szeretnél több profitot jövőre, miközben másokon is segítenél?

ajándékozz magadnak stabil bevételt hozó tudást

Zsebeld be a profi Facebook hirdetések és a bevételmágnes marketingtervezés titkait!

…és a vásárlásod 50%-a jótékony célra megy !

Zsebeld be a profi Facebook hirdetések és a bevételmágnes marketingtervezés titkait, mi pedig MEGAJÁNDÉKOZUNK AZ ÚJ VEVŐK FUTÓSZALAGON könyvvel!

Már csak ennyi időd van ahhoz, hogy hozzájuss a képzésekhez szuper kedvezményesen :

nap
óra
perc
másodperc

Jó érzés lenne tudni, hogy a saját fejlődéseddel másoknak is segítesz?​

Eljött a december, ilyenkor mi is számot vetünk az évvel, honnan indultunk, hová jutottunk és hogyan tudnánk egy kicsit visszaadni abból a sok jóból, amit kaptunk.

Nekem is és a teljes csapatnak mindig is fontos volt, hogy hatással legyünk a világra, és ezért tavaly év végén is segítettem 2-3 ügyet, idén pedig legalább 3-4 különböző ügyet szeretnék támogatni. Nekem fontos, hogy tudjam, jó helyre kerül a pénz és ténylegesen hatással tudtam lenni valaki életére.

Ezért úgy döntöttem, hogy az új képzésből befolyó teljes bevétel felét Az Én Ügyem Alapítványon keresztül jótékony célra ajánljuk fel.

Ha arctalan adomány helyett Te is úgy szeretnél segíteni, hogy konkrét ügyet támogatnál, például  szakmát adó képzést egyedülálló anyának, vagy nagycsaládosok gyerekeinek laptopbeszerzést; akkor válaszd az ÉnÜgyem projektet, és kövesd, hogy hogyan segít az adományod annak, akinek szántad!

Most rajtunk keresztül te is segíthetsz, és még kapsz is cserébe két szuper cuccot és egy AJÁNDÉK KÖNYVET! Lássuk, mihez juthatsz hozzá, ha beszállsz a jótékonysági kampányunkba. 

Facebook Hirdetések Mesterkurzus

Ez NEM egy szokványos anyag, ami megáll a grafikáknál, a szövegeknél vagy a felület bemutatásánál...​

A jól működő címsorokon és figyelemfelkeltő grafikákon túl van az a terület, amit csak kevesen tudnak jól kezelni, amire csak kevesen figyelnek oda.

Ha te ezen a területen csak egy kicsit is jobb vagy, mint a konkurenseid, az órákon belül forintokban mérhető költségcsökkenést és új vásárlókban, feliratkozókban mérhető növekedést hoz neked.

 

arrow-to-top-right
arrow-to-top-right

A novemberi Marketing Évtervező Nap teljes videófelvétele

Ha lemaradtál az élő napról, de nem akarod kihagyni a sikeres 2023-at, akkor kérd a novemberi évtervező nap teljes videóanyagát!

Mindig azt kérdezitek, hogyan lehet több pénzem, hogy tudok kitűnni a piacon? 

Például úgy, hogy megteszed azt, amire a konkurensed nem hajlandó időt és energiát szánni.

Ha Te hajlandó vagy  időben megtervezni a 2023-as éved bevételeit, akkor vedd meg az Évtervező Nap videóanyagát, és alapozd meg a jövő évi sikereidet!

Ha most jótékonykodsz, ajándékba adom neked az Új Vevők Futószalagon könyvemet, ingyenes szállítással!

Ha a közelgő ünnepek alkalmából olyan dologra költenél szívesen, ami nem csak viszi a pénzt, hanem többszörösen vissza is hozza az árát; akkor nézd meg, hogy miért érdemes most kihasználnod a kedvezményes vásárlási lehetőséget, és bezsebelni az ajándék könyvem úgy, hogy közben segítesz másoknak!

A könyvet 2 munkanapon belül ki is szállítjuk neked, és most a postaköltséget is én állom!

Facebook Hirdetések Mesterkurzus

Frissített tudásanyag 2022 novemberéből, hogy azt a naprakész tudást kapd meg, ami a konkurenciádnak még nincs 😉

Segít átlátni, mit kell tudnod a jobb hirdetésekhez

Nehéz válaszokat találni, ha azt sem látod tisztán, mire is keresed őket. Ezért ez a kurzus először is segít, hogy tisztázd, milyen kérdésekre kell tudnod a választ, amikor hirdetéseket optimalizálsz. Szerintem bőven lesz olyan köztük, amire nem is gondolnál....

