fbpx

MÁR CSAK MA ÉJFÉLIG TUDSZ JELENTKEZNI!

Indítsd be a saját vállalkozásod akár 16 hét alatt az ötlettől a sikeres vevőszerzésig

Érd el a vágyott szabadságot akkor is, ha nem állnak százezrek a zsebedben az induláshoz

Napról napra jobban vágyódsz egy szabadabb élet után, ahol nálad van a kontroll?
Magad mögött hagynád a mások által rád kényszerített kereteket, de nem tudod, hogyan csináld?
Régóta érzed, hogy több van benned és a mostaninál sokkal többet is kereshetnél havonta?

Számolj le az egyforma  munkanapokkal, a soha nem múló hétvége utáni vágyakozással, a szabadságok számolgatásával, és teljesedj ki abban, ami tényleg boldogabbá tesz!

A Mókuskerékből Szabad Vállalkozó Programban 16 hét alatt megtanítalak, hogyan indítsd el a saját vállalkozásod az ötlettől az első vevők megszerzésééig!

Munka mellett, esténként, online Te is meg tudod csinálni!

Ha te is több szabadságra vágysz az életedben, akkor itt a helyed!

Két esetben ERŐSEN ajánlott neked ez a 16 hetes intenzív képzés

Ha még a vállalkozásod beindítása előtt állsz

Akár megvan a nagy ötlet, amire építed a vállalkozásod, akár nincs, ebben a 16 hétben eljuttatlak téged a nyerő ötlettől egészen az első vevők megszerzéséig.

Ha még tanácstalan vagy, hogy mire lenne érdemes vállalkozást indítani, akkor is bátran jöhetsz, mert segítek az alapötleted megtalálásában is.

Több száz vállalkozást segítettem már az elmúlt 8 év során, hidd el, pontosan tudom, mi az, amire érdemes építkezned!

Ha még kezdő vállalkozó vagy, útkeresésben

Ha már beindítottad a vállalkozásod, de még nem igazán hasít, ha alig van meg belőle a havi 300-400.000 Ft bevételed, akkor itt a helyed!

Megmutatom azokat a legfontosabb lépéseket, amelyek valódi eredményt hoznak, és amelyekkel a leggyorsabban fejlesztheted a havi bevételed nagyságát.

Évekkel ezelőtt alig fél év alatt sikerült nemcsak beindítani, de 30 milliós bevételt is termelni az akkori társammal egy kezdő vállalkozásban, így tudom, hogy amit átadok neked, az garantáltan működik.

Milyen előnyöket élvezhetsz, ha beindul a vállalkozásod?

Azt a 4 féle szabadságot fogod megtapasztalni, amire most is vágysz!

Az időd szabadsága

Akkor dolgozhatsz, amikor akarsz, úgy, ahogy neked kényelmes. Végre nem más fogja beosztani az idődet!

Unod már, hogy minden nap ugyanúgy néz ki? 

Felkelsz, munkába mész, 8 óra (ha szerencséd van), haza… és ez ismétlődik a végtelenségig. Ebből kitörni csak akkor tudsz, ha megteremted a saját vállalkozásod, a saját szabályaiddal. 

A korlátlan bevételed szabadsága

Nem csak 10-én örülhetsz a fizetésnek, hanem megízlelheted az anyagi biztonság és a folyamatos bevétel édes örömét.

Amíg másoknak dolgozol, mindig lesz egy fizetési plafon, amit képtelen leszel áttörni. Amint magadnak dolgozol, ezt elfelejtheted, és végre elégedetten nézegetheted a bankszámlád egyenlegét.

A munka szabadsága

Elfelejtheted a “nemszeretem” melókat, és azt csinálhatod, amit tényleg élvezel!
Amikor a saját főnököd leszel, más már nem sózhat rád olyasmit, amihez neked semmi kedved. Sőt, oda is eljuthatsz, hogy te szervezed ki azokat a feladatokat, amiket nem szeretnél magadra vállalni.

Ha azt csinálod, amit szeretsz, napról napra jobban érzed majd magad, és a legkeményebb napod is könnyebb lesz, mint most, a rád kényszerített keretek között.

A kollégák és partnerek megválasztásának szabadsága

Bármennyire is elképzelhetetlen most, ha saját vállalkozásod lesz, mondhatsz nemet. Mondhatsz nemet a “hülye” főnökökre, az uralkodni akaró ügyfelekre és a középszerű kollégákra is.

Végre nálad lesz a gyeplő, és te szabod meg, kivel akarsz dolgozni, körülveheted magad számodra szimpatikus emberekkel.

Jegyezd meg: azoknak az átlaga vagy, akikkel a legtöbb időt töltöd!

Sosem volt könnyebb vállalkozást indítani, mint 2021-ben!

Itt a Te lehetőséged!

Az internet segítségével bárki tud néhány héten belül vevőket szerezni komoly előzetes tudás nélkül, így többé nincs szükséged kapcsolatokra, hátszélre, kenőpénzre vagy bármi etikátlanságra. Csak rajtad múlik minden!

Már a COVID előtt is évről-évre nőtt az online világ térnyerése, de most még egyértelműbbé vált, hogy online vásárolunk, így az internetes bizniszeknek áll a zászló jelenleg.

