CustomGPT készítés és weboldalba ágyazása

Köszöntelek egy újabb mesterséges intelligencia előadáson. Ebben a leckében arról lesz szó, hogy hogyan tudsz saját személyre szabott CustomGPT-t készíteni, illetve mesterséges intelligencia chatbotot elhelyezni a weboldaladon.

Miért fontos ez?

Az előadás során bemutatott CustomGPT-k már saját magunknak is több száz órányi órát spórolt meg. Ugyanis ezeknek a használata olyan előnyt és gyorsaságot nyújt ami semmihez se hasonlítható. Ez pedig csak azon múlik, hogy Te hogyan használod.

Mire lehet használni ezeket?

Igazából bármire. A lehető legegyszerűbb dolgokra is készíthetsz CustomGPT-t, például a bemutatott ikonkészítő. Nem kellett hozzá atomfizika, azonban órákat spórol meg azzal, hogy nem kell ikonokat készíteni vagy keresgélni.

Vagy ott van a másik CustomGPT, az értékesítési levél varázsló, amelyet már a tanulóink nagy része is aktívan használ. Ugyanis az általunk tanított összes fontos levelet meg tudja írni a megadott információidnak megfelelően, ehhez pedig semmi mást nem kell tenned, csak válaszolnod a kérdéseidre. A mesterséges intelligencia ezután pedig a mi régebbi leveleink alapján készít egy a Te személyedre és vállalkozásodra szabott levelet.

Érdekel? Az értékesítési levél varázsló eléréséhez kattints ide.

Weboldalba helyezni egy Chatbotot?

Az előadás végén bemutatjuk, hogy hogyan tudsz a weboldaladba ágyazni egy Chatbotot, amit a későbbiekben akár használhatsz a funneled részeként, oktatásra vagy csak szimplán az ügyfélszolgálati kérdések megválaszolására.

Az előadást Domán Dominik tartja. Domi specialitása a mesterséges intelligencia és a SalesAutopilot, így ezeknél a tananyagoknál vele is találkozhatsz.

Az előadás 43 perc összesen, ezért a könnyebb feldolgozhatóság érdekében kisebb blokkokra bontottuk le. Ebből lett 6 darab rövidebb videó:

  • Bevezető
  • Ikonkészítő és levélvarázsló bemutatása
  • CustomGPT készítés párbeszéden keresztül
  • CustomGPT készítés saját betanítással
  • Chatbase bemutatása
  • Weboldalba ágyazás elkészítése

Hogyha ezek érdekelnek és sikerült felcsigáznunk téged, akkor nyisd meg az első témát és nézd meg! Addig is jó tanulást és sikeres megvalósítást kívánunk!