Megadja a kérdésekre azokat a válaszokat, amiket mindig is kerestél

Persze nem állunk meg ott, hogy elhintjük, mit kellene tudnod például a hirdetési keretről. Minden egyes témakörnek külön fejezetet szentelve, a hirdetéskezelőben megmutatva kapod meg a válaszokat ezekre a kulcsfontosságú kérdésekre.

Gyakorlati segítséget ad az új kampányok létrehozásához

Hirdetéskezelőben kampányt összerakni nem mindig könnyű. Pláne, ha nem csinálod gyakran, vagy nem hirdetsz régóta. Ezért a kurzus végén együtt rakunk össze olyan kampányokat, amik minden új infót, minden megtanult fontos elemet felhasználnak azért, hogy te magad is meglepődj az eredményein, miután elindítottad.

Átlátható, könnyen kereshető a képzés tartalma 3-5 perces videókkal

Tudjuk milyen nehéz, amikor keresel egy infót egy képzésben, de órákat ülsz előtte, mert egyszerűen elvesztél benne. Nem tudod, hol hallottad, és inkább hagyod a fenébe...
Mi könnyen átláthatóvá tettük a képzést, közel 50 db 3-5 perces videót rögzítettünk, hogy bármikor könnyedén meg tudd találni azt az információt, amire szükséged van.

Azt a tudást adja át, amit csak kevesen ismernek

Azt, hogy hol, mikor és mire kell kattintani, számost tudásanyagból elérheted. De a hirdetések mögött meghúzódó vérprofi stratégiát, ami a sikerességének a kulcsa, csak kevesen ismerik. Közéjük tartozhatsz Te is, ha elvégzed ezt a kurzust.

A példák nem csak "életszerűek", hanem tényleg létező cégek

Nem csak mintakampányokat fogunk összerakni, hanem létező hirdetési fiókokban valós kampányok felhúzását nézheted meg. Ez a legtanulságosabb, ezekből tanulhatsz a legtöbbet, ráadásul mindhárom fő biznisztípusra mutatunk élő példát: webshopra, szolgáltatókra és tudásalapú bizniszekre is. Kell ennél több?

Átlátható, könnyen kereshető a képzés tartalma 3-5 perces videókkal

Tudjuk milyen nehéz, amikor keresel egy infót egy képzésben, de órákat ülsz előtte, mert egyszerűen elvesztél benne. Nem tudod, hol hallottad, és inkább hagyod a fenébe...
Mi könnyen átláthatóvá tettük a képzést, közel 50 db 3-5 perces videót rögzítettünk, hogy bármikor könnyedén meg tudd találni azt az információt, amire szükséged van.

A példák nem csak "életszerűek", hanem tényleg létező cégek

Nem csak mintakampányokat fogunk összerakni, hanem létező hirdetési fiókokban valós kampányok felhúzását nézheted meg. Ez a legtanulságosabb, ezekből tanulhatsz a legtöbbet, ráadásul mindhárom fő biznisztípusra mutatunk élő példát: webshopra, szolgáltatókra és tudásalapú bizniszekre is. Kell ennél több?

Tudod, miért szeretem a Facebook hirdetéseket?

Már azon kívül, hogy folyamatosan pénzt hoznak.

Azért, mert mérhetőek. 

Azért, mert villámgyorsan kapsz visszajelzést arról, hogy amit csináltál, az működik-e, vagy sem.

Az egyik legjobban mérhető eszköz a kezedben, és mivel azonnal látod a beállításaid következményét, pontos visszajelzést kapsz arról, hogy hogyan haladsz előre.

Ha eddig 250 Ft volt egy feliratkozód, és csupán egyetlen tippet felhasználva 180 Ft lesz, örülsz.

Ha eddig 2800 Ft volt egy konverziód, de megfogadtad a tippeket és alakítottál a beállításokon, majd azt látod, hogy lement ez a költség 2000 Ft-ra ismét örülsz.

Minden munka, amit beleteszel, megtérül. 

Nem hónapok alatt, hanem napok alatt.

 

Ha eddig úgy érezted...

Csak égetem a pénzem, de nem jön eredmény...

Ezt a rengeteg újdonságot én már nem tudom követni...

Már annyi mindent kipróbáltam, de valahogy nem megy...

Miért fogod imádni
a Facebook Hirdetés Mesterkurzust?

