+

Új Vevők Futószalagon

Magyarország leghaladóbb online marketinges vállalkozói közössége

Csatlakozz hozzánk és fejleszd a bizniszedet a különleges “5-ről 100 millióra” sikerutunk segítségével!

Mit jelent az 5-ről 100M-ra sikerút?

Ahhoz, hogy neked is 5-10-25-50-100 vagy akár 200 milliós árbevételnövekedésről szóló díjat tudjunk átadni – ahogy látod jobbra az ügyfeleinket – 4 területet fogunk fejleszteni a vállalkozásodban az UVF+ segítségével.

Mire van szüksége a vállalkozásodnak a 100 milliós bevételhez, avagy a marketing miért nem elég a sikerhez?

Gondolkodásmód

Összeszedtünk 15 gyakori korlátozó hitrendszert, ami visszatart a sikertől és egy teljes tréninget készítünk rá, hogy le tudd őket bontani. Például imposztor szindróma, áremeléstől való félelem, “egyáltalán minek nekem 100 milliós biznisz?! nem vagyok én ilyen pénzéhes…” és még sorolhatnánk…

Üzleti modell

Ha azt hiszed a vevőszerző marketingen múlik a profitod, akkor tévedsz! A vállalkozói szabadságod (mennyit kell dolgozni) és életminőséged (mennyi pénzből élhetsz) 4 kérdésre adott válaszon múlik. Ezen a négy kérdésen és ezáltal az üzleti modelleden pedig folyamatosan dolgozni kell – megmutatjuk hogyan!

Marketing

Hogyan építhetsz fel olyan vevőszerző futószalagokat, amik gombnyomásra szállítják neked az érdeklődőket és vevőket? Pontosan ehhez mutatunk számodra teljes összeszerelési útmutatókat, Magyarország legrészletesebb online marketing tananyagaival.

Csapat & Hatékonyság

Miért van az, hogy mindenkinek 24 órából áll egy nap, de egyesek mégis sokkal többet tudnak kihozni belőle? (És a legbosszantóbb, hogy sokkal kevesebb munkával érnek el többet!) A kulcs a megvalósítási kapacitás növelése: hogyan vedd fel az első asszisztensed, hogyan készíts folyamatleírást, miért fontos mérni az idődet és így tovább…

Több száz vállalkozásnak segítettünk elérni a kitűzött célt!

Nem számít, hogy még csak most érted el az első millióidat, vagy esetleg már régi motoros vagy és csapatot is építettél, ugyanis számodra is van egy sikerutunk!

Természetesen másra van szükséged, attól függően, hogy hol tartasz, de éppen ezért hoztuk létre az UVF+ programot, ahol a személyes segítséget kombináltuk a logikus útvonal mentén felépített online tananyagokkal, így könnyedén haladhatsz a saját sikerutadon!

Módszereinket és az általunk bemutatott stratégiákat már több száz vállalkozás alkalmazta sikeresen, akiknek az elmúlt 2 évben egy éves nagy rendezvény keretén belül 5-10-25-50 és 100 millió forintról szóló díjakat is kiosztottunk.

Hogy fog kinézni pontosan a vállalkozásod fejlesztése az UVF keretén belül?

Közösen fogunk azon dolgozni, hogy felépítsünk számodra egy működő, online vevőszerző rendszert. Nézd meg, mi mindent nyújt számodra a Program, és miért annyira egyedülálló, hogy szóban és írásban is személyesen merem garantálni, hogy hozzá foghatóval nem találkozol ma Magyarországon!

20231115-16-Domarketing-MET-Vida-Lenses_day2-7

1. Ingyenes konzultáció

Neked való a program?

Ingyenes 30 perces konzultáción vehetsz részt, ahol megnézzük, hogy egyáltalán neked való-e az UVF+ program, ugyanis csak akkor ajánljuk, hogy csatlakozz, ha tényleg azt látjuk, hogy megéri befektetned a programba.

A beszélgetés a csapatunk egyik tagjával történik és teljesen kötelezettségmentes!

20231115-DoMarketing-Evtervezo-dijazottak-5-1

2. Azonnali hozzáférés az 5-ről 100 millióra sikerúthoz

4 fejlesztendő terület mentén

Csatlakozás után azonnal hozzáférsz az 5-ről 100 millióra sikerúthoz, azaz az online videótárban lévő anyagokhoz, melyekkel várakozás nélkül elkezdheted a vállalkozásod fejlesztését.

Saját tempódban haladhatsz, és akár néhány hét alatt feldogozhatod a tananyagokat. Teljesen új szintre emelheted a stratégia tudásodat, így tudni fogod, hogyan kell továbbfejlesztened a bizniszedet.

20231115-16-Domarketing-MET-Vida-Lenses_day2-4

3. Csoportos START konzultáció

90 perc a vállakozásod beindításáért

Az első csatlakozás alkalmával részt vehetsz egy 90 perces csoportos start konzultáción, ahol közösen készíthetsz el egy személyre szabott fejlesztési tervet a többi csatlakozóval és az ügyfélsiker menedzsereddel.  

Ez azért fontos, mert nemcsak ráderesztjük a tudást, hanem közösen megnézzük azt, hogy melyek azok a szűk keresztmetszetek, amiket ha megoldasz és áttörsz, akkor egy pozitív spirálba tud majd kerülni a bizniszed.

Nem beszélve arról, hogy az indulás is könnyebb, ha valaki megmondja, hogy merre van az előre, és mi a leghatékonyabb lépés a következő szint eléréséhez, legyen szó 5 millióról vagy akár 50 millióról.

20231114-DoMarketing-évtervező-sneakpeak-9

4. Havonta 1 új tréning

Online vagy ÉLŐ alkalom keretében

Ezeken az alkalmakon fejleszteni fogjuk a sikerút 4 területének egy-egy alappillérét, azaz:

• a gondolkodásmódot
• az üzleti modellt
• a marketingstratégiát
• megvalósítási kapacitást, azaz csapatot és hatékonyságot növelünk

Ennek a 4 területnek a fejlesztése szolgálja a vállalkozásod tartós bevételnövekedését, így amíg ezek nincsenek rendben, addig megrekedsz egy szinten.

20231115-16-Domarketing-MET-Vida-Lenses-133

5. 2 havonta ÉLŐ (offline) találkozó

Kapcsolatépítés

Minden második hónapban lesz élő találkozó azért, hogy kapcsolódni tudj más vállalkozókkal, ugyanis a közösség lesz az egyik legnagyobb úton tartó erő.

A program egyik legnagyobb erőssége a kapcsolatépítési lehetőség, mely által nemcsak a vállalkozói magányod szűnik meg, hanem megtalálhatod legújabb partnereidet is akár, vagy egy barátot, aki hasonló cipőben jár, mint te. Ez azért előnyös, mert pontosan érteni fogja, amikor futószalagokról beszélsz, így sokkal gördülékenyebb lesz a kommunikáció, illetve támogatni tudjátok egymást egy-egy elakadás idején.

20220711-DOMarketing-MM-Robinson-26

6. Élőben kérdezhetsz

Megoldáskeresés

Mind az online alkalmak végén, mind az ÉLŐ (offline) találkozókon lehetőséged lesz feltenni azokat a kérdéseket, amik akár a témához kapcsolódnak, akár valamilyen elakadást ölelnek fel. Minden kérdést megválaszolunk, így nem maradsz magadra a problémáddal!

20231115-16-Domarketing-MET-Vida-Lenses-119 (1)

7. 90 naponta házi elemzés

Futószalagod fejlesztése

Igen, jól olvastad, lesznek házi feladatok. Persze nem olyan unalmas iskolás módszerekkel, mivel minden feladat gyakorlatias és a vállalkozásod fejlődését szolgálja. Egy következő lépcsőfok, amit ha csak úgy megkapnál, lehet, hogy elodáznád…

Éppen ezért negyedévente 1 db beküldött anyagodat kielemezzük írásban vagy egy élő videóban, ahol akár kérdést is feltehetsz hozzá.

