Hol jársz most?

Copy of Klub anyagok cover képei (az összes)(100)
Nézd meg, jelenleg hány pontod van, milyen jelvényeket szereztél meg, és milyen szinten állsz. Tudd meg azt is, milyen jelvények és ajándékok várnak rád!
Olvasási idő: 2 perc

Milyen szinten vagy?

Minél magasabb szinten vagy, annál több DO!llárt kaphatsz!

DO!llárjaid

0 DO!llár

Jelenleg ennyi érméd van. Ahhoz, hogy szintet lépj, szükséged van még több DO!llárra!

Miért éri meg DO!llárt szereznem?

A DO!llárok tényleges pénzt érnek a DO! marketing Klubon belül, ezért ki tudsz váltani plusz tananyagokat, kurzusokat, checklistákat vele, amik egyébként több ezer forintodba kerülnének!

Jól hangzik, igaz? 🙂

(ne aggódj, az itt látható tananyagok fizikailag nem kerülnek neked semmibe, hiszen csak az itt megszerzett DO!llárjaiddal tudod kifizetni őket!)

Ha megtetszett valamelyik, kattints az “Unlock using DO!llar”-ra, majd a “Yes” gombra, és máris olvashatod is. 🙂

Például itt van pár tananyag, amit csak DO!llárral tudsz kiváltani:

Hogyan formázz szöveget Instagramon?

30 DO!llárért máris a tiéd a rejtett tananyagunk, amiben egy videóban megmutatjuk, hogyan tudod szétcsúszás nélkül formálni az insta szövegeidet!

Téma szerinti leiratkozási lehetőség az emailjeidben

Te használod már?

40 DO!llárért tiéd ez a tananyag, amiben bemutatok egy módszert, amit imádni fognak a feliratkozóid, hiszen megadod azt a lehetőséget, hogy csak olyan üzeneteket kapjanak tőled, amik tényleg érdeklik őket.

A legjobb WordPress pluginok…

amiket érdemes használnod a weboldaladon!

Ha te is WordPresst használsz a weboldaladon lévő tartalom kezeléséhez, akkor a sablonok mellett bizonyára találkoztál már a bővítményekkel, más néven pluginokkal is. De rengeteg van! Melyikeket használd? Mutatom!

Ebben a cikkben összeszedtem 4 témában (biztonság, gyorsaság, marketing, hatékonyságnövelés) az általam legjobbnak tartott plugineket, amelyekre szinte mindenkinek szüksége lehet.
Az értéke 50 DO!llár!

Itt vannak azok a tananyagok, amiket már kiváltottál, csak kattints a címre vagy az ikonra:

Hogyan tudok minél több DO!llárt szerezni?

Összegyűjtöttem neked azokat a tevékenységeket, amikkel érméket szerezhetsz.

 1. Belépés az oktatási felületre (5 DO!llár)
  Minden nap 5 DO!llárt szerezhetsz csak azzal, ha belépsz a DO! marketing Klub oktatási felületére! Havonta így akár 150 érmét is szerezhetsz!
 2. Olvass tananyagokat! (5 DO!llár)
  Minden alakalommal, amikor elolvasol egy tananyagot, folyamatleírást, mesterkurzust, technikai megvalósítást, újabb 5 DO!llárt kapsz.
  Külön pozitívum, hogy naponta háromszor megteheted ezt, így egy nap alatt 15 érmét is szerezhetsz!
 3. Tölts ki kvízeket! (5 DO!llár)
  A Sikerút alatt számos kvízt találsz, és a kvízek számát folyamatosan bővítjük! Ha jól megtanultad az anyagot, akkor gyerekjáték lesz 70% felett teljesítened, így naponta akár 15 DO!llárod is lehet! (Egy nap három kvízkitöltésért kapsz érmét!)
 4. Szerezz jelvényeket!
  Lentebb összeszedtem neked a jelvények listáját, amiket megszerezhetsz. Akár több száz DO!llárt is kaphatsz összesen a jelvényekre, így érdemes minél többet gyűjtened!
 5. Lépj szintet!
  Minél nagyobb szintet lépsz, annál több DO!llár üti a markod! A második szintért 20, a harmadikért 50, és így tovább…

Ha ügyesen csinálod, már az első hónapban tiéd lehet több rejtett tananyagunk is! Ráadásul amellett, hogy az elsajátított tudás segítségével még fel is pörgeted a vállalkozásod! 😉

Jelvényeid

A jelvényeket különböző feladatok elvégzése után kapod. Az első jelvény már a tiéd is! Ahhoz, hogy a többi is a tiéd legyen, olvasd el a jelvény melletti rövid útmutatót!