Megismered a leghatékonyabb optimalizálási lehetőségeket

Ebben a kurzusban megnézzük együtt, mi az az 5 terület, amin javítva drasztikusan meg tudod növelni a hirdetéseid eredményességét. Az 5 területből mindössze 1 foglalkozik a hirdetés szövegével és képével, ezek mellett 4 olyan területet is mutatunk, amelyekkel a legtöbb hirdető nem foglalkozik. Pedig kellene! Hmmm...vajon mi lehet az a másik 4?

Bevételnövelő tippeket kapsz, hogy még többet hozz ki a hirdetéseidből

Ha igazán tarolni akarsz, akkor tovább kell látnod, mint a hirdetéseid szövege, képe, költségkerete. Olyan komplex tippeket kapsz, amelyek segítenek, hogy ne csak olcsóbbat hirdethess, de még a hirdetési költségeidet is gyorsabban termeld vissza. Az a legjobb benne, hogy nem kell többet költened hirdetésre ahhoz, hogy ezeket a tippeket alkalmazd, a legtöbben mégsem csinálják!

Egy lépésről lépésre útmutatót kapsz a kezedbe, amit csak követned kell

A kurzus utolsó fejezeteiben lépésről lépésre megnézheted, hogyan kell létrehozni egy új kampányt a tanult optimalizálási technikák segítségével. Ezt követve el sem tudod rontani a hirdetéseidet! Lesz itt példa szolgáltatóknak, webshopoknak, és tudásalapú bizniszeknek is, biztosan megtalálod azt, ami a legközelebb áll hozzád!

Ez a tudás mind a Tiéd lesz,avagy mik a kurzus legizgalmasabb pontjai?​

Közel 70 videót rögzítettünk a képzéshez, amik lefedik a legfontosabb stratégiai és beállítási kérdéseket a Facebook hirdetésekkel kapcsolatban. Mind a 68 témáját nem írjuk ide ki, de lássuk a legizgalmasabbakat. 🙂

 1. Mi az, amit ha rosszul választasz meg, akkor képes vagy megpecsételni a kampányod sorsát?
 2. A leggyakrabban kihagyott lehetőségek új vásárlók szerzésére – lehet, hogy te sem használod ezeket? 
 3. Melyek a legjobban működő célközönségek?
 4. Milyen banánhéjakon csúszhatsz el, amikor költségkeretet adsz meg?
 5. Mikor bízd a Facebook algoritmusra a hirdetések megjelenítését? 
 6. Mitől lesz a hirdetéseid szövege hatásos?
 7. Hogyan futtass videós hirdetéseket akkor is, ha nincs időd (kedved) saját videót forgatni?
 8. Taktikai tippek az ütős grafikához
 9. Láss tovább a hirdetéseknél – bevételnövelő haladó tippek a hirdetések eredményességének növeléséhez
 10. Rakjuk össze együtt a kampányod a hirdetéskezelőben, élő példák alapján!
 11. Hogyan teheted pontosabbá a Facebook méréseidet?
 12. Mit tegyél, ha letiltott a Facebook?
És ez csak pár téma a közel 70-ből… 🙂

A kedvezményes ár csak 7 napig érhető el, utána 2x drágábban éred csak el a kurzust.

Bónuszok - Ezeket a vásárláskor azonnal meg is kapod

Mit csinálj, ha elutasítják a hirdetésedet?

Számtalan oka lehet annak, ha elutasítják a hirdetésedet. Egyes eseteket könnyen meg tudsz oldani, míg más elutasításoknál keményen kell küzdened azért, hogy mégis hirdethess. Ebben a bónusz anyagban mutatunk 3 olyan lépést, amely segítségével bármilyen elutasított hirdetési problémát megoldhatsz. Nem kell egyedül ötletelned, készen kapod a megoldási lehetőségeket!

Hogyan készítsd el a vevőmágnes ajánlatod?

Nem vitás, hogy a jó ajánlat rengeteget számít a folyamataidban, ezen múlik majd, hogy vásárolnak-e tőled vagy sem. De vajon milyen praktikákkal lehet egy egyszerű, akár hétköznapi termékből olyan ajánlatot készíteni, amely valóban csábító, amelyre szinte nem lehet nemet mondani? Megmutatom neked azt a 8 elemet, amit ha bevetsz, igazi visszautasíthatatlan ajánlatot tudsz készíteni. Ez pedig a bevételeidben is szemmel látható változást hozhat! Ne csak a hirdetéseid legyenek ütősek, legyen brilliáns az ajánlatod is!

Hogyan használd tesztelésre az AdEspresso-t?