Előnye, hogy így motiváltabb vagy abban, hogy elkészítsd, mintha csak magadnak csinálnád, emellett visszajelzést és további tanácsokat is kapsz a fejlesztésre, hogy még bevételtermelőbb legyen az oldalad vagy a futószalagod!

20231115-16-Domarketing-MET-Vida-Lenses-273

8. 90 naponta 1-on-1 útontartó konzultáció

Kontaktban leszünk

Az ügyfélsiker coach csapattársunkkal negyedévente egyszer részt vehetsz egy 30 perces konzultáción, ahol segít átlendülni az elakadásaidon coachként.

Személyes konzultáció célja, hogy átlendülj a megvalósítást hátráltató kihívásaidon. Ha pedig szükséged van külső segítségre is, akkor összekötünk olyan emberekkel, akik a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban tudnak segíteni az elakadások gyakorlati megvalósításán.

IMG_4777

9. Bónusz programok

Kapcsolatépítés

A félév során 2 alkalommal lesz lehetőséged részt venni egy extra programon.

Júliusban egy közös balatoni hajózásra invitállak, de természetesen ezt a napot egy tréninggel is egybe fogjuk kötni, így a vállalkozásfejlesztés sem marad ki.

Novemberben pedig – rendhagyó módon – elvonulunk a Marketing Évtervező Tábor keretében egy vidéki hotelbe, ahol megtervezzük a kasszarobbantó 2025-ös év lépéseit. Eddig ez a rendezvény bárki számára elérhető volt a Lurdyban, de 2024-ben egy bensőségesebb verziót szeretnénk létrehozni, hogy ezzel is erősítsük a kapcsolódást.

20231115-16-Domarketing-MET-Vida-Lenses-32

Megszűnik a vállalkozói magányod

Barátságok és szakmai kapcsolatok

Az élő alkalmak során tudatosan tartunk olyan etapokat, amikor a kapcsolatoké a főszerep. Éppen ezért lesznek olyan mini mastermindok, amik elősegítik a résztvevők ismerkedését és kötődését, mely által a későbbiekben is bátrabban fogsz kérdezni akár a tréningek során felszólalva vagy a Whatsapp csoportban egy megoldandó probléma esetén.

Kapcsolatépítési időpontok keretében egymással fogtok tudni interakcióba lépni, így szakmai kapcsolatok és barátságok egyaránt szövődnek ekkor.

20220711-DOMarketing-MM-Robinson-27

Személyes figyelem

Kontaktban leszünk

A félév alatt több alkalommal is lehetőséged lesz személyre szólóan tanácsokat kérned.

Élőben kérdezhetsz, az online Zoom-os tartalmak végén vagy az élőben megrendezett eseményeken.

90 naponta egy házi feladat ellenőrzés keretén belül beküldheted a weboldalad, egy feliratkozói oldalad vagy akár egy webinár prezentációt, amit kielemzünk és tanácsot adunk, hogy miként fejlesztheted tovább.

Emellett három havonta részt vehetsz egy 30 perces 1-on-1 konzultáción is, ahol az elakadásaidon dolgozunk.

20231115-16-Domarketing-MET-Vida-Lenses-119 (1)

Futószalag tervező workshop

Május 30-án egész napos tréning

Mivel hozzáférsz az online sikerúthoz, ezért már előre elsajátíthatod az alaptudást és összerakhatsz egy tervezetet, amit ezen az ÉLŐBEN tartott workshopon véglegesíteni fogunk.

Természetesen lesz tanítás és kiscsoportos mastermind foglalkozások is, de a fókuszban végig az lesz, hogy milyen futószalaggal és hogyan fogsz tudni új érdeklődőket és vevőket szerezni, tehát bevételt növelni.

Mitől működik az UVF+?

Az úton tartás

Az UVF+ program lényege a kapcsolatokban és a kapcsolódásban rejlik, ugyanis így sokkal nagyobb valószínűséggel viszed végig a projektjeidet és éred el a célodat, azaz a bevétel növelését.

Az UVF+ közösség tagjaként olyan barátokra lelsz, akik inspirálni fognak abban, hogy haladj tovább az utadon.

Ha elakadásod van segítséget is tudsz kérni, akár megtalálhatod a csapatban az új marketing kiviteleződet is.

Az elmúlt években számos barátság szövődött a tagok között.

A Whatsapp csoportban közösen szoktunk hálalistázni, megosztjuk egymással a legnagyobb sikereket, a legboldogabb pillanatokat, vagy az élet olyan nagy dolgait, ami hatással van ránk vagy a bizniszünkre.

Mindennapos motivációban lesz részen, ugyanis látni fogod, hogy másnak már sikerült elérnie az általa kitűzött célt, ami ösztönzőleg hat majd rád is, mondhatni egy motivációs löketet kapsz.

Nem beszélve arról, hogy nem akarsz majd kilógni.Tehát te is meg fogod tenni a szükséges lépéseket. Ennek gyümölcse pedig bevétel növekedés formájában fog beérni.

Ha ez mind nem lenne elég, még egy pontrendszert is bevezetünk, mellyel követjük, hogy milyen aktivitással dolgozol.

Pontot kapsz majd azért, ha részt veszel a konzultációkon, élő alkalmakon, megoldod a házikat.

Ezzel természetesen nem stresszelni szeretnénk, hanem elősegíteni azt, hogy haladj a 100 milliós bevételhez vezető úton, és elérd a kitűzött céljaidat. Legyen végre egy olyan vállalkozói életed, amilyet megálmodtál magadnak!

Neked való az Új Vevők Futószalagon Plusz Program?

Ha a Te céged is beleillik ezekbe a kategóriákba, akkor neked való ez a program:

Online tanító vállalkozás

Könyv, videókurzus, hanganyag, PDF, előfizetéses rendszer, online kurzus – ha információból, tudásból élsz, akkor ez a program tökéletes lesz neked!

Szolgáltatás alapú vállalkozás

Nyelviskola, fitnessz stúdió, állatorvosi szolgáltatás, könyvelés, pénzügyi tanácsadás – szinte bármilyen sok embert kiszolgáló bizniszre fel lehet építeni az általunk tanított rendszert.

Online marketing kivitelező

Ha honlapkészítéssel, hirdetéskezeléssel, marketingstratégia készítésével vagy szövegírással foglalkozol, akkor a programban átadott tudással rövid időn belül nagyságrendekkel jobban fizető ügyfelekkel töltheted meg a naptárad.

Nem tucat terméket értékesítő webshop

Ha nem fénymásolópapírt vagy fakanalat árulsz, amit bármelyik sarkon be lehet szerezni, hanem hajlandó vagy tanulni és felvenni a szakértő szerepét, akkor webshopos vállalkozóként is működik neked ez a vevőszerző modell.

NEM neked való, ha:

Miért jelent neked versenyelőnyt, ha UVF-es leszel?

Folyamatosan követjük az AI fejlődését, teszteljük és alkalmazzuk őket munkánk során.

Képzéseken is részt veszünk, hogy a lehető legfrissebb technológiákról minél hamarabb beszámolhassunk neked, mely által versenyelőnyhöz juthatsz a konkurenciáddal szemben, illetve gyorsabb lesz a munkavégzésed.

Ehhez a tudáshoz, pedig te is hozzáférhetsz, ugyanis 3 bónuszt is készítettünk a legfrissebb AI megvalósítási lehetőségekből: Hirdetési videó egy hangfájlból, e-mail asszisztens, egyedi ChatGPT építés.

Rendszeresen járok Amerikába, hogy a legfrissebb tudást hazahozzam, hogy neked erre már ne kelljen milliókat költened. 

Legutóbb részt vettünk Mesivel a januári Traffic & Conversion Summit konferencián, ami az év legnagyobb marketinges eseménye. Külön élő rendezvényen számoltunk be a legjobb infókról, amit összekötöttünk egy “hot seat mastermind” alkalommal.

Én, Zsolt pedig Ryan Deiss (DigitalMarketer) M3 Mastermind csoportjában is benne vagyok, ahol évi négyszer tudok a legnagyobbaktól tanulni: ezt a tudást pedig tálcán nyújtom át neked, szinte azonnal, hogy be tudd építeni a folyamataidba.

