Lejárt

szeretnél több profitot jövőre, miközben másokon is segítenél?

ajándékozz magadnak stabil bevételt hozó tudást, méghozzá extrém kedvezményes áron!

A vásárlásod 100%-a jótékony célra megy!

Zsebeld be többek között a profi Facebook hirdetések vagy a hatékony toborzás titkait megtanító tananyagainkat! 

A VÁSÁRLÁSOD 100%-A JÓTÉKONY CÉLRA MEGY!

Már csak ennyi időd van ahhoz, hogy hozzájuss a képzésekhez szuper kedvezményesen :

nap
óra
perc
másodperc

Jó érzés lenne tudni, hogy a saját fejlődéseddel másoknak is segítesz?​

Eljött a december, ilyenkor mi is számot vetünk az évvel, honnan indultunk, hová jutottunk és hogyan tudnánk egy kicsit visszaadni abból a sok jóból, amit kaptunk.

Nekem is és a teljes csapatnak mindig is fontos volt, hogy hatással legyünk a világra, ezért az elmúlt években több ügyet is segítettem.

Számomra fontos, hogy tudjam, jó helyre kerül a pénz és ténylegesen hatással tudtam lenni valaki életére.

Ezért idén úgy döntöttem, hogy a tananyagokból befolyó összeg 100%-át Az Én Ügyem Alapítványon keresztül jótékony célra ajánljuk fel.

Vásárlásoddal hozzájárulsz, hogy olyan ügyeket támogassunk, melyek hosszútávon képesek megváltoztatni egy család életét.

Többek közt támogatunk szakmát adó képzést családanyának, vagy nagycsaládosok gyerekeinek laptopbeszerzését.

Önfejlesztéseddel mások fejlődését segítheted elő!

Lássuk, mihez juthatsz hozzá, ha beszállsz a jótékonysági kampányunkba. 

Jó érzés lenne tudni, hogy a saját fejlődéseddel másoknak is segítesz?​

Eljött a december, ilyenkor mi is számot vetünk az évvel, honnan indultunk, hová jutottunk és hogyan tudnánk egy kicsit visszaadni abból a sok jóból, amit kaptunk.

Nekem is és a teljes csapatnak mindig is fontos volt, hogy hatással legyünk a világra, és ezért tavaly év végén is segítettem 2-3 ügyet, idén pedig legalább 3-4 különböző ügyet szeretnék támogatni. Nekem fontos, hogy tudjam, jó helyre kerül a pénz és ténylegesen hatással tudtam lenni valaki életére.

Ezért úgy döntöttem, hogy az új képzésből befolyó teljes bevétel felét Az Én Ügyem Alapítványon keresztül jótékony célra ajánljuk fel.

Ha arctalan adomány helyett Te is úgy szeretnél segíteni, hogy konkrét ügyet támogatnál, például  szakmát adó képzést egyedülálló anyának, vagy nagycsaládosok gyerekeinek laptopbeszerzést; akkor válaszd az ÉnÜgyem projektet, és kövesd, hogy hogyan segít az adományod annak, akinek szántad!

Most rajtunk keresztül te is segíthetsz, és még kapsz is cserébe két szuper cuccot és egy AJÁNDÉK KÖNYVET! Lássuk, mihez juthatsz hozzá, ha beszállsz a jótékonysági kampányunkba. 

Fejleszd magad tananyagainkkal!

Facebook Hirdetések Mesterkurzus

Ez NEM egy szokványos anyag, ami megáll a grafikáknál, a szövegeknél vagy a felület bemutatásánál...​

A jól működő címsorokon és figyelemfelkeltő grafikákon túl van az a terület, amit csak kevesen tudnak jól kezelni, amire csak kevesen figyelnek oda.

Ha te ezen a területen csak egy kicsit is jobb vagy, mint a konkurenseid, az órákon belül forintokban mérhető költségcsökkenést és új vásárlókban, feliratkozókban mérhető növekedést hoz neked.

 

arrow-to-top-right
arrow-to-top-right

Új Kollégák Futószalagon

Hogyan érheted el, hogy a legjobb emberek akarjanak nálad dolgozni anélkül, hogy állandóan a fizetést lobogtatod?

Megmutatjuk neked a saját, letesztelt technikáinkat arra, hogy hogyan tudunk szakmailag és emberileg is a legjobban hozzánk illő emberekkel dolgozni!

Van egyáltalán megoldás arra, hogy gyorsan és hatékonyan megtaláld az “A-osztályú játékosokat” a csapatodba?

Van, és ennek minden trükkjét egyetlen nap alatt megtanulhatod, megspórolva százezreket és napokat az értékes idődből!

ChatGPT mesterkurzus

HOGYAN SZABADULJ MEG A SZÖVEGÍRÁS GYÖTRELMEITŐL … és legyen kész minden értékesítési szöveged negyedannyi idő alatt a ChatGPT segítségével?

100+ órát tettünk bele a tesztelésekbe és abba, hogy kiismerjük a ChatGPT logikáját. Írattunk vele extrém sok szöveget, mindenféle típusban és iparágban, majd a tapasztalatainkat egyetlen, több modulra osztott Mesterkurzusba csomagoltuk.

