Postázhatom neked

AJÁNDÉKKÉNT

a könyvemet a meglepetés tudásanyagokkal együtt?

Postázhatom neked AJÁNDÉKKÉNT a könyvemet a meglepetés tudásanyagokkal együtt?

Mit szólnál hozzá, ha a III. Online Vevőszerző Fesztivál teljes felvételét megkapnád, ráadásképp még megajándékoználak a könyvemmel, neves hazai szakértők tananyagaival is?

Mit szólnál hozzá, ha a III. Online Vevőszerző Fesztivál teljes felvételét megkapnád, ráadásképp még megajándékoználak a könyvemmel és neves hazai szakértők tananyagaival is?

Ha nem vagy biztos benne, hogy fókuszáltan tudsz velem ott lenni április 17-én, akkor ez a VIP bónusz csomag neked szól!

Ami jár VIP tagként:

  • korlátlanul visszanézheted a Vevőszerző Fesztivál teljes anyagát
  • részt vehetsz 16:30-tól a kérdezz-feleleken, ahol megválaszolom a téged foglalkoztató kérdéseidet
  • extra bónuszok külsős szakértőktől
  • 1 Ft-ért a tiéd lehet a FIZIKAI KÖNYVÜNK, amit 2 munkanapon belül postázunk.

Ha nem vagy biztos benne, hogy fókuszáltan tudsz velem ott lenni április 19-én, akkor ez a VIP bónusz csomag neked szól!

Ami jár VIP tagként: korlátlanul visszanézheted a Vevőszerző Fesztivál teljes anyagát, részt vehetsz a kérdezz-feleleken, extra bónuszokhoz juthatsz hozzá és 1 Ft-ért a tiéd a FIZIKAI KÖNYVÜNK, amit 2 munkanapon belül postázunk.

Csak addig él az ajánlat, amíg be nem zárod ezt a lapot! Többé nem tudod majd elérni! Ugye nem hagyod ki?

4 érv, amiért nem érdemes kihagynod a VIP bónusz csomagot

VIP tagként több időt és extra fejlődési lehetőséget vásárolsz magadnak.

Kihívás felvételek "örökké"
A kihívást normál regisztrációval csak október 14-ig nézhetnéd vissza. VIP jeggyel viszont korlátlan hozzáférést kapsz, amiért nagyon hálás leszel magadnak! Mivel lépésről lépésre megmutatom, mi hogyan dupláztuk meg a bevételünket, a tudás, amit kapsz, hónapokkal később is hasznos lesz, ha biztosítod, hogy vissza tudd nézni!

Bónusz #1: Hogyan tervezz eredményes feliratkozó oldalt?"
Vállalkozóként pontosan tudod, hogy minél több a vevő, annál gondtalanabb az életed. Viszont ritkán esik be azonnal vásárlásra készen valaki, előbb fel kell melegítened! Ehhez pedig email listát kell építened, nem is kicsit! Egy jól felépített feliratkozó oldal aranyat ér, mert megsokszorozza azoknak a számát, akiknek később eladhatsz! VIP tagként megkapod a tuti receptet egy ütős feliratkozó oldalhoz, hogy extra nagy listád, majd ebből kényelmes bevételed lehessen!

Személyes segítség tőlem
VIP tagként meghívunk egy zárt körű, kiscsoportos Zoom kérdezz-felelekre, ahol bármilyen kérdést bedobhatsz, legjobb tudásom szerint segítelek. A személyes konzultációkért, amíg tartottam több százezreket fizettek az ügyfeleim, így ez önmagában sokszorosan megéri a VIP jegy árárt!

Bónusz #2: Megbízható alvállalkozók listája"
Ez a bónusz a kedvencem, ha egy ilyen listád van, az kb. felbecsülhetetlen. Hányszor volt gondod azzal, hogy kellett volna egy jó szakember, de nem találtál, vagy kóklerbe futottál, aki súlyos pénzeket vitt el. Megóvunk a keserű (és méregdrága) csalódásoktól azzal, hogy a kezedbe adunk egy listát tapasztalt és megbízható alvállalkozókról, akikkel én is örömmel dolgozom. Szövegírás, webkészítés, hirdetéskezelés... minden ami kell, egy helyen!