Az élő találkozók során egymást támogatva juttok tovább az elakadásokon.

Általában körasztaloknál ülve, kiscsoportokba rendeződve, vezetett gyakorlatokon és problémafeladatokon keresztül kerülhetsz közelebb a megoldáshoz.

Fejenként 10 perc jut egy elakadásra, egy közös asztalnál pedig csak azok ülnek, akiknek hasonló kihívásuk van vállalkozásukban.

Olyan meglátásokra és kapcsolatokra tehetsz így szert, ami mérföldekkel viheti előre a vállalkozásodat.

20231115-16-Domarketing-MET-Vida-Lenses_day2-228

Kapcsolatépítés és motiváció

Évente több alkalommal is ÉLŐBEN találkozunk azért, hogy kapcsolatot építhess más vállalkozókkal. Így azon túl, hogy megszűnik a vállalkozói magányod, kapsz egy motivációs löketet, még barátokra és segítőtársakra is lelsz, így ha valamilyen elakadásod van, akkor a tagok közt meglelheted a segítséget. Marketing kivitelezők, weboldal készítők, videósok és fotósok is részt vesznek a képzéseinken.

Kérdezz-felelek lehetőség

Mind az online alkalmak végén, mind az ÉLŐ találkozókon lehetőséged lesz feltenni azokat a kérdéseket, amik akár a témához kapcsolódnak, akár valamilyen elakadást ölelnek fel. Minden kérédést megválaszolunk, így nem maradsz magadra a problémáddal!

Havonta új tréning

Minden hónapban egy új tréninggel fejlesztheted magad és a vállalkozásodat! Ezek az alkalmak is élőben zajlanak Zoom felületén keresztül, így kérdezni is tudsz majd a témával kapcsolatban!

Személyes segítség

Személyes konzultációkon vehetsz részt Mesivel, aki áttlendít a megvalósítást hátráltató kihívásaidon. Nemcsak elméletről beszélünk: összekötünk olyan emberekkel, akik a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban tudnak segíteni az elakadások gyakorlati megvalósításán. A csatlakozásod után egy START konzultáción vehetsz részt, majd ahogy haladnak a folyamataid, újabb útontartó konzultáción is részt vehetsz, így biztosan haladsz előre, a célod felé.

Villám mastermindok

A Mastermind során egymást támogatjátok az ötleteitekkel és a kapcsolataitokkal. Ennek az az előnye, hogy a különböző gondolkodásmódú és tapasztalatú csoporttagok óriási segítséget tudnak nyújtani egymásnak a céljaik megvalósításában, problémák megoldásában. Lehetőség szerint körasztaloknál ülve, vegyes társaságban, vezetett gyakorlatokon és probléma feladatokon keresztül kerülhetsz közelebb a megoldáshoz.
Olyan meglátásokra és kapcsolatokra tehetsz így szert, ami mérföldekkel viheti előre a vállalkozásodat.

Házi elemzések

Igen, jól olvastad, lesznek házi feladatok. Persze nem olyan unalmas iskolás módszerekkel, mivel minden feladat gyakorlatias és a vállalkozásod fejlődését szolgálja. Egy következő lépcsőfok, amit ha csak úgy megkapnál, lehet, hogy elodáznád... Éppen ezért is elemzem ki, így motiváltabb vagy abban, hogy elkészítsd, emellett visszajelzést és további tanácsokat kapsz tőlem a fejlesztésre, hogy még bevételtermelőbb legyen az oldalad vagy a futószalagod!

Meglepetés Bónusz program

Minden félév során az UVF+ tagok részt vehetnek egy meglepetés programon, aminek célja a közösségépítés. Ezeken az alkalmakon még közelebb kerülhetsz vállalkozó társaidhoz, így bztosan megszűmik a vállalkozói magányod.

2 havonta ÉLŐ tréning

Kéthavonta ÉLŐBEN is találkozunk! Ezeken a napokon is elképesztően hasznos tudást szívhatsz magadba, kapcsolódhatsz társaiddal és lehetőséged lesz élőben is kérdezni tőlem.

6 hónap intenzív képzés

Minden hónapban egy-egy kulcsfontosságú témát fogunk átvenni, ami segíti, hogy a vállalkozásod megugorja a következő lécet, és elmeneteljen akár 100 milliós bevételekig!
Ez nem kezdő tudásszórás, hanem igazi, gyakorlatias, fekete öves marketing.

Sikersztorijaink - Legyél Te a következő!

Helyhez kötött a vállalkozásod?

Asztalosné G. Veronika

Veronika már két programunkat is végigcsinálta, az elsőt még az online marketingben zöldfülűként kezdte el, mára pedig ott tart, hogy 50%-kal nőtt a forgalmuk a megelőző évhez képest!
 
50% nem rossz pénz, főleg egy olyan bizniszben, ami erősen helyhez kötött, hiszen Pestről vagy Debrecenből nem fogják Makóig vinni az emberek a szőnyegeiket egy jó kis tisztításért.

Online szolgáltatásod van?

Dr. Szilágyi-Németh Lilla

Szilágyi-Németh Lilla, a PénzügyesAnyu alapítója már havi 1M+ jutalékot tud szerezni pénzügyi tanácsadóként, gond nélkül.
 
Ráadásul eddig megtartott 7 webinárjából már most közel 5 milliós bevétele van, a webinár résztvevőinek pedig 35-50%-a azonnal kér tőle egy konzultációt.

Online oktatócsomagot értékesítesz?

Zsilák Judit

Zsilák Judit, a MyFaceYoga alapítója több, mint 9 milliós bevételt ért el 6 webinárjával, de itt nem állt meg, mert márciusban csinált egy kihívást is, ami elképesztő eredményekkel zárult:

150.000 Ft hirdetési költségből 240 eladást és közel 4,5 millió forintot profitált, miközben megküzdött magával minden egyes kiküldött levélnél.

Nagyértékű a terméked?

Szecsődi Balázs

Szecsődi Balázsék a SzeFa Bútornál konyhákat terveznek és gyártanak, és egy árajánlatuk 3 M Ft-nál kezdődik.

Az UVF-es koncepció hatására dolgozták ki az első vevőszerző rendszerüket, húzták újra az értékesítési folyamatokat, hoztak létre még jobb ajánlatokat, és fokozatosan építették ki a háttérrendszereket.

Eredmény: először kinőttek 2 és fél (!) KATA-keretet, majd Kft.-re váltottak, árbevételük 70 M Ft-ra, majd 100 M Ft fölé emelkedett!

Mitől egyedülálló az UVF Magyarországon?

Azt a 4 tartópillért adja át neked a program már-már cégfejlesztésbe menően, amit – állítom – egyik hazai online marketing képzés sem tud megadni számodra.

A legfontosabb, hogy mi le akarjuk rövidíteni az utadat a saját tapasztalataink által, mivel azt akarjuk, hogy te is azok közé az ügyfeleink közé tartozz, akik díjat kapnak az éves nagy rendezvényünkön az elért bevételnövekedésükért.

Akár 10-20-50 vagy 100 millió forintos árbevétel növekedésért, mely számodra is elérhető!

Módszereinkkel Téged is eljuttathatunk a siker színpadára!

Gondolkodásmód

Leromboljuk azokat a korlátozó hitrendszereket, amelyek gátolják mind a te fejlődésedet és a bizniszedét is.

Üzleti modell

Te tudod, hogy milyen üzleti modellel szeretnél pénzt keresni? Amíg nem tisztázod, hogy kinek, mit, mennyiért milyen rendszeresen szeretnél eladni, addig nehéz lesz előre lépned és elérned azt az életet, amire vágysz.

Marketingstratégia

Kidolgozzuk részletesen azokat a futószalagokat, amikből érdeklődőid és vevőid lesznek, méghozzá nemcsak egyszeri vásárlók, hanem újravásárlók!

Csapat és hatékonyság

Azaz a megvalósítási kapacitás, ami függ attól, hogy miként építed fel a saját csapatodat, és milyen hatékonyságnövelő stratégiákat alkalmazol a mindennapokban.

NEM AZ SZÁMÍT, MIT TUDSZ, HANEM MIT CSINÁLSZ A MARKETINGBEN!

