Itt találod a "6 legjobb módszer a listaépítésre" videót

Nézd meg itt a teljes videót!

Csak ennyi ideig él a kedvezményes ajánlat, ne hagyd elúszni:

nap
óra
perc
másodperc

A bizalmadért cserébe meg szeretnénk lepni:

1 Ft+ szállítási költségért juthatsz hozzá a több, mint 300 oldalas FIZIKAI könyvemhez, amiben mind a 6 feliratkozógyűjtő folyamat részletes tervét megtalálod lépésekre bontva

A profi feliratkozógyűjtéssel nagyon jó úton indultál el, de ha FUTÓSZALAGON szeretnél vevőket, a háromlábú vevőszerző rendszert is ismerned kell. 

Pont erről szól a könyvem, amit a videóban is láthatsz. Nem csupán email lista építéshez kapsz benne segítséget, hanem ahhoz is, minél ütősebb vevőszerző rendszert alakíthass.

Olvasd tovább és rögtön megérted!

Ez az ajándék csak pár óráig él, így érdemes minél előbb felhasználnod!

Saját kupon kódod:

Ezt kapod a könyvtől

Megérted a sikeres vállalkozók gondolkodásmódját

A könyv elolvasása után tudni fogod, miért nem tudtál eddig rendesen vevőt szerezni, és mik a vállalkozásod folyamataiban azok az igazán fontos dolgok, amikre fókuszálnod kell.

Bizonyítottan működő mintákat húzhatsz elő az új érdeklődők megszerzéséhez

Ahhoz, hogy több vevőd legyen, minél több, számodra minőségi érdeklődőt kell szerezned. Ehhez 6 db, aprólékos lépésekre bontott folyamatot kapsz a könyvben, csak át kell venned őket.

Receptet kapsz a bizalomépítő kommunikációhoz

Nem kell találgatnod, hogy miről írj a követőidnek, mégis imádni fognak! Élvezettel olvassák majd a posztjaid és a leveleid, te pedig erőlködés nélkül kommunikálhatsz.

Legális pénznyomdát működtethetsz, akár minden hónapban

Jól hangzik, hogy vállalkozóként bármikor írhatsz magadnak egy kampányt, és jön a pénz. Ha viszont fogalmad sincs, hogyan váltsd profitra a termékeidet, szükséged lesz egy részletes útmutatóra. A könyvben ezt is megkapod.

Legyen előtted a lényeg: kérd a könyv tervrajzát is!

Tudjuk, hogy ezt a könyvet rongyosra fogod olvasni, mert tele van konkrétumokkal, gyakorlati útmutatással. 

Ha nem akarod minden egyes alkalommal keresgélni a könyvben azt, hogy

 • hogyan csináld meg az önfinaszírozó listaépítéses folyamatod,
 • melyik érdeklődőszerző modellt használd a 6 közül,
 • milyen tartalomötleteket valósíts meg,
 • hogyan tervezd meg a kampányod 16 lépésben,
 • melyik az a 3 tartalom, amit egy kampány előtt ki kell küldened (és mi is volt bennük..)
 • hogyan építsd fel a kampányodat 13 különböző érintésben,

akkor kérd a könyvedhez azt a szuperrészletes, kétoldalas, A3-as tervrajzot, amit neked készítettünk!

A tervrajzot a megrendeléskor hozzá tudod adni a könyvhöz!

Milyen bónuszokat kapsz a könyv mellé?

Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

A könyvben végigmegyünk 13 érintési lehetőségen, amit a saját kasszarobbantó kampányodban fel tudsz majd használni. Azért, hogy a saját leveleidet még könnyebb legyen elkészíteni, 3 sikeres kampány mintaleveleit fogod megkapni. Le tudod őket tölteni, és inspirálódva belőlük könnyebben meg tudod írni a saját leveleidet.

Értéke: 8.990 Ft

Időnyerő folyamatleírások

Bónuszként két olyan minta folyamatleírást kapsz, amiket a csapatommal mi is nap mint nap használunk, s ezek mellett a saját kampány checklistánkat is megtalálod, amivel lépésről-lépésre végigvezetünk a kampányolás legfontosabb lépésein.

Értéke: 5.990 Ft

Ügyfélmágnes nyílt nap minták

A könyvben az érdeklődőszerző folyamatok között megtalálod majd a nyílt napot, amelyre 3 példát is hoztunk. Azért, hogy minél sikeresebben modellezhesd le a nyílt napot, és eredményes legyen a sajátod, 3 konkrét aloldalt is kapsz a példák mellé.

Értéke: 2.990 Ft

Hogyan derítsd ki, hogy mi van az érdeklődők, vevők fejében? tananyag

Ebben a tananyagban megnézzük, mikor fontos piackutatással foglalkoznod, milyen típusai vannak, kiket érdemes megszólítanod, és milyen rendszerrel tudod létrehozni akár teljesen kezdő szintről is a saját kérdőívedet.

Értéke: 4.990 Ft

Hogyan találj rá a legjobban fizető ügyfelekre? tananyag

Egy közel 20 perces, stúdió minőségű videóban részletesen körbejárjuk az ideális vásárlód meghatározásához szükséges kérdéseket, és konkrét sablont is adok neked ahhoz, hogy saját magad is meg tudd határozni, kik hozzák számodra a legtöbb profitot, kiket tudsz a legjobban szolgálni úgy, hogy ez neked valóban megérje.

Értéke: 4.990 Ft

Több mint 30.000 Ft értékű csomagot kapsz most 1 Ft + szállítási költségért! De csak ennyi időd van, hogy élj a kedvezménnyel!

nap
óra
perc
másodperc

Csatlakozz az vállalkozóhoz, aki már bizalmat szavazott a könyvnek.

Kérd a saját példányod 1 Ft-ért!

A szállítási összeget az űrlap alján találod, miután kiválasztottad a szállítási országot.

Eddig tudod megrendelni ilyen kedvező áron:

nap
óra
perc
másodperc

Kupon kódod:

2021 eleje óta kötelező a kettős azonosítás bankkártyás fizetésnél, de sok banknál ez még nem működik tökéletesen. A hiba nem a mi rendszerünkben van, a könyvet már több százan sikeresen kifizették bankkártyával.

Ha neked sem működik a bankkártyás fizetés, akkor ÁTUTALÁSSAL is fizethetsz ide kattintva!