Ha sok hirdetést futtatsz, vagy egyszerűen túl bonyolultnak találod a Hirdetéskezelőt, ha szeretnéd szuper egyszerű és átlátható módon megkapni a legfontosabb mérőszámokat a hirdetéseidről, akkor érdemes kipróbálnod az AdEspresso felületét. Azért, hogy ne egyedül kelljen megismerkedned a felülettel és könnyedén beletanulj a használatába, készítettünk neked egy videót, amiben bemutatjuk ezt a szuper eszközt!

Ráadásul további hasznos cikkekkel is segítelek!

Hogyan igényelj ingyenes konzultációt egy Facebook hirdetési szakemberrel?

Értékes tudásmorzsákat gyűjthetsz be egy olyan szakembertől, aki közel ül a tűzhöz, és ráadásképp rálát több tucat magyar hirdetési fiók eredményeire. Na de hogyan csináld? Hogyan férhetsz hozzá ehhez a tudáshoz és hogyan kaphatsz személyre szabott segítséget ahhoz, hogy sokkal jobb eredményeket érhess el? Bónuszként ezt is megmutatjuk neked egy különálló útmutatóban!

Hogyan tudsz szöveget formázni a Facebook csoportokban?​

Még mindig rejtély számodra, hogyan lehet szép formázásokkal, tagolásokkal fogyaszthatóbbá tenni a hosszabb bejegyzéseket a Facebook csoportokban? Az elmúlt időszakban összesen 5 új opciót adott a Facebook a szövegek formázására: lesz itt címsor, idézet, de még felsorolás is. Bónuszként megmutatom neked lépésről lépésről, hogyan formázhatod úgy a bejegyzéseidet, hogy még az is értse a lényegét, aki épp csak átfutja az írásodat.

Hogyan tudsz kémkedni a versenytársaid hirdetései után?

Ha úgy gondolod, hogy ez csak valami illegális, erkölcstelen dolog lehet, akkor van egy jó hírem: teljesen legális eszközről van szó, és nem kell mást tudnod hozzá, csak a versenytársaid Facebook oldalának a nevét. A Facebooknak van egy nagyon hasznos eszköze, amivel bármelyik cég Facebook hirdetéseit le tudod csekkolni 1 perc alatt, ráadásul teljesen ingyen! Azt is megmutatjuk, hogyan csináld!​

Marketing Évtervező Nap videófelvétel

Tötymörgéssel vagy kasszarobbantó kampányokkal induljon az év?
Válassz kifogást!

Minek tervezzek, azt se tudom mi lesz holnap…

2023-ra nem azért csinálunk tervet, hogy annak minden pontját 100%-ban biztosan úgy is csináljuk, ahogy elterveztük. Ezt nyilván nem tudom megígérni. A mi saját, 2022-re készített tervünket is legalább 3-szor finomhangoltuk idén. De hadd emlékeztesselek: „Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart.”

Ha te magad sem tudod, mik a céjaid, mikor miből tervezel bevételt, akkor hogy akarsz túlélni egy olyan keménynek ígérkező évet, mint a 2023-as? Ha van terved, lesz min alakítani, ha nincs, az a veszély fenyeget, hogy elsüllyedsz…

Az én bizniszem más, úgyse működik, amit mondasz

Két lehetőséged van, ha ez jár a fejedben:
a) Továbbra is elhiszed ezt a tévhitet, ugyanazt csinálod, mint eddig és reménykedsz a más/jobb eredményekben. Nem akarok szemtelenkedni veled, csak támaszkodom az előttem élt óriások vállára: Newton szerint ez az elmebaj definíciója.
b) Naná, hogy működhet nálad is, ha hajlandó vagy elengedni ezt az “én bizniszem más” mantrát. Tudod, jellemzően annyit veszünk ki a dolgokból, amennyit belerakunk.

Ez az egész napot felölelő videófelvétel nem csak a jövő évi tervezésedet rázza gatyába, hanem a sikeres kampánytervezést, a mindig működő kampányapropókat és a jövőben is működő TOP 3 vevőszerző rendszert is tálcán nyújtja számodra.

Én B2B-ben vagyok, nekem biztos nem használható, amit tanítasz

Dehogynem, és ezt maga Pongor-Juhász Attila fogja megcáfolni, aki részletesen mesél majd arról, hogyan szerez 7 számjegyű ajánlattal vevőket! Az ügyfelei pedig...cégek. Ha megnézed a videót, végre tudni fogod, hogyan keress több pénzt a vállalati szektorban is!

Túl sok a versenytársam, árérzékeny a piacom, minek tervezzek

Megértem, hogy ebből most még nem látod a kiutat, de ha merőben mást csinálnál, mint a konkurenseid, ha fényévekkel jobb lennél náluk, hidd el a vevők is inkább téged választanának. A videó segítségével az ide vezető utat meg fogod tudni tervezni és meg is tudod valósítani!