Az igazi változáshoz és üzleti eredményekhez nem a fénylő gyémántkavicsokra van szükséged, hanem:

 • arra, hogy szembenézz magaddal, újraírd a korlátozó paradigmáidat, értsd, hogy miért tűz ki rossz célt a cégvezetők 99%-a és helyette mi a jól cél a marketingben
 • arra, hogy megvalósítsd a bizniszedben az évtizedek óta nem változó legfőbb üzleti alapstratégiákat (kinek és miért vagy #1, hányszor tudsz eladni ugyanannak és hogyan lesz futószalagon érdeklődőd és vevőd – ennyi!), és azt, hogy a mi a titka azoknak a cégeknek, ahol magas a profit és a szabadidő nap végén
 • arra, hogy a nap eleji tökvakarás helyett (pardon a hölgyektől, ez egyszer nézzétek el nekem a nyelvezetet!) arra, hogy a TOP 6 időhatékonysági tippem segítségével már hét elején meglegyen minden napra a 3 legfontosabb célod, amit tényleg neked érdemes csinálni, a többit pedig megtanulod delegálni

Ezek hozzák el azt a változást az életedben, amit a legsikeresebb ügyfeleink is megtapasztalhattak a saját bőrükön.

+ Ft
bevétel növekedést segítettünk elő

Leszel te a következő, akinek díjat osztunk?

+ 1
Év
+ 1
Vállalkozó
1
kiosztott díj

Mikor kezdődik a program?

Következő élő alkalom: május 30.

Az UVF egy folyamatosan üzemelő vállalkozói közösség, online marketing fókusszal.

A csatlakozásod után azonnal eléred az “5-ről 100 millióra” sikerutat és egyből el tudsz kezdeni foglalkozni a számodra legégetőbb kihívással.

Emellett pedig részt vehetsz az új online vagy offline tartott tréningeken, ahol a legfrissebb tudást kapod tőlünk. (Május 30-án egy futószalag tervező workshopon vehetsz részt.)

Ráadásul ezeket a tréningeket minden második hónapban Budapesten tartjuk, ahol más hozzád hasonló vállalkozókkal tudsz majd emberi kapcsolatokat építeni és így véget vetni a vállalkozói magányodnak.

Ha szeretnéd előre látni az időpontokat, ide kattintva el tudsz érni egy előzetes programtervet. Fontos, hogy menet közben a visszajelzéseitek alapján elképzelhető, hogy 1-1 időpont változik, azonban erről mindig időben szólunk.

Minden alkalomról készítünk felvételt, így ha valamelyik alkalomnál nem tudsz csatlakozni, akkor sem maradsz le, ugyanis visszanézheted a képzést korlátlan ideig!

A videós tananyagokhoz már a csatlakozásod után hozzáférsz, az első személyes találkozásunk pedig május végén lesz.

Ezt az alkalmat élőben, Budapesten rendezzük meg, aholegyütt töltöttünk egy szemléletformáló napot, és megalapozzuk a további képzési anyagokat.

Egy workshop keretén belül megtervezzük a bevételtermelő futószalagodat.

Természetesen lesz tanítás és kiscsoportos mastermind foglalkozás is, de a fókuszban végig az lesz, hogy milyen futószalaggal és hogyan fogsz tudni új érdeklődőket és vevőket szerezni, tehát bevételt növelni.

Ezt követően a program további tréningjeit, illetve a házi feladat elemzéseket online formában tartjuk meg.

Személyes találkozók keretén belül pedig 2 havonta ÉLŐBEN is találkozunk egy-egy nagyobb rendezvényen.

Ha szeretnéd előre látni az időpontokat, ide kattintva el tudsz érni egy előzetes programtervet. Fontos, hogy menet közben a visszajelzéseitek alapján elképzelhető, hogy 1-1 időpont változik, azonban erről mindig időben szólunk. 

Minden alkalomról készítünk felvételt, így ha valamelyik alkalomnál nem tudsz csatlakozni, akkor sem maradsz le, ugyanis visszanézheted a képzést korlátlan ideig!

Milyen személyre szabott segítséget
kapsz az UVF+-ban?

Amikor csatlakozol az UVF+-hoz, kapsz egy 90 perces csoportos START konzultációt a többi jelentkezővel, ennek az online alkalomnak az időpontját emailben fogod megkapni.

Egy előre felépített módszertan mentén megállapítjátok, hogy hol fáj most a legjobban a bizniszed során, azaz mik azok a szűk keresztmetszetek, amiket ha megoldasz és áttörsz, akkor egy pozitív spirálba tud majd kerülni a bizniszed.

Itt lehetőséged lesz kérdezni Mesitől, ha valami nem egyértelmű a számodra, hiszen a célunk, hogy a konzultáció után átlásd, milyen lépéseket kell megtenned annak érdekében, hogy elérd a céljaidat nálunk. 

90 naponta egy 30 perces útontartó 1-on-1 konzultáción vehetsz részt, azaz csak te és Mesi, közösen átnézitek, hogy milyen irányba haladnak az addig kialakított folyamatok. Emellett kitűztök olyan célokat, melyek garantálják majd, hogy eredményeket érj el, és haladj a számodra fontos úton.

A képzési alkalmak végén, akár élőben, akár a Zoomon keresztül megtartott alklamak után, lehetőséged lesz kérdést feltenni az előadónak. A félév során lesznek olyan tréningek, melyeket Mesi fog tartani, ugyanis ő az adott terület szakértője, ezért ezeken az alkalmakon felteheted majd a kérdéseidet is. 

Természetesen, az élőben tartott eseményeken is bátran keresheted őt, ugyanis készséggel válaszol mindenre, és örömmel segít az elakadásaidban.

Ügyfélsiker menedzserünk segít az elakadásaidban

Vajda Emese, azaz Mesi, már 5 éve segít ügyfeleinknek marketingstratégiai kérdésekben.

Ő a jobbkezem, aki az összes projektünkben benne van, elutazott velem Amerikába is a Traffic&Conversion Summitra, hogy bővítse a tudását, ezáltal még hatékonyabban tudjon segíteni a hazai vállalkozásoknak.

Hogy néz ki, amikor 90 naponta
kaphatsz egy elemzést?

Tanácsok, fejlesztési javaslatok

Az UVF+ keretében körülbelül 90 naponta tartunk majd elemzéses alkalmakat, ahova beküldheted a mi tanításaink mentén készült anyagaid.

Például egy teljes webinár futószalagot. Vagy csak egy értékesítési oldalt, egy feliratkozó oldalt, egy videós hirdetést, egy email kampány tervet – bármit, amit a mi tanításaink mentén készítettél el.

Egyet kérünk csak: az általunk szabott határidőig küldd be!

Ha ezt elmulasztod, sajnos csak a következő negyedévi elemzésbe fogsz bekerülni. Ebben muszáj következetesnek lennünk, mert ez egy csoportos képzési program, és csak akkor tudunk hatékonyan szolgálni titeket, ha tömbösíteni tudjuk ezeket az elemzéseket.

2024-ben két darab EXTRA program vár rád UVF+ tagként!

Ahhoz, hogy egy igazán támogató, baráti légkörű közösség jöjjön létre,

extra programokkal is készülünk, ahol a közös élmények által válik szorosabbá a kötelék.

Balatoni hajózás

Mivel tavaly hatalmas sikernek örvendett a balatoni hajózás, ezért idén szeretnénk megismételni júliusban.

Egyébként ekkor sem maradsz tanítás nélkül, ugyanis délelőtt egy időgazdálkodási tréningen vehetsz részt, de délután már a kapcsolatépítésé lesz a főszerep.

A program nem más lesz, mint egy közös hajózás, fürdés és egy közös vacsora, ahol akár mélyebb beszélgetésekre is lehetőség adódik.

Marketing Évtervező Tábor

Az eddigi évektől eltérően ez egy exkluzív lehetőség lesz, ugyanis nagyobb figyelem fog rád jutni.

