24 óráig 20%-os kedvezményt kapsz a rendezvény árából!

Saját kupon kódod:

 

 

Ráadásul csak akkor kell fizetned, ha elégedett voltál a rendezvényen!

Köszönjük a bizalmad!

Itt találod a szuperhasznos videót. De várj egy kicsit...

Ha tényleg szeretnél egy (vagy több) elképesztően sikeres kampányt, amit végig az irányításod alatt tartasz, akkor szükséged lesz egy éves marketing tervre!

Lehet novemberben még korainak tartod, hogy a 2024-es tervezéssel foglalkozz, de pont ez fogja begyújtani a céged rakétáit!

Van egy rendezvényünk, ami arról szól, hogyan tervezd meg úgy a 2024-es éved, hogy minden eddiginél sikeresebb és nagyobb bevételt hozó kampányokat futtathass.

Ez a 2 nap kőkemény gyakorlat lesz, ahol megmutatjuk, hogyan lehet olyan éves marketing terved, ami januártól decemberig szállítja neked a vásárlókat!

A videó, amit láttál, épp az előző évtervező rendezvényünkön készült, az idei pedig még jobb lesz!

Ráadásul ha most jelentkezel, 24 óráig 20%-os kedvezményt kaphatsz a rendezvény árából + az Új Vevők Futószalagon könyvem is odaadom bónuszként!
(Lent találod a bónuszokat)

A sok hasznos tudás mellett segítséget is kapsz: több tucat marketing kivitelező fogja várni, hogy segíthessen neked.

A kedvezményes ajánlat csak 24 óráig él!

nap
óra
perc
msp

Szeretettel meghívlak az Évtervező Táborba

ráadásul elég csak akkor fizetned, ha elégedett voltál

Felejtsd el a sablonos tervező rendezvényeket, mert amiben novemberben részed lesz, az messze felülmúlja majd az elvárásaidat. 

Mikor:
November 15-16.

Hol?
Lurdy Ház

arrow-to-top-right

Nem 20 perces ízelítők lesznek, hanem egy 2 napos workshop

Itt nem csak kóstolókat kapsz egy témából, amivel valójában semmit nem tudsz kezdeni. És nem is arról szól, hogy daráljuk az emészthetetlen elméletet. Helyette a legtöbb előadás után kapni fogsz egy egyénileg, ott helyben megoldandó feladatot. Ha ezeket becsülettel megcsinálod, nem mész haza üres kézzel, ellenben kis extra munkával meglesz a 2024-as marketing terved. (Mindenki más előtt.)

5-10-25-50-100M Ft-os bevételről szóló díjakat adtunk át tavaly és most ugyanez a terv

Micsodát? Díjakat? Igen! Idén már díjazzuk azokat, akik a saját képzési programjaink segítségével magukhoz képest előreléptek a bevételükkel. Ezért 5 milliótól egészen 100 milliós elért bevételhez díjakat fogunk kiosztani, ezt pedig te is követheted élőben. A díjazottak nagy része a panelbeszélgetésen is részt vesz, úgyhogy érdemes lesz figyelned a beszámolóikat! 

Élő példákat hozunk, a vállalkozók maguk mesélnek (nem multik)

Elhozzuk neked a 2023-as év legjobb esettanulmányait, hús-vér vállalkozóktól, akiktől te is bőven tanulhatsz. Nem multis példák lesznek, hanem olyan egyedül, vagy kis csapattal dolgozó emberek, mint te vagy én. A tapasztalataik aranyat érnek, hidd el, már ezért megéri eljönnöd.

Vissza nem térő alkalom több száz marketing orientált cégvezető megismerésére

Ha nyitott vagy, ezen a 2 napon aranyat érő kapcsolatokat építhetsz! Tapasztalatokat cserélhetsz hozzád hasonló marketing orientált cégvezetőkkel. Többé nem kell attól tartanod, hogy nyakon ragad a vállalkozói magány. 

Kiállítókkal, kivitelezőkkel is összehozunk

Tudjuk, milyen nagy segítség, ha valaki képes átvenni tőled azokat a feladatokat, amiket nem szeretsz vagy egyszerűen nem értesz hozzájuk. Ezért hozunk neked olyan szakembereket, akikkel mi is szívesen dolgoznánk.  Weboldal építők, szövegírók, hirdetéskezelők mind azért lesznek majd ott, hogy segítséget nyújtsanak. Ha szakemberre van szükséged, könnyedén beszédbe elegyedhetsz velük a 30 perces szünetekben.

És a legnagyobb dobás:
ide ingyen jöhetsz, és eldöntheted a konferencia után, hogy fizetsz-e érte!

Azt akarjuk, hogy tényleg elégedett legyél az Évtervező Táborral, ezért megcsináljuk, amit eddig még senki: lehetőséget adunk, hogy legfoglald a jegyed, de csak utólag, a konferencia másnapján fizesd ki. 

Ha nem azt kapod, amire számítottál, csak írsz nekünk egy emailt a rendezvény estéjén, hogy nem szeretnéd kifizetni a jegyed, mi pedig nem fogjuk terhelni a kártyád.

Amennyiben 24 órán belül élsz a kedvezményes jegyeddel, megkaphatod INGYEN az Új Vevők Futószalagon könyvem.

Megérted a sikeres vállalkozók gondolkodásmódját:
A könyv elolvasása után tudni fogod, miért nem tudtál eddig rendesen vevőt szerezni, és mik a vállalkozásod folyamataiban azok az igazán fontos dolgok, amikre fókuszálnod kell.

Ahhoz, hogy több vevőd legyen, minél több, számodra minőségi érdeklődőt kell szerezned. Ehhez 6 db, aprólékos lépésekre bontott folyamatot kapsz a könyvben, csak át kell venned őket.

ÉRTÉKE: 5.990 Ft

Ezt a bónuszt a rendezvény után kapod meg, ha eljöttél és lecsippantottuk a QR kódodat.

