Bónuszok

Itt megtalálod a könyvhöz tartozó összes bónuszt!

MINTALEVELEK

A könyvben végigmentünk a 13 érintési lehetőségen a kampány időszakban.

Érdemes egy kis időt hagynod magadnak arra, hogy átgondold, hogyan tudod ezeket beépíteni a következő kampányodba. Azért, hogy a saját leveleidet még könnyebb legyen elkészíteni, készültünk neked néhány mintalevéllel is.

Ezeket a mintaleveleket le tudod tölteni, tüzetesen át tudod tanulmányozni, és inspirálódva belőlük könnyebben meg tudod írni a saját leveleidet.

Meríts ihletet vagy használj fel belőle mondatokat, részeket a saját kampányodban is!

SAJÁT FOLYAMATLEÍRÁSOK

A folyamat jellegű feladatok, (amik rendszeresen visszatérnek, azaz akár naponta, hetente vagy havonta újra meg kell csinálni őket) esetében van szükséged a folyamatleírásokra.

Mivel ezeket újra és újra meg kell csinálnod, nagyon fontos, hogy gyorsan, hibamentesen és akár bárki más által elvégezhetőek legyenek a feladatok.

Ezért elhoztunk neked két minta folyamatleírásunkat, amiket nap-mint-nap mi is használunk, s ezek mellett a saját kampány checklistánkat és megtalálod, amivel lépésről-lépésre végigvezetünk a kampányolás legfontosabb lépésein.

NYÍLT NAP MINTÁK

Összegyűjtöttük  azoknak az ügyfeleinknek a nyílt napos aloldalait, akikről az a könyvben olvashattál.

 – Kedvenc nap az Érdi Állatkórházban
 – Alakformáló stúdió nyílt napja
 – Angol nyelviskola nyílt nap

Meríts ötleteket a saját nyílt napodhoz!

Ideális vásárló tananyag

Részletesen körbejárjuk az ideális vásárló meghatározásához szükséges
tudást és egy konkrét sablont is adok neked ahhoz, hogy saját magad is
megcsináld végre a saját ideális vásárló dokumentumodat. Amíg ez nincs
kész, nagy eséllyel minden marketing megmozdulásod ötletszerű lesz.
 
Vagy úgy is fogalmazhatnék, hogy finom homokként fog átperegni a vevőszerző szitádon az összes potenciális ügyfél, mert magad sem fogod tudni kiszúrni, hogy kire is vadászol pontosan.
 

 

Piackutatás tananyag

Hogyan derítsd ki, hogy mi van az érdeklődők, vevők fejében?

 

Miért érdemes kutatnod, és mégis hogyan fogj hozzá? Ebben a tananyagban megnézzük, mikor fontos piackutatással foglalkoznod, milyen típusai vannak, kiket érdemes megszólítanod, és milyen rendszerrel tudod létrehozni akár teljesen kezdő szintről is a saját kérdőívedet.

Szeretnél még több mintalevelet, folyamatleírást és más segítséget is kapni a vállalkozásodhoz?

gps

Amikor hosszú útra indulsz, pláne, ha olyan helyre mész, ahol még soha nem jártál, csak előkapod a Google Maps-t. 

Bepötyögöd az úticélt, és szépen kidobja neked a lehetséges útvonalakat, az állomásokat, és még az út hosszát is.

Mennyivel könnyebb dolgod lenne, ha a marketing is így működne?

Megadod a célt …

… és megkapod az utat.

… és megkapod az utat.

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy működhet így is?

Te csak elindulsz a kijelölt úton, és folyamatosan megkapod a haladáshoz szükséges lépéseket, a pontos, lebontott feladatokat, és a sorrendet is.

Ezt az utat találod meg a DO! marketing Klubban!

A legrövidebb utat, hogy 90 nap alatt új vevőid legyenek!

Korábban nem látott újdonságokat vezettünk be a Klubba annak érdekében, hogy a segítségével ne legyen nehezebb új vevőket szerezni, mint Google Maps-szel eljutni a célodhoz.

Kikövezett Sikerutat

A Sikerutat követve nem fogod magad elveszettnek érezni, és nem fog többet ott lüktetni benned a kérdés éjszakánként, hogy mi legyen a következő lépés, merre haladj tovább a bizniszeddel. Megkapod a követendő utat, csak haladnod kell rajta a saját tempódban!MINDEN marketing képzést, egyetlen helyen

Végre nem kell 1000 +1 csoportból, könyvből és képzésből összevadászni, amire szükséged van ahhoz, hogy sokkal nagyobb fordulatszámon pörögjön a bizniszed. Ajánlatkészítés, szövegírás, értékesítés oldalak, Facebook hirdetés stb., csak felcsapod a klub anyagait, és ott lesz minden szükséges tudás, érthetően, gyakorlatiasan.Ezek nem száraz elméleti anyagok, hanem a saját bőrünkön kitesztelt, működő modellek. Ha nekünk bejött, neked is működni fognak.

Folyamat­leírásokat

Szeretsz újra és újra azon agyalni, hogy vajon kihagytál-e valamit? Vajon nem felejtettél el valami fontosat? Mi sem… Újra és újra nulláról kezdeni valamit megterhelő és cseppet sem hatékony. Úgyhogy az összes olyan folyamatleírást, amit nap mint nap mi is használunk, átadunk neked. Van már folyamatleírásunk a kampányolásra, email küldésre, posztolásra, de ez a lista mindig bővül. Csak előveszed, amelyikre szükséged van, követed és a marketinged gyorsabb és hibamentesebb lesz.

Megbízható kivitelezői adatbázist

Nem kell mindig mindent neked egyedül megcsinálnod, és nem is fogsz tudni De honnan tudhatod, hogy kiben bízhatsz? Sok a kókler, és nehéz megtalálni azokat a segítőket, akikkel szakmailag és emberileg is elégedett lehetsz. Azért, hogy ebben segítsünk, összeraktunk egy profi szakemberekből álló kivitelezői listát, már 50+ taggal. Ők elvégzik helyetted a munkát, amíg te azzal foglalkozhatsz, amit tényleg a növekedésedet szolgálja.

Havonta friss tudást

Nem elégszünk meg azzal, hogy összegyűjtöttük a legfontosabb, hatékony marketinghez szükséges tananyagokat. Ezt minden hónapban megfejeljük egy-két újabb tudásanyaggal, hogy biztosan ne unatkozz a klubban akkor sem, ha te a tempós haladást szereted. Rajta tartjuk a figyelmünket a újdonságokon, és ami valóban hasznos és értékes, azt feldolgozzuk és átadjuk neked.

Jófej vállalkozói / marketinges közösséget

Ha nem igazán tudod kivel megbeszélni az ötleteidet, nincs kitől kérdezned, az baromi frusztráló tud lenni. Azért, hogy ne legyél magányos farkas, egy olyan közösséget hoztunk létre, ahol nem ciki kérdezni, tanulni, ötletelni, pénzt keresni, hibázni és így végül NÖ-VE-KED-NI, mint vállalkozó és mint ember.