Hangüzenetes kapcsolat Voxeren keresztül

voxer
Ebben a bejegyzésben összefoglaljuk az Voxer applikáció használatát. Az applikáció angol nyelvű, de a következő rövid útmutatót követve nem fog gondot okozni a kezelése.
Olvasási idő: 3 perc

A megvalósító program keretében lehetőséged van elérni engem privát, “1 on 1” hangüzeneteken keresztül.

Ilyet még soha nem biztosítottam semmilyen formában a DO! marketing indulása óta, de az UVF keretében tényleg szeretnék mindent megtenni a támogatásodért.

Voxeren keresztül olyan kérdéseket tudsz feltenni, amik úgy érzed nem tartoznak valamilyen oknál fogva a többiekre.

Ez lehet valamilyen:

 • csapaton belüli érzékeny HR kérdés,
 • akár üzlettársi nézeteltérés,
 • az áraiddal kapcsolatos privát infó
 • a járványügyi helyzettel kapcsolatos SOS kérdés
 • vagy valamilyen belső kételyed, amit nem osztanál meg szívesen másokkal.

Fontos, hogy indokolt esetben használd ezt a kommunikációs csatornát.

Örömmel segítelek privát témákban, de a feliratkozó oldaladat sajnos nem tudom négyszemközt kielemezni. 🙂 Arra tökéletes megoldás a Facebook csoport is, mert nincs benne semmi titkos – ráadásul úgy még a többiek is tanulni tudnak belőle.

Nyugodtan küldhetsz nekem hangüzenetet, ha úgy érzed beleesik a fenti kategóriába a kérdésed. Ha én másképp látom, akkor minden esetben kedvesen, jófej módon jelezni fogom számodra és abszolúte nem dől össze a világ. Keress bátran, mert minden indokolt esetben szolgálni szeretnélek!

Köszönöm az ezzel kapcsolatos megértésedet és profi hozzáállásodat!

Hogyan használd a telefonodon a Voxer nevű alkalmazást?

A Voxer egy nagyszerű üzenetküldő eszköz. Lényegében egy digitális walkie-talkie (rádiótelefon-alkalmazás), így nem kell hosszú üzeneteket gépelni, hangüzeneteken keresztül is tudunk kommunikálni.

 1. Letöltés:

Töltsd le az alkalmazást a mobilodra, majd regisztrálj. A regisztrációt közvetlenül az alkalmazásban, e-mail fiók vagy Facebook fiók összecsatolásával is elvégezheted:

iOS, Android

2. Szerkeszd meg a profilod

Ez opcionális, de a könnyebb felismerést segíti. Ha e-mail vagy Facebook fiókkal regisztráltál, akkor automatikusan megjelenik a beállított profilképed.

Jobb oldalt felül a kép ikonra és szerkesztés/ceruza gombra kattintva tudsz képet beállítani. Itt tudod ezen kívül a felhasználónevet, e-mail címed és telefonszámod is megváltoztatni.

3. Kontaktok keresése

Aki regisztrált az alkalmazáson belül, azt a főmenü keresőjébe beírva tudod a listádhoz adni. Zsoltot Zsolt Domán néven (zdomn4854) találod meg, az alábbi profillal:

Tipp: Ha másokkal is használnád az appot, akkor a Menü>Invite Friends pontban tudsz meghívót küldeni az ismerőseidnek.

4. Beszélgetés/ chat használata

Kezdődhet az üzenetküldés! Kattints rá arra, akivel beszélni szeretnél. Jobb oldalt alul, a narancssárga adóvevő gomb lenyomva tartásával tudod létrehozni a hangüzeneteid.

Ha a másik fél online az alkalmazáson belül, akkor élőben tudod is hallgatni, amikor éppen üzenetet küld. De minden hangüzenet mentésre kerül (az ingyenes fiókban csak 30 napig, ha ennél tovább szeretnéd megőrizni őket, akkor a fizetős változatra kell előfizetned), és vissza tudod hallgatni őket egy ideig.

 • Pár tipp a kényelmesebb Voxerezéshez:
  1. Hogy ne kelljen a narancssárga gombot a hangfelvétel közben lenyomva tartani a Menü>Settings>Audio>Hold to Talk csúszkát kapcsold ki!
  2. Akár gyorsítva is vissza tudod hallgatni az üzenteid, a lejátszás gomb megnyomása után, alul a szürke sávban, 1x, 2x vagy 3x lejátszási sebességet is be tudsz állítani.
  3. Lehetőséged van szöveges üzeneteket és képet is küldeni, ha kiegészítenéd valamivel a mondanivalód.
  4. A Menü>My notes -al képes vagy magadnak is hangüzenetet küldeni. Szuper lehet, ha egy emlékeztetőt vagy egy gondolatot akarsz elmenteni, később pedig ki tudod fejteni bővebben, amikor időd engedi.
  5. Ügyelj rá, hogy kevés háttérzaj mellett és minél inkább a telefon mikrofonjába beszélj, hogy tisztán érthető legyél.

Várom az üzeneteid Voxeren keresztül!

Alig várom, hogy támogatni tudjalak a következő 4 hónapban, jöhet is az első üzeneted. 😉 Köszönj be csak úgy, próbáljuk ki milyen az alkalmazás!

Szerző:

Domán Zsolt

Domán Zsolt

Hello, Domán Zsolt vagyok, a DO! marketing alapítója. Az a mottóm, hogy magyar mikro- és kisvállalkozóként nem az számít, mit tudsz, hanem mit csinálsz a marketingben. Az üzleti eredményeid, az első vásárlóid csak a megvalósításból fognak jönni és én ebben segítelek. Megmutatom, miként szerezz vevőt az interneten!

Kérdésed van / véleményed?

Akkor tedd fel itt:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ki az a Domán Zsolt és miért bízhatsz benne?

Ha most találkozol velem először, akkor bizonyosan bizalmatlan vagy.

Ki ez a Domán Zsolt és miért tudna nekem bármi hasznosat mondani?” – merül fel benned tök jogosan a kérdés. 

Fusd át a történetemet a lenti gombra kattintva és utána döntsd el magad, hogy lehet-e nálam bármi olyan tapasztalat, ami építheti a vállalkozásod.

Keresés

Ha az oldalon található cikkek közt szeretnél keresni:

Követsz már Facebookon?

A közösségi média oldalaimon folyamatosan értékes tartalmakat olvashatsz, kattints a “Kedvelés” gombra:

Instagram jöhet? :)

Az Insta sztorijaimban nagyrészt egyedi tartalom van, amit máshol nem láthatsz. Kövess Instán is, katt a fekete ikonra!