Hello !

Ez itt az Villám Vevőszerző Program online oktatási felülete

Gratulálok a döntésedhez, nagyon örülök, hogy itt vagy! Az alábbi oldalon megtalálsz minden online elérhető tanulási segédletet a VVP kapcsán.

Jó tanulást kívánok számodra!

Elérhető
tananyagok

Itt találod az online felkészítő anyagokat és az összes többi későbbiekben elérhető Zoom-os online képzés is ide fog felkerülni. 

Zárt Facebook
csoport

Itt tudsz kérdezni, és mi legkésőbb két munkanapon belül válaszolni fogunk.Itt fogjuk közzétenni a csoportos hívásokat is.

Csoportos hívások

Ide kattintva megtalálsz minden információt a csoportos hívásokkal kapcsolatban, mint a kitűzött időpont, a használt szoftver kezeléséhez egy rövid leírás és a csoportos hívások felvételei.

Kérdésed van?

Ha bármi nem lenne egyértelmű vagy kérdésed van, akkor nyugodtan keresd az ügyfélszolgálatot a hello@domarketing.hu email címen és örömmel állunk rendelkezésedre!

Követsz már Facebookon?

Ha még nem, akkor érdemes nyomni egy lájkot az oldalamra, mert folyamatosan értékes tartalmakat készítek neked ott is. Jellemzően nem szakmai témákról posztolok (arra itt a zárt tanulós felület), hanem nagyon fontos gondolkodásmódot és hozzáállást érintő dolgokról.

Olvasd el a legutolsó pár posztot, szerintem szeretni fogod.