A kedvezményes ajánlat csak 24 óráig él!

nap
óra
perc
msp

Kockázatmentesen valóra váltjuk a 3 legnagyobb vágyad

egy fillért sem fizetsz előre, csak a rendezvény után

Káosz és kapkodás helyett kidolgozott terv (csak követni kell)

Érezted már azt, hogy "úristen, azt se tudom, hova kapjak, miből lesz pénz?" Gyere el hozzánk és kapsz 4 db kidolgozott negyedéves tervet, amik hónapról-hónapra tartalmazzák honnan lesz érdeklődőd és vevőd.

Reménykedés helyett futószalag érdeklődőkre és vevőkre

Nem kell többet reménykedned, hogy jönnek a vevők, kezedbe veheted az irányítást. Megmutatjuk azokat a futószalagokat élő példákkal, amik mérhető lépéseken keresztül hoznak érdeklődőt és vevőt.

Nincs több "nemszeretem" marketingfeladat (a kiállítók segítenek)

Tudom, nem biztos, hogy Te akarod csinálni a marketinget. Neked csak a tervet kell összerakni velünk, a többiben már segít a sok-sok kiállító. Így végre olyan dolgokkal töltheted az időd, ami tényleg fontos, ami lelkesít (és még több pénzt hoz).

Sok kiállító vár majd, hogy levegye a terheket a válladról

Elhozzuk neked a LEGJOBBAKAT A LURDYBA

Mindkét nap sok-sok hasznos tudást és beszámolót fogsz meghallgatni, ráadásul alaposan meg is fogunk dolgoztatni. 

Garantálom neked, hogy el fog kapni a lendület, és legszívesebben azonnal nekilátnál majd, hogy mindent megvalósíts.

Ezért, hogy ez a lendület ne hagyjon alább, a legfontosabb marketing kivitelezői feladatokra hozunk neked színvonalas, profi cégeket és kivitelezőket. 

Lesznek köztük weboldalkészítők, hirdetéskezelők, marketing automatizálással foglalkozó szakemberek és szövegírók is.

Velük tudsz egyeztetni a szünetekben, így jó eséllyel megtalálod azokat a partnereket, akik leveszik a válladról a megvalósítás terhét, és segítenek, hogy a 2024-es éved minden eddiginél jobb legyen.

Bevételben és életminőségben is. 

Semmi bullshit, csak gyakorlatias, azonnal átültethető tudás!

Mik lesznek a témáink a Marketing Évtervező Táborban?

20220428_DOMarketing_Új Vevők_FIN-069

I. ESETTANULMÁNYOK: ügyfeleink beszámolói sikeres futószalagokról

Lépésről-lépésre bemutatunk vevőszerző futószalagokat az alábbi témákban: 3-6M Ft értékű konyhák eladása webinárral (100M Ft körüli éves árbevétel), online nyelvoktatási tananyag webináros futószalaggal (1M Ft profit per webinár), coach ügyfél magasáru szolgáltatással 10M Ft bevétel - és ez még nem minden, még több példával készülünk!

20220908-DO!Marketing-HotelTiliana-83

II. Összerakjuk a 2024-es marketing terved

2 napon keresztül, egymásra épülő workshop tematikával végigmegyünk az éves marketingterveden. Hónapról-hónapra lebontva látod majd honnan lesz érdeklődőd és vevőd. Tudni fogod mi a kampányod apropója, összehasonlíthatatlan ajánlata, határideje, mik a bónuszok - és még másik 4 dolgot, ami új fejlesztés a kampánykonyhánkon. 🙂

20221115_DOMarketing_MET-67

III. Panelbeszélgetések: kétségektől a milliós bevételig - első felvonás

Több sikeres ügyfelünket is kihívjuk a színpadra, hogy mesélje el a sikerének a "receptjét", az áttörésének az összetevőit. Ezek üzletileg hasznos, emberileg pedig sokszor megható beszélgetések - és neked pont erre a kettőre van szükséged, hogy felismerd a saját korlátaidat. A pontos témákat később fedjük fel, de például Lippner Tamás (Sell & Speak) biztosan mesélni fog arról, hogyan fejlődött a biznisze 30+M Ft per évről 100M+ Ft per évre és mi kellett ehhez.

20220428_DOMarketing_Új Vevők_FIN-131

IV. Mi az a TOP3 vevőszerző futószalag, ami 2024-ben neked is működni fog?

Őszinte leszek, itt egy picit csaltam.

Mert az, amit mutatni fogok, nem csupán 2024-es trend, hanem kiválóan működött 2022-ben, 2023-ban, és meggyőződésem, hogy 2024-ben vagy 2025-ben is ugyanilyen jól fog működni. Ezek nem marketing hullócsillagok, hanem olyan rendszerek, amiket ha egyszer kiépítesz, évekig szolgálnak téged és a bevételszerzésed.

20221115_DOMarketing_MÉT-92

V. Mit csinálnak másképpen azok a cégek az üzleti tervezésben, ahol legalább 100M Ft-os osztalékfelvétel van?

Egyetlen dolog, amin áll vagy bukik a hosszútávú profitod, avagy az új titkos fegyver, amit eddig csak a legdrágább programjainkban tanuló ügyfeleink ismerhettek: a 3 éves sikerút.

Nyilvánosan először debütál ez a téma, az elmúlt évek stratégiai fejlesztéseink közül a legfajsúlyosabb - csak ez az egy előadás megéri majd a két napos időbefektetésedet!

20221115_DOMarketing_MÉT-119

VI. Hogyan építs fel sikeres kampányt bármilyen apropóra?

Ha pénzt akarsz, kampányolnod kell, de hogyan csináld jól? Hogyan lehet szinte bármilyen apropóra felhúzni egy olyan kampányt, ami milliókat hoz? Ebben is segítünk, és megsúgjuk, ezt a tudást már a most év végi kampányaidhoz is fel fogod tudni használni! Ha gyors vagy, ez lehet a legjobb karácsonyi kampányod, de még a black fridayhez is tuti kapsz néhány kasszazörgető tippet!

Szendrei Ádám

VII. Különleges előadókkal is szolgálunk nektek! Szendrei Ádám

Hogyan építünk negyedévente 20-30 ezer fős email listát és hogyan lesz ebből több ezer fős előfizetéses klub?