A világ egyik legolcsóbb adózási formája Magyarországon van: ez a KATA adózás, csak havi 50e Ft adót kell fizetned, minden bevételed ami efelett bejött, azt szabadon elköltheted (ráadásul ha van főállásod valahol, akkor csak havi 25e Ft-ot kell adóznod)

Ma már a legtöbb vállalkozást lehet teljesen online csinálni (és erre sokszor igénye is van a vevőknek), csak egy laptopra és internetkapcsolatra van szükséged, bárhonnan dolgozhatsz a világon a saját időbeosztásod szerint!

Nem kötelező felmondanod a munkahelyeden, mellette is el tudod kezdeni a jövőd építését, tudsz lépésről-lépésre is haladni a félelmetes bizonytalanság helyett.

A vállalkozás indításához szükséges költségek töredékére csökkentek: gyakorlatilag 2-300e forintból biztonsággal el tudsz indulni, így komoly tőkére sincs szükséged!

Ráadásul az indulás utáni fix költségek is kimerülnek pár tízezer forintban, mert csak néhány szoftverre van szükséged maximum (és ezek közül is többet mi biztosítunk teljesen ingyen számodra).

Indul a Mókuskerékből Szabad Vállalkozó Program!

16 hét alatt elérheted, hogy akár az első 500.000 Ft-ot is megkeresd a saját vállalkozásoddal!

A program pontosan azt a 3 fő pillért fogja megadni neked, amire szükséged van a sikeres vállalkozáshoz!

I. pillér:
Gondolkodásmód és közösség

Mielőtt bármibe belekezdenél, le kell bontanunk a káros tévhiteket, és helyre kell tennünk a gondolkodásmódodban a korlátozó elemeket. Ha nem a megfelelő "szoftver" fut a fejedben, sokkal nehezebb lesz előrehaladnod, ezért ezzel a „mindset alapozással” kezdünk. Az úton végig ott lesz veled egy motiváló közösség, akik ugyanazért dolgoznak, mint te, motiválnak és átlendítenek a nehéz napokon.

II. pillér:
A nyerő üzleti ötlet, üzleti modell

Bármennyire is lelkes vagy, ha rossz vágányon indulsz el, kisiklik a biznisz… Ezért segítünk neked abban, hogy egy profitképes ötlettel és a megfelelő üzleti modellel indulj el. Ez önmagában félsiker, mert nem fogsz hamvában holt ötletekre időt pazarolni, helyette a jövőbeli jóléted megalapozó bizniszt építhetsz fel.

III. pillér:
Működő vevőszerző stratégiák

Sem a jó gondolkodásmód, sem pedig a megfelelő üzleti modell önmagában nem elég még a sikerhez. Ha nincs vevő, nem tudsz sem megélni, sem fejlődni. Így a harmadik pillérrel feltesszük az i-re a pontot, és megadjuk azokat a sokszorosan kitesztelt vevőszerző marketing módszereket, amikkel te is képes leszel megtölteni a kasszád!

Milyen vállalkozást indíthatsz be a Mókuskerékből Szabad Vállalkozó 16 hetes program segítségével?

Van 3 olyan vállalkozástípus, amit komolyabb tőke nélkül is be tudsz indítani, méghozzá heteken belül. A 16 hetes program során erre a 3 vállalkozástípusra fókuszálunk. Ha ezekkel szemezel, itt a helyed a programban!

Szolgáltatást áruló vállalkozás

Ha bármilyen szolgáltatást nyújtasz, például jógaoktató vagy, nyelvtanár, coach, személyi edző, esetleg fodrász, kozmetikus vagy masszőr, akkor a tudásod már megvan ahhoz, hogy saját lábra állj, és csupán az induláshoz szükséges lépéseket kell tisztáznunk.

Ha tudod, hogy mit milyen sorrendben csinálj, akkor képes leszel eljutni az első fizető ügyfelekig.

Amit ebben a programban tanulsz, az nem csak akkor segít, ha online dolgozol, hanem akkor is, ha fizikai irodád, üzleted lesz.

Online marketing kivitelezés

Bevallom, ez egy kicsit kakukktojás. Ugyanis ha végigmész a 16 hetes képzésen, nemcsak vállalkozást tudsz indítani, hanem egy szakmát is kapsz a kezedbe, amellyel másoknak is segíthetsz a saját vállalkozásuk felpörgetésében.

Ez az egyetlen “kockázatmentes” vállalkozási típus, mert szinte semmilyen befektetést nem igényel, nem jár szinte semmilyen költséggel és azonnal jelentős profitra tudsz szert tenni vele, mert az idődet adod el. Pontosan ezért, ha még nincs még meg a tuti ötleted a vállalkozáshoz, akkor ezt javaslom első körben!

Tanuld meg a honlapkészítést, a hirdetéskezelést, a marketing stratégia készítését a szövegírást, és szerezz gyakorlatot az online marketingben! Így elérheted, hogy más vállalkozók kérik majd a te segítséged, amire havi szinten nem kis összegeket fordítanak majd. Ügyfelenként 100-200.000 Ft-os el elkérhetsz, mi kész marketingest képzünk belőled!

Online tanítás kurzusokkal

Nagy az esély rá, hogy bármivel is foglalkozol jelenleg, van lehetőség belőle online tanításra épülő vállalkozást indítani.

Gondolj csak bele, ha elkészíted az első videókurzusod, akkor már pénzt tudsz keresni az interneten, és könnyen lehet, hogy ehhez mindened megvan! A szakmád vagy akár a hobbid jó alap lehet erre!

Ha nem akarsz azonnal mindent felborítani, és inkább csal mellékjövedelemként gondolsz a vállalkozásra, akkor munka mellett is kereshetsz, ha a tudásodból videós vagy írásos anyagokat gyártasz, amit később értékesíthetsz.

