Gyűlölöd a mókuskereket és vállalkozást szeretnél indítani 3 hónapon belül

I. Országos Vállalkozásindítás Kihívás

Az ötlettől az első vevőkig napi 1 órában

2021.05.31. - 2021.06.04. 18:30-19:30

Eleged van már belőle, hogy minden nap ugyanaz a lemez megy? Bemész dolgozni, de valójában unod a kötöttségeket, az ingázást, hogy más mondja meg mit csinálj…

Ha hülye a főnök, te is ideges leszel, utálod, hogy nem ismerik el a munkád, és érzed, hogy lassan befásulsz…pedig ennél sokkal több van benned. Kacérkodsz az önálló élet, a saját vállalkozás gondolatával, de nem tudod hogyan vágj bele? 

Jelentkezz a május 31-én induló, élő, teljesen INGYENES vállalkozásindítás kihívásomra, és megmutatom, hogyan tudod sikerrel beindítani a saját vállalkozásod! 

Titkok, amikről szó lesz:

nap
óra
perc

Még ennyi időd van jelentkezni:

nap
óra
perc
másodperc

Shortcode

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG MINDEN NAP AZ ELŐADÁS UTÁN!

Minden nap egy kulcsfontosságú témát járunk körbe 1 órán keresztül, ami segít a vállalkozásod beindításában.

Ezek nem csak elméleti előadások lesznek, közösen dolgozni is fogunk, ráadásul minden nap kérdezhetsz tőlem, akár többször is!

Mindig 18:30-kor kezdünk, és 1 órával később biztosan kipipálhatsz egy újabb megoldandó kérdést, így folyamatosan haladsz előre.

+ 10
Érdeklődő volt az eddigi webináriumokon

Miért bízhatsz meg Domán Zsoltban?

Ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatok.

Ami a legfontosabb:

nem a semmiből találgatok.

Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel

Több ezer vállalkozónak segítettem már online és könyves formátumban, de személyesen is több száz ember kért tőlem tanácsot az online vevőszerzéshez.