A jelvények címe alatt pedig látni fogod, mennyi plusz DO!llárt kaphatsz értük! Hajrá! 🙂

Tiszteletbeli DO! marketing Klub tag

Gratulálok, ettől a naptól fogva te is klubtaggá váltál! A legjobb helyen jársz, hogy rakétaüzemmódba állítsd a vállalkozásod! Kezdd el a Sikerutad itt!

Tananyag mester

Olvass el 10 tananyagot, és máris tiéd a következő jelvény, és mellé még 10 DO!llárt kapsz ajándékba!

Kvíz Mester

Tölts ki 3 kvízt minimum 70%-osan, és máris mester leszel! (Ne hidd, hogy könnyű lesz, de tudom, hogy neked sikerülni fog! 😉
A fáradozásodért + 5 DO!llár jár!

Tananyagok Nagymestere

Olvass el 50 tananyagot, és Nagymesterré válsz, s emellett 25 DO!llár üti a markod!

Kvízek Nagymestere

Tölts ki 10 kvízt minimum 70%-osan, és nem más leszel, mint a Kvízek Nagymestere!

Facebook Hirdetésmester

Végezd el a Facebook Hirdetések Optimalizálása Minikurzust, és máris a tiéd a következő jelvény, és bónuszként 50 DO!llár!

Facebook Hirdetések Nagymestere

Végezd el a Facebook Hirdetések Optimalizálása Minikurzust és a Facebook Hirdetések Mesterkurzust, és minden hirdetési specialista leborul előtted! 🙂 Ráadásul plusz 50 DO!llár üti markod!

Ideális célcsoport mesterlövész

Nézd meg vagy olvasd el az ideális vásárlói dokumentum tananyagot és töltsd ki a hozzá tartozó kvízt minimum 70%-ra, és máris igazi mesterlövész válik belőled és plusz 10 DO!llárral leszel gazdagabb! 🙂

Sikerút Király

Végezd el a sikerutad, ne hagyj ki egy anyagot és kvízt sem! Ha így teszel, tiéd a korona, 150 DO!llár és természetesen a siker, ami mostantól a nyomodban fog járni! Sok sikert hozzá! 🙂

Készen állsz, hogy még több DO!llárt és jelvényt összegyűjts? Akkor kattints ide!

Ranglisták

Marketing embrió

Megtetted az első lépést, hogy elérd a vállalkozási céljaidat, hiszen itt vagy! A Sikerutad előtted áll, már csak el kell indulnod rajta! Sok sikert a fejlődéshez!

Ahhoz, hogy a második szintre lépj, olvass el 3 tananyagot!

Marketing Tanonc

Tanoncként úgy szívjuk magunkba a tudást, mint egy hatalmas szivacs: minden új dolog hatalmas értéket képvisel. A lelkesedésünk ilyenkor a legnagyobb, ezért indulj el bátran a Sikerutadon!

Ahhoz, hogy a következő szintre lépj, minimum 2 jelvénnyel kell rendelkezned, és 120 ponttal! Hajrá! 😉

Marketing gyakornok

Már elindultál a Sikerutadon, és számtalan hasznos információt zsebeltél be! Ne feledd a gyakorlatba is átültetni a tanultakat, és akkor két pillantás alatt igazi szakértővé fogsz válni!

Ha szeretnél a következő szintre lépni, olvass el 15 tananyagot, szerezz minimum 400 pontot, és szerezz meg 3 jelvényt! Hajrá! 🙂

Marketing szakértő

Azigen! Még emlékszem, amikor kis marketing embrióként csatlakoztál a DO! marketing Klubhoz, most meg itt feszítesz, mint egy igazi szakértő! A kitartásod példaértékű, ne hagyd elúszni: fald tovább a tananyagokat, és bővítsd a tudásod!

Ha szeretnél nagyágyúvá avanzsálni, olvass el 40 tananyagot, szerezz minimum 500 pontot, és szerezz meg 5 jelvényt! Hajrá! 🙂

Marketing Nagyágyú

Nagyágyúként már jól ismered a célközönséged, a versenytáraidat, számtalan jelvényed van, és lassan mesterré válsz a vállalkozásodban. Ez nem semmi! 🙂 Merd hát meggyújtani a kanócot, és repítsd a vállalkozásod minél magasabbra!