Egyik kedves ügyfelem, Terei-Vigh Kriszti, az Ételérzés alapítója például online főzőiskolát működtet, ahol megosztja főzőtudását a nála tanulókkal.

Fa Kinga, egyik legmagasabb szintű képzési programom résztvevője menütervezésben és a havi konyhapénz okos beosztásában segít háziasszonyok ezreinek.

Neked mi az erősséged, amire vállalkozást építhetnél?

Mit kapsz, ha csatlakozol a mentor­programhoz?

16 hét intenzív képzés

Minden héten 1 alkalommal találkozunk, este 17:30-20:00 között, így munka mellett is tudsz csatlakozni. Hetente egy-egy kulcsfontosságú témát fogunk átvenni, ami nélkül nem tudsz sikerrel vállalkozást indítani.

4 hónapos zárt Facebook csoport tagság

A képzés teljes ideje alatt jár neked egy exkluzív Facebook csoport tagság, ahol kedden és csütörtökön tartunk Q&A napot. Ekkor a teljes csapatom ott van, és válaszol a kérdésekre, a többi napon pedig a közösségtől tudsz segítséget kérni.

4 kérdezz-felelek alkalom

Azon túl, hogy minden képzés után tudsz kérdezni, külön kérdezz-felelek alkalmakat is tartunk. Ezek 1,5-2 órásak, és élőben teheted fel a kérdéseidet nekem és a csapatomnak. Addig nem zárjuk ezeket az alkalmakat, amíg van kérdés. 

Marketing kivitelezési iránytű

Tudom jól, milyen nehéz a megvalósítás, akár magad csinálsz mindent, akár kivitelező partnert keresel, ezért segítséget kapsz abban is, hogy mik a legjobb eszközök az online marketingben, és kik azok a partnerek, akikben megbízhatsz, mert segítenek a vállalkozásod felpörgetésében.

Találkozási lehetőség, kapcsolatépítés és motiváció

A képzés elején és végén élő találkozókat szervezünk, ahol inspirálódhatsz, segítőtársakra találhatsz és szuper kapcsolatokat építhetsz.

Sikeres vállalkozók interjúi - kérdezési lehetőséggel

A program részeként olyan interjúkhoz juthatsz hozzá, amelyeket máshol eddig nem publikáltak, olyan sikeres vállalkozókkal, akik példaként szolgálhatnak, hiszen már ott tartanak, ahova te is vágysz. Ezeket az interjúkat élőben nézheted, sőt, kérdezhetsz is!

12 hónapos pénzvisszafizetési garancia

Biztos vagyok abban, hogy egyedülálló értéket kapsz ettől a mentorprogramtól, ezért 12 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalok.
Ha a program során bármikor úgy érzed, hogy nem vagy elégedett, nem azt kaptad, amit vártál, akkor jelezd nekünk emailben és visszaadjuk a pénzedet teljes egészében, feltételek nélkül.

Mikor indul a program?

A program élőben zajlik és július 3-án indul!

A közös munkát július 3-án szombaton egy élő nappal nyitjuk Budapesten. Várhatóan 9:00-tól 18:00-ig együtt töltünk egy szemléletformáló napot, ahol megalapozzuk a további képzési anyagokat. 

Már itt is tanítással készülök, nem csupán egy “ismerkedős”nap lesz. 

Ezt követően a program minden egyes képzési alkalmát Zoom-on tartjuk meg, egy héten egyszer este, 17:30 és 20:00 között. 

Minden élő Zoomról készítünk felvételt, így ha bármikor nem tudsz csatlakozni, akkor sem maradsz le, visszanézheted a képzést korlátlan ideig!

Miben segítünk téged a mentorprogram során?

A 16 hét során ezek lesznek a fő témáink

Hogyan gondolkodnak a sikeres vállalkozók?

“A siker 80%-ban a gondolkodásmódon múlik, 20%-ban azon, hogy mit csinálsz.” - Tony Robbins
Azért, hogy a vállalkozásod előrevivő gondolkodásmóddal építsd, először helyre tesszük az elakadásaid és felturbózzuk a hatékonyságod.

Hogyan lehet üzletileg életképes az ötleted?

Ha bizonytalan vagy, hogy az ötleted jó alapja lesz-e a vállalkozásodnak, vagy egyáltalán nincs még ötleted, segítünk, hogy jól dönts. A témaválasztástól kezdve fogjuk a kezed!

Mire figyelj az üzleti modelled kitalálásakor?

Az, hogy jó-e az üzleti modelled, kulcsfontosságú lesz később, éppen ezért erre és a pénzügyi tervezésre is nagy hangsúlyt fektetünk a képzés során.

Hogyan lehetsz elsőszámú választás még nagy versenyű piacokon is?

Mitől leszel vonzó a vásárlók körében és miért tapadnak majd rád a legjobb ügyfelek? Ezt is megsúgjuk neked a 16 hét során.

Hogyan szerezz vevőket?

A vevőszerzés a vállalkozásod és a megélhetésed lelke, ezért két egymást követő napon fogunk foglalkozni a legjobb vevőszerző taktikákkal. Elhozzuk neked azokat, amikkel mi is tarolunk: eláruljuk, hogyan sikerült már a nyitókampányban eladnunk 1200 könyvet, és hogyan töltjük meg rendszeresen a legmagasabb szintű, több százezres képzési programjainkat.

