz.

Hogyan tudok bekerülni a
Belső Körbe?

Ha megszületett benned, hogy “Úristen, céljaim vannak, ide szeretnék tartozni!”, akkor üdv a klubban, nagyon örülünk neked!

Azonban csak úgy nem tudod bevásárolni magadat, hiszen komolyan gondoljuk azt, hogy a mastermind igazi minőségét az jelenti, hogy kit nem engedünk be.

Ezért van egy többlépcsős előszűrési folyamat:

  1. Először jelentkezz a lenti űrlapon keresztül, hogy egy picit megismerhessünk.
  2. Ha úgy ítélem meg, hogy neked való a Belső Kör, akkor meghívlak egy jóízű falatozgatással egybekötött 90 perces üzleti találkozóra (igen, ezt a találkozót én állom), ahol részletesen átbeszéljük a fejlesztési lehetőségeidet, és minden kérdésedre személyesen én válaszolok.

Te szeretsz jókat enni? Én is 🙂 A vendégem leszel ezen az alkalmon, és még az üzleted is hálás lesz ezért 🙂

Ülj le Zsolt asztalához és átbeszéli veled az összes kérdésedet a Belső Kör kapcsán!

Csak eddig tudsz jelentkezni:

nap
óra
perc
másodperc

Mit kell tenned?

*A helyszín isteni harapnivalókkal készül a számunkra: francia péksütemények, szendvicsek, sajtfalatok, laktató desszertek, kávékülönlegességek, smoothie-k várják, hogy jóízűen elfogyasszuk őket együtt.

Gyakran Ismételt Kérdések

Olvasd el a gyakori kérdésekre adott válaszaimat, hátha megtalálod, amit keresel. 

Ez az alkalom nem egy klasszikus tanácsadás lesz. Arról fogsz Zsolttal beszélni, hogy a mostani helyzetében a cégednek jó döntés-e a Belső Körhöz csatlakozni Sajnos akármennyire is szeretne Zsolt segíteni, nem lesz idő.

90 perc a találkozó időtartama, az időpontot és a helyszínt közösen egyeztetjük majd.

A legjobb érzés mindkettőnknek az osztatlan figyelem: ezért a meghívás csak neked szól, ahol Zsolttal kettesben, személyesen át tudjátok beszélni a Belső Körben rejlő lehetőségeidet, mindezt finom falatok kíséretében.

Az első 2,5 napos találkozónk 2023 februárjában lesz. A többi időpontot itt találod: https://domarketing.hu/belso-kor-idopontok

Nem, a fenti űrlap kitöltése nem jelent automatikusan meghívást a találkozóra.

A jelentkezési folyamatnak a része egy előszűrés, amely során Zsolt személyesen átnézi a kitöltött jelentkezési lapokat és eldönti kiknek küld meghívót.

Ha úgy ítéljük meg, most nem ideális következő lépés a Belső Kör, akkor is mindenképp kapni fogsz tőlünk visszajelzést.

Az UVF-be nem kizárólag, de sokszor az út elején járó, még új infókra és tanulásra vágyó vállalkozók jönnek. A Belső Körbe azok jönnek, akik már nem tanulni akarnak, hanem arra kíváncsiak, hogy más iparág legnagyobbjai számára mi működött és mi nem.

Plusz a legközelebb akarnak lenni Zsolthoz, mert tudják, hogy a közelség hatalom.

Ez egy olyan program, ahol mindenki talál időt a részvételre, mert ez a lényege az egésznek.