STOP

STOP! Várj, a megrendelésed még nem végleges...

Egy ajándékodról még döntened kell!

A DO! marketing Klub tagság az első 7 napban teljesen ingyenes. Utána 7.800 Ft + ÁFA / hó, melyet a korábban megadott bankkártyáról fogunk levonni. Ha a próbaidőszak alatt vagy utána bármikor szeretnéd megszüntetni az előfizetést, pár kattintással megteheted a tanulói fiókban önkiszolgáló módon (de az ügyfélszolgálat is segít, csak írnod kell egy emailt). A Klubban található tudás értéke szerény becsléssel is több, mint 780.000 Ft. Kár lenne itt hagyni ennyi kincset teljesen ingyen….

Szívből gratulálok Neked !

Nem mindenki hajlandó időt és pénzt invesztálni a vállalkozásába, de Te megtetted az első lépést!

Cserébe szeretném felkínálni neked a folyamatos segítségemet a DO! marketing Klub keretében.

Jössz velem a következő szintre?

A következő teendőd: 

Fogadd el az ajándék Klub tagságodat, amellyel online vevőszerző tananyagok tucatjaihoz, ingyenes tanácsadáshoz, mesterkurzusokhoz, szoftver- és kivitelező listához nyersz hozzáférést.

Mindezt 7 napig teljesen ingyen kipróbálhatod, csak kattints a nagy piros gombra és máris indul a “tesztvezetés”!

Az ajándékod egy INGYENES 7 napos "tesztvezetés"
a DO! marketing Klubhoz.

Ha szeretnél folyamatosan tanulni online vevőszerzés témában, bármikor kérdéseket feltenni nekem (amire 2 munkanapon belül választ kapsz személyesen tőlem), akkor a Klub neked való!

Ne feledd, a tagság 7 napig teljesen INGYENES, csak utána vonjuk le a havidíjat!

FIGYELEM! Ez egyszeri ajánlat, ami nem érhető el nyilvánosan! A DO! marketing Klubhoz csak most tudsz ingyenesen csatlakozni, azért, mert vásárlómmá váltál. Ha bezárod ezt az ablakot, akkor ez az ajánlat eltűnik.

Nézzük mi mindenhez férsz hozzá 7 napig ingyen:

Ezért fogod imádni a DO! marketing Klubot - avagy ezt kapod előfizetőként

Online marketing tananyagok

Több mint 40 anyag vár Rád és ez minden hónapban bővülni fog. Soha nem volt még ilyen könnyű online vevőt szerezni, ezt tanulhatod meg!

Kérdezési lehetőség a csoportban

A zárt csoportban személyesen fogunk válaszolni az összes feltett kérdésedre. Bármit kérdezhetsz, a csapatunk ott lesz segítődként!

Folyamatleírások az üzemeltetéshez

Ha folyamatleírások mentén dolgozol, könnyebb, gyorsabb és hibamentesebb lesz a munkád. Én adom őket, neked csak használni kell.

Exkluzív közösség
(Facebook csoport)

Előfizetőként csatlakozhatsz az exkluzív Facebook csoportba. Itt mindenki proaktív, ambíciózus vállalkozó, imádni fogod a közeget!

2 havonta telefonos konzultáció (15 perc)

Néha vannak privát kérdések, amiket nem feltétlen akarsz nyilvánosan feltenni a csoportban. Ezért van a telefonos konzi, előzetes időpontfoglalós alapon. 

Görgess feljebb és nyomd le a nagy piros gombot!

Ráadásként még ezek ütik a markodat BÓNUSZKÉNT!

Alvállalkozó gyűjtemény

Összegyűjtöttem számodra egy kivitelezői gyűjteményt: webes, grafikus, programozó, marketing automatizáló szaki, szövegíró stb. Én is velük dolgozom és most Te is hozzáférhetsz a listához.

Szoftver lista

Készítettem egy részletes anyagot, ami tartalmazza az összes általam ajánlott online marketing szoftvert. Én is ezeket használom, spórolj időt magadnak a listával keresgélés helyett.

Nem úgy alakult a kampányod, mint vártad?!
Semmi gond, személyesen így tudlak segíteni klubtagként:

Bármennyit kérdezhetsz a csoportban

A zárt Facebook csoportban a csapatom személyesen válaszol minden feltett kérdésedre. Ha épp beütött a krach, ez felbecsülhetetlen lesz neked…

15 perces telefonos konzultáció

Privát a kérdésed? Pont erre találtam ki: két havonta előzetes időpontfoglalással lehet bejelentkezni hozzám telefonos konzultációra (aki kapja marja alapon).

Nem csak tananyagokat kapsz, hanem egy igazi KÖZÖSSÉGET is, ahol bármikor segítenek neked

Ezek a vélemények azért különlegesek, mert egyáltalán nem lettek “külön kérve”.

Mindegy szálig maguktól írtak véleményt a közösség tagjai.
Ez vár majd Rád is, amikor klubtag leszel.