Miért fogják a Te ajánlatodat választani? (Még ha drágább is vagy.)

Nem kell ahhoz keresztapának lenned, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot tegyél. Ha tudod, hogyan rakd össze a saját ajánlatod, a vásárlók imádni fogják, nálad pedig cseng a kassza.

"Csináld magad" weboldalkészítés A-tól Z-ig

Ha még soha nem készítettél weboldalt, ezt igazán értékelni fogod. Elkerülhetetlen, hogy legyen saját weboldalad, de megmutatjuk, hogyan csináld költséghatékonyan, gyorsan és könnyedén.

Figyelemmágnes szövegírás - soha többé üres lap effekt

Ha tudsz bánni a szavakkal, írhatsz magadnak….szinte bármit. Ha azt gondolod, szövegírónak születni kell, tévedsz. Számtalan könnyen tanulható technika létezik, amit te is bevethetsz, így azonnal jobb weboldalakat, leveleket és hirdetéseket írhatsz.

Így lesznek látogatóid Facebookról - profi hirdetéskezelés

Ha megalkottad az alapokat, el is kell juttatnod az ajánlatodat a potenciális vevőkhöz, erre pedig az egyik legjobb eszköz a Facebook hirdetések. Megmutatjuk, hogyan bűvöld őket, hogy folyamatosan szállítsa neked az új vevőket!

Miben más a DO! marketing csapata, mint akikkel eddig dolgozhattál?

Mielőtt induló vállalkozások segítésével kezdtünk volna foglalkozni, 8 évnyi tapasztalatot gyűjtöttünk abban, hogyan is működnek azok a vállalkozások, akiknek igazán fut a szekér.

Beleláttunk a mindennapi problémákba, kihívásokba, és olyan cégeket segíthettünk, mint például a Don’t Panic nyelviskola Vas Timi vezetésével, amelynek ma már milliárdos éves forgalma van!

Mindannyian azért kötöttünk ki az online marketing területén, hogy embereknek segíthessünk kiteljesedni, megvalósítani a vágyaikat, így biztos lehetsz benne, hogy nálunk mint ember is fontos leszel a képzés során, és nem csupán egy plusz sorként látunk a fizetős ügyfelek között….

Nézd meg Vas Timi, a Don’t Panic nyelviskola alapítójának véleményét!

Akikel már dolgoztunk:

Mit mondanak rólunk, akik már dolgoztak velünk?

Terei-Vigh Kriszti
(etelerzes.hu)

Kriszti már a legelső első “rendes” email kampányában 690.000 Ft bevételt szerzett a tanultak segítségével. Mivel ez az első kampánya volt, úgy gondolta, még jobb eredményeket érhet el később. igaza volt! 2020 szeptemberében megcsinálta a második kampányát, amellyel már kereken 1.000.000 Ft bevételt sikerült termelnie.

Lupui Iza
(lupuiiza.hu)

Lupui Iza, coach, tréner, kapcsolaterősítő mentor az első webináriumával azonnal 17 új vásárlót szerzett, ráadásul havi előfizetéses rendszerhez. Így nem csupán egyszeri 81.430 Ft-tal számolhat a vásárlásokból, hanem havi szinten hoz neki profitot egyetlen, jól megtartott webinár.

Szilágyi-Németh Lilla
(penzugyesanyu.hu)

Dr. Szilágyi-Németh Lilla a PénzügyesAnyu megálmodója, és ő is megosztotta velünk a sikersztoriját. Egy ingyenesen letölthető ebook-ot kínált fel KATÁ-s vállalkozók számára, amely az “5 tévhit a nyugdíjbiztosításokról” címet viselte. Az érdeklődők közül aki letöltötte az ingyenes anyagot, lehetősége volt kérni Lillától egy ingyenes konzultációt is, amelyre körülbelül 10-en jelentkeztek. A kampány igazán sikeresnek bizonyult, ugyanis sikerült Lillának kettő nyugdíjbiztosítást kötnie a 10 konzultációs jelentkezésből, így a 62.000 forint hirdetési költségből 400.000 forintos bevételt sikerült elérnie. Az már csak hab a tortán, hogy a megszerzett email címek költsége a tőlünk tanult taktikák alkalmazásával egyharmadára csökkent. A belefektetett munka kifizetődött, mi pedig csak gratulálni tudunk ehhez a szuper eredményhez!

Milyen bónuszokat kapsz a 16 hetes mentor­programhoz?

4 olyan bónusszal készültünk neked, amelyek a vállalkozóvá válásod egy-egy kritikus pontján fognak téged átsegíteni!

Bónusz #1

Magyarország legjobb honlapkészítő tananyagát fizetem neked a saját zsebemből 

Nagy Attila, a WP Kurzus alapítója egy szuper, 28 órás videós mesterkurzusban ad át neked mindent, amit a saját weboldalad elkészítéséhez tudnod kell. 

Konkrétan megvettük helyetted ezt a képzést. A nekünk befizetett díjnak egy jelentős részét tovább fizetjük Attilának, mert Ő csinálja ma Magyarországon a legjobb weboldalkészítő tananyagot és mi a legjobbat akartuk neked nyújtani.

A legfontosabb WordPress tudnivalók mellett Elementor és WooCommerce képzéseket (tehát webshopot is megtanulsz majd építeni) is kapsz, sőt online marketing taktikákat és arculattervezési tippeket is tartalmaz a képzés.

