Gyűlölöd a mókuskereket és vállalkozást szeretnél indítani 3 hónapon belül?

5 napos INGYENES Vállalkozásindítás Kihívás

Az ötlettől az első vevőkig napi 1 órában

Indíts saját vállalkozást komoly tőke nélkül!

Eleged van már belőle, hogy minden nap ugyanaz a lemez megy? Bemész dolgozni, de valójában unod a kötöttségeket, az ingázást, hogy más mondja meg mit csinálj…

Ha hülye a főnök, te is ideges leszel, utálod, hogy nem ismerik el a munkád, és érzed, hogy lassan befásulsz…pedig ennél sokkal több van benned. Kacérkodsz az önálló élet, a saját vállalkozás gondolatával, de nem tudod hogyan vágj bele? 

Jelentkezz a június 7-én induló, élő, teljesen INGYENES vállalkozásindítás kihívásomra, és megmutatom, hogyan tudod sikerrel beindítani a saját vállalkozásod! 

nap
óra
perc
mp

Még ennyi időd van jelentkezni:

nap
óra
perc
másodperc

Shortcode

Miről lesz szó 5 napon át?

Minden nap élőben zajlik, és június 17-ig visszanézhető!

1. nap: Az ötlet

június 7.
18:30 - 19:30

Honnan tudod, hogy jó ötletet találtál ki? Egyáltalán mik azok a vállalkozástípusok, amiket könnyen (érts: gyorsan és kevés pénzből) is el lehet indítani? 30 példát kapsz erre!

2. nap: Az árazás

június 8.
18:30 - 19:30

Hogyan találd ki a semmiből az áraidat kezdő vállalkozóként? Az árazással még a tapasztalt vén rókáknak is meggyűlhet a baja, éppen ezért megmutatom azokat a buktatókat, amikbe könnyű beleszaladni. Ezeket kikerülve könnyebben árazhatsz úgy, hogy valóban megérje dolgoznod.

3. nap: Élő példa

június 9.

A harmadik napon kivételesen nem élőben találkozunk, hanem egy tanulságos olvasmányt kapsz pihenésképp. Emailben elküldjük neked az aznapi anyagot, amiből ötleteket és inspirációt meríthetsz, hiszen egy valós vállalkozói példát fogsz feldolgozni.

4. nap: Költségek és tartalékok

június 10.
18:30 - 19:30

Mennyi pénzre van szükséged a vállalkozásod el vagy beindításához 2021-ben? Mik lesznek a vállalkozásod költségei? Mennyi tartalékra van szükséged, hogy belevágj? Milyen szakemberekkel kell dolgozod? Mutatok pár tippet, amik feloldhatják az indulás anyagi bizonytalanságát.

5. nap: A 10 legfontosabb lépés a vállalkozásodhoz

június 11.
18:30 - 19:30

Mik a lépések, amiket meg kell tenned ahhoz, hogy vállalkozóvá válj? A vállalkozásod beindítása előtt még nagy káosz lehet a fejedben, hogy pontosan mit és milyen sorrendben kellene csinálnod. Megmutatom, mi az a 10 lépés, amit meg kell tenned az induláskor, sőt, arról is beszélek, hogy mik azok a hibák, amiket induláskor el kell kerülnöd!

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG MINDEN NAP AZ ELŐADÁS UTÁN!

Minden nap egy kulcsfontosságú témát járunk körbe 1 órán keresztül, ami segít a vállalkozásod beindításában.

Ezek nem csak elméleti előadások lesznek, közösen dolgozni is fogunk, ráadásul minden nap kérdezhetsz tőlem, akár többször is!

Mindig 18:30-kor kezdünk, és 1 órával később biztosan kipipálhatsz egy újabb megoldandó kérdést, így folyamatosan haladsz előre.

+ 10
Ennyien követik a leveleimet az online marketingről

Miért bízhatsz meg Domán Zsoltban?

Ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatok.

Ami a legfontosabb:

nem a semmiből találgatok.

Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel

Több ezer vállalkozónak segítettem már online és könyves formátumban, de személyesen is több száz ember kért tőlem tanácsot az online vevőszerzéshez.