Szendrei Ádám a Tudástár Klub alapítója, részletesen bemutatja majd az éves marketing tervüket. Ennek az egyik fő fókusza az, hogy legalább 20-30 ezer fős új emailes adatbázist építsenek minden negyedévben, ugyanis ez biztosítja azt, hogy utána a negyedéves klubnyitási kampányaik jól menjenek.

Ádám bemutatja a teljes rendszert és mesél arról is egy kicsit, hogyan értékesít egy webinárban 30M Ft értékben felvett videós tananyagot. (És ezt a 30M Ft-ot szintén ismétli negyedévente...)

Csepregi Balázs

VII. Csepregi Balázs

A TOP5 marketing automatizmus, ami jelentősen megnöveli a profitodat 2024-ben!

Balázzsal összedugtuk a fejünket és összegyűjtöttük a DO! marketing ügyfelei és a SAPI ügyfelei által épített legizgalmasabb bevételtermelő SAPI-rendszereket, amelyek ráadásul csökkentik a fölösleges emberi munkát is.

Ezekről az automatizmusokról fog Balázs egy összefoglaló előadást tartani. Lesz szó telefonos értékesítési rendszerről, automata kosárelhagyásokat megmentő rendszerről (nem webshopoknak!), kosárértéknövelésről és még több egyéb automatizmusról!

Lippner Tamás

VII. Sikersztori beszámolók egyik előadója:
Lippner Tamás

Évi 30M Ft-ról nőtt 115M Ft-ra úgy, hogy közben tizedannyi tréninget kell csak megtartani.

Tamás néhány évvel ezelőtt keresett meg minket, amikor évi 30 millió körül volt a vállalkozása és körülbelül havi 8 tréningnapot kellett tartania ehhez a bevételhez.

Amikor elkezdtünk közösen dolgozni 1-2 év alatt 3x-ára nőtt a bevétel (és a profit is), ráadásul úgy, hogy közben összesen évi 12-15 tréningnapot kell csak megtartania. Tehát nem csak a profit nőtt, de az életminőség is javult és Tamás elmeséli majd hogyan.

Tetszik a tábor programja? 

Semmi bullshit, csak gyakorlatias, azonnal átültethető tudás!

Mik lesznek a témáink a Marketing Évtervező Táborban?

Szerda

08:30 - Kiállítói tér + regisztráció nyitva
érkezz minél hamarabb, hogy legyen idő beregisztrálni és elfoglalni a helyedet!

20221115_DOMarketing_MÉT-122(1)

09:15 - 11:00 - Hogyan tudod összerakni az éves marketing tervedet?

2 napon keresztül, egymásra épülő workshop tematikával végigmegyünk az éves marketingterveden. Hónapról-hónapra lebontva látod majd honnan lesz érdeklődőd és vevőd.

Tudni fogod mi a kampányod apropója, összehasonlíthatatlan ajánlata, határideje, mik a bónuszok - és még másik 4 dolgot, ami új fejlesztés a kampánykonyhánkon. 🙂

11:00 - 11:30 - SZÜNET
ahol meglátogathatod a kiállítókat + kapcsolatot építhetsz a többiekkel

20220428_DOMarketing_Új Vevők_FIN-131

11:30 - 13:00 - 5 féle érdeklődő- és vevőszerző futószalag, amiket 2024-ben Te is használni akarsz!

Őszinte leszek, itt egy picit csaltam.

Mert az, amit mutatni fogok, nem csupán 2024-es trend, hanem kiválóan működött 2022-ben, 2023-ban, és meggyőződésem, hogy 2024-ben vagy 2025-ben is ugyanilyen jól fog működni.

Ezek nem marketing hullócsillagok, hanem olyan rendszerek, amiket ha egyszer kiépítesz, évekig szolgálnak téged és a bevételszerzésed.

13:00 - 14:00 - EBÉDSZÜNET
+ lehetőség a kiállítókkal kapcsolatba kerülni

Szendrei Ádám

14:00 - 14:45 - Szendrei Ádám:
Hogyan építünk negyedévente 20-30 ezer fős email adatbázist és hogyan értékesítünk webinárok segítségével 30M Ft értékben?

Szendrei Ádám a Tudástár Klub alapítója, részletesen bemutatja majd az éves marketing tervüket. Ennek az egyik fő fókusza az, hogy legalább 20-30 ezer fős új emailes adatbázist építsenek minden negyedévben, ugyanis ez biztosítja azt, hogy utána a negyedéves klubnyitási kampányaik jól menjenek.

Ádám bemutatja a teljes rendszer és mesél arról is egy kicsit, hogyan értékesít egy webinárban 30M Ft értékben felvett videós tananyagot. (És ezt a 30M Ft-ot szintén ismétli negyedévente...)

20221115_DOMarketing_MÉT-18

14:45 - 16:00 - Ezt a programpontot csak élőben szeretnénk felfedni. 🙂

Meglepetés! 🙂

16:00 - 16:30 - SZÜNET
ahol meglátogathatod a kiállítókat + kapcsolatot építhetsz a többiekkel

20221115_DOMarketing_MÉT-45 (1)

16:30 - 16:55 - Szecsődi Balázs:
Hogyan adunk el 8 számjegyű értékben webinárok segítségével 3-6M Ft értékű konyhákat?

Egy kicsi családi vállalkozásból éves szinten 100M Ft-os biznisz, ráadásul 1-2 év alatt!

Ha úgy érzed az online marketing csak kisértékű cuccok eladására való, akkor ez az előadás neked szól! Balázsék egy-egy webinárból 7-8 konyhát adnak el, ezzel minimum 20M Ft-os nettó bevételt realizálva.

Balázs részletesen bemutatja mekkora kudarc volt az első webinárja és hogyan jutott el oda, hogy tízmilliókért értékesít manapság, többször ismételve.

20221115_DOMarketing_MÉT-81

16:55 - 17:30 - Éves marketing terv folytatása

Itt folytatni fogjuk a workshopot, azaz töltöd tovább az A3-as méretű segédanyagot, amiben látod hónapról-hónapra lebontva, hogy pontosan mit fogsz eladni és kinek.