Az elmúlt években ezt a rendezvény több, mint 300 fővel tartottuk meg, de idén elvonulunk egy négycsillagos hotelbe, ahol 2 napos workshop keretében fogjuk megtervezni a kasszarobbantó 2025-ös évedet. 

ÉLŐ tréningek

Minden második hónapban személyesen is találkoznak az UVF+ tagok egy élő tréning keretén belül, ahol a vállalkozásfejlesztés mellett a kapcsolatépítésé a főszerep.

Ezeken a napokon olykor vendégelőadókat is meghívunk, akik tágítani tudják a nézőpontokat, vagy egy új, friss tudást tudnak behozni a közösségbe.

Nézz bele, milyen a hangulat a rendezvényeinken!

Azt szeretnénk, ha ez nemcsak egy feladatokat rád szóró program lenne, hanem amellett, hogy hasznosnak éled meg, még élveznéd is!

Éppen ezért a program során szuper meglepetés programokkal készülünk, hogy jól érezd magad, és igazi összetartó, segítő közösséget kovácsolhassunk közösen!

Nézd meg, hogy milyen élményekben volt már részük az eddigi közösségeink tagjainak!

Havonta új tréningeken vehetsz részt

A 4 fő alappillérre építve minden hónapban egy új képzéssel segítjük a vállalkozásod fejlődését, hogy a te sikerutad is a elvezessen a 100 milliós bevételekig! 

Minden hónapban új képzési anyaggal készülünk ÉLŐ? vagy online Zoom előadás formájában, de ez utóbbiak sem előre felvett anyagok.

Az alkalmak végén még akár kérdezni is tudsz a témával kapcsolatban.

Nézd meg milyen előadásokkal készülünk számodra!

Egy ÉLŐBEN megrendezett budapesti tréning keretében egy workshopon vehetsz részt.

Lesz tanítás, kiscsoportos mastermind, azokkal a társakkal, akik ugyanebben a szituációban vannak, mint te.

A rendezvény során kérdezhetsz tőlem is és a csapatomtól is.

Ezen a workshopon fogjuk véglegesíteni majd, hogy milyen futószalaggal, és hogyan fogsz tudni új érdeklődőket és vevőket szerezni, tehát bevételt növelni.

Megvizsgáljuk, hogy milyen mérőszámokat szükséges figyelembe venned, emellett kitérünk a webináriumok titkaira is. Megtanulod azt is, hogy miként tudod összekötni egy azonnali ajánlattal vagy konzultációs folyamattal.

Ezen az online alkalmon Mesi beavat a Facebook hirdetések rejtelmébe. Megmutatja a leggyakoribb hibákat, ami által elkerülheted a felesleges pénzköltést, megosztja legfontosabb tippek, hogy még több érdeklődőt érhess el a hirdetéseiddel.

Ha ez mind nem lenne elég, még élőben össze is állítotok egy kampányt, hogy biztosan minden tiszta legyen, amikor útnak indítod a legújabb projektedet!

Ez egy olyan különleges online alkalom lesz, amikor minden egyes UVF+ tag által beküldött házi feladatot kielemzem.

Erre az alkalomra küldhetsz weboldalt, feliratkozói oldalt vagy épp egy webinár prezentációt.

A véleményezés mellett jobbító javaslatokat teszek azért, hogy el tudj indulni a további fejlesztés útján, hogy még több érdeklődőt tudj megnyerni magadnak, majd vásárlóvá, illetve újravásárlóvá tenni őket.

Ez az alkalom duplán hasznos, mert nemcsak a saját munkádból tudsz tanulni, hanem a többi tagéból is, így olyan plusz tudásra tehetsz szert, amivel elkerülhetsz buktatókat.

Az elmúlt évek alatt több módszert is kifejlesztettünk arra vonatkozólag, hogy miként tudod növelni a hatékonyságodat és csökkenteni az időráfordítást.

Ha pedig több időd lesz, akkor előkerülhetnek olyan feladatok, amik valójában értéket teremtenek, illetve megélheted azt a vállalkozói életet, amire vágysz. Tehát foglalkozhatsz a családoddal, a hobbiddal, önmagaddal!

Ezt az alkalmat összekötjük egy balatoni hajózással így a kapcsolatépítés is erősen része lesz a programnak.

 

Egy online Zoom tréning keretében megnézzük, hogy mikor érdemes asszisztensre szert tenned, és azt is, hogy hogyan találd meg.

Átbeszéljük lépésről-lépésre, hogy miként vedd fel az első asszisztensedet (akár csak napi pár órára)!

Egy ÉLŐ alkalom során kivesézzük, hogy melyek a leggyakoribb korlátozó hitrendszerek, amik gátolják a vállalkozásod fejlődését, és természetesen megtanulod azokat a módszereket is, amivel le is rombolod őket!

Megnézzük, hogy mi tart vissza a több profittól, szabadidőtől és kevesebb stressztől?

Online Zoom tréning keretében megtanulod, hogy hogyan csinálhatsz akár több tízezres email listát építő summit-okat!

Egy ilyen konferencia akár 8 számjegyű bevételt is termelhet számodra. 

Idén novemberben rendhagyó módon nem a Lurdyban rendezzük meg az éves Marketing Évtervező Táborunkat, hanem egy vidéki szállodába vonulunk el.

Ennek előnye, hogy sokkal fókuszáltabban tudsz majd készülni a jövő évedre, illetve több személyes segítséget is kapsz tőlem és a csapatomtól.

Fontos megjegyezni, hogy a program a 2 napos képzés árát foglalja magában, ugyanis a szállás önköltséges lesz, de ez az exkluzív tréning önmagában 100.000 Ft értékű.

Manapság már nem tartok konzultációkat, így egy ilyen két napos elvonulás, ahol szabadon tudsz kérdezni, kincset ér!

Élő találkozóinkon fergeteges a hangulat

Tapasztald meg te is, hogy milyen egy támogató vállalkozói közösség tagjának lenni!

Hova juthatsz el 2024-ben ezzel a programmal?

Idén akár te is állhatsz a színpadon, és átvehetsz egy menő díjat az 5, 10 vagy 25 milliós eredményedért!

Tavaly novemberben megrendeztük élőben a Marketing Évtervező Tábort, és a színpadon, a közönség előtt adtunk át díjakat azoknak, akik az
UVF programunk segítségével több millió forintos bevételt értek egy a tőlünk tanult vevőszerző rendszerekkel. 

Voltak 2 és 5 milliós díjaink, de 10 és 25 milliósak is, sőt 50 és 100 milliós díjak is kiosztásra kerültek. 🙂

Milyen érzés lenne, ha idén te állhatnál ott a színpadon és büszke lehetnél az elért 5-10-25 milliós extra bevételedre?

Ide képes eljuttatni téged az UVF+, ha belevágsz és tisztességesen csinálod!

Te is ezeket gondolod?
Nézd meg, honnan nyertek ügyfeleink!

"Az én témám szokatlan/ kényes."

Schnierer Katalin, az Ébredő Szexualitás alapítója, szex coach 2 millió forintot rakott össze két kampányból a segítségünkkel (és az egyiknek még nincs vége). Az UVF Program segítségével Kati új, magasabb értékű csomagokat hozott létre, és mindehhez felépítette a webináros vevőszerző rendszerét.

Zsilák Judit arcjógát oktat, ami néhány éve még messze nem volt ennyire elterjedt, viszont az átgondolt marketingstratégiának köszönhetően 7 számjegyű profitokat termel minden egyes webinárja.

"Az én kosárértékem túl magas."

Szecsődi Balázsék a SzeFa Bútornál konyhákat terveznek és gyártanak, és egy árajánlatuk 3 M Ft-nál kezdődik.

Az UVF-es koncepció hatására dolgozták ki az első vevőszerző rendszerüket, húzták újra az értékesítési folyamatokat, hoztak létre még jobb ajánlatokat, és fokozatosan építették ki a háttérrendszereket.

Eredmény: kinőttek 2 és fél (!) KATA-keretet , majd Kft.-re váltottak, a tavalyi árbevételük 70 M Ft volt!

"Marketingsérült vagyok."

