Itt kezdd!

Szia! Én Kovács Somogyi Szilvi vagyok, a DO! marketing csapatból, és én foglak téged végigkalauzolni a Facebook hirdetések világában.

Az elmúlt 10 évben főként szövegírással, kampányok tervezésével, illetve Facebook-hirdetésekkel foglalkoztam, és a tapasztalataim legjavát gyűjtöttem össze neked.

Ha a videók mellett a prezentációra is kíváncsi vagy, kattints ide!

Az alapoktól a profi szintig

Ebben a képzésben az alapoktól fogunk elindulni:

  • megnézzük a szükséges platformok használatát,
  • átnézzük egy picit a hirdetéskezelőt,
  • de ezeket követően azokra a stratégiai fontosságú területekre fogunk kitérni, amikre biztos, hogy szükséged lesz ahhoz, hogy igazán jó Facebook hirdetéseket tudj készíteni.

Szó lesz például arról, hogy hogyan fogod tudni felépíteni a hirdetéseidet már az első beállításoktól kezdve például milyen legyen a jó kampánycél, hogyan válassz megfelelő célközönséget, hogyan alakítsd ki úgy a költségkeretedet, hogy ne ess bele különféle buktatókba, majd pedig megnézzük magának a hirdetéseknek a konkrét felépítését, a képi világát, a szövegezéseket.

Összegyűjtöttünk neked számtalan olyan bevételnövelő optimalizálási tippet is, amit hogyha használsz, akkor a már jól felépített hirdetéseidből még többet fogsz tudni kihozni.

A legújabb frissítéseket találod meg benne

Mivel a Facebook évente akár többször is változik, igyekszünk ezeket a módosításokat megosztani veletek. A legújabb frissítés 2022. decemberében történt, ugyanis több kulcsfontosságú rész változott az azelőtti hónapokban, ezért szükségesnek tartottunk néhány részt kiegészíteni az újdonságokkal.

Ezeket a frissítéseket megtalálod a leckéken belül, hogy ne kelljen külön keresgélned őket.

Konkrét kampányokat fogunk végignézni

A képzésnek a végén konkrét kampányon keresztül mutatom be azt, hogy hogyan is érdemes a tanultakat összegezve, áttekintve egy új kampányt felépíteni, és extra olyan bónuszokat is hoztunk neked majd meglepetésként, amiből szintén rengeteget fogsz tudni tanulni.

Élő, valós példákat is összegyűjtöttünk, és ezekkel is bővítjük magát a képzést.

Nézd meg, ami a legjobban érdekel!

Igyekeztünk úgy összeállítani a részeket, hogy rövid 3-5 nagyon maximum 10 perces videókat készítsünk, így minden további információ nagyon könnyedén kereshetővé válik.

Kitartást és jó tanulást kívánok a videókhoz! 🙂