Ha szeretnél igazi stratégává válni, szerezz minimum 600 pontot, és szerezz meg 7 jelvényt! Hajrá! 🙂

Marketing Stratéga

Miután kilőtted magad az ágyúból, már egy olyan rálátásod lett a folyamatokra és a rendszerekre, amivel kevés ember rendelkezik. Ha mindezt a tudást, ami már benned csörgedezik, a gyakorlatba ülteted, megállíthatatlan leszel… mint egy igazi mester.

Ha szeretnél igazi mesterré válni, szerezz minimum 700 pontot, és szerezz meg 8 jelvényt! Hajrá! 🙂

Marketing Mester

Már nem csak a marketing alapokkal vagy tisztában, de mesterien érted a szövegírást és a hirdetéseket is. Habár számtalan jelvénnyel és a kitüntetéssel vagy már gazdagabb, de az út nem ért véget! Még sok megvalósítás vár, de tudom, hogy megéri! Végül is ki ne szeretne Nagymesterré válni? Vagy még tovább…?

Ha szeretnéd, hogy Nagymesternek szólítsanak, szerezz minimum 800 pontot, szerezz meg 9 jelvényt, ezen belül pedig az összes Nagymesteres jelvény legyen a tiéd! Hajrá! 🙂

Marketing Nagymester

Fogadjunk, hogy amikor elkezdted a tagságot, nem is gondoltál arra, hogy majd egyszer hajbókolni fognak az emberek. Pedig mi ezt tesszük: a DO! marketing Klubon belül te igazi Nagymesterré léptél elő, és csoda övezi minden ötletedet.

Akik most csatlakoznak, csak remélni tudják, hogy egyszer elérik azt, amit te… ha van időd, segítsd őket a Facebook csoportban, hiszen hatalmas ajándékot képvisel az a tudás, amit összegyűjtöttél!

Készen állsz az utolsó lépcsőfokra? Akkor gyűjts össze minimum 1000 pontot, és szerezd meg az összes jelvényt + a két titkosított tananyagot is! Hajrá! 🙂

Marketing Szuperhős

Kétség se fér hozzá: te egy igazi Marketing Szuperhős vagy!

Hatalmad nagyon különleges, és már elég gyakorlatod van ahhoz, hogy bármikor segíthess egy kétségbeesett Facebook hirdetésnek, vagy félig megírt értékesítési oldalnak összekapnia magát!

Chatbotos fáradhatatlansággal küzdesz, és építed a vállalkozásod. Most már nincs akadály, amit ne tudnál legyőzni!

Gratulálok neked!

Csak arra kérlek, használd ezt az erőt jó célokra, és segítsd vele azokat, akiknek szükségük van rád és a termékedre/ szolgáltatásodra.

További jó szárnyalást kívánok! 🙂

Szerző:

Vajda Emese

Vajda Emese

Szia, Vajda Emese vagyok. Több mint 6 éve foglalkozom marketinggel, azon belül hirdetések kezelésével, honlapszerkesztéssel és marketing stratégiák tervezésével és kivitelezésével. A DO! marketing csapat tagjaként az a célom, hogy a lehető leghasznosabb ötletekkel, tippekkel tudjalak segíteni Téged és a vállalkozásod.

Kérdésed van?

Akkor nyugodtan tedd fel a DO! marketing Klub előfizetők zárt Facebook csoportjában ide kattintva. Ott minden kérdésre igyekszem válaszolni legkésőbb 2 munkanapon belül. :)

Azért is kényelmesebb a Klubtagok csoportjában kérdezned, mert így nem csak tőlem kapsz segítséget, hanem a tagok tapasztalatát is ki tudod majd használni. Várom a kérdéseidet!

Navigáció

Keresés

Ha az oldalon található cikkek közt szeretnél keresni:

Követsz már Facebookon vagy Instán?

A közösségi média oldalaimon folyamatosan értékes tartalmakat olvashatsz, kattints a “Tetszik az oldal” gombra vagy az ikonokra:

Instagram jöhet? :)

Az Insta sztorijaimban nagyrészt egyedi tartalom van, amit máshol nem láthatsz. Kövess Instán is, katt a fekete ikonra!