Ungvári Judit szervezetfejlesztő, coach és Dr. Szilágyi-Németh Lilla pénzügyi tanácsadó ügyfelünk szavai is lehetnének ezek, hiszen mindketten többször csalódtak már a marketing kivitelezési munkák során. Judit ma már nagyon élvezi, hogy az online marketing egy eredményt hozó, barátságos folyamat élménye, valamint azt, hogy ez a folyamat 5 M Ft-os árbevétel növekedést hozott neki tavaly. Lilla úgy tesz szert havi 1 M Ft-os jutalékra, hogy a webinárján résztvevők általában fele azonnal kér tőle konzultációt!

“Az én piacom hemzseg a konkurenciától.”

Ha téged is agyonnyom a versenytársak népes tábora, akkor nézd meg, hogyan vitte sikerre a bizniszét két coach ügyfelünk. Dr. Domokos Kata life-, business- és karrierchoachként olyan vevőszerző rendszert rakott össze, amelynek köszönhetően egyetlen webinárral összehozott 3 millió forint bevételt, ismételhető formában! Haas György ügyfelünk sem elégedett meg azzal, hogy a coaching területén is egy egyedülálló szolgáltatást nyújt a sétáló coaching folyamattal, hanem profi marketing stratégiát is épített köré. Ennek köszönhetően egyetlen kampánya közel 10 millió forintot hozott a konyhára!

“Az én bizniszem fizikai, nincs országos elérésem.”

Ha lokális, fizikai bizniszt viszel, akkor sem kell beletörődnöd középszerű eredményekbe, mint ahogy az alábbi ügyfeleink sem tették! Recski Ferenc és Recskiné Bunzel Lívia egy békéscsabai fodrászszalont visznek, és úgy szereztek 10-nél is több új ügyfelet egy nyílt nap segítségével, hogy nem lőttek irreálisan túl a vonzáskörzetükön. Asztalosné G. Veronika pedig a szőnyegmosó vállalkozásának megrendelés állományát növelte meg 50%-kal úgy, hogy a biznisze Makón szolgálja ki a vevőket

“B2B piacon mindez nem működik!”

Ne aggódj, nem Te leszel az első B2B ügyfelünk! 😉 Erre a kifogásra is rácáfolnak az alábbi példák, ráadásul ismert nevek a vállalkozásfejlesztés, értékesítés területen. Pongor-Juhász Attila, a Pongor Group alapítója a legjobb példa arra, hogy hogyan lehet méltó bevételeket elérni B2B piacon is. Lippner Tamás, a Sell&Speak alapítója értékesítőknek segít abban, hogy még eredményesebbek legyenek, és a vevőszerző stratégia neki is segített abban, hogy nagyobb sebességre kapcsolja az online marketingjét és duplázza az addigi 30-35 M-s árbevételét. Ha belegondolsz, az értékesítés tipikusan egy olyan terület, amelyet hatalmas kihívás jól csinálni az ellenállás miatt (senki sem szereti, ha eladnak neki; viszont mindenki szeret vásárolni), úgyhogy innen igazán szép nyerni!

Milyen bónuszokat kapsz az UVF+ megvalósító programhoz?

8 olyan bónusszal készültünk neked, amelyek
a sikeres vevőszerző rendszer felépítésének egy-egy kritikus pontján fognak téged átsegíteni, emellett meggyorsítják a marketingfolyamataidat!

Bónusz #1

Magyarország legjobb honlapkészítő tananyagát fizetem neked a saját zsebemből 

Nagy Attila, a WP Kurzus alapítója egy szuper, 28 órás videós mesterkurzusban ad át neked mindent, amit a saját weboldalad elkészítéséhez tudnod kell. 

Konkrétan megvettük helyetted ezt a képzést. A nekünk befizetett díjnak egy jelentős részét tovább fizetjük Attilának, mert Ő csinálja ma Magyarországon a legjobb weboldalkészítő tananyagot és mi a legjobbat akartuk neked nyújtani.

A legfontosabb WordPress tudnivalók mellett Elementor és WooCommerce képzéseket (tehát webshopot is megtanulsz majd építeni) is kapsz, sőt online marketing taktikákat és arculattervezési tippeket is tartalmaz a képzés.

ÉRTÉKE: 69.900 Ft

Bónusz #1

Mesterséges intelligencia: Hogyan építs magadnak saját, személyre szabott ChatGPT-t?

A ChatGPT több, mint egy kérdésekre válaszoló online barát, ugyanis akár a saját képedre is formálhatod.

Azt értem ezalatt, hogy megalkothatod azt a mesterséges intelligencián alapuló személyre szabott ChatGPT-t, ami a számodra szükséges folyamatokra specializálódott.

Megmutatom, hogy miként építhetsz te is olyan Custom ChatGPT-t, ami pontosan azokat a feladatokat végzi el, amire neked a legnagyobb szükséged lenne a marketingedben.

ÉRTÉKE: kb. 29.900 Ft

Bónusz #2

Mesterséges intelligencia: Hogyan állítsd be a ChatGPT-t, hogy piszkozatként előre megválaszolja az ügyfélszolgálati leveleket Gmailben?

Az ügyfélszolgálat rengeteg időt tud elvenni tőled, főként, ha minden egyes levelet neked kell megszövegezned.

Akár van már asszisztensed, akár magad válaszolod meg a leveleket, hatalmas segítség lesz számodra ez a tananyag, ugyanis beérkező levelek mennyiségétől függően akár órákkal is lerövidítheti az e-mailek megválaszolására szánt időt heti szinten.

Megmutatom, hogy miként lehet neked is az AI az új asszisztensed.

ÉRTÉKE: 19.900 Ft

Bónusz #3

Mesterséges intelligencia: Hogyan készíts hangfájlból videós hirdetéseket a HeyGen segítségével?

A videós hirdetésekhez már nincs szükséged arra, hogy tökéletesen beállított hajjal, rendezett helyen vedd fel a videót, ugyanis a mesterséges intelligencia által elegendő egyetlen hangfájl is!

Mindössze egy nyugodt pillanatra lesz szükséged, amikor felmondod a hirdetési szöveget, a többit pedig elvégzi a mesterséges intelligencia.

Innentől kezdve percek alatt fogsz tudni készíteni olyan videókat, amikről szinte megmondhatatlan, hogy nem te vetted fel őket.

Megmutatom, hogy a HeyGen program segítségével miként tudsz te is könnyedén videókat készíteni.

ÉRTÉKE: kb. 19.900 Ft

Bónusz #4

5-ről 100M-ra konferencia felvételei

Május 28-án tartunk egy 5-ről 100 millióra konferenciát, ahol több, mint 10 marketingszakember osztja meg a tudását.

Többek közt Szendrei Ádám, Csepregi Balázs, Kónya Beáta, Pongor-Juhász Attila, Ungvári Judit.

Közel 18 órányi előadás!

ÉRTÉKE: 49.900 Ft

Bónusz #5

Facebook Hirdetés Mesterkurzus

Mindegy, hogy te magad kezeled a hirdetéseidet, vagy kiszervezted, biztos, hogy ezen te is gyakran gondolkozol: hogyan csökkenthetném le a költségeket, hogyan fizethetnék kevesebbet a hirdetésekért? 

Több, mint 60 videóban kalauzolunk végig a sikeres hirdetések létrehozásán, az alapoktól az igazán haladó taktikákig, amelyekkel fokozhatod a hirdetésed profittermelő képességét. Akár te csinálod a hirdetéseket, akár kiszervezed, ez a képzés aranyat ér!

ÉRTÉKE: 49.900 Ft

Bónusz #6

SalesAutopilot futószalagépítő tréning

Megtanulod, hogy miként lehet letölthető csalira épített, webinár alapú futószalagot összerakni, méghozzá a SalesAutopilot segítségével.

Ez a folyamat azért zseniális, mert automatizálod a machanizmusokat, mely által el tudod érni, hogy minél többen vegyenek részt a webináriumodon és vásároljanak utána.

Ez az egyik leghatékonyabb és ezáltal legkedveltebb módszer, ami garantáltan megduzzasztja a bankszámládat!