Az én bizniszen nem online, fizikai és helyhez kötött, minek foglalkozzak a tervezéssel

Attól, hogy nem online a bizniszed, több vevő még neked is jól jönne, nem? Hacsak nem arról van szó, hogy köszönöd szépen, jól elvagy, ahogy eddig, hanem növekedni szeretnél, akkor kell neked egy ütős 2023-as terv, mi pedig segítünk összerakni.

Nem mellesleg az esettanok között hozunk neked egy ropogós példát, ami közel áll hozzád, helyhez kötött, fizikai biznisz, ahol még a téma is kényes. Ha neki ment, akkor neked sem lehet kifogásod!

Nekem meghalni sincs időm, nemhogy tervezni, mindent egyedül csinálok

És ezzel nem vagy egyedül. Balatoni-Huber Vera, a panelbeszélgetéseink vendége pont úgy egyedül tolta végig ezt az évet, ahogy valószínűleg te is csinálod.

Mindent egyedül oldott meg, de most dörzsölheti a tenyerét az év végi bevétele láttán. Ha egyedül kell mindent megoldanod, még fontosabb, hogy lásd magad előtt, miből lesz bevétel, és abba fektess energiát, ami tényleg megtérül!

Semmi bullshit, csak gyakorlatias, azonnal átültethető tudás!

Milyen témákkal fogsz tudni találkozni a videóban?

A kurzus a Marketing Évtervező Nap egésznapos konferencia felvételeit tartalmazza, ezért közel 8 órás kurzus vár rád, aholnem csak az évtervezésről fogsz szuperhasznos gyakorlati tudást bezsebelni, hanem szó lesz a TOP3 vevőszerző rendszerről és az ajánlatod felépítéséről is.

20220428_DOMarketing_Új Vevők_FIN-069

I. Mitől fut a szekér a legsikeresebb ügyfeleimnél? Beavatlak a titkaikba

Idén is több száz hazai vállalkozónak segítettünk a csapatommal, hogy szintet tudjanak lépni a bevételükkel. Nagyon jó rálátásunk van arra, miben különbözik az igazán sikeresek gondolkodásmódja az átlagétól, és ezt veled is megosztom.

20220428_DOMarketing_Új Vevők_FIN-131

II. Mi az a TOP3 vevőszerző rendszer, ami 2023-ban neked is működni fog?

Őszinte leszek, itt egy picit csaltam.

Mert az, amit mutatni fogok, nem csupán 2023-as trend, hanem kiválóan működött 2022-ben, és meggyőződésem, hogy 2024-ben vagy 2025-ben is ugyanilyen jól fog működni. Ezek nem marketing hullócsillagok, hanem olyan rendszerek, amiket ha egyszer kiépítesz, évekig szolgálnak téged és a bevételszerzésed.

20220908-DO!Marketing-HotelTiliana-60

III. Panelbeszélgetések: kétségektől a milliós bevételig - első felvonás

Őszintén szólva annyira szép sikersztorikat láttunk idén, hogy alig bírtunk közülünk választani. De az egész napot nem akartuk beszélgetésekkel megtölteni, ezért megelégedtünk 6 vállalkozó beszámolójával, két szekcióra bontva.

Közülük 5-en az idei UVF programunk résztvevői voltak, és beavatnak téged azokba a módszerekbe, amik őket eljuttatták a vágyott bevételhez saját nehézségeik ellenére is.

Az első blokkba meghívtunk egy különleges vendéget, Pongor-Juhász Attilát, aki arról beszél majd, hogyan sikerült B2B piacon is jelentős bevételt elérnie a velünk közösen kidolgozott módszer segítségével.
Attila mellett 2 olyan vállalkozót hívtunk, akik egy-egy területen kiemelkedőt alkotnak, egyikük masszívan konkurensektől hemzseg, míg a másik témája rejteget kihívásokat. (Ebben a blokkban lesz szó a szexről is 😉 )

20220908-DO!Marketing-HotelTiliana-83

IV. Hogyan rakd össze a 2023-as marketing terved?

Ez egy veszélyes téma, mert ezer helyről hullanak rád a sablonok. A baj csak az, hogy konkrétan soha senki nem mondja meg, hogyan és mit is kellene akkor papírra vetni, hogy ebből legyen egy épkézláb terv, aminek a mentén tényleg haladni is tudsz, feladatokat kiosztani, határidőket szabni és pénzt termelni.