17:30 - 19:15 - Esti program
(pontosítás alatt, részletek később)

Csütörtök

08:30 - Kiállító tér nyitva

20221115_DOMarketing_MÉT-93

09:00 - 09:45 - Mire lesz szükséged a 2024-es marketing terved eredményes megvalósításához?

Kihívást okoz, hogy ki valósítsa meg pontosan a marketingedet?

Ebben a blokkban bemutatjuk a komplett marketinges kiválasztási folyamatunkat, beszélni fogok a lépésről-lépésre történő marketinges betanítási rendszerünkről is és ahhoz is szempontokat adok, hogy hogyan bízz meg egy kivitelezőt úgy, hogy sikeres legyen a végeredmény.

Lippner Tamás

09:45 - 10:45 - Inspirálódj az ügyfeleink sikereiből!
Lippner Tamás

Évi 30M Ft-ról nőtt 115M Ft-ra úgy, hogy közben tizedannyi tréninget kell csak megtartani.

Tamás néhány évvel ezelőtt keresett meg minket, amikor évi 30 millió körül volt a vállalkozása és körülbelül havi 8 tréningnapot kellett tartania ehhez a bevételhez.

Amikor elkezdtünk közösen dolgozni 1-2 év alatt 3x-ára nőtt a bevétel (és a profit is), ráadásul úgy, hogy közben összesen évi 12-15 tréningnapot kell csak megtartania. Tehát nem csak a profit nőtt, de az életminőség is javult és Tamás elmeséli majd hogyan.

Lippner Tamás

09:45 - 10:45 - Inspirálódj az ügyfeleink sikereiből!
Knapek Éva

20M Ft-ról 100M Ft-ra egy év alatt, többek közt "online konferencia" futószalaggal

20221115_DOMarketing_MET-64

09:45 - 10:45 - Inspirálódj az ügyfeleink sikereiből!
Szekér Viktória és Dr. Szilágyi-Németh Lilla

Hogyan adj el már az első néhány alkalommal is 1M+ Ft értékben webinárokkal online oktatóanyagot, ismételhető formában?

10:45 - 11:15 - SZÜNET
ahol meglátogathatod a kiállítókat + kapcsolatot építhetsz a többiekkel

20221115_DOMarketing_MÉT-92

11:15 - 13:00 - Mit csinálnak másképpen az üzleti tervezésben, ahol legalább 100M Ft-os osztalékfelvétel van?

Egyetlen dolog, amin áll vagy bukik a hosszútávú profitod, avagy az új titkos fegyver, amit eddig csak a legdrágább programjainkban tanuló ügyfeleink ismerhettek: a 3 éves sikerút.

Nyilvánosan először debütál ez a téma, az elmúlt évek stratégiai fejlesztéseink közül a legfajsúlyosabb - csak ez az egy előadás megéri majd a két napos időbefektetésedet!

13:00 - 14:00 - EBÉDSZÜNET
+ lehetőség a kiállítókkal kapcsolatba kerülni

Csepregi Balázs

14:00 - 15:15 Csepregi Balázs:
A TOP5 marketing automatizmus, ami jelentősen megnöveli a profitodat 2024-ben!

Balázzsal összedugtuk a fejünket és összegyűjtöttük a DO! marketing ügyfelei és a SAPI ügyfelei által épített legizgalmasabb bevételtermelő SAPI-rendszereket, amelyek ráadásul csökkentik a fölösleges emberi munkát is.

Ezekről az automatizmusokról fog Balázs egy összefoglaló előadást tartani. Lesz szó telefonos értékesítési rendszerről, automata kosárelhagyásokat megmentő rendszerről (nem webshopoknak!), kosáértéknövelésről és még több egyéb automatizmusról!

15:15 - 15:45 - SZÜNET
ahol meglátogathatod a kiállítókat + kapcsolatot építhetsz a többiekkel

20221115_DOMarketing_MÉT-128

15:45 - 17:00 Folytatjuk az éves marketing tervedet

Itt folytatni fogjuk a workshopot, azaz töltöd tovább az A3-as méretű segédanyagot, amiben látod hónapról-hónapra lebontva, hogy pontosan mit fogsz eladni és kinek.

17:00 - 17:30 - Az éves marketing terved befejezése

Tetszik a tábor programja? 

Semmi bullshit, csak gyakorlatias, azonnal átültethető tudás!

Mik lesznek a témáink a Marketing Évtervező Táborban?

Szerda

08:30 - Kiállítói tér + regisztráció nyitva
érkezz minél hamarabb, hogy legyen idő beregisztrálni és elfoglalni a helyedet!

20221115_DOMarketing_MÉT-122(1)

09:15 - 11:00 - Hogyan tudod összerakni az éves marketing tervedet?

2 napon keresztül, egymásra épülő workshop tematikával végigmegyünk az éves marketingterveden. Hónapról-hónapra lebontva látod majd honnan lesz érdeklődőd és vevőd.

Tudni fogod mi a kampányod apropója, összehasonlíthatatlan ajánlata, határideje, mik a bónuszok - és még másik 4 dolgot, ami új fejlesztés a kampánykonyhánkon. 🙂

11:00 - 11:30 - SZÜNET
ahol meglátogathatod a kiállítókat + kapcsolatot építhetsz a többiekkel

20220428_DOMarketing_Új Vevők_FIN-131

11:30 - 13:00 - 5 féle érdeklődő- és vevőszerző futószalag, amiket 2024-ben Te is használni akarsz!

Őszinte leszek, itt egy picit csaltam.

Mert az, amit mutatni fogok, nem csupán 2024-es trend, hanem kiválóan működött 2022-ben, 2023-ban, és meggyőződésem, hogy 2024-ben vagy 2025-ben is ugyanilyen jól fog működni.

Ezek nem marketing hullócsillagok, hanem olyan rendszerek, amiket ha egyszer kiépítesz, évekig szolgálnak téged és a bevételszerzésed.