Ha szeretnél a könyvhöz egy szuperrészletes, kétoldalas, A3-as tervrajzot, ami tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat a könyvből, akkor pipáld be az űrlap végénél a “Kérem a tervrajzot!” lehetőséget.

Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával a könyvet
3. KÉSZ IS VAGY

1. Töltsd ki a fenti oldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával vagy átutalással a csomagot
3. KÉSZ IS VAGY

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nemcsak én választottam egyébként a Braintree-t, hanem más, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB vagy a GitHub.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@domarketing.hu e-mail címre és 2 munkanapon belül örömmel segítünk neked.

Kérlek elsősorban bankkártyával fizess, mert ez sokkal kevesebb adminisztrációval jár számunkra.

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha komolyan gondolod a vállalkozásodat, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

Amennyiben a bankkártyás fizetés valamiért sikertelen, átutalással is megrendelheted a könyvet ide kattintva.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A DO! marketing fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (DOmarketing Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami a PayPal tulajdonában áll (Braintree).

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

A számláidat így érheted majd el.

Amennyiben a bankkártyás fizetés valamiért sikertelen, átutalással is megrendelheted a könyvet ide kattintva.

A probléma a 2021-ben bevezetésre került “kettős azonosítás” miatt van, erre még sok bank informatikai rendszere nem készült fel kellőképpen.

Így “normális”, ha nem mindenki tud fizetni, de a többségnek működik, tehát nem nálunk van a gond – a könyvet már több százan kifizették bankkártyával.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Kérd a saját példányod 1 Ft-ért!

A szállítási összeget az űrlap alján találod, miután kiválasztottad a szállítási országot.

Eddig tudod megrendelni ilyen kedvező áron:

Eddig tudod megrendelni ilyen kedvező áron:

nap
óra
perc
másodperc
Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot
2. A következő lépésben fizesd ki bankkártyával a könyvet
3. KÉSZ IS VAGY 🙂

Összefoglalva: ezt kapod a könyvtől

Maradtak még kérdéseid?

Csak nyomd meg a “Kérem a saját könyvemet” gombot az oldalon a csomagoknál, és átkerülsz egy ürlaphoz, ahol az adataid megadásával leadhatod a rendelésedet.

Mindkettőt bankkártyával tudod kifizetni, teljesen biztonságos módon, a Braintree rendszerén keresztül.

Teljes mértékben. A bankkártya adataidhoz nem férek hozzá, ráadásul bármikor visszakérheted a könyv árát, lásd fent a garancia részt. Semmit sem veszíthetsz.

Ha leadtad a rendelésed, és a fizetés is megtörtént, de nem kaptál visszaigazoló emailt, kérlek írj a hello@domarketing.hu címre és utánajárunk.

Külföldi országokba is tudsz rendelni, szállítunk az alábbi országokba: 

Ausztria, Belgium, Bulgária, Cseh Köztársaság, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Liechtenstein, Luxemburg, Németország, Olaszország, Románia, Spanyolország, Svájc, Szlovákia, Szlovénia

A szállítási költség országonként eltérhet, kérlek ezt megrendeléskor ellenőrizd!

Nem, jelenleg csak bankkártyás fizetéssel tudsz rendelni. Ez számodra is egy olcsóbb rendelési lehetőség, hiszen sem az utánvét díját, nem pedig extra adminisztrációs díjakat nem kell így fizetned.

Általában 2 munkanapon belül ki is szállítjuk neked, de a karácsonyi időszak miatt érdemes december 20 éjfélig megrendelned a könyvet, ha a fa alatt szeretnéd tudni.

A postaköltség bruttó 1490 Ft egységesen, Magyarország területén belül mindenhova.

Külföldi szállítás esetén országonként változó, itt találod a nettó (5% ÁFA jön rá) szállítási költségeket:

Ausztria 2190 Ft

Belgium 2877 Ft

Bulgária 2877 Ft

Cseh Köztársaság 2190 Ft

Egyesült Királyság 14172 Ft

Franciaország 4622 Ft

Hollandia 2877 Ft

Horvátország 2190 Ft

Lengyelország 2877 Ft

Liechtenstein 14172 Ft

Luxemburg 2877 Ft

Németország 2877 Ft

Olaszország 4622 Ft

Románia 2190 Ft

Spanyolország 7141 Ft

Svájc 14172 Ft

Szlovákia 2190 Ft

Szlovénia 2190 Ft

Nézd meg itt a teljes videót!

Mit szólnál hozzá, ha a csapatommal személyesen is segítenénk téged abban, hogy minél ütősebb vevőszerző rendszert alakíthass ki, és ráadásképp megajándékoználak a könyvemmel is?

Ha meg akarod duplázni a feliratkozóid számát, erős közösséget építenél magad köré és persze a kasszarobbantó kampányok receptjéről sem maradnál le, akkor figyelj!

2 szuper ajánlatom is van a számodra!

VAAAAAGY

A döntés a tiéd, csak jól járhatsz! De figyelj, mert ez az ajánlat csak 24 óráig él, utána nem tudod majd elérni! Ugye nem hagyod ki?

BEST OF UVF - avagy mi mindent tanulsz majd meg?

A könyv legnépszerűbb tartalmai
(a kampányolástól a tartalomgyártásig)

Nem szerintünk, hanem 1500+ húsvér vásárlói visszajelzés alapján…

A 6 legjobb érdeklődőszerző stratégiánk

amivel folyamatosan friss vért szállíthatsz a vállalkozásod szívébe (91. oldaltól)

Hálószobai tipp, ami a bevételeidet is beindítja

magától értetődő, mégis milliókat jelenthet a bizniszedben (158. oldaltól)

Útmutató az izgalmas szakmai kommunikációhoz

a bizalomépítés legnagyobb tévhite, amit te is könnyedén elkövetsz a tudtodon kívül (163. oldaltól)

Tartalmak, amik TÉNYLEG érdeklik a követőidet

4+4 db téma ötlet, amitől garantáltan érdekesebb leszel, mint a legújabb szakmai tippjeid. 😉 (172. oldaltól)

A "3T" kampánystratégia, amivel tarolni fogsz

Az elmúlt években több tucat saját kampányt csináltam a vállalkozásomban és nagyjából 100+ ügyfélkampányra láttam rá, mint tanácsadó. A tapasztalatokból az látszik, hogy a legjobb kampányok sikere elsősorban nem a legizgalmasabb marketingtaktikákon múlik, hanem... (194. oldaltól)

Miket kell megtervezned a kampányodban?

