Várj, a megrendelésed még nem végleges...

Még egy ajándékodról döntened kell!

Szívből gratulálok Neked !

Nem mindenki hajlandó időt és pénzt invesztálni a vállalkozásába, de Te megtetted az első lépést! Cserébe szeretném felkínálni neked a folyamatos segítségemet a DO! marketing Klub keretében.

Jössz velem a következő szintre?

FIGYELEM! Ez egyszeri ajánlat, ami nem érhető el nyilvánosan! A DO! marketing Klubhoz csak most tudsz ingyenesen csatlakozni, azért, mert vásárlómmá váltál. Ha bezárod ezt az ablakot, akkor ez az ajánlat eltűnik.

A DO! marketing Klub tagság az első 7 napban teljesen ingyenes. Utána 9.990 Ft + ÁFA / hó, melyet a korábban megadott bankkártyáról fogunk levonni. Ha a próbaidőszak alatt vagy utána bármikor szeretnéd megszüntetni az előfizetést, pár kattintással megteheted a tanulói fiókban önkiszolgáló módon (de az ügyfélszolgálat is segít, csak írnod kell egy emailt). A Klubban található tudás értéke szerény becsléssel is több, mint 780.000 Ft. Most mindezt TELJESEN ingyen, kötelezettség nélkül kipróbálhatod.

FIGYELEM! Ez egyszeri ajánlat, ami nem érhető el nyilvánosan! A DO! marketing Klubhoz csak most tudsz ingyenesen csatlakozni, azért, mert vásárlómmá váltál. Ha bezárod ezt az ablakot, akkor ez az ajánlat eltűnik.

 Miért éri meg csatlakoznod? 
Ezeket próbálhatod ki klub tagként

Közel 1 millió forint értékű marketing tudástár 1 hétig ingyenesen, hűségidő nélkül nálad.

 50+ és bővülő  itthon kipróbált prémium
marketing tananyag

Végre nem kell 1000 +1 csoportból, könyvből és képzésből összevadászni, amire szükséged van ahhoz, hogy sokkal nagyobb fordulatszámon pörögjön a bizniszed. Ajánlatkészítés, szövegírás, értékesítés oldalak, Facebook hirdetés stb., csak felcsapod a klub anyagait, és ott lesz minden szükséges tudás, érthetően, gyakorlatiasan. Ezek nem száraz elméleti anyagok, hanem a saját bőrünkön kitesztelt, működő modellek. Ha nekünk bejött, neked is működni fognak.

 Egy támogató közösség,  
ahol nem néznek hülyének, amiért vállalkozó vagy

Ha nem igazán tudod kivel megbeszélni az ötleteidet, nincs kitől kérdezned, az baromi frusztráló tud lenni. Azért, hogy ne legyél magányos farkas, egy olyan közösséget hoztunk létre, ahol nem ciki kérdezni, tanulni, ötletelni, pénzt keresni, hibázni és így végül NÖ-VE-KED-NI, mint vállalkozó és mint ember.

 Egy mentor,  aki minden elakadásodnál azonnal segít és a helyen irányba terel

Több ezer vállalkozónak segítettem már online és könyves formátumban, de személyesen is több száz ember kért tőlem tanácsot az online vevőszerzéshez. Ha most találkozol velem először, megértem a bizalmatlanságod. “Ki az a Domán Zsolt és mit tud nekem mondani?” Ide kattintva olvashatod el a történetemet. Látni fogod, hogy valódi tartalom van mögöttem és aztán eldöntheted, hogy képes lehetek-e segíteni neked.

REMÉLEM NEM HITTED, HOGY LASSÍTUNK...

Bónuszok, amikhez klubtagként
korlátlanul hozzáférsz

Tudatosan úgy állítottuk össze ezt a bónusz csomagot, hogy megoldhassa a teljes ügyfélszerzésedet

Alvállalkozó gyűjtemény

Összegyűjtöttem számodra egy kivitelezői gyűjteményt: webes, grafikus, programozó, marketing automatizáló szaki, szövegíró stb. Én is velük dolgozom és most Te is hozzáférhetsz a listához.

Szoftver lista

Készítettem egy részletes anyagot, ami tartalmazza az összes általam ajánlott online marketing szoftvert. Én is ezeket használom, spórolj időt magadnak a listával keresgélés helyett.

Folyamatos segítségadás
a zárt csoportban

Akár a nulláról való elindulással kapcsolatban kell szakmai segítség, akár az új csali anyagodat véleményeztetnéd, biztonságosan, trollok nélkül teheted meg.

Hatékony, időnyerő folyamatleírások

Ha folyamatleírások mentén dolgozol, könnyebb, gyorsabb és hibamentesebb lesz a munkád. Én adom őket, neked csak használni kell.