13:00 - 14:00 - EBÉDSZÜNET
+ lehetőség a kiállítókkal kapcsolatba kerülni

Szendrei Ádám

14:00 - 14:45 - Szendrei Ádám:
Hogyan építünk negyedévente 20-30 ezer fős email adatbázist és hogyan értékesítünk webinárok segítségével 30M Ft értékben?

Szendrei Ádám a Tudástár Klub alapítója, részletesen bemutatja majd az éves marketing tervüket. Ennek az egyik fő fókusza az, hogy legalább 20-30 ezer fős új emailes adatbázist építsenek minden negyedévben, ugyanis ez biztosítja azt, hogy utána a negyedéves klubnyitási kampányaik jól menjenek.

Ádám bemutatja a teljes rendszer és mesél arról is egy kicsit, hogyan értékesít egy webinárban 30M Ft értékben felvett videós tananyagot. (És ezt a 30M Ft-ot szintén ismétli negyedévente...)

20221115_DOMarketing_MÉT-18

14:45 - 16:00 - Ezt a programpontot csak élőben szeretnénk felfedni. 🙂

Meglepetés! 🙂

16:00 - 16:30 - SZÜNET
ahol meglátogathatod a kiállítókat + kapcsolatot építhetsz a többiekkel

20221115_DOMarketing_MÉT-45 (1)

16:30 - 16:55 - Szecsődi Balázs:
Hogyan adunk el 8 számjegyű értékben webinárok segítségével 3-6M Ft értékű konyhákat?

Egy kicsi családi vállalkozásból éves szinten 100M Ft-os biznisz, ráadásul 1-2 év alatt!

Ha úgy érzed az online marketing csak kisértékű cuccok eladására való, akkor ez az előadás neked szól! Balázsék egy-egy webinárból 7-8 konyhát adnak el, ezzel minimum 20M Ft-os nettó bevételt realizálva.

Balázs részletesen bemutatja mekkora kudarc volt az első webinárja és hogyan jutott el oda, hogy tízmilliókért értékesít manapság, többször ismételve.

20221115_DOMarketing_MÉT-81

16:55 - 17:30 - Éves marketing terv folytatása

Itt folytatni fogjuk a workshopot, azaz töltöd tovább az A3-as méretű segédanyagot, amiben látod hónapról-hónapra lebontva, hogy pontosan mit fogsz eladni és kinek.

17:30 - 19:15 - Esti program

Csütörtök

08:30 - Kiállító tér nyitva

20221115_DOMarketing_MÉT-93

09:00 - 09:45 - Mire lesz szükséged a 2024-es marketing terved eredményes megvalósításához?

Kihívást okoz, hogy ki valósítsa meg pontosan a marketingedet?

Ebben a blokkban bemutatjuk a komplett marketinges kiválasztási folyamatunkat, beszélni fogok a lépésről-lépésre történő marketinges betanítási rendszerünkről is és ahhoz is szempontokat adok, hogy hogyan bízz meg egy kivitelezőt úgy, hogy sikeres legyen a végeredmény.

Lippner Tamás

09:45 - 10:45 - Inspirálódj az ügyfeleink sikereiből!
Lippner Tamás

Évi 30M Ft-ról nőtt 115M Ft-ra úgy, hogy közben tizedannyi tréninget kell csak megtartani.

Tamás néhány évvel ezelőtt keresett meg minket, amikor évi 30 millió körül volt a vállalkozása és körülbelül havi 8 tréningnapot kellett tartania ehhez a bevételhez.

Amikor elkezdtünk közösen dolgozni 1-2 év alatt 3x-ára nőtt a bevétel (és a profit is), ráadásul úgy, hogy közben összesen évi 12-15 tréningnapot kell csak megtartania. Tehát nem csak a profit nőtt, de az életminőség is javult és Tamás elmeséli majd hogyan.

Lippner Tamás

09:45 - 10:45 - Inspirálódj az ügyfeleink sikereiből!
Knapek Éva

20M Ft-ról 100M Ft-ra egy év alatt, többek közt "online konferencia" futószalaggal

20221115_DOMarketing_MET-64

09:45 - 10:45 - Inspirálódj az ügyfeleink sikereiből!
Szekér Viktória és Dr. Szilágyi-Németh Lilla

Hogyan adj el már az első néhány alkalommal is 1M+ Ft értékben webinárokkal online oktatóanyagot, ismételhető formában?

10:45 - 11:15 - SZÜNET
ahol meglátogathatod a kiállítókat + kapcsolatot építhetsz a többiekkel

20221115_DOMarketing_MÉT-92

11:15 - 13:00 - Mit csinálnak másképpen az üzleti tervezésben, ahol legalább 100M Ft-os osztalékfelvétel van?

13:00 - 14:00 - EBÉDSZÜNET
+ lehetőség a kiállítókkal kapcsolatba kerülni

Csepregi Balázs

14:00 - 15:15 Csepregi Balázs:
A TOP5 marketing automatizmus, ami jelentősen megnöveli a profitodat 2024-ben!

Balázzsal összedugtuk a fejünket és összegyűjtöttük a DO! marketing ügyfelei és a SAPI ügyfelei által épített legizgalmasabb bevételtermelő SAPI-rendszereket, amelyek ráadásul csökkentik a fölösleges emberi munkát is.

Ezekről az automatizmusokról fog Balázs egy összefoglaló előadást tartani. Lesz szó telefonos értékesítési rendszerről, automata kosárelhagyásokat megmentő rendszerről (nem webshopoknak!), kosáértéknövelésről és még több egyéb automatizmusról!

15:15 - 15:45 - SZÜNET
ahol meglátogathatod a kiállítókat + kapcsolatot építhetsz a többiekkel

20221115_DOMarketing_MÉT-128

15:45 - 17:00 Folytatjuk az éves marketing tervedet

Itt folytatni fogjuk a workshopot, azaz töltöd tovább az A3-as méretű segédanyagot, amiben látod hónapról-hónapra lebontva, hogy pontosan mit fogsz eladni és kinek.

17:00 - 17:30 - Az éves marketing terved befejezése

Tetszik a tábor programja? 

Te mennyi pénzért lennél hajlandó tanulni?

Ők magyar sikersztorik, leszel te a következő?