Gyere és csináljuk együtt:

részt vehetsz majd a megvalósító kihívásokban!

Mit jelentenek a kihívások?

Én hozok egy részletes tananyagot és ahhoz egy házifeladatot. Ha megoldod határidőre, akkor személyesen elemzem ki neked.

Már lement az első 3 ilyen kihívás, azoknak a beküldött megfejtéseit is eléred majd, illetve csatlakozhatsz az újakhoz.

Évente legalább 5-6 ilyen kihívást tervezek, a következő most indul november 19-én! Téma: Hogyan alkosd meg a legteljesebb értékesítési oldalt?

Íme a teljes kincstár, amely folyamatosan csak bővül:

Mit mondanak Domán Zsoltról azok az ügyfelei, akik 150e Ft-ot fizetnek egy két órás személyes konzultációért?

Licsár Szilvia

JátékLiget

“Fantasztikus! Nagyon sok ötletet kaptam, konkrét tervek vannak, hogy hogyan tudunk nekiindulni.
Minden vállalkozónak ajánlom!”

Tusnádi Roland és Kiss Gergő

Unlimited Man

“Azoknak javasolnám a konzultációt, akik nem akarnak kerülőutakon járni, hanem egyből az eredményeket akarják.”

Lippner Tamás

Sell & Speak

“Zsolttal eszméletlenül jó együttműködni, leginkább azért, mert végtelenül sok időt spórol meg nekem. Amivel én hónapokig küzdenék, azt Ő egy mondatban megválaszolja nekem.”

Welczenbach Tamás

Fotós Leszek

“Az tetszett a legjobban a konzultációban, hogy Zsolt mennyire felkészülten érkezett! Egy komplett stratégiát kaptam, sok minta emaillel és egyéb trükkökkel, amik sokszorosát hozhatják vissza számomra.”

Maradtak még kérdéseid?

A lenti kérdések szinte mindent megválaszolnak a Klubbal kapcsolatban.

A DO! marketing Klub anyagai 100%-ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyekkel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális havi és korábbi havi Klub anyagaidat.

A DO! marketing Klub havi két új anyagát minden hónap elején és végén fogod megkapni. Mindig, amikor publikálom az új Klubanyagot, megosztom azt a zárt Facebook csoportban is. A DO! marketing Klubba belépve, egy online felületen fogod látni az adott havi és a korábbi hónapok anyagait is egyaránt.

A DO! marketing Klub havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ez a megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz, amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagaimat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudja vonni havonta tőled a rendszer. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheli tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat NEM én tárolom, így nem is ismerem azokat. A fizetésért a PayPal cége, a Braintree felel. A bankkártyás fizetés biztonságáról ide kattintva tudsz megnézni egy videót.

Minden hónapfordulókor, tehát havonta egyszer. Ha 12-én fizetsz először, akkor a következő hónap 12-én, ha 26-án fizetsz először, akkor a következő hónap 26-án. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhatsz bármikor 🙂

Igen, ez így van! És mivel kártyás vásárlás, téged még banki költség sem terhel!
A Klubtagságod díja fix, minden hónapban 7.500 Ft + Áfa, vagy évente 75.000 Ft + Áfa, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell.

Ameddig Klubtag vagy, az idő alatt folyamatosan, a Klubtagságod központjából fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok DO! marketing Klub anyagait. Tehát a Klubtagságod ideje alatt kapott anyagokat folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is.

A DO! marketing Klub anyagait mindig úgy készítettem el, hogy azok a leghatékonyabb haladást tegyék lehetővé számodra. Vannak olyan anyagok, amik élő videósak, vannak képernyővideós oktató anyagok és vannak szöveges, képes anyagok is. Mindig az volt az első számú szempont, hogy a legkönnyebben megtanuld, amit tanítani akarok számodra.

A DO! marketing Klub havi anyagait én, azaz Domán Zsolt állítom össze, saját online értékesítési tapasztalataimat, tudásomat és ötleteimet felhasználva. Emellett egyre több, nagy online értékesítési sikerrel rendelkező hazai vállalkozó vendéganyagaival is találkozhatsz.

Minden hónapban a fordulónapon terheli az előfizetése rendszer a kártyád és vonja le az adott hónap havidíját. Erről a befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a tanulói fiókodba belépve fogsz majd elérni.

Természetesen mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy elégedett légy tananyagaimmal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani a klubtagságod, ezt bármikor megteheted. Ilyenkor csak egy gombra kell kattintanod a zárt belső felületen. Ekkor azonban a korábbi anyagokhoz sem fogsz többé hozzáférni, illetve, ha később mégis meggondolod magad, drágábban és több hónapos várakozás után fogsz tudni csak újra csatlakozni.

Csatlakozz a Klubhoz most 7 napig INGYENESEN,
és kapcsold vállalkozásodat rakéta üzemmódba!

Görgess feljebb és nyomd le a nagy piros gombot!