ÉRTÉKE: 69.900 Ft

Bónusz #2

SalesAutopilot Mesterkurzus – email küldés, email listaépítés, megrendelések kezelése

Ahhoz, hogy új vevőket szerezz, szükséged lesz rá, hogy email listát építs, amihez nem árt egy jó szoftver. Gondolkodhatnál egyszerű hírlevél küldőben, de amint növekedni kezdesz, szükséged lesz egy olyan rendszere, ami időt spórol neked és megkönnyíti az online marketing automatizálást.

Jó szívvel ajánlom a SalesAutopilot rendszerét, amit a csapatommal mi is használunk. Kifejezetten a program résztvevőinek egy bónusz mesterkurzust adunk ajándékba, amiből megtanulhatod a SAPI működését lépésről lépésre. Ezt az anyagot máshol még nem láthattad, kifejezetten a mentorprogramhoz készíti Harmath Ákos SalesAutopilot szakértő.

ÉRTÉKE: 49.900 Ft

Bónusz #3

Jogi bozótvágó csomag

Gyakori kérdés, hogy induló vállalkozóként mire kell figyelni egy ÁSZF, egy adatkezelési nyilatkozat, vagy akár egy szerződés kapcsán. Ezért felkértem egy ügyvédet, hogy készítse el azt a 3 legfontosabb jogi dokumentum mintát, amire neked is biztosan szükséged lesz induláskor.

Ezzel több órányi egyeztetést és nem kevés pénzt spórolok neked, hiszen egy ilyen “pack” elkészítése akár 100.000-300.000 Ft-ba is kerülhet az ügyvéd óradíjától és a bizniszed bonyolultáságtól függően. Inkább vidd el a mintákat, és szabd magadra! Teljesen biztonságosak, hiszen szakember készítette őket.

ÉRTÉKE: kb. 150.000 Ft

Bónusz #4

“Az idő pénz” – időgazdálkodási és produktivitási képzés

Nem szeretem a fölösleges köröket, az időrabló feladatokat, sem pedig a túlbonyolított folyamatokat. Az elmúlt években olyan rendszert dolgoztam ki, ami nemcsak az én hatékonyságomat növelte meg, hanem kiállta a csapatbővítés próbáját is.

Egy élő Zoom képzésben vehetsz részt, ahol megmutatom neked, mik a legjobb eszközeink és taktikáink, amelyekkel megkönnyítjük a saját munkánkat, és csökkentjük a felesleges kérdések, feladatok számát. Ha már az elejétől jó alapokkal dolgozol, gyorsabban haladsz és elégedettebb lehetsz a nap végén.

A képzés felvételét természetesen megkapod, így bármikor visszanézheted!

ÉRTÉKE: 49.900 Ft

Miben más ez a képzés, mint a többi vállalkozásindítással kapcsolatos kurzus?

Ebben a 16 hetes időszakban valóban mentorként fogunk melletted állni, hiszen a képzési napok ÉLŐBEN, ONLINE lesznek megtartva.

Nem csupán videókat kapsz, amiket vagy megnézel, vagy nem, esetleg beteszed őket a “megnézendők” közé, aztán elmaradsz velük…

Ebben a programban minden héten találkozunk, tanítani, kérdezni és motiválni fogunk! 

Személyesen fogok segíteni neked, ráadásul egy szuper közösségben leszel, ahol mindenki egy célért halad előre. 

Mi van akkor, ha te már nem vagy kezdő? Van keresnivalód egy ilyen programban?

Hadd kérdezzek valamit és válaszolj őszintén!

 

Mi számít inkább? 

A, Mennyi ideje vagy vállalkozó?

B, Mennyi profitot tudsz zsebre tenni egy hónapban?

Hiába vállalkozol már 3 éve, és hiába nem tartod magad kezdőnek, ha most épp olvasod az oldalt, akkor az a gyanúm, valami nem kerek a bevételed nagyságát illetően. 

Ha nem pörög úgy a biznisz, mint kellene, akkor biztos, hogy ugyanazokat az alapokat kell neked neked is helyre tenned, mint amiket egy vállalkozás indításakor is át kell nézni. 

Ha érzed, hogy nem haladsz elég ügyesen az álombevétel felé, akkor ne hagyd, hogy az egód visszarántson, kapd elő a szakmai alázatot és adj egy esélyt a programnak!

 

Miért fogod végigcsinálni a Mókuskerékből Szabad Vállalkozó 16 hetes mentorprogramot?

Ha tényleg ki akarsz lépni abból az életből, amit most napról napra élsz, akkor meglesz a motivációd, hogy hétről hétre haladj velünk. Amikor pedig alábbhagy a lelkesedésed, akkor támogatunk téged két módon is.

Inspiráló, vállalkozni akaró közösségben leszel

A képzés teljes ideje alatt hozzáférsz majd egy exkluzív zárt csoporthoz, ahol nemcsak kérdezni tudsz, de folyamatosan segítünk abban is, hogy motivált maradj.

A képzést a lehető legkényel­mesebbre formáltuk

Azért, hogy biztosan minél aktívabban részt tudj venni minden képzési alkalmon, Zoom-on keresztül tartjuk a képzést, de minden esetben élőben. Azaz tudsz kérdezni, miközben az otthonod kényelméből csatlakozhatsz hétről hétre.

Mennyibe kerül a 16 hetes mentorprogram?

Siess, Early Bird kedvezmény csak az első 40 jelentkezőnek él hétfő éjfélig!

Összesen 801.690 Ft helyett most nettó 399.990 Ft!