Mi pontosan ebben fogunk segíteni, megmutatom, hogyan csináljuk mi az évtervezést, és hogyan lesz a tiéd is hatékony. Az évtervező segédleteknek hála pedig akkor is pöpecül össze fogod tudni rakni a tervedet otthonról, ha nem tudtál élőben résztvenni a rendezvényen!

Fotó: Geberle Berci - www.geberleberci.hu

V. Panelbeszélgetések - második felvonás

A panelbeszélgetéseink második köre kihagyhatatlan számodra, hogyha a te fejedben is ott motoszkál, vajon hogyan lendíts fel egy fizikai bizniszt, esetleg olyat, aminek nehéz a témája, vagy épp mindent is neked egyedül kell megcsinálnod., és csöppet sem érzed magad képesnek erre.

Három meghívott beszélgetőpartnerünk, például biztosan jön Zsilák Judit és Balatoni-Huber Vera, akik a saját útjukon és tapasztalásaikon keresztül beavatnak abba, hogyan jutottak el a milliós bevételig - egyetlen funnelből!

20220908-DO!Marketing-HotelTiliana-104

VI. Hogyan építs fel sikeres kampányt bármilyen apropóra?

Ha pénzt akarsz, kampányolnod kell, de hogyan csináld jól? Hogyan lehet szinte bármilyen apropóra felhúzni egy olyan kampányt, ami milliókat hoz? Ebben is segítünk, és megsúgjuk, ezt a tudást már a most év végi kampányaidhoz is fel fogod tudni használni! A videó segítségével többé nem lehet kérdés, hogy indíthatsz kasszazörgető kampányokat újra meg újra 😉

A konferencia felvétel mellé értékes ajándékokat kapsz!

Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

Azért, hogy a saját leveleidet még könnyebb legyen elkészíteni, 3 sikeres kampány mintaleveleit fogod megkapni. Le tudod őket tölteni, és inspirálódva belőlük könnyebben meg tudod írni a saját leveleidet.

Hogyan találj rá a legjobban fizető ügyfelekre? tananyag

Egy közel 20 perces, stúdió minőségű videóban részletesen körbejárjuk az ideális vásárlód meghatározásához szükséges kérdéseket, és konkrét sablont is adok neked ahhoz, hogy saját magad is meg tudd határozni, kik hozzák számodra a legtöbb profitot, kiket tudsz a legjobban szolgálni úgy, hogy ez neked valóban megérje.

Kampányolás folyamatleírásunk 

Bónuszként két olyan minta folyamatleírást kapsz, amiket a csapatommal mi is nap mint nap használunk, s ezek mellett a saját kampány checklistánkat is megtalálod, amivel lépésről-lépésre végigvezetünk a kampányolás legfontosabb lépésein.

93 kampányapropó

Nem kevesebb, mint 93 lehetőséget szedtünk össze neked arra, hogy 2023-ban kampányolhass! Ha gyakran találod magad abban a helyzetben, hogy futtatnál egy kampányt, de nehéz hozzá témát, apropót találni, akkor ezt a bónuszt imádni fogod! 

Wow! Oltári jól hangzik!
De mennyibe kerül mindez?

Lássuk hát, hogy milyen szélesre kell kinyitnod a pénztárcádat
ahhoz, hogy megkapd a hatásos, jól konvertáló Facebook hirdetések receptjét vagy az egész évedet rendszerbe foglaló Marketing Évtervezést.

Felkészültél?

Facebook Hirdetés Mesterkurzus

Új Vevők Futószalagon könyv ingyenes szállítással 5.990 Ft

+60 videó a kezdeti lépésektől a fekete öves trükkökig 49.900 Ft

Bónusz #1: Mit csinálj, ha elutasítják a hirdetésedet

9.990 Ft

Bónusz #2: Hogyan készítsd el a vevőmágnes ajánlatod?

6.990 Ft

Bónusz #3: Hogyan használd tesztelésre az AdEspresso-t?

5.990 Ft

Tananyag #1: Hogyan igényelj ingyenes konzultációt egy Facebook hirdetési szakemberrel?

Tananyag #2: Hogyan tudsz szöveget formázni a Facebook csoportokban?

Tananyag #3: Hogyan tudsz kémkedni a versenytársaid hirdetései után?

72.780 Ft helyett

39.990 Ft + ÁFA

De csak december 13. éjfélig!

