Ha nem sikerült a kártyás fizetés, átutalással is fizethetsz!

Csak addig él az ajánlat, amíg be nem zárod ezt a lapot! Többé nem tudod majd elérni! Ugye nem hagyod ki?

Ne feledd, ezeket kapod a VIP csomagban

Itt a Te lehetőséged!

Kihívás felvételek "örökké"

A kihívást normál regisztrációval csak október 14-ig nézhetnéd vissza. VIP jeggyel viszont korlátlan hozzáférést kapsz, amiért nagyon hálás leszel magadnak! Mivel lépésről lépésre megmutatom, mi hogyan dupláztuk meg a bevételünket, a tudás, amit kapsz, hónapokkal később is hasznos lesz, ha biztosítod, hogy vissza tudd nézni!

Személyes segítség tőlem

VIP tagként meghívunk egy zárt körű Zoom kérdezz-felelekre (október 11-én 15:00-től), ahol bármilyen kérdést bedobhatsz, legjobb tudásom szerint segítelek. A személyes konzultációkért, amíg tartottam több százezreket fizettek az ügyfeleim, így ez önmagában sokszorosan megéri a VIP jegy áráért!

2 és fél óra Facebook segítség

A Marketing Amazing-nek hála nem kell aggódnod az új IOS beállítások miatt, hiszen több mint másfél órás tananyaggal mutatja be a változásokat, és lépésről-lépésre útmutatóval segít, hogy mit kell beállítanod a hatékony működésért.
E mellett pedig azt is megtudod ebből a bónuszból, hogyan tudsz eredményes Facebook hirdetéseket készíteni.

Fizikai könyv 1 Ft-ért ingyenes szállítással

A felvételek és a segítség mellett még tiéd lesz az Új Vevők Futószalagon fizikai könyvünk, amiben több mint 300 oldalas gyakorlatiasságot találsz.
A könyvvel a kezedbe adom a 3 lábú vevőszerző rendszert, ami a kiszámítható online bevételed alapja lesz!

+ Bónuszok, amik segítenek a bevételed megduplázásában

Bónusz #1: Hogyan tervezz eredményes feliratkozó oldalt?

Vállalkozóként pontosan tudod, hogy minél több a vevő, annál gondtalanabb az életed. Viszont ritkán esik be azonnal vásárlásra készen valaki, előbb fel kell melegítened! Ehhez pedig email listát kell építened, nem is kicsit! 

Egy jól felépített feliratkozó oldal aranyat ér, mert megsokszorozza azoknak a számát, akiknek később eladhatsz! VIP tagként megkapod a tuti receptet egy ütős feliratkozó oldalhoz, hogy extra nagy listád, majd ebből kényelmes bevételed lehessen!

Bónusz #2: Megbízható alvállalkozók listája

Ez a bónusz a kedvencem, ha egy ilyen listád van, az kb. felbecsülhetetlen. Hányszor volt gondod azzal, hogy kellett volna egy jó szakember, de nem találtál, vagy kóklerbe futottál, aki súlyos pénzeket vitt el. 

Megóvunk a keserű (és méregdrága) csalódásoktól azzal, hogy a kezedbe adunk egy listát tapasztalt és megbízható alvállalkozókról, akikkel én is örömmel dolgozom. Szövegírás, webkészítés, hirdetéskezelés… minden ami kell, egy helyen!

Bónusz #3: Hogyan készíts bevételrengető Facebook hirdetéseket?

Úgy érzed, el vagy veszve, ha Facebook hirdetésekről van szó? Sose tudod, mit írj a hirdetésben, és nem érzed igazán, mi lenne jó kép, grafika, ami megállítja a görgetőket és pénzt hoz a konyhára? 

Ebben segít a harmadik bónuszunk, amiben lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan tudsz profi hirdetésszövegeket és figyelemfelkeltő, de ízléses grafikákat készíteni saját magad, grafikus bevonása nélkül! Ha most nem megy igazán jól a biznisz, akkor egy ilyen tananyaggal begyújthatod a rakétákat!

Az Új Vevők Futószalagon könyv bónuszai

Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

A könyvben végigmegyünk 13 érintési lehetőségen, amit a saját kasszarobbantó kampányodban fel tudsz majd használni. Azért, hogy a saját leveleidet még könnyebb legyen elkészíteni, 3 sikeres kampány mintaleveleit fogod megkapni. Le tudod őket tölteni, és inspirálódva belőlük könnyebben meg tudod írni a saját leveleidet.

Értéke: 14.990 Ft

Időnyerő folyamatleírások

Bónuszként két olyan minta folyamatleírást kapsz, amiket a csapatommal mi is nap mint nap használunk, s ezek mellett a saját kampány checklistánkat is megtalálod, amivel lépésről-lépésre végigvezetünk a kampányolás legfontosabb lépésein.

Értéke: 9.990 Ft

Ügyfélmágnes nyílt nap minták

A könyvben az érdeklődőszerző folyamatok között megtalálod majd a nyílt napot, amelyre 3 példát is hoztunk. Azért, hogy minél sikeresebben modellezhesd le a nyílt napot, és eredményes legyen a sajátod, 3 konkrét aloldalt is kapsz a példák mellé.

Értéke: 5.990 Ft

 

 

Hogyan találj rá a legjobban fizető ügyfelekre? tananyag

Egy közel 20 perces, stúdió minőségű videóban részletesen körbejárjuk az ideális vásárlód meghatározásához szükséges kérdéseket, és konkrét sablont is adok neked ahhoz, hogy saját magad is meg tudd határozni, kik hozzák számodra a legtöbb profitot, kiket tudsz a legjobban szolgálni úgy, hogy ez neked valóban megérje.

Értéke: 9.990 Ft

Hogyan derítsd ki, hogy mi van az érdeklődők, vevők fejében? tananyag

Ebben a tananyagban megnézzük, mikor fontos piackutatással foglalkoznod, milyen típusai vannak, kiket érdemes megszólítanod, és milyen rendszerrel tudod létrehozni akár teljesen kezdő szintről is a saját kérdőívedet.


Értéke: 9.990 Ft