Garancia feltételei

Copy of hogyan tűnj ki a konkurensek tengeréből anélkül, hogy árakcióznod kellene(28)
Itt találod az Új Vevők Futószalagon Program garanciájának feltételeit.
Olvasási idő: 2 perc

Először is, köszönjük, hogy gondolkozol a Programunkon. Tudjuk, mennyire fontos, hogy tisztában legyünk minden “apróbetűs” résszel, ezért ebben a cikkben mindent megtalálsz, amit érdemes tudni a 100%-os pénzvisszafizetési garanciánkról.

Mit jelent a 100%-os elégedettségi garancia?

Ha nem vagy elégedett a képzés minőségével, a kifizetett Program teljes összegét visszafizetjük neked.

Tudjuk, hogy minőségi a programunk és segíteni fog neked, ezért bátran vállaljuk ezt a kockázatot.

Ami nagyon fontos: mi azt tudjuk garantálni, hogy a tréningünk minősége kiváló. Már több száz munkaóránk benne van és rengeteget dolgoztunk azon, hogy minden segítséget megkapj a vevőszerző rendszered felépítéséhez. (Gondolj bele: már csak a bónuszok külön-külön többe kerülnének, mint maga a teljes képzés ára – tényleg azon vagyunk, hogy maximumot nyújtsunk.)

Ha ennek ellenére valamivel kapcsolatban minőségi kifogásod van, megpróbálunk segíteni a felmerülő kérdésekben.

Ha nem tudjuk megoldani a problémát és Te mégis maradnál a garancia érvényesítésénél, nem fogunk akadékoskodni és 100%-ban visszaadjuk az összeget.

Mikor nem érvényesíthető a garancia?

Azért nem tudunk felelősséget vállalni, mert megváltozik az élethelyzet és mégsem a vállalkozásod vevőszerző rendszerének felépítése lesz a prioritás. Ez kívül esik a mi felelősségi körünkből, ezért nem tudjuk visszaadni a pénzt.

Ha belegondolsz, a telefon előfizetés árát sem tudod visszakérni azért, mert mégsem fogod használni és ez így fair. (Ha például nem lenne meg az ígért lefedettség a területen, az más tészta, arra való a garancia nálunk is!) Ez nekünk is egy biztosíték, hogy olyan személy jelentkezik, aki komolyan gondolja és megéri beletöltenünk a 4+1 hónap alatt az energiáinkat csapat szinten (mert nézzük a házikat, válaszolunk a kérdésekre, próbálunk segíteni ahol tudunk). Mi ezekkel az emberekkel szeretnénk együtt dolgozni, akik hajlandóak tenni azért, hogy elérjék a céljaikat.

Azt sem tudjuk elfogadni indokként, hogy nem volt idő foglalkozni az anyagokkal, mert ez sem a mi felelősségi körünkön belül lévő dolog. A felépítéshez bele kell tenni az energiát, de mi lerövidítettük ezt a szakaszt 5 hónapra. Ha megcsinálod a házikat, az ötödik hónapra felpörgetheted a vevőszerzésedet. Ezért fontos, hogy még ha nehéz is, de szánj időt a vállalkozásodra, különben sosem tudod elérni azt a szabadságot, amire vágysz.

Ugyanígy nagyon sántít, ha azt mondod nekünk, hogy nem működött, viszont nem csináltad meg a házikat, nem tudsz felmutatni semmilyen elkészült dolgot. Az eredmény főként a belerakott munkamennyiségtől függ, erre pedig szintén nincs ráhatásunk. Viszont azt tudjuk garantálni, hogy segítünk, ha elakadsz – tudod, az kap csokit, aki kér. 😉

Mi a következő lépés?

Sok-sok bevételt hozó vállalkozást szeretnél, ugye? Különben nem olvasnád el ezeket a sorokat. Most már tudod, mire számíthatsz, és ha az a célod, hogy anyagilag és időben is függetlenebbé válhass és azt csináld, amit szeretsz, akkor nem veszíthetsz semmit: jelentkezz az Új Vevők Futószalagon programunkra!

Szerző:

Domán Zsolt

Domán Zsolt

Hello, Domán Zsolt vagyok, a DO! marketing alapítója. Az a mottóm, hogy magyar mikro- és kisvállalkozóként nem az számít, mit tudsz, hanem mit csinálsz a marketingben. Az üzleti eredményeid, az első vásárlóid csak a megvalósításból fognak jönni és én ebben segítelek. Megmutatom, miként szerezz vevőt az interneten!

Kérdésed van / véleményed?

Akkor tedd fel itt:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ki az a Domán Zsolt és miért bízhatsz benne?

Ha most találkozol velem először, akkor bizonyosan bizalmatlan vagy.

Ki ez a Domán Zsolt és miért tudna nekem bármi hasznosat mondani?” – merül fel benned tök jogosan a kérdés. 

Fusd át a történetemet a lenti gombra kattintva és utána döntsd el magad, hogy lehet-e nálam bármi olyan tapasztalat, ami építheti a vállalkozásod.

Keresés

Ha az oldalon található cikkek közt szeretnél keresni:

Követsz már Facebookon?

A közösségi média oldalaimon folyamatosan értékes tartalmakat olvashatsz, kattints a “Kedvelés” gombra:

Instagram jöhet? :)

Az Insta sztorijaimban nagyrészt egyedi tartalom van, amit máshol nem láthatsz. Kövess Instán is, katt a fekete ikonra!