Itt mindent megtudhasz az UVF Programról!

A legmagasabb szintű képzési programunk - érdekel?

[CSAK HALADÓKNAK]

2021.03.18. 10:00-11:30

Az elmúlt években felépítettem egy stratégiát, ami mentén a folyamatos, masszív jövedelem igenis elérhetőEzt a vevőszerző rendszert a legmagasabb szintű képzési programunkban, az Új Vevők Futószalagon programban tanítom meg. 

Március 18-án, csütörtök délelőtt 10 órakor mindent elmondok a programmal kapcsolatban és ekkor nyitjuk meg a jelentkezési lehetőséget is.

Ez egy 4 hónapos közös út, ahol egy szuperintenzív folyamat során felépítjük azt a 3 lábú vevőszerző rendszert, ami a Te cégedre szabottan érdeklődőket szerez, bizalmat épít és végül elad.

Ha Te is szeretnél a) gyorsabban haladni az online marketingben, b) személyre szabott válaszokat kapni, c) hozzáférni ahhoz az exkluzív tudáshoz, ami lerövidíti az utat és sehol máshol nem érhető el, akkor neked való.

Megvalósító program csak haladóknak!

 

Tudj meg többet az Új Vevők Futószalagon 4 hónapos programról! A bemutató előadásban mindent elmondok a programról, amire kíváncsi vagy! Természetesen élőben!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

Shortcode

nap
óra
perc
másodperc
nap
óra
perc
másodperc

Ezek nem csak téged érintenek: az időhiány, a stressz mellett nehéz fejlődni, de egyáltalán nem lehetetlen!

Neked egy olyan kötélre van szükséged, ami folyamatosan a cél felé irányít. Neked kell felhúznod magad, de mi minden felszerelést megadunk ahhoz, hogy ez sikerüljön.

Az Új Vevők Futószalagon Program nem csak a stratégiát adja meg neked, nem csak példákkal szuperál:

4 hónapon keresztül megalkotjuk a vevőmágnes értékesítési folyamatodat, a hirdetéseid szövegét, a poszt- és kampánytervedet, a kampányleveleid tartalmát, és minden mást, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy bevételt szerezz.

Ez a képzés egy interaktív, gyakorlatközpontú program! Tudj meg többet, és jelentkezz az ingyenes előadásomra!

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁS UTÁN!

Ha az élő után lesz kérdésed a programról, bátran felteheted.

+ 0 év
szakmai tapasztalat és támogatás vár!

Eleged van, hogy nem haladsz a megvalósítással?

Új Vevők Futószalagon – 4 hónapos megvalósító program Domán Zsolttal

Személyesen segítek neked felépíteni azt a 3 lábon álló online vevőszerző rendszert, ami a saját vállalkozásaimban és az ügyfeleimnél is több tízmilliós (vagy annál is több) árbevételt hoz évente.

Semmi mellébeszélés, ködös általánosítás vagy találgatás, csak 100%-ban leteszelt, működő, konkrét módszerek! 

Miben lesz ez más, mint a DO! marketing Klub, vagy az UVF könyv?

Ha követsz már egy ideje, akkor tudod jól, hogy közel 10 éve online oktatási (videókurzus, cikkek) vagy fizikai (könyv) formátumokban adtam át a tudásomat az ügyfeleimnek.

Imádom ezt a modellt, mert jól skálázható, magas a profittartama, szabadságot ad vállalkozóként és emellett mindenki számára elérhető (árban, földrajzilag is) a segítség.

Azonban előző évben több dolog is átértékelődött bennem. Megváltoztam. (Az évértékelőmben olvashattál a folyamatról.)

Két komoly felismerésre jutottam:

1

Megértettem, hogy van egy réteg az ügyfeleim között, aki az online oktatásnál sokkal személyesebb segítségre vágyik.

Egy réteg, akinek nem elég csupán az információ. Ők személyre szabott válaszokra szomjaznak, mert tényleg meg akarják csinálni.

Amint felismertem ezt az igényt, végre képes voltam észrevenni azt a sok magasba tartott kezet az ügyfelektől: Ők jelentkeztek volna ilyen segítségért, csak eddig nem volt…

2

Személyesen is átélhettem micsoda erő van a folyamatos együttműködésekben.

2020-ban több ügyféllel is folyamatosan közösen dolgoztam (1 on 1) és mindegyikük gyönyörűen halad a megvalósítás útján!

Miért? Mert a személyesen adott szónak és a kitűzött vállalásnak ereje van. Olyan ereje, ami végre elindít az úton a szokásos “tanulgatok, de alig csinálok valamit” helyett.

 

Ezért megalkottam a legütősebb programunkat, amivel a legnagyobb sikert tudsz eléri!

Itt kapod a legtöbb "Domán Zsoltot".

Személyi tanácsadód leszek, minden kérdésedre válaszolok, és segítek jobbá tenni a folyamataidat. Ebben a programban tudlak a legjobban támogatni.

Nem csak elmélet vár rád

A programon belül minden elméletet megkapsz, de a Megvalósító napokon végigmegyünk a gyakorlaton is, és együtt elkészítjük a feladatokat, amiket ellenőriztetni is van lehetőséged. Így, mire végzel a programmal, már lesz egy szinte kész rendszered.

Folyamatos segítségre számíthatsz

Bármilyen elakadásod van, a csapatunk támogatását fogod élvezni.
E mellett pedig lehetőséged lesz a többi résztvevővel is együtt működni, így a motivációd sem fog cserben hagyni a hónapok alatt!

Tudj meg többet az Új Vevőkl Futószalagon Programról, és csatlakozz az élőhöz:

Miért bízhatsz bennem?

Ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatok.

Ami a legfontosabb:

nem a semmiből találgatok.

Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel

Több ezer vállalkozónak segítettem már online és könyves formátumban, de személyesen is több száz ember kért tőlem tanácsot az online vevőszerzéshez. 

Szóval, segíthetek neked is megvalósítani?
Ha igen, akkor nézd meg az ÉLŐ videóm, mert ez a program neked való!