Sikerút Király

Végezd el a sikerutad, ne hagyj ki egy anyagot és kvízt sem! Ha így teszel, tiéd a korona, 150 DO!llár és természetesen a siker, ami mostantól a nyomodban fog járni! Sok sikert hozzá! 🙂

Ideális célcsoport mesterlövész

Nézd meg vagy olvasd el az ideális vásárlói dokumentum tananyagot és töltsd ki a hozzá tartozó kvízt minimum 70%-ra, és máris igazi mesterlövész válik belőled és plusz 10 DO!llárral leszel gazdagabb! 🙂

Facebook Hirdetések Nagymestere

Végezd el a Facebook Hirdetések Optimalizálása Minikurzust és a Facebook Hirdetések Mesterkurzust, és minden hirdetési specialista leborul előtted! 🙂 Ráadásul plusz 50 DO!llár üti markod!

Facebook Hirdetésmester

Végezd el a Facebook Hirdetések Optimalizálása Minikurzust, és máris a tiéd a következő jelvény, és bónuszként 50 DO!llár!

Kvízek Nagymestere

Tölts ki 10 kvízt minimum 70%-osan, és nem más leszel, mint a Kvízek Nagymestere!

Tananyagok Nagymestere

Olvass el 50 tananyagot, és Nagymesterré válsz, s emellett 25 DO!llár üti a markod!

Kvíz Mester

Tölts ki 3 kvízt minimum 70%-osan, és máris mester leszel! (Ne hidd, hogy könnyű lesz, de tudom, hogy neked sikerülni fog! 😉A fáradozásodért + 5 DO!llár jár!

Tananyag mester

Olvass el 10 tananyagot, és máris tiéd a következő jelvény, és mellé még 10 DO!llárt kapsz ajándékba!

Tiszteletbeli DO! marketing Klub tag

Gratulálok, ettől a naptól fogva te is klubtaggá váltál! A legjobb helyen jársz, hogy rakétaüzemmódba állítsd a vállalkozásod! Kezdd el a Sikerutad itt!