Az Early Bird kedvezmény csak hétfő éjfélig, vagy az első 40 jelentkezőnek él! Ha hamarabb elérjük a 40 résztvevőt, a kedvezményes ár eltűnik! 

Még ennyi időd van jelentkezni az Early Bird árért!

Még ennyi időd van jelentkezni a programra!

nap
óra
perc
másodperc

Tetszik a program, de egyben sok?

Válaszd a részletfizetést!

Választhatsz 6 havi részletfizetést is, ebben az esetben egy havi részlet csak 79.990 Ft + ÁFA! (kuponnal még kedvezőbb!)

16 hetes mentorprogram csatlakozás

Ne feledd, csak 40 jelentkezőnek él a kedvezményes ár, ne maradj le róla!

Ha nem szeretnéd egy összegben kiadni a program árát, akkor választhatod a részletfizetést is. Ez az opció 20% felárat tartalmaz, így havonta 79.990 Ft+ ÁFA-ba fog kerülni. Összesen 6 x 79.990 Ft lesz így a képzési díjad, ami nettó 479.940 Ft.

Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával vagy utald át a program árát
3. KÉSZ IS VAGY

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@domarketing.hu e-mail címre és 2 munkanapon belül örömmel segítünk neked.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A DO! marketing fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (DOmarketing Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak SipmplePay bankkártyás fizetési központba, ami az OTP tulajdonában áll.

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

A számláidat így érheted majd el.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Bizonytalan vagy, hogy csatlakozz-e?

100%-os elégedettségi garanciát kapsz!

Biztos vagyok abban, hogy egyedülálló értéket kapsz ettől a mentorprogramtól, ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok.
Ha a program utolsó leckéjével bezárólag bármikor úgy érzed, hogy nem vagy elégedett az általunk végzett munka (élő alkalmak, videófelvételek, letölthető sablonok) minőségével, akkor jelezd nekünk e-mailben és visszaadjuk a pénzedet teljes egészében.

Ha többet szeretnél tudni a garanciáról, kattints ide:

Teljesen megértem, ha indulás előtt bizonytalan vagy, mivel ez nem kis befektetés. Azonban ha követed a képzésben tanultakat, nevetve vissza fogod keresni ennek a többszörösét is.

Annyira biztos vagyok abban, hogy a 16 hetes mentorprogramom értékes és valóban segít neked, hogy 30 napig átvállalom tőled a teljes kockázatot. Azaz, ha ebben az 1 hónapban bármikor írsz nekünk, hogy nem szeretnéd tovább folytatni a Programot,  én feltételek nélkül visszaadom a pénzed.

Ráadásul ezen felül még 365 napos elégedettségi garanciával is szeretnénk megkönnyíteni a döntésed. Mit jelent ez? Ha úgy érzed a következő 12 hónapban, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor írd meg nekünk, mi pedig orvosoljuk a problémát. Ha pedig nem tudunk segíteni, akkor visszafizetjük a képzés árát.

Teljesen megértem, ha indulás előtt bizonytalan vagy, mivel ez nem kis befektetés. Azonban ha követed a képzésben tanultakat, nevetve vissza fogod keresni ennek a többszörösét is.

Annyira biztos vagyok abban, hogy a 16 hetes mentorprogramom értékes és valóban segít neked, hogy 1 évig átvállalom tőled a kockázatot. Azaz, ha bármikor úgy érzed a következő 12 hónapban, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, vagy nem elégedett a képzéssel, csak egy emailt kell írnod nekem és én feltételek nélkül visszaadom a pénzed.

Mit mondanak rólunk, akik már dolgoztak velünk?

Lippner Tamás

Sell & Speak

“Zsolttal eszméletlenül jó együttműködni, leginkább azért, mert végtelenül sok időt spórol meg nekem. Amivel én hónapokig küzdenék, azt Ő egy mondatban megválaszolja nekem.”

Pongor-Juhász Attila

Pongor Publishing

“Ha Domán Zsolt nekünk is tudott segíteni, akkor neked is fog tudni!”

Félsz, hogy nehéz lesz?
Igazad van, csak csórónak lenni még nehezebb...

Tudom milyen az, amikor nincs pénz, én is megéltem.

Amikor elkezdtem az első komolyabb vállalkozásomat, egy kedves gimnáziumi barátom lakását kuncsorogtuk ki havi 40e Ft-ért.

Az ablakok kicsit szeleltek, a nálam is jóval idősebb “smart konvektornak” csúfolt szerkezet egész éjjel kattogott a hőtágulástól, a fürdőszobában nem működött a fűtés, a konyhában meg az infrás fűtőpanel gyorsabban égette az ezreseinket, mintha begyújtottunk volna velük.

Az akkori üzlettársammal virslin, májkrémes kenyéren, melegszendvicsen és néha ünneplés gyanánt KFC-s kaján éltünk 1,5 évig. (Ezek után kellett a legkevesebbet mosogatni… :)). )

Ez 20 évesen persze még inkább buli volt, mint kellemetlenség.
De azért jobb, amikor van választásod…

Röviden: a vevőszerző tudásom volt mindennek a kulcsa. (Ha érdekel a hosszabb változat a csillogó dolgok mellett a nehézségekkel, akkor itt elolvashatod.)

Szóval félsz, hogy talán nehéz lesz vevőszerző rendszert építeni?

Igen, az lesz. Nem véletlenül csináltam rá 4 hónapos programot.
Rohadt sok meló van vele, nem adják ingyen.