Bónusz #3: Hogyan készíts bevételrengető Facebook hirdetéseket?"
Úgy érzed, el vagy veszve, ha Facebook hidetésekről van szó? Sose tudod, mit írj a hirdetésben, és nem érzed igazán, mi lenne jó kép, grafika, ami megállítja a görgetőket és pénzt hoz a konyhára? Ebben segít a harmadik bónuszunk, amiben lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan tudsz profi hirdetésszövegeket és figyelemfelkeltő, de ízléses grafikákat készíteni saját magad, grafikus bevonása nélkül! Ha most nem megy igazán jól a biznisz, akkor egy ilyen tananyaggal begyújthatod a rakétákat!

Online Vevőszerző Fesztivál felvételek "örökké"

Az Online Vevőszerző Fesztivál normál regisztrációval nem nézhető vissza. VIP jeggyel viszont korlátlan hozzáférést kapsz, amiért nagyon hálás leszel magadnak! Mivel lépésről lépésre megmutatom, hogy hogyan szerezz vevőket bármilyen helyzetben, az hónapokkal később is hasznos lesz, ha biztosítod, hogy vissza tudd nézni!

VIP kérdezz-felelek élőben velem

VIP tagként meghívunk a konferencia után, még aznap 16:30-tól egy zárt körű, kiscsoportos, 1 órás Zoom kérdezz-felelekre, ahol bármilyen kérdést bedobhatsz, én pedig legjobb tudásom szerint segítelek. A személyes konzultációkért, amíg tartottam több százezreket fizettek az ügyfeleim, így ez önmagában sokszorosan megéri a VIP jegy árát!

Fizikai könyv 1 Ft-ért ingyenes szállítással

A felvételek és a bónuszok mellett még tiéd lesz az Új Vevők Futószalagon fizikai könyvünk, amiben több, mint 300 oldalas gyakorlatiasságot találsz.
A könyvvel a kezedbe adom a 3 lábú vevőszerző rendszert, ami a kiszámítható online bevételed alapja lesz! Megmutatom benne, hogyan legyenek mindig új érdeklődőid, segítek, hogy szerethetővé válj a követőid számára és masszív profitot fogsz elérni a meglévő követőid aktivizálásával. Ezt mind megtalálod egyetlen gyakorlatias könyvben, amit az olvasók közel 200 értékelés alapján 8,6-ra pontoztak! Neked is jól fog jönni. 🙂

3 extra hasznos bónusz hazai szakértőktől

Szerettem volna a Fesztivál mellé minél több értéket adni neked, ezért felkértem néhány ismert hazai szakembert, hogy járuljanak hozzá a tudásukkal a fejlődésedhez. Igent mondott többek között Pongor-Juhász Attila, Weiser István és Tusnádi Roland is!

Marketing Évtervező Tábor felvételei

2 nap alatt körbejártuk novemberben, hogy miért fontos előre tervezned és milyen lépései vannak a tervezésnek, melyet akár már az előtted álló negyedévre is alkalmazhatsz. Letölthető formában elérhető lesz számodra az összes kiadott segédanyag is.

Megnéztük azt is, hogy milyen utat követnek azok a vállalkozások, akik képesek 100 millió feletti bevételeket elérni.

A 2 napos tábor során több előadó is megosztott néhány titkot és módszert, többek közt Csepregi Balázs a SalesAutopilot alapítója és Szendrei Ádám a Tudástár Klub megálmodója, illetve a Gazdagodj boldogan című könyv írója.

Emellett több ügyfelünk is elmesélte saját sikerútját, mellyel több milliós, de van aki évi 100 millió feletti bevételt is elért. Az ő történeteik nemcsak inspirációra jók, hanem ki is próbálhatod a módszereiket a saját vállalkozásodban.