Noha valóban nem szexi a tervezés, van azért jó hírem is: mivel én már tucatnyi kampányt végigcsináltam, utcahossznyi előnyt tudok neked adni a kampánytervezéshez. Miután megvetted az UVF könyvet, azonnal hozzáférsz az általam használt kampánytervezési csekklistához. (201. oldaltól)

Milyen leveleket küldj ki a kampányod során?

Az általunk már letesztelt és jól bevált e-maileket tudod lemodellezni a saját kampányaidhoz. Ráadásul meglepetésként még két ügyfeleim kampányleveleit és készhez kapod. (238. oldaltól)

A legjobb social media csatornák, ahol MUSZÁJ ott lenned

Miután összeállt a fejedben egy értékadó kommunikációs ív, a következő lépés megtervezni miként is juttatod el a legtöbb csatornán keresztül az üzeneteket a követőidhez. (270. oldaltól)

SZUPERBÓNUSZOK

A könyv mellé most ajándékokat is kapsz
(50.000 Ft értékben)

Tudatosan úgy állítottuk össze ezt a bónusz csomagot, hogy megoldhassa a teljes ügyfélszerzésedet

Így írj kasszarobbantó kampányleveleket

A könyvben végigmegyünk 13 érintési lehetőségen, amit a saját kasszarobbantó kampányodban fel tudsz majd használni. Azért, hogy a saját leveleidet még könnyebb legyen elkészíteni, 3 sikeres kampány mintaleveleit fogod megkapni. Le tudod őket tölteni, és inspirálódva belőlük könnyebben meg tudod írni a saját leveleidet.

Értéke: 14.990 Ft

Így nyerj akár napi több órát folyamatleírásokkal

Bónuszként két olyan minta folyamatleírást kapsz, amiket mi is nap mint nap használunk, s ezek mellett a saját kampány checklistánkat is megtalálod, amivel lépésről-lépésre végigvezetünk a kampányolás legfontosabb lépésein.

Értéke: 9.990 Ft

Így derítsd ki, mire vágynak pontosan a vevőid

Ebben a tananyagban megnézzük, mikor fontos piackutatással foglalkoznod, milyen típusai vannak, kiket érdemes megszólítanod, és milyen rendszerrel tudod létrehozni akár teljesen kezdő szintről is a saját kérdőívedet.

Értéke: 9.990 Ft

Így találj rá a legjobban fizető ügyfelekre

Egy közel 20 perces, stúdió minőségű videóban részletesen körbejárjuk az ideális vásárlód meghatározásához szükséges kérdéseket, és konkrét sablont is adok neked ahhoz, hogy saját magad is meg tudd határozni, kik hozzák számodra a legtöbb profitot, kiket tudsz a legjobban szolgálni úgy, hogy ez neked valóban megérje.

Értéke: 9.990 Ft

Így szervezz ügyfeleket nyílt napokkal

A könyvben az érdeklődőszerző folyamatok között megtalálod majd a nyílt napot, amelyre 3 példát is hoztunk. Azért, hogy minél sikeresebben modellezhesd le a nyílt napot, és eredményes legyen a sajátod, 3 konkrét aloldalt is kapsz a példák mellé.

Értéke: 5.990 Ft

nap
óra
perc
másodperc van még hátra

5 élmény, amit az UVF könyv adhat neked

Vállalkozni sokszor baromi stresszes. Mi kipróbált praktikákkal, lépésenként vesszük le a válladról a vevőszerzés terhét.

1

Megnő a bevételed és a profitod is

Minden sikeres vállalkozás 3 pillérre épül: új érdeklődők, bizalomépítő kommunikáció és profittermelő kampányok.

A könyvben részletes útmutatót kapsz, így képessé válsz idegenekből első vásárlót gyártani,szinte futószalagon, ezzel pedig teljesen megváltozik a vállalkozásod matekja.

Nagyobb lesz a bevételed és több kasszában maradt profitod lesz.

2

A magasabb profitnak köszönhetően
elindul a pozitív spirál a vállalkozásodban felfelé​

Amikor képes leszel a saját megélhetéseden vagy a mostani kollégáid bérén felül is többlet pénzt termelni, beindulnak a dolgok.

A pénzen még több segítséget (akár külsős, akár belsős) vásárolhatsz majd, ami egy felfelé ívelő spirálra helyezi a vállalkozásodat.

És persze bármikor dönthetsz úgy is, hogy a pénzeden szabadidőt veszel (=kiszervezel bizonyos tevékenységeket) ami szintén nem hátrány.

3

Megtanulsz rendszerben gondolkodni
ahelyett, hogy a csillogó dolgok után szaladnál​

Az újabbnál újabb eszközök ömleni fognak rád a 2020-as években (és várhatóan utána is), és ha nem rendszerben gondolkozol, fölöslegesen fogsz szaladgálni az aktuális fénylő gyémántkavics után.

Ez a könyv segít, hogy megértsd, mi az, amivel valóban foglalkoznod kell a magasabb profit érdekében, és mi az, aminek a csábítását nyugodt szívvel figyelmen kívül hagyhatod.

4

Olyan vállalkozást építesz fel,
amit szinte lehetetlen lemásolni

Őszinte leszek: amit meg akarok tanítani neked, azt nem könnyű összerakni.

Vért, verítéket, anyagi áldozatot, a tanuláshoz szükséges alázatot és szemmel látható időbefektetést kíván az elején. Nem önfeledt játék, hanem néha éjszakázásba nyúló vállalkozásépítés.

Ha Te végigjárod ezt az utat, utcahosszal leszel az átlagos konkurenseid előtt. Innentől kezdve hiába másolja le egy-egy címsorodat, termékedet vagy ötletedet, mert valójában fogalma sem lesz róla, hogy a motorháztető alatt mi van.

5

Úgy élheted az életed, ahogy szeretnéd,
a vállalkozásod lesz érted és nem fordítva

Tudom milyen vállalkozni. Sokszor stresszes, főleg amikor épp nincs elég bevétel.

Ilyenkor a kedvünk nem az igazi, néha a saját egészségünket is elhanyagoljuk. A legnagyobb árat pont ott fizetjük, ahol a legjobban fáj: a családunk és emberi kapcsolataink oltárán…

Amikor a párunkkal, gyermekeinkkel vagy éppen barátainkkal nem tudunk elég időt tölteni, mert robotolni kell az épphogy elég pénzért… na az szívás. Nem mondom, hogy ez csettintésre átalakul egyik hónapról a másikra. De azt igen, hogy elindítalak egy úton, amin ha végigmész, meglesz a gyümölcse.