De most őszintén?!

Amikor a gyerek nyári táborára mondasz nemet, ahova az összes haverja megy (rajta kívül) vagy amikor a feleségeddel nem tudtok jóízűen vacsorázni egyet, mert az étlap jobb oldalát kell bámulnod, na az még nehezebb…

És nem, nem mondom, hogy a pénz minden vagy ez lenne “a boldogság”.

Sokkal komplexebbnek tartom az életet, mint az anyagi siker elérése.

Azt mondom csak, hogy ha jobban akarsz élni, akkor itt a lehetőség, hogy kitörj a mókuskerékből, és meglépd, ami boldoggá tesz.

Jó érzés lenne tudni, hogy a saját fejlődéseddel másoknak is segítesz? 

Az évek során rádöbbentem arra, hogy tulajdonképp nem is az online marketing tart lázban, hanem a tudat, hogy embereknek segíthetek abban, hogy szintet léphessenek az életükben.

Azon túl, hogy a DO! marketing csapatával már most is vállalkozók vagy leendő vállalkozók ezreit segítjük, évente jótékony célokra is adományozok.

Tavaly például Az Én Ügyem alapítványon keresztül egy édesanyát támogattam 200.000 Ft-tal abban, hogy új szakmát tanulhasson. 

Idén már az éves bevételünk 1%-át fogom jótékony célra adományozni, és ehhez te is hozzájárulhatsz, ha részt veszel a képzésünkben!

Minden új résztvevő hozzájárul, hogy év végén nagyobb legyen az az összeg, aminek valaki nagyon fog örülni!

Mit mondanak rólam azok, akik velem dolgoznak?

Mészáros Róbert

BrandBirds

“Nagy siker volt számunkra, hogy a legutóbbi kampányunkhoz 150 előfizetőt sikerült szerezni egy tök új szolgáltatáshoz, és ebben óriási segítség volt Zsolték programja. Sokkal jobban és magabiztosabban tudtuk összerakni. Köszönöm neki!”

Kollár Anna

Self-Love Coach

“Már a Zsolttól kapott kérfőívből is sok mindenre rájöttem, hogy mi hiányzik a vállalkozásomból.
Ha pedig konkrét kérdésed, elakadásod van, Domán Zsolt nagyon profi.”

Tusnádi Roland és Kiss Gergő

Unlimited Man

“Azoknak javasolnám a konzultációt, akik nem akarnak kerülőutakon járni, hanem egyből az eredményeket akarják.”

Welczenbach Tamás

Fotós Leszek

“Az tetszett a legjobban a konzultációban, hogy Zsolt mennyire felkészülten érkezett! Egy komplett stratégiát kaptam, sok minta emaillel és egyéb trükkökkel, amik sokszorosát hozhatják vissza számomra.”

Ki az a Domán Zsolt és miért bízhatsz meg benne?​

Marketinges pályám elején a saját kezemmel kattintgattam össze a vevőszerző rendszert több vállalkozásnak is. Volt köztük állatorvosi rendelő, nyelviskola, online angol tanítás, alakformáló szalon, táplálékkiegészítős biznisz. Tudom mi vár rád, magam is szereztem már vevőt többféle vállalkozásnak.

A Hölgyelőny (webshop) egy termékkel 30 milliós bevételt termelt 99 nap alatt, az Online Katapult (infótermék) 2 év alatt 120 milliós bevétellel zárt, a DO! marketing (infótermék) 2019 augusztusától kezdve 14 milliós árbevételt csinált 2 szolgáltatással év végéig. Nem egyszer csináltam meg és nem is tegnap csaptam fel “gurunak”. Ha kíváncsi vagy bővebben a sztorimra, klikk ide.

És ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatok.

És ami a legfontosabb:

nem a semmiből találgatok.

Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel

Több ezer vállalkozónak segítettem már online és könyves formátumban, de személyesen is több száz ember kért tőlem tanácsot az online vevőszerzéshez. 

Maradtak még kérdéseid?

A DO! marketing Klubban már beindított vállalkozásoknak segítünk felpörgetni a vevőszerzését, de nem foglalkozunk a vállalkozásindítás alapjaival. Az UVF könyv a vevőszerzést tanítja, de szintén nem foglalkozik a vállalkozásindítás részletkérdéseivel. Ha indulófélben lévő vagy kezdő vállalkozó vagy, akkor még nem ezeket ajánlom.

A 16 hetes program főleg online formában lesz megtartva, minden héten egyszer, hétköznaponként este 17:30 és 20:00 között.

A pontos időpontok:

 • július 3. (szombat) 9:00 – 18:00 SZEMÉLYES alkalom Budapesten
 • július 6. (kedd) 17:30 – 20:00
 • július 13. (kedd) 17:30 – 20:00
 • július 20-21. (kedd-szerda) 17:30 – 20:00
 • július 27. (kedd) 17:30 – 20:00
 • augusztus 3. (kedd) 17:30 – 20:00
 • augusztus 10. (kedd) 17:30 – 20:00
 • augusztus 17. (kedd) 17:30 – 20:00
 • augusztus 24. (kedd) 17:30 – 20:00
 • augusztus 31. (kedd) 17:30 – 20:00
 • szeptember 7. (kedd) 17:30 – 20:00
 • szeptember 14. (kedd) 17:30 – 20:00
 • szeptember 21. (kedd) 17:30 – 20:00
 • szeptember 28. (kedd) 17:30 – 20:0

Két alkalommal tervezzük, hogy élő találkozót szervezünk: a program indulásakor, ami
július 3-án, szombaton és a program zárásakor, várhatóan október elején.