Támogasd a vállalkozótársaidat!

Azt a profitot, amit mi a mostani VIP jegyed megvásárlásán mi realizálni fogunk, valójában nem a saját zsebünkbe rakjuk, hanem hirdetésekre költjük.
Az a célunk, hogy amiket ti a felvételek megvásárlására ráfordítotok, mi azt mind visszaforgatjuk majd arra, hogy minél több magyar vállalkozóhoz el tudjuk juttatni ezt az értékes tudást, és minél több vállalkozótársad képes legyen végre szabadabb életet élni azért, mert végre a marketing segítségével a saját kezébe tudja venni a sorsát.

Milyen bónuszokat kapsz neves hazai szakemberektől?

Bónusz #1: Pongor-Juhász Attilától A lelkes továbbajánlás stratégiája

Gondolj bele, te hányszor vásároltál azért, mert a családod, a barátaid ajánlottak valamit… az ajánlás nem csak megkönnyíti az új érdeklődőszerzést, hanem sokkal olcsóbbá is teszi azt!

Pongor-Juhász Attila az egyik legismertebb név a kis- és középvállalkozások körében, ha üzleti mentorról, coachról van szó. Rengeteg kiadványa és előadása gyakorlatias, egyszerűen megérthető stratégiai gondolkodást ad a vállalkozók kezébe.

Ebben a három videóban arról mesél Attila, hogy milyen stratégiával tudod elérni az (akár folyamatos) vásárlói ajánlást, és konkrét mintákat is hozott neked, hogy te is könnyedén be tudd építeni a folyamataidba.

Bónusz #2: Tusnádi Rolandtól Quick cash list - A gyors bevétel lista ajándék előadással

Kapsz egy 20 pontos listát, amit akkor vehetsz elő, ha gyorsan bevételre van szükség a vállalkozásodban. 

Azonnal használható direkt marketing módszerektől haladunk a kifinomultabb, bonyolultabb koncepciók felé, szem előtt tartva, hogy gyorsan kell a bevétel. 

Roland több száz ügyfele használta már sikerrel ezt a listát azon helyzetekre, amikor valami meglepetés érte őket a vállalkozásukban.

Csapj le rá te is, egy kis extra bevétel sosem árt! 

Bónusz #3: Weiser István segít rendbe tenni az árazásodat

István szakterülete az innovatív online marketingstratégiák gyakorlati megvalósítása, illetve a vásárlói élményre, utánkövetésre épülő  értékesítés. Több sikeres üzletvezetési könyv szerzője, többek között Az árazás 48 törvénye is egyik ismert könyve, amelyben megmutatja, mit kell csinálnod, hogy a legnagyobb profitot realizáld.

István egy szuper gyakorlatias előadással készül az online Vevőszerző Fesztivál VIP résztvevői számára, ami abszolút hiánypótló az árazás témájában!

További ajándékok!
VIP résztvevőként az Új Vevők Futószalagon könyv bónuszait is megkapod

Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

A könyvben végigmegyünk 13 érintési lehetőségen, amit a saját kasszarobbantó kampányodban fel tudsz majd használni. Azért, hogy a saját leveleidet még könnyebb legyen elkészíteni, 3 sikeres kampány mintaleveleit fogod megkapni. Le tudod őket tölteni, és inspirálódva belőlük könnyebben meg tudod írni a saját leveleidet.

Értéke: 14.990 Ft

Időnyerő folyamatleírások

Bónuszként két olyan minta folyamatleírást kapsz, amiket a csapatommal mi is nap mint nap használunk, s ezek mellett a saját kampány checklistánkat is megtalálod, amivel lépésről-lépésre végigvezetünk a kampányolás legfontosabb lépésein.

Értéke: 9.990 Ft

Ügyfélmágnes nyílt nap minták

A könyvben az érdeklődőszerző folyamatok között megtalálod majd a nyílt napot, amelyre 3 példát is hoztunk. Azért, hogy minél sikeresebben modellezhesd le a nyílt napot, és eredményes legyen a sajátod, 3 konkrét aloldalt is kapsz a példák mellé.