EGYEDÜLÁLLÓ GARANCIA

Annyira biztos vagyok benne, hogy a könyv értéket ad neked, hogy 365 napig visszafizetem az árát, látatlanban is

Jól olvastad, 1 éved van arra, hogy dönts, tényleg megérte-e az árát a könyv. Tudom, most arra gondolsz, hogy 8 hónap múlva mégiscsak kellemetlen lesz emailben kérni a visszafizetést, de erre is gondoltam.

Nem akarom, hogy kellemetlenül érezd magad, ezért még csak egy emailt sem kell írnod, ha vissza akarod kérni a pénzt.

Csupán annyit kell tenned, hogy a megrendelés visszaigazoló levélből kattintasz egyet és bárminemű jóváhagyás nélkül a rendszerünk automatikusan visszautalja a pénzedet.

Ennyire bízunk abban, hogy jó cucc.

VÉLEMÉNYEK

2100+ hozzád hasonló vállalkozó már olvasta

Nem várjuk el, hogy nekünk higgy. Olvasd el ők mit írtak az Új Vevők Futószalagon könyvről!

EREDMÉNYEK

Akik már elkezdték alkalmazni
a könyvben tanultak egy részét

Nem, ezek nem hosszú évek, hanem néhány hét / hónap munkájának első eredményei!

"11.000 új feliratkozó, és több, mint 1.680.000 Ft azonnali bevétel 515.000 Ft hirdetési költségből"

Trepinszki József a gyöngybarlang.hu társtulajdonosa mintaszerűen kivitelezett érdeklődőszerző folyamatot épített fel, amely 5,5 hónapig futott. Ennek eredménye rövid időn belül 11.000 új feliratkozó, és több, mint 1.680.000 Ft azonnali bevétel lett 515.000 Ft hirdetési költségből. Nemcsak ingyen szerzett új email címeket, de még profitot is termelt.

"az első webináriumával azonnal 17 új vásárlót szerzett, ráadásul havi előfizetéses rendszerhez"

Lupui Iza, coach, tréner, kapcsolaterősítő mentor az első webináriumával azonnal 17 új vásárlót szerzett, ráadásul havi előfizetéses rendszerhez. Így nem csupán egyszeri 81.430 Ft-tal számolhat a vásárlásokból, hanem havi szinten hoz neki profitot egyetlen, jól megtartott webinár.

"első webináriumával 270e Ft hasznot termelt... 1-2 hónap múlva 695e Ft kivitelezési szerződést írt alá"

Csernai Kata, a seostrategia.hu tulajdonosa az első webináriumával 270e Ft hasznot termelt, s azóta is csinálja a webináriumokat. Az innen érkező ügyfelekből pedig 1-2 hónap múlva 695e Ft-nyi kivitelezési szerződést írt alá.

"12.000 fős email listát sikerült építenie... és több, mint 2300 könyve talált gazdára"

Kaszás Péter, a TeamGuide alapítója 2019 nyarán adta ki második könyvét. Mára több, mint 12.000 fős email listát sikerült építenie a könyv ingyenes részletének segítségével, és több, mint 2300 könyve talált gazdára.

Hazai marketing szakértők,
akik ajánlják a könyvet

A legtöbbjükkel valószínűleg már találkoztál (de biztosan fogsz)

Szendrei Ádám

Tudástár Klub

Vicsai Gábor

MarketingAmazing

Pongor-Juhász Attila

Pongor Publishing

Csepregi Balázs

SalesAutopilot

Szávai Norbert

Shoprenter

Mészáros Róbert

BrandBirds

GYIK

Gyakori kételyek, amik
miatt lemaradhatsz

Nincs se apróbetűs rész, se rejtett költség, se semmi ami miatt megbánhatnád.

Csak nyomd meg a “Kérem a saját könyvemet” gombot az oldalon a csomagoknál, és átkerülsz egy ürlaphoz, ahol az adataid megadásával leadhatod a rendelésedet.

Teljes mértékben. A bankkártya adataidhoz nem férek hozzá, ráadásul bármikor visszakérheted a könyv árát, lásd fent a garancia részt. Semmit sem veszíthetsz.

Természetesen külföldi országokba is tudsz rendelni.

Ebben az esetben kérlek írj nekünk egy levelet a hello@domarketing.hu címre és megbeszéljük a pontos logisztikát!

A rendelést követő 2 munkanapon belül kiszállítjuk az Új Vevők Futószalagon könyvedet az általad megadott címre!

A postaköltség alapból 1490 Ft lenne, azonban a most ajándékba kapott kupon kódoddal teljesen ingyenes, hiszen mi álljuk neked.

Arra figyelj, hogy még a megadott határidőn belül rendelj, hiszen csak addig érvényes a kedvezményed.

A megrendelést követően kapni fogsz egy visszaigazoló emailt a vásárlásodról. Ebben a levélben találni fogsz egy linket, amire kattintva bármikor visszakérheted a pénzed, ha mégsem tetszett a könyv.

Ha leadtad a rendelésed, és a fizetés is megtörtént, de nem kaptál visszaigazoló emailt, kérlek írj a hello@domarketing.hu címre és utánajárunk.

Miért válaszd a Vevőszerző Tervező Napot?

Legyen előtted a lényeg: kérd a könyv Tervrajzát is!

Miért éri meg a Tervező Napos csomagot választanod:

Tudjuk, hogy ezt a könyvet rongyosra fogod olvasni, mert tele van konkrétumokkal, gyakorlati útmutatással. Ha nem akarod minden egyes alkalommal keresgélni a könyvben azt, hogy
 • hogyan csináld meg az önfinaszírozó listaépítéses folyamatod,
 • melyik érdeklődőszerző modellt használd a 6 közül,
 • milyen tartalomötleteket valósíts meg,
 • hogyan tervezd meg a kampányod 16 lépésben,
 • melyik az a 3 tartalom, amit egy kampány előtt ki kell küldened (és mi is volt bennük..)
 • hogyan építsd fel a kampányodat 13 különböző érintésben,
akkor kérd a könyvedhez azt a szuperrészletes, kétoldalas, A3-as tervrajzot, amit neked készítettünk!