Marketing Évtervező
kurzus

Új Vevők Futószalagon könyv ingyenes szállítással 5.990 Ft


Marketing Évtervező kurzus 38.100 Ft

Bónusz #1: Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

14.990 Ft

Bónusz #2: Hogyan találj rá a legjobban fizető ügyfelekre? tananyag

9.990 Ft

Bónusz #3: Kampányolás folyamatleírásunk

14.990 Ft

Bónusz #4: 93 kampányapropó

5.990 Ft

84.060 Ft helyett

39.990 Ft + ÁFA

De csak december 13. éjfélig!

Facebook Hirdetés Mesterkurzus

értéke: 77.860 Ft
ára: 39.990 Ft

Mit kapsz a csomagban?

 • közel 60 videóból álló sorozatot, amivel ugyanakkora hirdetési költségből több vásárlót és feliratkozót szerezhetsz, azaz a végső profitod is nagyobb lesz
 • nem csak kezdőknek: megismerheted az igazi fekete öves optimalizálási trükköket is, míg a haladó bevételnövelő tippek segítségével tovább fokozhatod a hirdetésed profittermelő képességét
 • minden egyes lépést látni fogsz a hirdetéskezelőben is, így képes leszel lemodellezni a legjobb praktikákat gyorsan és hibamentesen
 • 3 bónuszt és 3 tananyagot
  • Mit csinálj, ha elutasítják a hirdetésedet bónusz –  9.900 Ft
  • Hogyan készítsd el a vevőmágnes ajánlatod? bónusz – 5.990 Ft
  • Hogyan használd tesztelésre az AdEspresso-t? bónusz – 5.990 Ft
  • Hogyan igényelj ingyenes konzultációt egy Facebook hirdetési szakemberrel? – tananyag
  • Hogyan tudsz szöveget formázni a Facebook csoportokban? – tananyag
  • Hogyan tudsz kémkedni a versenytársaid hirdetései után? – tananyag

Marketing Évtervező Nap felvételek

értéke: 59.990 Ft
ára: 39.990 Ft

Segítségével…

 • ugyanakkora hirdetési költségből több vásárlót és feliratkozót szerezhetsz, azaz a végső profitod is nagyobb lesz
 • nem kell többet költened hirdetésekre, a profitod mégis nő
 • megismered az igazi fekete öves optimalizálási trükköket is 
 • sokkal gyorsabban érhetsz el jobb eredményeket a hirdetéseiddel
 • nem kell többet azon agyalnod, mit változtass a hirdetéseiden, mindig tudni fogod mi a következő lépés
 • a haladó bevételnövelő tippek segítségével tovább fokozhatod a hirdetésed profittermelő képességét
 • minden egyes lépést látni fogsz a hirdetéskezelőben is, így képes leszel lemodellezni a legjobb praktikákat gyorsan és hibamentesen

A két csomag kedvezményes ára 79.800 Ft  ÁFA, de együtt csak 59.900 Ft + ÁFA áron megvásárolhatod!

A két csomag kedvezményes ára 79.800 Ft  ÁFA, de együtt csak 59.900 Ft + ÁFA áron megvásárolhatod, és még az Új Vevők Futószalagon könyvünket is megkapod, ingyenes szállítással!

Decemberben legalább 3-4 ügyet szeretnék támogatni, ezért úgy döntöttem, hogy a képzés bevételének a felét arra fogom adományozni, hogy olyanok is hozzáférjenek a tanuláshoz, akik az élethelyzetük okán rekedtek kívül rajta.

Számomra fontos, hogy hatással legyek a világra, segíteni tudjak, ezért azt akarom, hogy minél többen megvásároljátok ezeket a képzéseket.

Így ha mindkét kurzust szeretnéd, most kevesebb, mint harmadáron hozzá tudsz jutni a 2 képzéshez:

59.990 Ft + ÁFA

Így két legyet üthetsz egy csapásra: te kapsz egy ajándék könyvet, egy profi képzést a Facebook hirdetésekről, és mindent megtudsz a sikeres marketing tervezésről, miközben tudod, hogy a képzés megvásárlásával jelentősen hozzájárulhatsz egy-egy család életének jobbá tételéhez. 

Itt tudod megrendelni a két kurzust!

Már csak ennyi időd van kérni a kurzusokat:

nap
óra
perc
másodperc
Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával a kurzust
3. KÉSZ VAGY, azonnal hozzáférsz a választott kurzusaidhoz

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nemcsak én választottam egyébként a Braintree-t, hanem más, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB vagy a GitHub.

Kérdésed van? Segítek!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@domarketing.hu e-mail címre és 2 munkanapon belül örömmel segítek neked.

Igen, ez Számodra is kényelem, hiszen egyszerű a fizetés, és azonnal hozzáférsz a kurzushoz.

