Köszönjük a bizalmad!

Itt találod az ingyenes videót az összehasonlíthatatlan ajánlatod titkairól!

Várj egy kicsit, ezt az ajándékot látnod kell!

Hasznosnak tartottad a videót? Mit szólnál ahhoz, ha megkapnád a további 7 tananyagot a témában és további 80+ értékes tananyagot, benne az útiterveddel az első 100 vevődig egyetlen helyen?

Különleges ajánlatom van a Számodra, ami csak 24 óráig él!

30 napos DO!marketing Klubtagságot kapsz 7.800 Ft helyett most CSAK 1.000 Ft-ért!

Ha 24 órán belül lecsapsz az ajándékodra, nem csak a kedvezmény lesz a tiéd: most AJÁNDÉKBA KAPSZ egy 30 perces, ingyenes telefonos konzultációt, személyre szabott haladási tervvel!

Kupon kódod:

AJÁNDÉK 30 perc telefonos konzultáció!

Szívesen vennéd, ha munkatársaim végigkalauzolnának a Klubban? Személyre szabott fejlődési útmutatót szeretnél, hogy a lehető legtöbbet kivehesd a Klubból? Csapj le most a 30 perces telefonos konzira, hogy első kézből kapjál személyre szabott szakértői segítséget a bizniszedhez!

A vevőszerző stratégiád már készen van,
a Klubon belül vár!

Ez a rendszer fogja megvalósítani a 3 legfontosabb dolgot a vállalkozásodban:

Futószalagon gyártja neked az új érdeklődőket, hogy legyen friss vér a vállalkozásodban.

Majd bizalmat épít, hogy vadidegenből egy szerethető figurává tudj válni.

És végül kiszámíthatóan elad az egyre több és több érdeklődőnek.

Ezt nevezzük 3 lábú vevőszerző rendszernek, ami MINDEN sikeres ügyfelem vállalkozásában megvan.

Éppen ezért az EGYETLEN dolog, amire fókuszálnod kell:

A 3 lábú vevőszerző rendszered!

Érdeklő­dőszerzés

Bizalomépítés

Eladás

Csak 24 óráig tudod igényelni az 1.000 Ft-os próbát az ingyenes telefonos konzival!

Ami megváltoztatja, ahogy az online marketingre tekintesz: a Sikerút

Ez a Klub lelke, ami irányt mutat!

Amikor megszületett a fejünkben a Sikerút, az igazi WOW érzés volt. Mindhárman éreztük, hogy pontosan ez hiányzott eddig ahhoz, hogy valami kivételesen értékeset adhassunk neked.

A Sikerút abban segít, hogy napi 1-2 óra munkával akár 3 hónap alatt jelentős, látható eredményt tudj elérni.

6+6 állomáson keresztül fogunk végigvezetni azokon a legfontosabb kérdéseken, amelyek megválaszolása nélkül nem lehetsz sikeres!

A Sikerúton keresztül fogod megérteni és megtanulni használni azt a 3 lábú vevőszerző rendszert, ami a te vállalkozásodat is fenntarthatóan, folyamatosan új vevőkhöz juttatja.

Végre nem lesz kérdés, mikor milyen tananyaggal haladj, mert aprólékos cselekvési tervet kapsz! Megkapod a követendő utat, csak haladnod kell rajta a saját tempódban!

Már a Klubtagságod 1. napjától elérheted a Sikerutat, ne halogasd tovább!

Mit kapsz a DO! marketing Klubbal?

A legrövidebb utat, hogy 90 nap alatt új vevőid legyenek!

Kikövezett Sikerutat

A Sikerutat követve nem fogod magad elveszettnek érezni, és nem fog többet ott lüktetni benned a kérdés éjszakánként, hogy mi legyen a következő lépés, merre haladj tovább a bizniszeddel. Megkapod a követendő utat, csak haladnod kell rajta a saját tempódban!