A tervrajzot a megrendeléskor ( a 4. lépésnél) hozzá tudod adni a könyvhöz! Csupán pipáld be a megrendelésnél azt, hogy “kérem a tervrajzot!” és a tiéd is!

Fontos: csak a könyv mellé tudunk adni Tervrajzot, így ha utólag szeretnél beszerezni egyet, sajnos nem fogunk tudni segíteni.

Kérd a saját példányod ingyenes szállítással!

Ne feledd, ha beírod a kódod a “Kupon kód” részhez és beváltod,
akkor ingyenes a szállítás! (ez amúgy 1.490 Ft-odba kerülne)

Kupon kódod:

2021 eleje óta kötelező a kettős azonosítás bankkártyás fizetésnél, de sok banknál ez még nem működik tökéletesen. A hiba nem a mi rendszerünkben van, a könyvet már több százan sikeresen kifizették bankkártyával.

Ha neked sem működik a bankkártyás fizetés, akkor írj a hello@domarketing.hu email címre és segítünk.

Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával a könyved
3. KÉSZ IS VAGY

1. Töltsd ki a fenti oldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával vagy átutalással a csomagot
3. KÉSZ IS VAGY

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nemcsak én választottam egyébként a Braintree-t, hanem más, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB vagy a GitHub.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@domarketing.hu e-mail címre és 2 munkanapon belül örömmel segítünk neked.

Kérlek elsősorban bankkártyával fizess, mert ez sokkal kevesebb adminisztrációval jár számunkra.

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha komolyan gondolod a vállalkozásodat, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

Amennyiben a bankkártyás fizetés valamiért sikertelen, átutalással is megrendelheted a könyvet ide kattintva.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A DO! marketing fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (DOmarketing Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami a PayPal tulajdonában áll (Braintree).

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

A számláidat így érheted majd el.

Amennyiben a bankkártyás fizetés valamiért sikertelen, átutalással is megrendelheted a könyvet ide kattintva.

A probléma a 2021-ben bevezetésre került “kettős azonosítás” miatt van, erre még sok bank informatikai rendszere nem készült fel kellőképpen.

Így “normális”, ha nem mindenki tud fizetni, de a többségnek működik, tehát nem nálunk van a gond – a könyvet már több százan kifizették bankkártyával.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

5 brutálisan őszinte érv, hogy miért
NEM kell félni a bankkártyás fizetéstől

3 logikus érv

Minden banknak van úgynevezett “chargeback”, azaz pénz visszahívási lehetősége online vásárlások esetén. Ez annyit jelent, hogyha olyan terhelés történik a kártyádon, amit te nem hagytál jóvá, akkor bármikor közbe tudsz avatkozni. Ehhez annyit kell tenned, hogy felveszed a bankod ügyfélszolgálatával a kapcsolatot, a pénzt pedig visszahelyezik a számládra.

Te nem az én rendszerembe írod a kártyaadataid, hanem a Braintree rendszerébe. Ha megnézed ennek az oldalnak a forráskódját, láthatod, hogy az iframe technológiát használva ágyaztam be a Braintree honlapját, így te egyenesen nekik adod meg az adatokat. Fő a biztonság, egyetértünk! Nem látom, nem tárolom és főként nem ismerem a kártyaadataid. Közvetlenül a PayPal tulajdonában lévő Braintree-nek adod meg – biztos helyen lesznek ott!

A Security Metrics egy amerikai cég, akik arra szakosodtak, hogy a bankkártyás fizetési rendszereket biztonsági szempontból minősítsék. A cég minősítése szerint a DO! marketing weboldala megfelel a PCI DSS szabványnak, így biztonságos a bankkártyás fizetés a honlapomon. A PCI DSS a nagyobb bankkártya társaságok (VISA, MasterCard, AMEX, JCB, Discovery) által létrehozott adatvédelmi szabvány, aminek az a célja, hogy érdemben csökkentse a bankkártyás fizetéssel történő visszaélés lehetőségét.

2 "emberi" érv

Mivel alapvetően tanácsadó vagyok, így a te bizalmad a legfontosabb. Bolond lennék eljátszani ezt, nem gondolod? Utána hogyan tudnék kiállni a színpadra a márkámmal? Utána hogyan készítene Pongor-Juhász Attila, Vicsai Gábor vagy Mészáros Róbert videós visszajelzést a kérésemre? Vagy hogyan ajánlana bárki is, ha lenne egy cseppnyi gyanú is, hogy visszaélek az adataiddal? Sehogy.

A fizetési szolgáltatóm a Paypal tulajdonában álló Braintree. A PayPal a legrégebb óta bankkártyás szolgáltatást nyújtó cég a világon (tudtommal). Olyan cégek használják, mint az Uber, az AirBNB vagy a GitHub, így a bankkártya adataid biztonságban lesznek.

GRATULÁLOK, LEÉRTÉL AZ OLDAL ALJÁRA! DE HOGYAN TOVÁBB?

Tanuld meg a háromlábú vevőszerző rendszert és futtasd fel a vállalkozásod

Szerezd meg az Új Vevők Futószalagon című könyvet most postaköltség nélkül,
járj egy már kitaposott úton és tedd az online vevőszerzésed rutinszerűvé.

Így kaphatod meg a könyvet ajándékba és juthatsz hozzá többszáz ezer Ft értékű tananyaghoz

Csatlakozz a DO! marketing Klubhoz, akár 1 hónapra!

Ne vessz el az Instagram, a chatbot, a közösségépítés, a Facebook hirdetések (soroljam még?) útvesztőiben!

Ragadd meg az egyetlen térképet, amire szükséged van!

A klubban mutatjuk neked a pontos irányt: a “3 lábú vevőszerző rendszert”, ami a legrövidebb út a kiszámítható vevőszerzéshez!

A vevőszerző stratégiád már készen van,
a klubon belül vár!

Ez a rendszer fogja megvalósítani a 3 legfontosabb dolgot a vállalkozásodban:

Futószalagon gyártja neked az új érdeklődőket, hogy legyen friss vér a vállalkozásodban.

Majd bizalmat épít, hogy vadidegenből egy szerethető figurává tudj válni.

És végül kiszámíthatóan elad az egyre több és több érdeklődőnek.

Mit kapsz a DO! marketing Klubban?

Kikövezett Sikerutat

A Sikerutat követve nem fogod magad elveszettnek érezni, és nem fog többet ott lüktetni benned a kérdés éjszakánként, hogy mi legyen a következő lépés, merre haladj tovább a bizniszeddel. Megkapod a követendő utat, csak haladnod kell rajta a saját tempódban!