Bár szívesen írnánk neked részletesen az összes sikersztorinkról, egyszerűen nem fér el itt ennyi infó. 🙂  Azért, hogy egy kis ízelítőt kapj, szeretnénk megosztani veled, hogy mely ügyfeleinket díjaztuk a tavalyi Marketing Évtervező Napon:

 • Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő – 100 millió Ft-os díj
 • Haas György – 10 millió Ft-os díj
 • Szilágyi-Németh Lilla – 10 millió Ft-os díj
 • Dorogi Andrea – 25 millió Ft-os díj
 • Csernai Kata – 10 millió Ft-os díj
 • Tóth Patrik – 50 millió Ft-os díj
 • Ungvári Judit – 5 millió Ft-os díj
 • Eperjesi Katalin – 2 millló Ft-os díj
 • Schnierer Katalin – 2 millió Ft-os díj
 • Zsilák Judit – 10 millió Ft-os díj
 • Noll-Batek Frigyes és Márton Adrienn – 200 millió Ft-os díj
 • Szecsődi Balázs – 50 millió Ft-os díj
 • Sárosdi Virág – 25 millió Ft-os díj 

Ez nem rossz, ugye? Ahogy látod, csak rajtad múlik, hogy felpörgeted-e a vállalkozásod bevételét. Mi szívesen csinálunk belőled is sikersztorit! 😉

Körülbelül 14 millió forintért fogadunk arra, hogy elégedett leszel

A MÉT az első marketinges rendezvény, amiért AZUTÁN fizetsz, hogy elégedett voltál

Magyarországon tudtunkkal először: több száz fős ÉLŐ marketing rendezvény, amiért csak akkor fizetsz, ha elégedett voltál.

Hogyan működik ez a lehetőség?

A helyed lefoglalásakor a bankkártyádat ellenőrizzük egy 80 Ft-os tranzakcióval, amit utána visszatérítünk.

Ha a konferencia második napjának estéjén jelzed nekünk egy emailben a hello@domarketing.hu címen, hogy nem vagy elégedett, nem erre számítottál, akkor másnap nem vonunk le semmit. 

Ha viszont sikerült értéket nyújtanunk neked, akkor a rendezvény másnapján terheljük a bankkártyád a jegy árával.

A rendezvény költségeit valahova 12-14 millió forint közé saccoljuk jelenleg. 

Szerinted mennyire vagyunk biztosak abban, hogy ez elképesztően jó 2 nap lesz, ha előre feltesszük ezt a pénzt az elégedettségedre?

Egyet kérünk csak cserébe a korrektség jegyében: legyél ott mindkét nap! 

Ha nem jössz el valamelyik napra, ugyanúgy levonjuk a bankkártyádról jegyárat. 

(Minden reggel QR kódos beléptetés van, így szeretnénk elkerülni, hogy olyan foglalja le a helyet, aki végül komolytalan és nem jön el. Csak 500-an férünk be max a Lurdyba körasztallal, ezért kérjük ezt.)

Miért bízhatsz meg Domán Zsoltban és a DO! marketingben?

Díjazzuk a gyorsaságot, ezért megjutalmazzuk a legelkötelezettebbeket
 • Ügyfelek sikerei: nekünk nincs ennél fontosabb. Kattints ide és nézd meg néhány ügyfelünk eredményét, sikerét.
 • A kortárs online marketing két legnagyobbjától tanulunk: Ryan Deiss és Russell Brunson – méghozzá Magyarországról tudomásom szerint egyedüliként, élőben, a magasáru programjaikban. 
 • Évente többször utazok az USA-ba, hogy a legfrissebb tudást hozzam haza.
 • 4 könyv társszerzője vagyok, amik közel 10.000 példányban keltek el.
 • Tavaly már 300 fő bizalmat szavazott nekünk az Évtervező Napon, most pedig még jobb
  rendezvényt csinálunk kiállítókkal és több idővel a marketing terv kidolgozására.
 • 10 éve itt vagyunk és itt is leszünk 🙂

GYIK 1: Hogy működik ez? A jegyvásárlás során, az űrlapon meg tudod adni ki lesz a vendéged. Ennyire egyszerű!

GYIK 2: Nem kötelező most megadnod kit hozol vendégnek, később is adminisztrálni tudjuk. Hagyd üresen a vendég mezőt megrendelésnél és később megoldjuk!

 

GYIK 1: Hogy működik ez? A jegyvásárlás során, az űrlapon meg tudod adni ki lesz a vendéged. Ennyire egyszerű!

GYIK 2: Nem kötelező most megadnod kit hozol vendégnek, később is adminisztrálni tudjuk. Hagyd üresen a vendég mezőt megrendelésnél és később megoldjuk!

 

Milyen értékes ajándékokat kapsz a jegyed mellé?

A legnagyobb ajándékunk csak kedd éjfélig: ChatGPT Szövegíró Mesterkurzus

Amit kapni fogsz, azzal a ChatGPT lesz a saját, 0-24-ben rendelkezésre álló szövegíró zsenid, aki minden szöveget villámgyorsan és hatékonyan elkészít helyetted. Minden szövegtípusra készítettünk egy-egy modult, így pillanatok alatt lesz 80%-ban kész szöveged az alábbiakra:

 • #1 modul: 10 különböző parancssor Fb hirdetéshez ÉRTÉKE: 20.000 Ft
 • #2 modul: 2 db feliratkozó oldal parancssor letölthető csalihoz és webinárhoz ÉRTÉKE: 20.000 Ft
 • #3 modul: 2 db univerzális értékesítési oldal parancssor elemekre bontva ÉRTÉKE: 20.000 Ft
 • #4 modul: 9+1 db értékesítési email parancssor a legfontosabb kampányleveleidhez ÉRTÉKE: 20.000 Ft
 • #5 modul: 2 db termékleírás parancssor webáruházaknak ÉRTÉKE: 20.000 Ft
 • #6 modul: 3 db Facebook poszt parancssor AJÁNDÉK minden modulhoz (ÉRTÉKE: 20.000 Ft)
 • #7 modul: Parancssor videós hirdetések készítéséhez ÉRTÉKE: 20.000 Ft
 • Online képzés a ChatGPT használatához ÉRTÉKE: 29.900 Ft
ÉRTÉKE: 79.900 Ft
Ezt a bónuszt a rendezvény után kapod meg, ha eljöttél és lecsippantottuk a QR kódodat.
Facebook Hirdetés Mesterkurzus 

Mindegy, hogy te magad kezeled a hirdetéseidet, vagy kiszervezted, biztos, hogy ezen te is gyakran gondolkozol: hogyan csökkenthetném le a költségeket, hogyan fizethetnék kevesebbet a hirdetésekért? 