MINDEN marketing képzést, egyetlen helyen

Végre nem kell 1000 +1 csoportból, könyvből és képzésből összevadászni, amire szükséged van ahhoz, hogy sokkal nagyobb fordulatszámon pörögjön a bizniszed. Ajánlatkészítés, szövegírás, értékesítés oldalak, Facebook hirdetés stb., csak felcsapod a klub anyagait, és ott lesz minden szükséges tudás, érthetően, gyakorlatiasan.Ezek nem száraz elméleti anyagok, hanem a saját bőrünkön kitesztelt, működő modellek. Ha nekünk bejött, neked is működni fognak.

Folyamat­leírásokat

Szeretsz újra és újra azon agyalni, hogy vajon kihagytál-e valamit? Vajon nem felejtettél el valami fontosat? Mi sem… Újra és újra nulláról kezdeni valamit megterhelő és cseppet sem hatékony. Úgyhogy az összes olyan folyamatleírást, amit nap mint nap mi is használunk, átadunk neked. Van már folyamatleírásunk a kampányolásra, email küldésre, posztolásra, de ez a lista mindig bővül. Csak előveszed, amelyikre szükséged van, követed és a marketinged gyorsabb és hibamentesebb lesz.

Megbízható kivitelezői adatbázist

Nem kell mindig mindent neked egyedül megcsinálnod, és nem is fogsz tudni De honnan tudhatod, hogy kiben bízhatsz? Sok a kókler, és nehéz megtalálni azokat a segítőket, akikkel szakmailag és emberileg is elégedett lehetsz. Azért, hogy ebben segítsünk, összeraktunk egy profi szakemberekből álló kivitelezői listát, már 50+ taggal. Ők elvégzik helyetted a munkát, amíg te azzal foglalkozhatsz, amit tényleg a növekedésedet szolgálja.

Havonta friss tudást

Nem elégszünk meg azzal, hogy összegyűjtöttük a legfontosabb, hatékony marketinghez szükséges tananyagokat. Ezt minden hónapban megfejeljük egy-két újabb tudásanyaggal, hogy biztosan ne unatkozz a klubban akkor sem, ha te a tempós haladást szereted. Rajta tartjuk a figyelmünket a újdonságokon, és ami valóban hasznos és értékes, azt feldolgozzuk és átadjuk neked.

Jófej vállalkozói / marketinges közösséget

Ha nem igazán tudod kivel megbeszélni az ötleteidet, nincs kitől kérdezned, az baromi frusztráló tud lenni. Azért, hogy ne legyél magányos farkas, egy olyan közösséget hoztunk létre, ahol nem ciki kérdezni, tanulni, ötletelni, pénzt keresni, hibázni és így végül NÖ-VE-KED-NI, mint vállalkozó és mint ember.

Ami a többi előfizetésedből hiányzik, attól KÜLÖNLEGES a Klub

icon-rendszer

Követhető rendszerben haladsz: ez lesz a Sikerutad

Itt nem az lesz a menetrend, hogy belépsz a klubba, kapsz egy saját tanulói fiókot, aztán szabadjára engedünk 50-500+ tananyaggal, hogy “tessék, fejlődj…”
Egy előre kidolgozott terv, a Sikerút szerint fogsz haladni, amiben pontosan meglesznek a lépések, amik mentén egyre jobb és jobb leszel.

icon-cselekvesi-terv

A „hogyant” is lépésekre bontva kapod: konkrét cselekvési tervekben

Nem csupán tudást kapsz, hanem konkrét cselekvési terveket is. Ezeket minden fontos tananyag végén meg fogod találni, így mankóként segítenek téged abban, hogy ténylegesen meg tudd valósítani a tanultakat. (Megsúgom, ezeket a csapattal közösen, saját kútfőből, a tapasztalataink alapján raktuk össze, úgyhogy biztos, hogy eddig ilyesmit máshol nem láttál.)

icon-csinalas

Nem leszel passzív “nézelődő”

A Klubban a megvalósítás, a “csinálás” alapértékét nagyon fontosnak tartjuk. Nem ötletecskéket kapsz, nem egy-egy érdekességet vagy trendet, hanem konkrétumokat, példákat, gyakorlatias “összeszerelési útmutatókat.” Ettől a gyakorlatiasságtól meg fog jönni a kedved a megvalósításhoz, el fog kapni a lendület. Adjuk a tudást, te pedig csinálod, így mindenki boldog.