MINDEN marketing képzést, egyetlen helyen

Végre nem kell 1000 +1 csoportból, könyvből és képzésből összevadászni, amire szükséged van ahhoz, hogy sokkal nagyobb fordulatszámon pörögjön a bizniszed. Ajánlatkészítés, szövegírás, értékesítés oldalak, Facebook hirdetés stb., csak felcsapod a klub anyagait, és ott lesz minden szükséges tudás, érthetően, gyakorlatiasan.Ezek nem száraz elméleti anyagok, hanem a saját bőrünkön kitesztelt, működő modellek. Ha nekünk bejött, neked is működni fognak.

Folyamat­leírásokat

Szeretsz újra és újra azon agyalni, hogy vajon kihagytál-e valamit? Vajon nem felejtettél el valami fontosat? Mi sem… Újra és újra nulláról kezdeni valamit megterhelő és cseppet sem hatékony. Úgyhogy az összes olyan folyamatleírást, amit nap mint nap mi is használunk, átadunk neked. Van már folyamatleírásunk a kampányolásra, email küldésre, posztolásra, de ez a lista mindig bővül. Csak előveszed, amelyikre szükséged van, követed és a marketinged gyorsabb és hibamentesebb lesz.

Megbízható kivitelezői adatbázist

Nem kell mindig mindent neked egyedül megcsinálnod, és nem is fogsz tudni De honnan tudhatod, hogy kiben bízhatsz? Sok a kókler, és nehéz megtalálni azokat a segítőket, akikkel szakmailag és emberileg is elégedett lehetsz. Azért, hogy ebben segítsünk, összeraktunk egy profi szakemberekből álló kivitelezői listát, már 50+ taggal. Ők elvégzik helyetted a munkát, amíg te azzal foglalkozhatsz, amit tényleg a növekedésedet szolgálja.

Havonta friss tudást

Nem elégszünk meg azzal, hogy összegyűjtöttük a legfontosabb, hatékony marketinghez szükséges tananyagokat. Ezt minden hónapban megfejeljük egy-két újabb tudásanyaggal, hogy biztosan ne unatkozz a klubban akkor sem, ha te a tempós haladást szereted. Rajta tartjuk a figyelmünket a újdonságokon, és ami valóban hasznos és értékes, azt feldolgozzuk és átadjuk neked.

Jófej vállalkozói / marketinges közösséget

Ha nem igazán tudod kivel megbeszélni az ötleteidet, nincs kitől kérdezned, az baromi frusztráló tud lenni. Azért, hogy ne legyél magányos farkas, egy olyan közösséget hoztunk létre, ahol nem ciki kérdezni, tanulni, ötletelni, pénzt keresni, hibázni és így végül NÖ-VE-KED-NI, mint vállalkozó és mint ember.

Miért érzed majd teljesen másnak a DO! marketing Klubot, mint a korábbi klubtagságaid?

icon-rendszer

Követhető rendszerben haladsz: ez lesz a Sikerutad

Itt nem az lesz a menetrend, hogy belépsz a klubba, kapsz egy saját tanulói fiókot, aztán szabadjára engedünk 50-500+ tananyaggal, hogy “tessék, fejlődj…”
Egy előre kidolgozott terv, a Sikerút szerint fogsz haladni, amiben pontosan meglesznek a lépések, amik mentén egyre jobb és jobb leszel.

icon-cselekvesi-terv

A „hogyant” is lépésekre bontva kapod: konkrét cselekvési tervekben

Nem csupán tudást kapsz, hanem konkrét cselekvési terveket is. Ezeket minden fontos tananyag végén meg fogod találni, így mankóként segítenek téged abban, hogy ténylegesen meg tudd valósítani a tanultakat. (Megsúgom, ezeket a csapattal közösen, saját kútfőből, a tapasztalataink alapján raktuk össze, úgyhogy biztos, hogy eddig ilyesmit máshol nem láttál.)

icon-csinalas

Nem leszel passzív “nézelődő”

A Klubban a megvalósítás, a “csinálás” alapértékét nagyon fontosnak tartjuk. Nem ötletecskéket kapsz, nem egy-egy érdekességet vagy trendet, hanem konkrétumokat, példákat, gyakorlatias “összeszerelési útmutatókat.” Ettől a gyakorlatiasságtól meg fog jönni a kedved a megvalósításhoz, el fog kapni a lendület. Adjuk a tudást, te pedig csinálod, így mindenki boldog.

icon-a-z

Marketing A-Z-ig tudást

Rengeteg ügyfelemtől kapom azt a visszajelzést akár a klubból, akár a konzultációkon, hogy mennyire értékes számukra, hogy velem dolgozva nem csupán egy-egy részterületről kapnak tudást és segítséget, hanem rendszerben gondolkodva fejlődünk és valósítunk meg.
Hiszek abban, hogy nem lehet mindenben tökéletes tudást elsajátítani, de amihez értened kell, azt itt megkapod.

Mit mondanak, akik már kipróbálták a klubtagságot?

Ezek a vélemények azért különlegesek, mert egyáltalán nem lettek “külön kérve”.
Mindegy szálig maguktól írtak véleményt a klubtagok.

Az első havi DO! marketing Klubtagságodhoz ajándék az Új Vevők Futószalagon könyv és annak minden bónusza!

Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

A könyvben végigmegyünk 13 érintési lehetőségen, amit a saját kasszarobbantó kampányodban fel tudsz majd használni. Azért, hogy a saját leveleidet még könnyebb legyen elkészíteni, 3 sikeres kampány mintaleveleit fogod megkapni. Le tudod őket tölteni, és inspirálódva belőlük könnyebben meg tudod írni a saját leveleidet.

Értéke: 14.990 Ft

Időnyerő folyamatleírások

Bónuszként két olyan minta folyamatleírást kapsz, amiket a csapatommal mi is nap mint nap használunk, s ezek mellett a saját kampány checklistánkat is megtalálod, amivel lépésről-lépésre végigvezetünk a kampányolás legfontosabb lépésein.

Értéke: 9.990 Ft

Ügyfélmágnes nyílt nap minták

A könyvben az érdeklődőszerző folyamatok között megtalálod majd a nyílt napot, amelyre 3 példát is hoztunk. Azért, hogy minél sikeresebben modellezhesd le a nyílt napot, és eredményes legyen a sajátod, 3 konkrét aloldalt is kapsz a példák mellé.