ÉRTÉKE: kb. 50.000 Ft

Bónusz #7

SalesAutopilot Mesterkurzus – email küldés, email listaépítés, megrendelések kezelése

Ahhoz, hogy új vevőket szerezz, szükséged lesz rá, hogy email listát építs, amihez nem árt egy jó szoftver. Gondolkodhatnál egyszerű hírlevél küldőben, de amint növekedni kezdesz, szükséged lesz egy olyan rendszere, ami időt spórol neked és megkönnyíti az online marketing automatizálást.

Jó szívvel ajánlom a SalesAutopilot rendszerét, amit a csapatommal mi is használunk. Kifejezetten a program résztvevőinek egy bónusz mesterkurzust adunk ajándékba, amiből megtanulhatod a SAPI működését lépésről lépésre. Ezt az anyagot máshol még nem láthattad, kifejezetten a programhoz készíti Harmath Ákos SalesAutopilot szakértő.

ÉRTÉKE: 49.900 Ft

Bónusz #8

Jogi bozótvágó csomag

Gyakori kérdés, hogy vállalkozóként mire kell figyelni egy ÁSZF, egy adatkezelési nyilatkozat, vagy akár egy szerződés kapcsán. Ezért felkértem egy ügyvédet, hogy készítse el a legfontosabb jogi dokumentum mintákat, amire neked is biztosan szükséged lesz.

Ezzel nem kevés pénzt spórolok neked, hiszen egy ilyen “pack” elkészítése akár 100.000-300.000 Ft-ba is kerülhet az ügyvéd óradíjától és a bizniszed bonyolultáságtól függően.

Inkább vidd el a mintákat, amit utána 1-2 óra átnézéssel tudsz a jogásszal véglegesíteni! Egy szakember készítette őket, így a jogász kiegészítése után (ami sokkal kevesebb időbe és pénzbe fog kerülni, mintha ő készítené el teljesen, a legelejétől) már fel is tudod használni a dokumentumokat.

ÉRTÉKE: kb. 150.000 Ft

Bónusz #3

“Az idő pénz” – időgazdálkodási és produktivitási képzés

Nem szeretem a fölösleges köröket, az időrabló feladatokat, sem pedig a túlbonyolított folyamatokat. Az elmúlt években olyan rendszert dolgoztam ki, ami nemcsak az én hatékonyságomat növelte meg, hanem kiállta a csapatbővítés próbáját is.

Egy videós tréningben megmutatom neked, mik a legjobb eszközeink és taktikáink, amelyekkel megkönnyítjük a saját munkánkat, és csökkentjük a felesleges kérdések, feladatok számát. Ha már az elejétől jó alapokkal dolgozol, gyorsabban haladsz és elégedettebb lehetsz a nap végén.

ÉRTÉKE: 49.900 Ft

Mit mondanak rólunk azok, akik már dolgoztak velünk?

Árvai Péter
(intergrativ-medicina.hu)

Péter ingyenes kihívásában egy tudatosabb életvitelt segített megvalósítani a jelentkezőknek. Az első ilyen kihívására 1700 jelentkezőt tudott összegyűjteni, akikből 260 fő azonnal vásárolt egy 9 hetes a kihívás végén, így 5,5 M Ft bevétellel zárta a kihívását.

Sárosdi Virág
(Skillo.hu)

Sárosdi Virág, a Skillo.hu alapítója legutóbbi email kampányában a gyermekükkel iskolára készülő szülőket szólította meg, és ügyesen kivitelezett kampányával 280+ vásárlót, és több, mint 11 millió forint bevételt szerzett néhány napon belül.

Dorogi Andi
(valdorart.hu)

Dorogi Andi, a Valdor Art Rajz és Festőiskola tulajdonosa 1800+ új feliratkozót, 132 vásárlót, és 1 854 240 Ft bevételt szerzett a nálunk tanult érdeklődő szerző folyamat segítségével. Ez már önmagában is jól hangzik, az pedig csak hab a tortán, hogy 965 660 Ft ebből a bevételből havi klubtagság formájában hónapról hónapra befolyik hozzá.

További véleményeket olvasnál rólunk? Kattints és nézd meg itt!

Ha szeretnél még több véleményt olvasni rólunk, kattints ide.

Megnéznél még pár véleményt UVF résztvevőktől?

Székely Krisztina

Paneltündér

Szecsődi Balázs

Szefa Bútor

Milyen értéket kapsz az Új Vevők Futószalagon Plusz Programmal?

Siess, Early Bird kedvezmény csak az első 40 jelentkezőnek él hétfő éjfélig!

Összesen több, mint 1.000.000 Ft-nyi érték!

Ahogy látod, a megvalósító program elemei több mint 1.000.000 Ft-nyi értéket képviselnek.
És kérlek vedd észre, a fenti összegek nem azzal a ceruzával készültek, aminek annyira vastagon fog a hegye, hogy végül a nevetségtől kitörik….

Ezek teljesen reális értékek, bármikor őszintén a szemedbe nézek és meg tudom védeni őket.

Mennyibe kerül a program?

Most még nem az a legfontosabb kérdés, hogy mennyibe kerül a program, hanem az, hogy neked való-e a program. 

Ahhoz, hogy ezt el tudjuk dönteni, egy ingyenes szakmai konzultáció keretein belül beszéljük át a kihívásaidat, céljaidat. (Arra azért számíthatsz, hogy ez a program nem százezer forint, de nem is hétszázezer.)

Hogyan tudsz bekerülni a Új Vevők Futószalagon Megvalósító Programba?

Szóval érdeklődsz a program iránt, szuper!

Azt szeretném, ha a cégméret, iparág és az emberi értékek is passzolnának a csoportban, ezért nincs azonnali vásárlásra lehetőség.

 • Egy ingyenes 30 perces szakmai konzultációra szeretnénk invitálni első körben, ahol átbeszéljük az online marketingedben rejlő fejlesztési lehetőségeket és a program tematikáját.

Ha a kettő között van átfedés (tehát tényleg segíteni tud neked a program) és úgy érezzük (te és mi is), hogy szívesen dolgoznánk együtt, akkor átbeszéljük a csatlakozás részleteit.

Ki tartja a szakmai konzultációt?

A konzultációkat a csapatommal közösen tartjuk, ahol szenior kollégáimmal fogsz beszélni. 

A csapatom maximálisan felkészült, tőlük is ugyanazt a szakmai felkészültséget várhatod, amit tőlem is kapnál a konzultáció során.

Mitől lesz ez szakmai hívás?

A lenti űrlap kitöltése után egyből megjelenik egy 4 oldalas kérdőív, amiben a mostani marketing rendszeredről kérdezünk. Ez lesz a beszélgetés szakmai alapja.

Ezt a beszélgetésetek előtt átnézzük és kiszedjük belőle a fejlesztési javaslatokat.

Jelentkezz a szakmai konzultációra

30 perc alatt feltárjuk a vevőszerzési lehetőségeket a cégedben és akkor is értékkel távozol, ha nem csatlakozol a programba.

Néhány fontos tisztázandó kérdés az értékrendem mentén

Van egy olyan cég, aki szerintem etikátlanul használja az ilyen telefonos hívásokat manipulatív értékesítésre.

Szeretném előre tisztázni, hogy mi nem tartozunk ebbe a körbe. 

Így az alábbiaktól sem kell tartanod:

Még eddig tudsz jelentkezni:

nap
óra
perc
másodperc

Erre számíthatsz a jelentkezés során:

 1. Miután megadod az alapadataidat, megjelenik még pár szakmai kérdés a következő oldalon. Kérünk mindenképp válaszold meg őket, ez segíteni fog nekünk a konzultációs felkészülésben.
 2. A rendszer felkínálja a telefonos felvételi beszélgetéshez az időpontfoglalási lehetőséget. Válaszd ki mikor hívjunk!
 3. Amikor eljön a választott időpont, 30 percben átbeszélheted a vállalkozásod jelenlegi helyzetét és a jövőbeli fejlesztési lehetőségeit.
 4. Ha mindketten úgy érezzük, neked való a program, minden további információról tájékoztatni fogunk.
 5. Ha úgy látjuk, hogy nem neked való a program, azt is kertelés nélkül megmondjuk, volt már erre példa, nem is egy….
 6. A legrosszabb, ami történhet: kaptál ingyen néhány tippet, amivel fejleszteni tudod a vállalkozásod. Jó ajánlat? 🙂

A jelentkezés nemsokára nyílik!