Minden más alkalommal online találkozunk, Zoom-on keresztül, de a Facebook zárt csoportban is követheted a képzési napokat.

A képzés bármeddig visszanézhető, így ha egy-egy alkalommal nem tudnál élőben részt venni, akkor sem maradsz le semmiről.

Igen, ez egyáltalán nem akadály. Magyarul tanítunk mindent, a szoftvereket pedig könnyedén le tudod fordítani a Google segítségével.

Igen, mivel szinte a teljes képzés online zajlik majd, ráadásul mindenről felvétel is készül, bátran csatlakozhatsz, nem maradsz le semmiről.

Ez függ attól is, hogy pontosan milyen vállalkozást indítasz, de a képzésen kifejezetten azokra a vállalkozásindítási technikára fókuszálunk, amely segítségével akár 200-300.000 Ft-ból is képes leszel beindítani a vállalkozásodat.

Igen, mindenképp érdemes. A képzésen lesz szó az ötleted megtalálásáról, de dönthetsz úgy is, hogy a mentorprogramban megtanulod az online marketing kivitelezést, amivel elindítod az első vállalkozásod addig, amíg megtalálod azt az ötletet, ami a szenvedélyeddé válik.

Egyáltalán nem, mert nem elsőnek kell lenned, hanem első számúvá kell válnod és erre van egy bevált stratégiánk. Bárki meg tudja csinálni komoly szaktudás vagy sok pénz nélkül is!

Maga a képzés heti 1x 2-3 óra, azon kívül pedig rajtad áll, hogy milyen sebességgel szeretnéd / tudod megvalósítani a tanultakat. Ha lassabban haladsz, az sem gond, mert a felvételeket korlátlan ideig eléred és így bármikor fel tudod őket dolgozni visszamenőleg is a tanultakat.

A zárt csoport tagságod a képzés teljes ideje alatt él, egészen a képzés végéig.

Elsősorban nem ez a cél, de ha tudunk, természetesen ebben is segítünk neked. Vedd azonban figyelembe, hogy ez nem mindig megoldható. A “fehér képernyőt látok a wordpressemben” kérdésekben valószínűleg nem tudunk segíteni, de a “milyen bővítményt használtok az oldalatok gyorsítására?” kérdésre készséggel válaszolunk.

A DO! marketing Klubban már beindított vállalkozásoknak segítünk felpörgetni a vevőszerzését, de nem foglalkozunk a vállalkozásindítás alapjaival. Az UVF könyv a vevőszerzést tanítja, de szintén nem foglalkozik a vállalkozásindítás részletkérdéseivel. Ha indulófélben lévő vagy kezdő vállalkozó vagy, akkor még nem ezeket ajánlom.

A 16 hetes program főleg online formában lesz megtartva, minden héten egyszer, hétköznaponként este 17:30 és 20:00 között.

A pontos időpontok:

 • július 3. (szombat) 9:00 – 18:00 SZEMÉLYES alkalom Budapesten
 • július 6. (kedd) 17:30 – 20:00
 • július 13. (kedd) 17:30 – 20:00
 • július 20-21. (kedd-szerda) 17:30 – 20:00
 • július 27. (kedd) 17:30 – 20:00
 • augusztus 3. (kedd) 17:30 – 20:00
 • augusztus 10. (kedd) 17:30 – 20:00
 • augusztus 17. (kedd) 17:30 – 20:00
 • augusztus 24. (kedd) 17:30 – 20:00
 • augusztus 31. (kedd) 17:30 – 20:00
 • szeptember 7. (kedd) 17:30 – 20:00
 • szeptember 14. (kedd) 17:30 – 20:00
 • szeptember 21. (kedd) 17:30 – 20:00
 • szeptember 28. (kedd) 17:30 – 20:0

Két alkalommal tervezzük, hogy élő találkozót szervezünk: a program indulásakor, ami
július 3-án, szombaton és a program zárásakor, várhatóan október elején.

Minden más alkalommal online találkozunk, Zoom-on keresztül, de a Facebook zárt csoportban is követheted a képzési napokat.

A képzés bármeddig visszanézhető, így ha egy-egy alkalommal nem tudnál élőben részt venni, akkor sem maradsz le semmiről.

Igen, ez egyáltalán nem akadály. Magyarul tanítunk mindent, a szoftvereket pedig könnyedén le tudod fordítani a Google segítségével.

Igen, mivel szinte a teljes képzés online zajlik majd, ráadásul mindenről felvétel is készül, bátran csatlakozhatsz, nem maradsz le semmiről.

Maga a képzés heti 1x 2-3 óra, azon kívül pedig rajtad áll, hogy milyen sebességgel szeretnéd / tudod megvalósítani a tanultakat. Ha lassabban haladsz, az sem gond, mert a felvételeket korlátlan ideig eléred és így bármikor fel tudod őket dolgozni visszamenőleg is a tanultakat.

A zárt csoport tagságod a képzés teljes ideje alatt él, egészen a képzés végéig.

Elsősorban nem ez a cél, de ha tudunk, természetesen ebben is segítünk neked. Vedd azonban figyelembe, hogy ez nem mindig megoldható. A “fehér képernyőt látok a wordpressemben” kérdésekben valószínűleg nem tudunk segíteni, de a “milyen bővítményt használtok az oldalatok gyorsítására?” kérdésre készséggel válaszolunk.