Értéke: 5.990 Ft

 

 

Hogyan találj rá a legjobban fizető ügyfelekre? tananyag

Egy közel 20 perces, stúdió minőségű videóban részletesen körbejárjuk az ideális vásárlód meghatározásához szükséges kérdéseket, és konkrét sablont is adok neked ahhoz, hogy saját magad is meg tudd határozni, kik hozzák számodra a legtöbb profitot, kiket tudsz a legjobban szolgálni úgy, hogy ez neked valóban megérje.

Értéke: 9.990 Ft

Hogyan derítsd ki, hogy mi van az érdeklődők, vevők fejében? tananyag

Ebben a tananyagban megnézzük, mikor fontos piackutatással foglalkoznod, milyen típusai vannak, kiket érdemes megszólítanod, és milyen rendszerrel tudod létrehozni akár teljesen kezdő szintről is a saját kérdőívedet.


Értéke: 9.990 Ft

Melyik ajánlatommal élsz?
Csak jól járhatsz!

Csak a könyvet kérem
(ingyenes szállítással)

A 300+ oldalas Új Vevők Futószalagon című könyvemben megkapod a 3 lábú vevőszerző rendszer receptjét, amit minden sikeres ügyfelem használ: érdeklődőszerzés, bizalomépítés és kasszarobbantó kampányok várnak a könyvben, amit most ingyenes szállítással kérhetsz!

Ne feledd el a kuponkódod:

A videóban is láthattad, hogy a könyv tele van gyakorlati tudással, folyamatok részletes leírásával, sőt a könyvhöz járó bónuszokkal konkrét kampánylevelekhez és mintákhoz is hozzájuthatsz! Ezeket mind megkapod a könyv mellé:

Csatlakozom a DO! marketing Klubhoz
(személyes segítségért és extra sok tudásanyagért)

Csatlakozhatsz a DO! marketing Klubhoz - akár 1 hónapra is - és mellé 1 Ft-ért ajándékba kapod meg a könyvem, ráadásképp még a szállítást is én állom! Ez alig kerül neked többe, mintha csak a könyvet kérnéd, de elképesztő mennyiségű tudáshoz és személyes segítséghez is hozzájuthatsz a Klubon belül - azonnal.

Döntöttél?
Válaszd ki a neked tetsző csomagot!

Új Vevők Futószalagon könyv

Új vevők futószalagon könyv​

2 munkanapon belül ki is szállítjuk neked!
(Kuponkódod az ingyenes szállításhoz: )
5.990 Ft

Bónusz #1
Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

14.990 Ft

Bónusz #2
Időnyerő folyamatleírások

9.990 Ft

Bónusz #3
Ügyfélmágnes nyílt nap minták

5.990 Ft

Bónusz #4
Hogyan találj rá a legjobban fizető ügyfelekre? tananyag

9.990 Ft

Bónusz #5
Hogyan derítsd ki, hogy mi van az érdeklődők, vevők fejében? tananyag

9.990 Ft

365 napos pénzvisszafizetési garancia

57.940 Ft helyett csak

br. 4.990 Ft február 4-ig

Február 5-től:

br. 5.990 Ft

+ szállítási költség

Magyarországon br. 1.490 Ft, de ezzel a kuponkódoddal 24 óráig ingyenes:

DO! marketing Klub tagság + UVF könyv 1 Ft-ért!

DO! marketing Klub tagság

Közel 90 tananyag és mesterkurzus 9.906 Ft-ért

Új vevők futószalagon könyv​

2 munkanapon belül ki is szállítjuk neked!
5.990 Ft

Bónusz #1
Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

14.990 Ft

Bónusz #2
Időnyerő folyamatleírások

9.990 Ft

Bónusz #3
Ügyfélmágnes nyílt nap minták

5.990 Ft

Bónusz #4
Hogyan találj rá a legjobban fizető ügyfelekre? tananyag

9.990 Ft

Bónusz #5
Hogyan derítsd ki, hogy mi van az érdeklődők, vevők fejében? tananyag

9.990 Ft

365 napos pénzvisszafizetési garancia

87.930 Ft helyett csak

br. 19.037 Ft február 4-ig

Február 5-től:

br. 9.906 Ft

INGYENES szállítási költség

Figyelem!
Csak pár óráig él az ajánlat!

Már csak ennyi időd van:

nap
óra
perc
msp

Ha a Klubtagságot választod, 1 Ft-ért tiéd a könyv!

2021 eleje óta kötelező a kettős azonosítás bankkártyás
fizetésnél, de sok banknál ez még nem működik tökéletesen. A hiba nem a mi rendszerünkben van, így kérlek ha nem működik a vásárlás, próbáld ki egy másik kártyával.

Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával a csomag árát
3. KÉSZ IS VAGY

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@domarketing.hu e-mail címre és 2 munkanapon belül örömmel segítünk neked.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A DO! marketing fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (DOmarketing Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak SipmplePay bankkártyás fizetési központba, ami az OTP tulajdonában áll.

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

A számláidat így érheted majd el.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

5 dolog, amit meg fogsz köszönni
az Új Vevők Futószalagon könyvnek

5 dolog, amit meg fogsz köszönni
ennek a könyvnek

1

Megnő a bevételed és a profitod is

Minden sikeres vállalkozás 3 pillérre épül: új érdeklődők, bizalomépítő kommunikáció és profittermelő kampányok.

A könyvben részletes útmutatót kapsz, így képessé válsz idegenekből első vásárlót gyártani,szinte futószalagon, ezzel pedig teljesen megváltozik a vállalkozásod matekja.

Nagyobb lesz a bevételed és több kasszában maradt profitod lesz.

2

A magasabb profitnak köszönhetően elindul a
pozitív spirál a vállalkozásodban felfelé​

Amikor képes leszel a saját megélhetéseden vagy a mostani kollégáid bérén felül is többlet pénzt termelni, beindulnak a dolgok.

A pénzen még több segítséget (akár külsős, akár belsős) vásárolhatsz majd, ami egy felfelé ívelő spirálra helyezi a vállalkozásodat.

És persze bármikor dönthetsz úgy is, hogy a pénzeden szabadidőt veszel (=kiszervezel bizonyos tevékenységeket) ami szintén nem hátrány.

