Innen indulj!

Köszöntelek a Kezdő Sikerúton, ami elvezet az első 100 vevődig!

Ez egy nagyon izgalmas út lesz, amit együtt teszünk meg! Ne aggódj, ha bárhol elakadsz, csak írj a Facebook zárt csoportba, ahol szívesen válaszolunk a felmerülő kérdéseidre!

Ezekben a tananyagokban lépésről-lépésre átvesszük, mit kell tudnod ahhoz, hogy megszerezd az első 100 vevődet. Csak a leglényegesebb anyagokat raktuk bele a Sikerút anyagaiba, ami feltétlenül szükséges ahhoz, hogy vevőket szerezz.

Miben fog segíteni neked a Kezdő Sikerút?

 • Választ kapsz arra, hogy kinek és miért leszel elsőszámú választás
 • Megtanulod összerakni az első összehasonlíthatatlan ajánlatodat
 • Megalkotod az első vevőszerző folyamatodat:
  • Kitalálod az érdeklődőszerző csalid témáját és tartalmát.
  • Megtanulsz olyan feliratkozó oldalt készíteni, ami mágnesként vonzza a feliratkozókat.
  • Megérted a vevőszerző folyamatok lényegét és kitalálod az első saját vevőszerző futószalagodat.

Kiknek ajánljuk a Kezdő Sikerutat? Jó helyen vagy, ha…

 • Teljesen kezdő vagy
 • Ha nincs bejáratott érdeklődőszerző és vevőszerző folyamatod
 • Ha nem érzed a marketing tudásodat elegendőnek
 • Ha az a célod, hogy megszerezd az első 100 vevődet
 • Bár már van vevőszerző folyamatod, de nem működik jól és szeretnéd megtudni, miért

Ahhoz, hogy a lehető legeredményesebben el tudd érni a vállalkozásod céljait, előtte az alapokkal kell kezdened. Ha ezek nincsenek meg, akkor sajnos a legtöbb marketing kommunikációd ötletszerű és hatástalan lesz.

Tipp: Arra az időre, amíg a videókat nézed, vonulj el kicsit a Világ elől! Kapcsold ki a TV-t, ülj le kényelmesen, és ha teheted, a telefonodat is halkítsd le. Koncentrálj, hiszen maga az előadások alatt is rengeteg ötlet születhet meg benned, amit kár lenne nem felhasználni a vállalkozásodban!

Milyen lépésekben jutsz el az első 100 vevődig?

Elképzelhető, hogy a “marketing alapok” és az “ideális vásárló” szavak hallatán egyből lekonyul a szád széle, de állj meg kérlek egy pillanatra és tedd a szívedre a kezed:

Meg is csináltad valaha ezeket a marketing alapokat vagy csak “hallottál róla”? (Ha megcsináltad az összes lenti leckét és 1 percen belül elő tudod venni a leírt doksikat, akkor elismerésem, mehetsz tovább a Haladó Sikerútra!)

Jusson eszedbe: a marketingben nem az számít mit tudsz, hanem mit csinálsz.

És bizony a leírt ideális vásárló dokumentum, az ütős pozicionálás, a visszautasíthatatlan ajánlat vagy akár a meggyőző értékesítési oldal megspórolhatatlan, ha sikert akarsz elérni.

Össszeállítottuk neked a Sikerutadban azokat a legfontosabb anyagokat, amiken ha végigmész és felhasználod a vállalkozásodban a tanultakat, hihetetlen eredményeket tudsz elérni.

Egy olyan folyamat lesz a kezedben, amit a magyar vállalkozók nagy része vagy nem is ismer, vagy nem tud használni.

Szóval kérlek, – a saját érdekedben – csináld meg az alábbi leckéket. Alap nélkül kártyaváron kívül még semmit nem építettek. Te pedig olyan céget szeretnél magadnak, aminek folyamatosan van új érdeklődője és vevője, igaz?

Haladóbb leckékre vágysz?

Haladó Sikerút

Ha úgy érzed, te már kiválóan tudod és HASZNÁLOD a Kezdő Sikerútban talált anyagokat, nézd meg a haladó tananyagainkat!

UVF Program

Ha pedig mentorálásra vágysz, nézd meg az 5 hónapos ÚJ Vevők Futószalagon Programunkat, ahol sokkal személyesebb segítséget kaphatsz tőlünk.

Ha alaposan átolvastad a bevezetőt és készen állsz, hogy belevágjuk a Kezdő Sikerútba, akkor nyomj a “Kész vagyok” gombra, és máris megyünk az első leckére!