fbpx

A legjobb szoftverek, amire az online bizniszed felépítéséhez szükséged van

legjobb szoftverek
Ebben a leírásban megtalálsz minden általam (jelenleg vagy a múltban) használt szoftvert, amik a mindennapi marketing munkámat segítik. Több esetben magam is ajánlásból hallottam ezekről a szoftverekről, így biztos vagyok benne, neked is sok keresgélési időt tud megspórolni a lista.
Olvasási idő: 18 perc

Ráadásul az is előfordulhat, hogy nem is tudsz az igényről amit egy-egy szoftver kiszolgál, de amint itt elolvasod, rájössz, hogy neked is szükséged van rá. 🙂 Ez pedig megnövelheti az árbevételedet, munkaidőt spórolhat vagy egyéb nem várt előrelépést hozhat a vállalkozásodban.

Remélem, sok hasznos ötletet kapsz, és ezekkel az eszközökkel tényleg a következő szintre repítheted a céged. Nézzük meg, mikkel építem én az online birodalmamat…

Nincs hozzáférésed a cikkhez

Ehhez a tananyaghoz csak a következő esetekben férsz hozzá:

  • ha legalább 90 napja klub előfizető vagy
  • vagy egyből negyedéves / éves előfizetést vásároltál

Amennyiben úgy gondolod, hogy tévedés történt, kérlek vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és örömmel segítünk! (hello@domarketing.hu)

Szerző:

Domán Zsolt

Domán Zsolt

Hello, Domán Zsolt vagyok, a DO! marketing alapítója. Az a mottóm, hogy magyar mikro- és kisvállalkozóként nem az számít, mit tudsz, hanem mit csinálsz a marketingben. Az üzleti eredményeid, az első vásárlóid csak a megvalósításból fognak jönni és én ebben segítelek. Megmutatom, miként szerezz vevőt az interneten!

Kérdésed van?

Akkor nyugodtan tedd fel a DO! marketing Klub előfizetők zárt Facebook csoportjában ide kattintva. Ott minden kérdésre igyekszem válaszolni legkésőbb 2 munkanapon belül. :)

Azért is kényelmesebb a Klubtagok csoportjában kérdezned, mert így nem csak tőlem kapsz segítséget, hanem a tagok tapasztalatát is ki tudod majd használni. Várom a kérdéseidet!

Navigáció

Keresés

Ha az oldalon található cikkek közt szeretnél keresni:

Követsz már Facebookon?

A közösségi média oldalaimon folyamatosan értékes tartalmakat olvashatsz, kattints a “Kedvelés” gombra:

Instagram jöhet? :)

Az Insta sztorijaimban nagyrészt egyedi tartalom van, amit máshol nem láthatsz. Kövess Instán is, katt a fekete ikonra!