Értéke: 5.990 Ft

 

 

Hogyan találj rá a legjobban fizető ügyfelekre? tananyag

Egy közel 20 perces, stúdió minőségű videóban részletesen körbejárjuk az ideális vásárlód meghatározásához szükséges kérdéseket, és konkrét sablont is adok neked ahhoz, hogy saját magad is meg tudd határozni, kik hozzák számodra a legtöbb profitot, kiket tudsz a legjobban szolgálni úgy, hogy ez neked valóban megérje.

Értéke: 9.990 Ft

Hogyan derítsd ki, hogy mi van az érdeklődők, vevők fejében? tananyag

Ebben a tananyagban megnézzük, mikor fontos piackutatással foglalkoznod, milyen típusai vannak, kiket érdemes megszólítanod, és milyen rendszerrel tudod létrehozni akár teljesen kezdő szintről is a saját kérdőívedet.


Értéke: 9.990 Ft

Még mindig gondolkodsz, hogy megéri-e?

Add meg magadnak a lehetőséget a korlátlan fejlődésre!

Tedd a szívedre a kezed! Mikor néztél tényleg élőben végig egy ingyenes előadást? Na ugye…

És mennyire fájna, ha ingyen megkaphatnád azokat az infókat, amikkel képes lennél előre látni és tervezni, hogy miből lesz több bevételed, de te nem néznéd meg?

Az Online Vevőszerző Fesztivál nem azért van ingyen, mert nem lenne tele értékes tapasztalatokkal és tudással. Azért van ingyen, hogy minél több emberhez eljussunk azzal az értékkel, amit át akarunk adni. 

Most bebiztosíthatod, hogy a személyes tapasztalataink, a működő módszereink és marketing fogásaink bárhol és bármikor visszanézhetőek legyenek. Komolyan kihagynád? 

VIP tagként ÉLŐBEN segítek neked

Mostanság nem vállalok konzultációkat, mert ezeken csak 1-1 embernek tudok segíteni, míg egy csoportos alkalmon tucatnyi ember életét tudom jobb irányba terelni azzal a tudással, amit átadok. Ennek most Te is a részese lehetsz!

Azzal, hogy VIP tag leszel, lehetőséget kapsz rá, hogy egy zárt körű ZOOM hívásban egy kérdezz-felelek alkalom keretén belül Te is feltedd a számodra legégetőbb kérdéseidet, én pedig igyekszem a legjobb tudásom szerint megválaszolni őket, hogy a lehető legnagyobb segítséget tudjam nyújtani.

Extra előnye, hogy nemcsak a saját kérdéseidből, hanem a többi résztvevőéből is tudsz tanulni, hiszen lehet olyan terület, ami még nálad várat magára vagy nem is tudtad, hogy foglalkozni kellene vele.

Legyen előtted a lényeg: kérd a könyv nyomtatott tervrajzát is!

Tudjuk, hogy ezt a könyvet rongyosra fogod olvasni, mert tele van konkrétumokkal, gyakorlati útmutatással. 

Ha nem akarod minden egyes alkalommal keresgélni a könyvben azt, hogy

  • hogyan csináld meg az önfinaszírozó listaépítéses folyamatod,
  • melyik érdeklődőszerző modellt használd a 6 közül,
  • milyen tartalomötleteket valósíts meg,
  • hogyan tervezd meg a kampányod 16 lépésben,
  • melyik az a 3 tartalom, amit egy kampány előtt ki kell küldened (és mi is volt bennük..)
  • hogyan építsd fel a kampányodat 13 különböző érintésben,

akkor kérd a könyvedhez azt a szuperrészletes, kétoldalas, színes-szagos, nyomtatott A3-as tervrajzot, amit neked készítettünk!

A tervrajzot csak itt és most tudod megvásárolni, máshol nem fogsz vele találkozni!

Ha szeretnéd a saját tervrajzodat, akkor a megrendelő űrlaphoz görgetve a rendeléskor (3. lépés) add hozzá a vásárlásodhoz.