Több, mint 60 videóban kalauzolunk végig a sikeres hirdetések létrehozásán, az alapoktól az igazán haladó taktikákig, amelyekkel fokozhatod a hirdetésed profittermelő képességét. Akár te csinálod a hirdetéseket, akár kiszervezed, ez a képzés aranyat ér!

ÉRTÉKE: 49.900 Ft

Ezt a bónuszt a rendezvény után kapod meg, ha eljöttél és lecsippantottuk a QR kódodat.
Új Vevők Futószalagon könyv 

Megérted a sikeres vállalkozók gondolkodásmódját:
A könyv elolvasása után tudni fogod, miért nem tudtál eddig rendesen vevőt szerezni, és mik a vállalkozásod folyamataiban azok az igazán fontos dolgok, amikre fókuszálnod kell.

Ahhoz, hogy több vevőd legyen, minél több, számodra minőségi érdeklődőt kell szerezned. Ehhez 6 db, aprólékos lépésekre bontott folyamatot kapsz a könyvben, csak át kell venned őket.

ÉRTÉKE: 5.990 Ft

Ezt a bónuszt a rendezvény után kapod meg, ha eljöttél és lecsippantottuk a QR kódodat.
Toborzási tananyag

Egy 1,5 órás felvétel, ami A-Z-ig bemutatja a teljes toborzási rendszerünket!

Jó munkatársat találni igazi kihívás, hiszen rengeteg tényezőtől függ, hogy milyen élmény lesz a közös munka, de egy jó rendszerrel ez egy egyszerű és gördülékeny folyamattá válik, ahol a jobbnál jobb jelentkezők szinte futószalagon érkeznek meg hozzád.

Megmutatjuk, hogy milyen módon érdemes felépítened a kiválasztás folyamatát úgy, hogy ne vessz el az önéletrajzok tengerében. A motiválatlan emberek azonnal kiesnek majd a rostán, és többé nem kell időt pazarolnod a felesleges interjúkra. Az így felszabadult napokat arra fordíthatod, amihez csak kedved van!

 
ÉRTÉKE: 29.990 Ft
Ezt a bónuszt a rendezvény után kapod meg, ha eljöttél és lecsippantottuk a QR kódodat.
+ 3 hónapos ingyenes DO! marketing Klub tagság
A Klub keretében hozzáférést kapsz a saját Sikerutadhoz amin haladva tudni fogod, hogy mit, milyen sorrendben végezz el, annak érdekében, hogy sikeresebb legyen a marketinged. 
Cselekvési terveket kapsz, amelyekben kifejtve, lépésről lépésre adjuk át neked, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy jól tudd megvalósítani a legnagyobb hatású változtatásokat a vállalkozásodban.
 
ÉRTÉKE: 29.700 Ft
Ezt a bónuszt azonnal megkapod. 

GYERE, VÁLASSZ JEGYET

Ne feledd a kupon kódod, amivel 20% kedvezménnyel kaphatod meg a jegyed!

Saját kupon kódod:

1 fős belépő


Belépő a Marketing Évtervező Táborba 49.990 Ft + ÁFA

Bónusz #1: Facebook Hirdetési Mesterkurzus

49.990 Ft

Bónusz #2: Toborzási tananyag

29.990 Ft

Bónusz #3: 3 hónapos ingyenes DO! marketing Klub tagság

29.700 Ft

Bónusz #4: Új Vevők Futószalagon könyv

5.990 Ft

165.660 Ft helyett

44.990 Ft + ÁFA

További 20% kedvezmény a kuponkódoddal!

Páros jegy


Belépő 2 főre a Marketing Évtervező Táborba 99.980 Ft + ÁFA

Bónusz #1: Facebook Hirdetési Mesterkurzus

49.990 Ft

Bónusz #2: Toborzási tananyag

29.990 Ft

Bónusz #3: 3 hónapos ingyenes DO! marketing Klub tagság

29.700 Ft

Bónusz #4: Új Vevők Futószalagon könyv

5.990 Ft

215.650 Ft helyett

67.990 Ft + ÁFA

További 20% kedvezmény a kuponkódoddal!

VIP jegy


VIP belépő a Marketing Évtervező Táborba 79.990 Ft

Bónusz #1: Facebook Hirdetési Mesterkurzus

49.990 Ft

Bónusz #2: Toborzási tananyag

29.990 Ft

Bónusz #3: 3 hónapos ingyenes DO! marketing Klub tagság

29.700 Ft

Bónusz #4: Új Vevők Futószalagon könyv

5.990 Ft

Szerda este VIP kapcsolatépítő vacsora (állófogadásos melegétel + ital) Zsolttal és a leghaladóbb programokban tanuló DO! marketing ügyfelekkel

19.990 Ft

A színpadhoz legközelebbi asztalos ültetés

Csak VIP jegyesek vagy a leghaladóbb programjainkban tanulók (UVF és Belső Kör) ülnek az asztalodnál. Így válogatott társaságod lesz, hogy a legtöbbet hozd ki a workshopból

215.650 Ft helyett

59.990 Ft + ÁFA

További 20% kedvezmény a kuponkódoddal!

Figyelem!
Speciális ajánlattal csak 24 óráig tudod megvásárolni a jegyed!

Nem hagyhatod ki a Marketing Évtervező Tábort, ha…

standsome-worklifestyle-ZmwxGJxLoSk-unsplash.jpg

Cégvezető vagy

Vezetőként neked kell irányba állítanod a hajót, tudnod kell, hogy mi lesz a 2024-es év fő fókusza, mik a pénzügyi célok és hova akarsz eljutni.