TANANYAGOK

Íme a saját, havonta bővülő kincstárad

Mindent (és még többet is) tartalmaz, amit a sikeres vevőszerzésről tudnod kellhet

VÉLEMÉNYEK

Ügyfelek, akiknek 150ezer Ft-ot is megért egy
két órás személyes konzultáció Zsolttal

Gyors emlékeztető: neked ezt nem kell kifizetned, korlátlanul kérdezhetsz majd a csoportban Zsolttól

Lippner Tamás

Sell & Speak

“Zsolttal eszméletlenül jó együttműködni, leginkább azért, mert végtelenül sok időt spórol meg nekem. Amivel én hónapokig küzdenék, azt Ő egy mondatban megválaszolja nekem.”

Welczenbach Tamás

Fotós Leszek

“Az tetszett a legjobban a konzultációban, hogy Zsolt mennyire felkészülten érkezett! Egy komplett stratégiát kaptam, sok minta emaillel és egyéb trükkökkel, amik sokszorosát hozhatják vissza számomra.”

Kollár Anna

Self-Love Coach

“Már a Zsolttól kapott kérfőívből is sok mindenre rájöttem, hogy mi hiányzik a vállalkozásomból.
Ha pedig konkrét kérdésed, elakadásod van, Domán Zsolt nagyon profi.”

Kovács Krisztina

MAKKA Klub

“Eljött a cégem életében az a pillanat, amikor egy kicsit frissülni kellett, és nagyon jó volt külső szemmel végiggondolni az eddigieket.”

Palánkai Gábor

Ügyvezető Akadémia

“Domán Zsolt nagyon felkészült szakember, nemcsak szakmailag, de belőled is felkészül. Ő az, akire bátran rábízhatod magad. “

Kriston Gábor

DXLabz

“Nagyon szuper volt, annyi gondolattal térek haza, hogy hónapok kellenek, mire mindent átültetek a gyakorlatba. Ha szeretnéd, hogy az üzleted a következő szintre lépne, mindenképp ajánlom Zsoltot.”

Licsár Szilvia

JátékLiget

“Fantasztikus! Nagyon sok ötletet kaptam, konkrét tervek vannak, hogy hogyan tudunk nekiindulni.
Minden vállalkozónak ajánlom!”

Tusnádi Roland és Kiss Gergő

Unlimited Man

“Azoknak javasolnám a konzultációt, akik nem akarnak kerülőutakon járni, hanem egyből az eredményeket akarják.”

Maradtak még kérdéseid?

A lenti kérdések szinte mindent megválaszolnak a Klubbal kapcsolatban.

A DO! marketing Klub anyagai 100%-ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyekkel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális havi és korábbi havi Klub anyagaidat.

A DO! marketing Klub havi két új anyagát minden hónap elején és végén fogod megkapni. Mindig, amikor publikálom az új Klubanyagot, megosztom azt a zárt Facebook csoportban is. A DO! marketing Klubba belépve, egy online felületen fogod látni az adott havi és a korábbi hónapok anyagait is egyaránt.

A DO! marketing Klub havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ez a megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz, amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagaimat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudja vonni havonta tőled a rendszer. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheli tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat NEM én tárolom, így nem is ismerem azokat. A fizetésért a PayPal cége, a Braintree felel. A bankkártyás fizetés biztonságáról ide kattintva tudsz megnézni egy videót.

Minden hónapfordulókor, tehát havonta egyszer. Ha 12-én fizetsz először, akkor a következő hónap 12-én, ha 26-án fizetsz először, akkor a következő hónap 26-án. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhatsz bármikor 🙂

Igen, ez így van! És mivel kártyás vásárlás, téged még banki költség sem terhel!
A Klubtagságod díja fix, minden hónapban 9.900 Ft + Áfa, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell.

Ameddig Klubtag vagy, az idő alatt folyamatosan, a Klubtagságod központjából fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok DO! marketing Klub anyagait. Tehát a Klubtagságod ideje alatt kapott anyagokat folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is.

A DO! marketing Klub anyagait mindig úgy készítettem el, hogy azok a leghatékonyabb haladást tegyék lehetővé számodra. Vannak olyan anyagok, amik élő videósak, vannak képernyővideós oktató anyagok és vannak szöveges, képes anyagok is. Mindig az volt az első számú szempont, hogy a legkönnyebben megtanuld, amit tanítani akarok számodra.

A DO! marketing Klub havi anyagait én, azaz Domán Zsolt állítom össze, saját online értékesítési tapasztalataimat, tudásomat és ötleteimet felhasználva. Emellett egyre több, nagy online értékesítési sikerrel rendelkező hazai vállalkozó vendéganyagaival is találkozhatsz.

Minden hónapban a fordulónapon terheli az előfizetése rendszer a kártyád és vonja le az adott hónap havidíját. Erről a befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a tanulói fiókodba belépve fogsz majd elérni.

Természetesen mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy elégedett légy tananyagaimmal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani a klubtagságod, ezt bármikor megteheted. Ilyenkor csak egy gombra kell kattintanod a zárt belső felületen. Ekkor azonban a korábbi anyagokhoz sem fogsz többé hozzáférni, illetve, ha később mégis meggondolod magad, drágábban és több hónapos várakozás után fogsz tudni csak újra csatlakozni.

Csatlakozz a Klubhoz most 7 napig INGYENESEN és kapcsold vállalkozásodat rakéta üzemmódba!