Mit kaphatsz most egy mozi áráért?

Összesen 172.440 Ft helyett most bruttó 9.990 Ft!

Ha bezárod az oldalt, elveszik ez a lehetőség! Ne hagyd ki!

VIP bónusz csomag

2021 eleje óta kötelező a kettős azonosítás bankkártyás
fizetésnél, de sok banknál ez még nem működik tökéletesen. A hiba nem a mi rendszerünkben van, így kérlek ha nem működik a vásárlás, próbáld ki egy másik kártyával.

Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával a csomag árát
3. KÉSZ IS VAGY

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@domarketing.hu e-mail címre és 2 munkanapon belül örömmel segítünk neked.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A DO! marketing fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (DOmarketing Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak SipmplePay bankkártyás fizetési központba, ami az OTP tulajdonában áll.

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

A számláidat így érheted majd el.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

5 dolog, amit meg fogsz köszönni
az Új Vevők Futószalagon könyvnek

5 dolog, amit meg fogsz köszönni
ennek a könyvnek

1

Megnő a bevételed és a profitod is

Minden sikeres vállalkozás 3 pillérre épül: új érdeklődők, bizalomépítő kommunikáció és profittermelő kampányok.

A könyvben részletes útmutatót kapsz, így képessé válsz idegenekből első vásárlót gyártani,szinte futószalagon, ezzel pedig teljesen megváltozik a vállalkozásod matekja.

Nagyobb lesz a bevételed és több kasszában maradt profitod lesz.

2

A magasabb profitnak köszönhetően elindul a
pozitív spirál a vállalkozásodban felfelé​

Amikor képes leszel a saját megélhetéseden vagy a mostani kollégáid bérén felül is többlet pénzt termelni, beindulnak a dolgok.

A pénzen még több segítséget (akár külsős, akár belsős) vásárolhatsz majd, ami egy felfelé ívelő spirálra helyezi a vállalkozásodat.

És persze bármikor dönthetsz úgy is, hogy a pénzeden szabadidőt veszel (=kiszervezel bizonyos tevékenységeket) ami szintén nem hátrány.

3

Megtanulsz rendszerben gondolkodni ahelyett,
hogy a csillogó dolgok után szaladnál​

Az újabbnál újabb eszközök ömleni fognak rád a 2020-as években (és várhatóan utána is), és ha nem rendszerben gondolkozol, fölöslegesen fogsz szaladgálni az aktuális fénylő gyémántkavics után.

Ez a könyv segít, hogy megértsd, mi az, amivel valóban foglalkoznod kell a magasabb profit érdekében, és mi az, aminek a csábítását nyugodt szívvel figyelmen kívül hagyhatod.

4

Olyan vállalkozást
építesz fel, amit szinte lehetetlen lemásolni

Őszinte leszek: amit meg akarok tanítani neked, azt nem könnyű összerakni.

Vért, verítéket, anyagi áldozatot, a tanuláshoz szükséges alázatot és szemmel látható időbefektetést kíván az elején. Nem önfeledt játék, hanem néha éjszakázásba nyúló vállalkozásépítés.

Ha Te végigjárod ezt az utat, utcahosszal leszel az átlagos konkurenseid előtt. Innentől kezdve hiába másolja le egy-egy címsorodat, termékedet vagy ötletedet, mert valójában fogalma sem lesz róla, hogy a motorháztető alatt mi van.

5

Úgy élheted az életed,
ahogy szeretnéd, a vállalkozásod lesz érted és nem fordítva

Tudom milyen vállalkozni. Sokszor stresszes, főleg amikor épp nincs elég bevétel.

Ilyenkor a kedvünk nem az igazi, néha a saját egészségünket is elhanyagoljuk. A legnagyobb árat pont ott fizetjük, ahol a legjobban fáj: a családunk és emberi kapcsolataink oltárán…

Amikor a párunkkal, gyermekeinkkel vagy éppen barátainkkal nem tudunk elég időt tölteni, mert robotolni kell az épphogy elég pénzért… na az szívás. Nem mondom, hogy ez csettintésre átalakul egyik hónapról a másikra. De azt igen, hogy elindítalak egy úton, amin ha végigmész, meglesz a gyümölcse.