3

Megtanulsz rendszerben gondolkodni ahelyett,
hogy a csillogó dolgok után szaladnál​

Az újabbnál újabb eszközök ömleni fognak rád a 2020-as években (és várhatóan utána is), és ha nem rendszerben gondolkozol, fölöslegesen fogsz szaladgálni az aktuális fénylő gyémántkavics után.

Ez a könyv segít, hogy megértsd, mi az, amivel valóban foglalkoznod kell a magasabb profit érdekében, és mi az, aminek a csábítását nyugodt szívvel figyelmen kívül hagyhatod.

4

Olyan vállalkozást
építesz fel, amit szinte lehetetlen lemásolni

Őszinte leszek: amit meg akarok tanítani neked, azt nem könnyű összerakni.

Vért, verítéket, anyagi áldozatot, a tanuláshoz szükséges alázatot és szemmel látható időbefektetést kíván az elején. Nem önfeledt játék, hanem néha éjszakázásba nyúló vállalkozásépítés.

Ha Te végigjárod ezt az utat, utcahosszal leszel az átlagos konkurenseid előtt. Innentől kezdve hiába másolja le egy-egy címsorodat, termékedet vagy ötletedet, mert valójában fogalma sem lesz róla, hogy a motorháztető alatt mi van.

5

Úgy élheted az életed,
ahogy szeretnéd, a vállalkozásod lesz érted és nem fordítva

Tudom milyen vállalkozni. Sokszor stresszes, főleg amikor épp nincs elég bevétel.

Ilyenkor a kedvünk nem az igazi, néha a saját egészségünket is elhanyagoljuk. A legnagyobb árat pont ott fizetjük, ahol a legjobban fáj: a családunk és emberi kapcsolataink oltárán…

Amikor a párunkkal, gyermekeinkkel vagy éppen barátainkkal nem tudunk elég időt tölteni, mert robotolni kell az épphogy elég pénzért… na az szívás. Nem mondom, hogy ez csettintésre átalakul egyik hónapról a másikra. De azt igen, hogy elindítalak egy úton, amin ha végigmész, meglesz a gyümölcse.

Ki az a Domán Zsolt és miért bízhatsz meg benne?​

Marketinges pályám elején a saját kezemmel kattintgattam össze a vevőszerző rendszert több vállalkozásnak is. Volt köztük állatorvosi rendelő, nyelviskola, online angol tanítás, alakformáló szalon, táplálékkiegészítős biznisz. Tudom mi vár rád, magam is szereztem már vevőt többféle vállalkozásnak.

A Hölgyelőny (webshop) egy termékkel 30 milliós bevételt termelt 99 nap alatt, az Online Katapult (infótermék) 2 év alatt 120 milliós bevétellel zárt, a DO! marketing (infótermék) 2019 augusztusától kezdve 14 milliós árbevételt csinált 2 szolgáltatással év végéig. Nem egyszer csináltam meg és nem is tegnap csaptam fel “gurunak”. Ha kíváncsi vagy bővebben a sztorimra, klikk ide.

És ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatok.

És ami a legfontosabb:

nem a semmiből találgatok.

Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel

Több ezer vállalkozónak segítettem már online és könyves formátumban, de személyesen is több száz ember kért tőlem tanácsot az online vevőszerzéshez. 

Maradtak még kérdéseid?

Naná, és 2 munkanap múlva ingyenes szállítással már nálad is lehet!

A DO! marketing Klub anyagai 100%-ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyekkel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális havi és korábbi havi Klub anyagaidat.

A DO! marketing Klub havi két új anyagát minden hónap elején és végén fogod megkapni. Mindig, amikor publikálom az új Klubanyagot, megosztom azt a zárt Facebook csoportban is. A DO! marketing Klubba belépve, egy online felületen fogod látni az adott havi és a korábbi hónapok anyagait is egyaránt.

A DO! marketing Klub havidíja a 7 napos próba után automatikusan kerül levonásra, ezért kérünk be tőled a 7 napos próbához is kártyaadatokat. Ez a megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz, amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagaimat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudja vonni havonta tőled a rendszer. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheli tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat NEM én tárolom, így nem is ismerem azokat. A fizetésért a PayPal cége, a Braintree felel. A bankkártyás fizetés biztonságáról ide kattintva tudsz megnézni egy videót.

a 7. napon, utána pedig minden hónapfordulókor, tehát havonta egyszer. Ha 12-én fizetsz először, akkor a következő hónap 12-én, ha 26-án fizetsz először, akkor a következő hónap 26-án. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhatsz bármikor 🙂

Igen, ez így van! És mivel kártyás vásárlás, téged még banki költség sem terhel!
A Klubtagságod díja fix, minden hónapban 7.500 Ft + Áfa, vagy évente 90.000 Ft + Áfa, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell.

Ha lemondod a klubtagságot, nem zárunk ki örökre, de legközelebb csak 1 év múlva lehetsz újra klubtag, ezért érdemes megfontolnod a döntést.

Ameddig Klubtag vagy, az idő alatt folyamatosan, a Klubtagságod központjából fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok DO! marketing Klub anyagait. Tehát a Klubtagságod ideje alatt kapott anyagokat folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is.

A DO! marketing Klub anyagait mindig úgy készítettem el, hogy azok a leghatékonyabb haladást tegyék lehetővé számodra. Vannak olyan anyagok, amik élő videósak, vannak képernyővideós oktató anyagok és vannak szöveges, képes anyagok is. Mindig az volt az első számú szempont, hogy a legkönnyebben megtanuld, amit tanítani akarok számodra.

A DO! marketing Klub havi anyagait a DO! marketing csapatával közösen állítjuk össze. Én, azaz Zsolt, Emese és Szilvi dolgozunk a saját tapasztalataikat bevetve. Emellett egyre több, nagy online értékesítési sikerrel rendelkező hazai vállalkozó vendéganyagaival is találkozhatsz.

Minden hónapban a fordulónapon terheli az előfizetése rendszer a kártyád és vonja le az adott hónap havidíját. Erről a befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a tanulói fiókodba belépve fogsz majd elérni.

Természetesen mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy elégedett légy tananyagaimmal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani a klubtagságod, ezt bármikor megteheted. Ilyenkor csak egy gombra kell kattintanod a zárt belső felületen. Ekkor azonban a korábbi anyagokhoz sem fogsz többé hozzáférni, illetve, ha később mégis meggondolod magad, csak 1 évvel később jöhetsz vissza.