icon-a-z

Marketing A-Z-ig tudást

Rengeteg ügyfelemtől kapom azt a visszajelzést akár a klubból, akár a konzultációkon, hogy mennyire értékes számukra, hogy velem dolgozva nem csupán egy-egy részterületről kapnak tudást és segítséget, hanem rendszerben gondolkodva fejlődünk és valósítunk meg.
Hiszek abban, hogy nem lehet mindenben tökéletes tudást elsajátítani, de amihez értened kell, azt itt megkapod.

Milyen tananyagok várnak rád a Klubban?

Ezek itt mind rád várnak!

A Klubban átadott vevőszerző stratégiával igazi sikersztorik születnek

Ha hajlandó vagy dolgozni, ezeket te is megtapasztalhatod

Terei-Vigh Kriszti
(etelerzes.hu)

Kriszti már a legelső első “rendes” email kampányában 690.000 Ft bevételt szerzett a tanultak segítségével. Mivel ez az első kampánya volt, úgy gondolta, még jobb eredményeket érhet el később. igaza volt! 2020 szeptemberében megcsinálta a második kampányát, amellyel már kereken 1.000.000 Ft bevételt sikerült termelnie.

Csernai Kata
(seostrategia.hu)

Kata a tanultak alapján webinárokkal kezdett el ügyfeleket szerezni ÉS listát építeni. Már az első webináriumával 300 új feliratkozót és 359.000 Ft bevételt szerzett, alig 70.000 Ft befektetéssel. Később arról is beszámolt, hogy 695.000 Ft-nyi kivitelezési szerződést kötött meg 1 hónappal később, olyan ügyfelekkel, akik a fizetős workshopján részt vettek.

DO! marketing Klub tagok véleményei​

A DO! marketing Klub egy előfizetéses rendszer, ahol egy havi tagsági díjért cserébe rengeteg videós és írott tananyagot, technikai útmutatót, esettanulmányt mesterképzést és folyamatleírást érnek el a résztvevők, ráadásul nincs hűségidő sem, így bármikor lemondhatják a hozzáférést.

Ezek a vélemények nem lettek “külön kérve”. Mind egy szálig maguktól írtak vélményt a klubtagok.

Csak a most csatlakozó klubtagoknak: személyre szabott stratégiai tervezés

30 perc, ami csak rólad szól

Ha valaha vettél már részt konzultáción, akkor tudod, hogy akár 10-20 percnek is iszonyú nagy lehet az értéke, ha jól tudod használni a rendelkezésedre álló időt.

Most úgy döntöttünk, hogy

mindenkinek, aki csatlakozik a megújult klubhoz, ajándékba adunk egy 30 perces telefonos konzultációt.

Ez már bőven elég idő arra, hogy konkrét javaslatokat kapj Mesitől és Csengétől.

Nem várjuk tőled, hogy te találd ki, hogyan hasznosíthatnád legjobban a 30 napos Klub próba tagságot.

Segítünk, hogy a legtöbbet hozd ki a 30 napból, így személyre szabottan haladási tervvel fogunk neked segíteni a fejlődésben!

A 30 perc alatt megismerjük a Te vállalkozásodat, az üzleti elakadásodat és azt, hogy konkrétan melyik tananyagokra van szükséged ahhoz, hogy egyről a kettőre juss a bizniszedben.

DO! marketing Klub 1.000 FT-OS PRÓBA és ajándék 30 perces konzi megrendelése (csak 24 óráig érheted el!)

Kérlek ne feledd a kuponkódod, ezzel tudod érvényesíteni a kedvezményed:

Fontos: a kuponkódoddal () 1.000 Ft-os áron tudod kipróbálni az első hónapot (és ezzel biztosítod a helyed a konzultációra!)

A következő hónapban a tagsági díjad összege: 7.800 Ft + ÁFA. 

Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot
2. KÉSZ VAGY, azonnal hozzáférsz a Klub anyagaihoz

 

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nemcsak én választottam egyébként a Braintree-t, hanem más, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB vagy a GitHub.

Kérdésed van? Segítek!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@domarketing.hu e-mail címre és 2 munkanapon belül örömmel segítek neked.

Igen, ez egy folyamatos előfizetéses szolgáltatás, ezért csak bankkártyával lehet fizetni.

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha komolyan gondolod a vállalkozásodat, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A DO! marketing fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (DOmarketing Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami a PayPal tulajdonában áll (Braintree).

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

A számláidat így érheted majd el.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Maradtak még kérdéseid?

A lenti kérdések szinte mindent megválaszolnak a Klubbal kapcsolatban.

A DO! marketing Klub anyagai 100%-ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyekkel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális havi és korábbi havi Klub anyagaidat.

A DO! marketing Klub havi két új anyagát minden hónap elején és végén fogod megkapni. Mindig, amikor publikálom az új Klubanyagot, megosztom azt a zárt Facebook csoportban is. A DO! marketing Klubba belépve, egy online felületen fogod látni az adott havi és a korábbi hónapok anyagait is egyaránt.

A DO! marketing Klub havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ez a megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz, amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagaimat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudja vonni havonta tőled a rendszer. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheli tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat NEM én tárolom, így nem is ismerem azokat. A fizetésért a PayPal cége, a Braintree felel. A bankkártyás fizetés biztonságáról ide kattintva tudsz megnézni egy videót.

Minden hónapfordulókor, tehát havonta egyszer. Ha 12-én fizetsz először, akkor a következő hónap 12-én, ha 26-án fizetsz először, akkor a következő hónap 26-án. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhatsz bármikor 🙂

Igen, ez így van! És mivel kártyás vásárlás, téged még banki költség sem terhel!
A Klubtagságod díja fix, minden hónapban 7.500 Ft + Áfa, vagy évente 90.000 Ft + Áfa, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell.

Ha lemondod a klubtagságot, nem zárunk ki örökre, de legközelebb csak 1 év múlva lehetsz újra klubtag, ezért érdemes megfontolnod a döntést.

Ameddig Klubtag vagy, az idő alatt folyamatosan, a Klubtagságod központjából fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok DO! marketing Klub anyagait. Tehát a Klubtagságod ideje alatt kapott anyagokat folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is.

A DO! marketing Klub anyagait mindig úgy készítettem el, hogy azok a leghatékonyabb haladást tegyék lehetővé számodra. Vannak olyan anyagok, amik élő videósak, vannak képernyővideós oktató anyagok és vannak szöveges, képes anyagok is. Mindig az volt az első számú szempont, hogy a legkönnyebben megtanuld, amit tanítani akarok számodra.

A DO! marketing Klub havi anyagait a DO! marketing csapatával közösen állítjuk össze. Én, Zsolt, Emese és Szilvi is dolgoznak a saját tapasztalataikat bevetve. Emellett egyre több, nagy online értékesítési sikerrel rendelkező hazai vállalkozó vendéganyagaival is találkozhatsz.

Minden hónapban a fordulónapon terheli az előfizetése rendszer a kártyád és vonja le az adott hónap havidíját. Erről a befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a tanulói fiókodba belépve fogsz majd elérni.

Természetesen mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy elégedett légy tananyagaimmal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani a klubtagságod, ezt bármikor megteheted. Ilyenkor csak egy gombra kell kattintanod a zárt belső felületen. Ekkor azonban a korábbi anyagokhoz sem fogsz többé hozzáférni, illetve, ha később mégis meggondolod magad, csak 1 évvel később jöhetsz vissza.

A konzultáció során Mesi vagy Csenge figyelmesen feltérképezik, hogy hol tartasz az üzleti céljaid elérésében és milyen elakadásaid, illetve fejlesztési lehetőségeid vannak. Majd ennek fényében összeállítanak a Te üzletedre szabott tananyag ajánlót, hogy ebben a 30 napban a maximumot ki tudd venni a Klubból. Fair 1000 Ft-ért cserébe? 🙂