Vállalkozást szeretnél indítani egyetemistaként 3 hónapon belül?

I. Országos Vállalkozásindítás Kihívás

Az ötlettől az első vevőkig napi 1 órában

2021.05.31. - 2021.06.04. 18:30-19:30

Nem akarsz 8-5-ig egy irodában ülni és “más szekerét tolni”? Szabad életre vágysz, ahol nem gond a pénz és azt csinálhatod, amit szeretsz? 

Ha le akarod dönteni a korlátokat, ha nem akarod, hogy más mondja meg, mit csinálj, akkor biztosan elgondolkodtál már azon, hogy saját vállalkozásba kezdesz. De hogy csináld? 

16 évesen kezdtem vállalkozni, ma pedig mindenem megvan, amire akkor vágytam. Megmutatom, hogyan éld meg a saját álmaid!

Jelentkezz a május 31-én induló, élő, teljesen INGYENES vállalkozásindítás kihívásomra, és megmutatom, hogyan tudod sikerrel beindítani a saját vállalkozásod! 

Titkok, amikről szó lesz:

nap
óra
perc

Még ennyi időd van jelentkezni:

nap
óra
perc
másodperc

Shortcode

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG MINDEN NAP AZ ELŐADÁS UTÁN!

Minden nap egy kulcsfontosságú témát járunk körbe 1 órán keresztül, ami segít a vállalkozásod beindításában.

Ezek nem csak elméleti előadások lesznek, közösen dolgozni is fogunk, ráadásul minden nap kérdezhetsz tőlem, akár többször is!

Mindig 18:30-kor kezdünk, és 1 órával később biztosan kipipálhatsz egy újabb megoldandó kérdést, így folyamatosan haladsz előre.

+ 10
Érdeklődő volt az eddigi webináriumokon

Miért bízhatsz meg Domán Zsoltban?

Ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatok.

Ami a legfontosabb:

nem a semmiből találgatok.

Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel

Több ezer vállalkozónak segítettem már online és könyves formátumban, de személyesen is több száz ember kért tőlem tanácsot az online vevőszerzéshez.