Bizonytalan vagy, hogy csatlakozz-e?

Biztos vagyok abban, hogy egyedülálló értéket kapsz ettől a mentorprogramtól.

Az online tréningek és az élő alkalmak minőségére nem lesz panaszod. Cserébe pedig azt kérjük, hogy ténylegesen valósíts meg, azaz: küldj be elkészült honlap aloldalakat, futtass hirdetéseket, csinálj webinárt, gyere el az élő tréningekre, kérdezz tőlünk.

Ha mégis azt érzed, hogy a képzés során átélt élménnyel elégedetlen vagy, akkor a programhoz történő csatlakozás utáni 3 hónapon belül, ha jelzed ezt felénk, akkor a befizetett képzési díj időarányos hátralévő részét visszafizetjük.

Mit mondanak rólunk, akik már dolgoztak velünk?

Lippner Tamás

Sell & Speak

“Az évi 30-32 millió forintos bevétel helyett majdnem 70 millió forint lesz az árbevételünk.”

Pongor-Juhász Attila

Pongor Publishing

“Ha Domán Zsolt nekünk is tudott segíteni, akkor neked is fog tudni!”

Mészáros Róbert

BrandBirds

“Nagy siker volt számunkra, hogy a legutóbbi kampányunkhoz 150 előfizetőt sikerült szerezni egy tök új szolgáltatáshoz, és ebben óriási segítség volt Zsolték programja. Sokkal jobban és magabiztosabban tudtuk összerakni. Köszönöm neki!”

Kollár Anna

Self-Love Coach

“Már a Zsolttól kapott kérfőívből is sok mindenre rájöttem, hogy mi hiányzik a vállalkozásomból.
Ha pedig konkrét kérdésed, elakadásod van, Domán Zsolt nagyon profi.”

Tusnádi Roland és Kiss Gergő

Unlimited Man

“Azoknak javasolnám a konzultációt, akik nem akarnak kerülőutakon járni, hanem egyből az eredményeket akarják.”

Welczenbach Tamás

Fotós Leszek

“Az tetszett a legjobban a konzultációban, hogy Zsolt mennyire felkészülten érkezett! Egy komplett stratégiát kaptam, sok minta emaillel és egyéb trükkökkel, amik sokszorosát hozhatják vissza számomra.”

Jó érzés lenne tudni, hogy a saját fejlődéseddel másoknak is segítesz?

Az évek során rádöbbentem arra, hogy tulajdonképp nem is az online marketing tart lázban, hanem a tudat, hogy embereknek segíthetek abban, hogy szintet léphessenek az életükben.

Azon túl, hogy a DO! marketing csapatával már most is vállalkozók vagy leendő vállalkozók ezreit segítjük, évente jótékony célokra is adományozok.

Tavaly például Az Én Ügyem alapítványon keresztül 5 családot támogattam 1.500.000 Ft-tal abban, hogy jobbá tehessék az életüket.

Idén is az éves bevételünk 1%-át fogom jótékony célra adományozni, és ehhez te is hozzájárulhatsz, ha részt veszel a képzésünkben!

Minden új résztvevő hozzájárul, hogy év végén nagyobb legyen az az összeg, aminek valaki nagyon fog örülni!

Maradtak még kérdéseid?

Összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket, amiket feltettek nekünk az eddigi konzultációkon. Ha valamelyik benned is felmerült, akkor nézd meg, Zsolt mit gondol róla!

"Előfizetéses klubrendszerhez vagy megvalósító programhoz csatlakozzak?"
"Én nem vagyok marketinges, inkább kiszervezném. Nekem való?"
"Elég személyes figyelem fog nekem jutni?"
"Fogok vajon újat is tanulni a programban?"
"Háború alatt is érdemes lenne belevágni?"
"Képes leszek vajon én erre?"
"Mit szólnak majd mások? Mit mond majd a párom, üzlettársam erre?"

Egyéb kérdések

A DO! marketing Klubban segítünk felpörgetni a vevőszerzést, de nem kapsz ennyire intenzív és személyre szabott segítséget, élő oktatásokat. Az UVF könyv a vevőszerzést tanítja, de szintén nem kapsz mellé interakciót, visszajelzést. Ha személyre szabott, élő képzést keresel, ahol azonnal kérdezni is tudsz tőlem, az az UVF+ program!

Ha indulófélben lévő vagy nagyon kezdő vállalkozó vagy, akkor még inkább a könyvet vagy a klubot ajánlom.

A 6 hónapos program részletes tematikáját itt találod. Minden képzési napról felvétel készül, így ha később csatlakozol be, akkor is a teljes programot fogod megkapni, plusz egy különleges ajánlat is vár, amiről a konzultáción fogunk mesélni neked.

Kéthavonta tervezzük, hogy élő találkozót szervezünk: először a program indulásakor, ami május 30-án, csütörtökön lesz. Ezután egy balatoni, majd egy budapesti és végül egy elvonulós Marketing Évtervező Tábor 2 napos workshopján vehetsz részt.

Minden más alkalommal online találkozunk, Zoom-on keresztül, de a Facebook zárt csoportban is követheted a képzési napokat.

A képzés bármeddig visszanézhető, így ha egy-egy alkalommal nem tudnál élőben részt venni, akkor sem maradsz le semmiről.

Igen, ez egyáltalán nem akadály. Magyarul tanítunk mindent, a szoftvereket pedig könnyedén le tudod fordítani a Google segítségével.

Igen, mivel szinte a teljes képzés online zajlik majd, ráadásul mindenről felvétel is készül, bátran csatlakozhatsz, nem maradsz le semmiről.

Maga a képzés havonta 1 alkalommal néhány órát vesz igénybe, azon kívül pedig rajtad áll, hogy milyen sebességgel szeretnéd / tudod megvalósítani a tanultakat. Ha lassabban haladsz, az sem gond, mert a felvételeket korlátlan ideig eléred és így bármikor fel tudod őket dolgozni visszamenőleg is a tanultakat.

A zárt csoport tagságod a képzés teljes ideje alatt él, egészen a képzés végéig.

Elsősorban nem ez a cél, de ha tudunk, természetesen ebben is segítünk neked. Vedd azonban figyelembe, hogy ez nem mindig megoldható. A “fehér képernyőt látok a wordpressemben” kérdésekben valószínűleg nem tudunk segíteni, de a “milyen bővítményt használtok az oldalatok gyorsítására?” kérdésre készséggel válaszolunk.

A tréninghez a ZOOM nevű szoftvert fogjuk használni. Működik minden operációs rendszeren, és okostelefonokon is.

Három lehetőséged van:

 1. Vagy letöltöd a szoftvert a gépedre, laptopodra,

 2. Vagy okostelefonról csatlakozol az app segítségével,

 3.  vagy böngészőből csatlakozol.

Íme, a lehetőségeid:

 • A Zoom szoftver vagy alkalmazás letöltése

 • Asztali gépen, laptopon klikk az alábbi linkre és töltsd le a Zoom Client for Meetings alkalmazást (majd telepítsd).

 • Okostelefonon pedig keresd fel az App Store-t / Google Play áruházat, és keress rá a Zoom kifejezésre. (az app teljes neve ZOOM Cloud Meetings). Töltsd le az alkalmazást.

A tréning előtt küldünk neked egy linket és egy belépési jelszót, amivel be tudsz csatlakozni a virtuális terembe. 

 

Idén tavasztól már csak a megújult UVF Plusz programunk indul el, ahol sokkal több személyes segítségben lesz részed. Ez köszönhető lesz a konzultációknak, a több ÉLŐ találkozónak, a Zoom tréningeknek és a bónuszprogramoknak.

Emellett nem kell várnod a tananyagokra, ugyanis a csatlakozásod után azonnal elérhetőek lesznek számodra a videós tananyagok, így akár egyből bele is vetheted magad a vállalkozásod fejlesztésébe.