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha komolyan gondolod a vállalkozásodat, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A DO! marketing fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (DOmarketing Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami a PayPal tulajdonában áll (Braintree).

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

A számláidat így érheted majd el.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Ilyen egyszerűen és gyorsan tudod
kifizetni és megkapni a kurzust

Bankkártyás fizetés előnye - kényelmes fizetés

Kényelmes bankkártyás fizetés

A kurzusokért bankkártyával tudsz fizetni egy erre a célra kialakított, hitelesített felületen. A fizetés teljesen biztonságos. A bankkártya adataid nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Így a teljes fizetési folyamatot gyorsan, kényelmesen, mindössze pár kattintással letudhatod.

Bankkártyás fizetés előnye - azonnal megkapsz mindent

Azonnal megérkezik minden

A kártya adatok elküldését a követően a rendszer automatikusan dolgozik, és azonnal megkapod a képzést és a 3 bónuszt is. Ezek elérhetőségét az e-mail fiókodban találod majd.

Bankkártyás fizetés előnye - azonnal megérkezik a számla

Azonnali számla

A számlára sem kell várnod napokat, hogy megérkezzen. A kifizetéssel egyidejűleg a tananyaggal és a bónuszokkal együtt azonnal megérkezik elektornikus postafiókodba a kiállított számla is. Így akár rögtön le is tudod menteni.

Mit mondanak azok, akik már ismerik,
milyen az általam átadott tudás?

Akik személyes konzultáción jártak nálam

Palánkai Gábor

Ügyvezető Akadémia

“Domán Zsolt nagyon felkészült szakember, nemcsak szakmailag, de belőled is felkészül. Ő az, akire bátran rábízhatod magad. “

Kriston Gábor

DXLabz

“Nagyon szuper volt, annyi gondolattal térek haza, hogy hónapok kellenek, mire mindent átültetek a gyakorlatba. Ha szeretnéd, hogy az üzleted a következő szintre lépne, mindenképp ajánlom Zsoltot.”

Kollár Anna

Self-Love Coach

“Már a Zsolttól kapott kérfőívből is sok mindenre rájöttem, hogy mi hiányzik a vállalkozásomból.
Ha pedig konkrét kérdésed, elakadásod van, Domán Zsolt nagyon profi.”

Kovács Krisztina

MAKKA Klub

“Eljött a cégem életében az a pillanat, amikor egy kicsit frissülni kellett, és nagyon jó volt külső szemmel végiggondolni az eddigieket.”

Licsár Szilvia

JátékLiget

“Fantasztikus! Nagyon sok ötletet kaptam, konkrét tervek vannak, hogy hogyan tudunk nekiindulni.
Minden vállalkozónak ajánlom!”

Tusnádi Roland és Kiss Gergő

Unlimited Man

“Azoknak javasolnám a konzultációt, akik nem akarnak kerülőutakon járni, hanem egyből az eredményeket akarják.”

Lippner Tamás

Sell & Speak

“Zsolttal eszméletlenül jó együttműködni, leginkább azért, mert végtelenül sok időt spórol meg nekem. Amivel én hónapokig küzdenék, azt Ő egy mondatban megválaszolja nekem.”

Welczenbach Tamás

Fotó Leszek

“Az tetszett a legjobban a konzultációban, hogy Zsolt mennyire felkészülten érkezett! Egy komplett stratégiát kaptam, sok minta emaillel és egyéb trükkökkel, amik sokszorosát hozhatják vissza számomra.”

Gyakran Ismételt Kérdések

A képzés megvásárlásával a befizetett összeg 50%-ával konkrét ügyeken segítünk AzÉnÜgyem Alapítványon keresztül.

Amint megvásároltad a képzést, hozzá fogsz férni a kurzushoz és a hozzá tartozó összes bónuszhoz, erről e-mailt is küldünk.

A bónuszokat az útmutatóval együtt e-mailben kapod meg, rögtön a fizetést követően.

Igen. Ezzel ki tudod használni az azonnali, gyors és kényelmes fizetés előnyét. A kifizetéssel egyidejűleg azonnal megkapod az útmutatót és minden bónuszt, valamint a számlát is.

A kurzusok videós formátumú, több, könnyen érthető, gyakorlatokkal kiegészített videón keresztül mutatja meg, hogyan készíthetsz jól működő hirdetéseket, illetve hogyan tervezd meg a 2023-as éved.

Egyéb kérdésed van? Írj nekem a hello@domarketing.hu e-mail címre, és 2 munkanapon belül megválaszolom Neked.