Ki az a Domán Zsolt és miért bízhatsz meg benne?​

Marketinges pályám elején a saját kezemmel kattintgattam össze a vevőszerző rendszert több vállalkozásnak is. Volt köztük állatorvosi rendelő, nyelviskola, online angol tanítás, alakformáló szalon, táplálékkiegészítős biznisz. Tudom mi vár rád, magam is szereztem már vevőt többféle vállalkozásnak.

A Hölgyelőny (webshop) egy termékkel 30 milliós bevételt termelt 99 nap alatt, az Online Katapult (infótermék) 2 év alatt 120 milliós bevétellel zárt, a DO! marketing (infótermék) 2019 augusztusától kezdve 14 milliós árbevételt csinált 2 szolgáltatással év végéig. Nem egyszer csináltam meg és nem is tegnap csaptam fel “gurunak”. Ha kíváncsi vagy bővebben a sztorimra, klikk ide.

És ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatok.

És ami a legfontosabb:

nem a semmiből találgatok.

Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel

Több ezer vállalkozónak segítettem már online és könyves formátumban, de személyesen is több száz ember kért tőlem tanácsot az online vevőszerzéshez. 

Maradtak még kérdéseid?

A kihívás minden felvételét feltöltjük egy Drive dokumentumba, és egy egyedi linken keresztül tudod majd megnyitni, amit elküldünk neked emailben.

Minden bónuszt egy számodra létrehozott, zárt tanulói felületen keresztül fogsz tudni elérni. Ehhez elküldjük a megfelelő belépési adatokat, így minden bónuszt azonnal nézhetsz. 🙂

Október 11-én, hétfőn 17:30-tól lesz egy 2 órás, ZOOM-on keresztül megtartott kérdezz-felelek, ahol személyesen válaszolok minden felmerülő kérdésedre. A csatlakozás linkjét emailben megkapod az alkalom előtt. Ezen keresztül be tudsz lépni a ZOOM szobába. Ha kérdezni szeretnél, nem árt egy jó mikrofon. 🙂

Minden egyes forintot, ami a VIP jegy vásárlásokból befolyik, mi hirdetésre költünk. Azaz minél többen döntenek a VIP tagság mellett, annál nagyobb keretből tudjuk megszólítani a hozzád hasonló, lelkes és tenni vágyó vállalkozókat. Azzal, hogy VIP vagy, segítesz, hogy egy erősebb vállalkozói közösséget hozzunk létre itthon. 

A nap felvételét feltöltjük egy Drive mappába, és egy egyedi linken keresztül tudod majd megnyitni, amit elküldünk neked emailben.

Minden bónuszt a tanulói felületünkön keresztül fogsz tudni elérni. Ehhez elküldjük a megfelelő linkeket a tervező nap után, így minden bónuszt könnyedén nézhetsz. 🙂

Készséggel segítünk neked, írj egy email-t a hello@domarketing.hu email címre. 

A teljes napot online fogjuk közvetíteni, nem kell sehová sem utaznod. 

Január 13-án, csütörtökön, délelőtt 10:00 és 16:00 között.

A nap felvételét feltöltjük egy Drive mappába, és egy egyedi linken keresztül tudod majd megnyitni, amit elküldünk neked e-mailben.

Minden bónuszt a tanulói felületünkön keresztül fogsz tudni elérni. Ehhez elküldjük a megfelelő linkeket a tervező nap után, így minden bónuszt könnyedén megnézhetsz. 🙂

Készséggel segítünk neked, írj egy email-t a hello@domarketing.hu email címre. 

A teljes napot online fogjuk közvetíteni, nem kell sehová sem utaznod. 

Április 17-én, szerdán 10:00 és 16:30 között.