Ha ráadásként még ott tartasz, hogy mindent is egyedül csinálsz, akkor pláne nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy ezt a rendezvényt kihagyd! Az ára sokszorosan meg fog térülni már a legelső kampánynál, ami megcsinálsz az évtervező tábor után!

image-from-rawpixel-id-1212658-jpeg.jpg

Marketinges vagy

Szakemberként nemcsak azt kell tudnod, mi fog működni 2024-ben, de meg is kell tudnod valósítani.

Ezen a két napon 100%-ban gyakorlatias tudást adunk át, amit már holnaptól használhatsz arra, hogy felpörgesd a bevételt ott, ahol épp dolgozol, legyen szó állandó munkahelyről vagy szabadúszóként projektmunkákról. Ha elégedettek veled, több lesz a te bevételed is, ami biztosan jól jön majd 2024-ben.

photography-of-woman-using-laptop-1250030.jpg

Marketing kivitelező vagy

Ha Te marketing rendszereket raksz össze, szövegeket írsz, hirdetéseket kezelsz vagy weboldalt építesz, akkor ezen a rendezvényen úgy fogod tudni feltölteni a naptáradat, hogy egy fillért sem kell elköltened a hirdetésekre! És tudod, miért? Azért, mert a résztvevő cégvezetők 90%-ának szüksége van Rád! Gyere el, mint kiállító és gyűjtsd be közel több száz lehetséges vevő megrendelését!

Évtervező Tábor megrendelése

A kedvezmény csak 24 óráig érvényes!
Amennyiben élsz a kedvezményes jegyeddel, megkaphatod INGYEN az Új Vevők Futószalagon könyvem.

Már csak pár kattintásra vagy attól, hogy megszerezd a jegyed a Marketing Évtervező Táborba. 

Ahogyan ígértük, a rendezvényért előre nem kérjük el a belépőd árát, azonban az mindenképp szükséges, hogy ezen az oldalon leadd a megrendelésed a jegyre. 

Az alábbi űrlapon ki tudod választani azt a jegytípust, amelyik a legszimpatikusabb, a rendelésed leadása után pedig küldjük a legfontosabb infókat email-ben. 

FONTOS: ha éves SalesAutopilot előfizető leszel a novemberi rendezvény időpontjában, akkor kérlek ne vásárolj, mert ajándékba kapod a jegyet az éves előfizetésed mellé!

A kedvezményes ajánlat csak 24 óráig él!

nap
óra
perc
msp

KUPON KÓDOD:

 

Fontos infók a jegyvásárláshoz:

A jegyedért a rendezvény másnapján fogsz fizetni. A megadott bankkártyádat fogjuk terhelni a kedvezménynek megfelelő összeggel. (Ha viszont írsz egy emailt a rendezvény zárónapján éjfélig, hogy nem voltál elégedett, akkor a vendégünk voltál.)

A helyed lefoglalásához a bankkártyádat el fogjuk menteni és egy 80 Ft-os tranzakcióval ellenőrizzük. Ezt a 80 Ft-ot automatikusan visszatéríti a rendszerünk.

Egyet kérünk csak: gyere el mindkét napra.
Reggel QR kódos beléptetést alkalmazunk, így látjuk ki jött el és ki nem.

Aki nem jelenik meg, annak le fogjuk vonni a bankkártyájáról a jegy árát, mert lefoglalt egy helyet az 500-ból. (Max ennyien férnek be a Lurdyba körasztallal, ezért limitált a helyek száma és ezt az ajánlatot a komoly érdeklődőknek szánjuk, akik el is jönnek.)

Ha nem tudsz bankkártyával fizetni, ide kattintva van lehetőséged átutalással kifizetni a rendezvény árát.
Sajnos az elmúlt évek bankkártyás szigorításai miatt mindig van kb. 10%, aki nem tud kártyával fizetni, ezt nekik találtuk ki. Ez esetben előre fizetsz, de ugyanúgy 100% garanciát vállalunk az elégedettségedre a rendezvény zárónapjának végéig – csak jelezd nekünk, ha nem tetszett és visszaadjuk a befizetett összeget.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Maradtak kérdéseid?

Összegyűjtöttük neked a leggyakrabban előforduló kérdésekre a válaszainkat, olvasd el.

Ha pedig nem találod a kérdésed, írj nekünk a hello@domarketing.hu címre és segítünk!

Igen, ez végre egy élő rendezvény lesz, ahol meg tudod tervezni a teljesen 2024-es éved!

2023. november 15-16-án tartjuk, reggel 9-kor kezdünk és előreláthatóan délután 6-ig tart majd. Helyszínünk a Lurdy Ház lesz, de minden fontos információt meg fogsz kapni emailben a jelentkezést követően. 

Nem, átutalásos fizetésre is lesz lehetőség, azonban ha elakadnál, írj nekünk a hello@domarketing.hu címre és segítünk!

A rendezvény reggel 9-től délután 6-ig tart majd.  Ebédszünetet tartunk várhatóan 1 óra körül. 

A Lurdy háznál erre lesz lehetőséged, de ha úgy döntesz, tömegközelekedéssel jössz, akkor is könnyedén megközelítheted a helyszínt! 

Jelezd kérlek a email címen, a vásárlásod töröljük rendszerünkből és sztornó számlát állítunk ki, majd a SAPI csomag megvásárlásakor tőlük kapni fogsz egy űrlapot, ahol ismét jelentkezhetsz, ingyenesen az évtervező táborba.

Kimondhatatlanul várjuk a november 15-ét amiatt, hogy élőben találkozhassunk veletek! Azért, hogy a környezet is méltó legyen a tervezett színvonalhoz, már gyártásba adtuk a tervezett eszközöket a programra, így sajnos nem áll módunkban törölni a regsiztrációd.

Nagyon örülnénk, ha mégis részt tudnál venni személyesen a rendezvényen, mivel nem készül videófelvétel, és csak élőben jutsz hozzá a kincset érő tudáshoz, ami téged is felvértez a 2024-es év kihívásaira. Köszönjük szépen megértésed.