Így megszületett az az anyag, ami valóra váltja a legvadabb szövegírási álmaidat is. Olyan érzésed lesz, mintha 0-24-ben egy profi szövegíró dolgozna neked.

arrow-to-top-right
arrow-to-top-right

Produktivitási és időgazdálkodási tréning

Ha szeretnél egy sokkal eredményesebb évet, legyen szó akár az üzletről akár a magánéletről, akkor neked találták ki ezt a tréninget!

A sok hasznos stratégiai és technikai tananyag mellett hozunk nektek egy olyan tréninget, ami a hatékonyságnövelésben és az időgazdálkodásban lesz nagy segítség.

A videóban konkrét tippeket mutat be Zsolt, s ezek mellett hoztunk pár nagyon jó szoftvert, amit mi is rendszeresen használunk.

Videózás tréning

Nem kell milliókat költened a technikára ahhoz, hogy minőségi videókat gyárts!

Ebben a tréningben bemutatjuk a saját videós felszerelésünket. Elárulom, mi se költöttünk rá milliókat, de tökéletes videókat lehet vele készíteni.

Nem kell profinak lenned, hogy használni tudd őket, mindössze megnézed a videót, kitalálod, neked mire van szükséged és kezdheted is a videózást!

arrow-to-top-right
arrow-to-top-right

Áremelő workshop felvétel

Ha az a célod, hogy elegánsan tudj árat emelni, és még jobban is járj, mint korábban, akkor nem fogsz csalódni, mert van rá megoldás.

Ha leizzadsz a gondolattól, hogy hogyan közöld ügyfeleiddel az áremelést és nem is igazán tudod, hogy mennyi lenne a reális új ár… vagy ha félsz attól, hogy elveszítesz vásárlókat és kevesebb bevételed lesz, mint eddig, akkor ez a tananyag neked való!

Többek közt segítek kiszámolni, hogy hány vevőre és milyen kosárértékkel van szükséged ahhoz, hogy megtartsd a jelenlegi jövedelmed. Ezek alapján már látni fogod, mekkora legyen az áremelésed mértéke.

Különleges ajánlat

Ha szeretnéd kihozni magadból a legtöbbet,
akkor csapj le mind a 6 termékre akár
50%-os kedvezménnyel!

Ne feledd, hogy most nemcsak magadat támogatod abban, hogy a bevételeid növekedjenek, hanem olyan rászoruló családok bevételét is növelheted, akiknek a segítséged által gyökeresen megváltozhat az élete!

Lássuk részletesen is a kedvezményes árú képzéseket!

Facebook Hirdetések Mesterkurzus

Gyakorlati tudás, ami a konkurenciádnál nincs meg 😉

Segít átlátni, mit kell tudnod a jobb hirdetésekhez

Nehéz válaszokat találni, ha azt sem látod tisztán, mire is keresed őket. Ezért ez a kurzus először is segít, hogy tisztázd, milyen kérdésekre kell tudnod a választ, amikor hirdetéseket optimalizálsz. Szerintem bőven lesz olyan köztük, amire nem is gondolnál....

A legfontosabb kérdésekre ad válaszokat, amiket mindig is kerestél

Persze nem állunk meg ott, hogy elhintjük, mit kellene tudnod például a hirdetési keretről. Minden egyes témakörnek külön fejezetet szentelve, a hirdetéskezelőben megmutatva kapod meg a válaszokat ezekre a kulcsfontosságú kérdésekre.

Gyakorlati segítséget ad az új kampányok létrehozásához

Hirdetéskezelőben kampányt összerakni nem mindig könnyű. Pláne, ha nem csinálod gyakran, vagy nem hirdetsz régóta. Ezért a kurzus végén együtt rakunk össze olyan kampányokat, amik minden új infót, minden megtanult fontos elemet felhasználnak azért, hogy te magad is meglepődj az eredményein, miután elindítottad.

Átlátható, könnyen kereshető a képzés tartalma 3-5 perces videókkal

Tudjuk milyen nehéz, amikor keresel egy infót egy képzésben, de órákat ülsz előtte, mert egyszerűen elvesztél benne. Nem tudod, hol hallottad, és inkább hagyod a fenébe...
Mi könnyen átláthatóvá tettük a képzést, több mint 60 db 3-5 perces videót rögzítettünk, hogy bármikor könnyedén meg tudd találni azt az információt, amire szükséged van.

Azt a tudást adja át, amit csak kevesen ismernek

Azt, hogy hol, mikor és mire kell kattintani, számost tudásanyagból elérheted. De a hirdetések mögött meghúzódó vérprofi stratégiát, ami a sikerességének a kulcsa, csak kevesen ismerik. Közéjük tartozhatsz Te is, ha elvégzed ezt a kurzust.

Ezután tudni fogod, mit módosíts, ha nem jók a számok

Konkrétan olyan szemlélettel készítettük az egész képzést, hogy azokra a problémákra adjunk választ, amik a leginkább megnehezítik a jól konvertáló hirdetések készítését. Ezeket igazán csak akkor tapasztalod meg, amikor nyakig ülsz a hirdetéskezelőben, látod, hogy nem jók a számok, de fogalmad sincs, mihez nyúlj. Ezután tudni fogod. 😉

Miért fogod imádni
a Facebook Hirdetések Mesterkurzust?

Ha érdekel a kurzus, olvasd el ezeket is!

Mik a kurzus legizgalmasabb pontjai?

Közel 70 videót rögzítettünk a képzéshez, amik lefedik a legfontosabb stratégiai és beállítási kérdéseket a Facebook hirdetésekkel kapcsolatban. Mind a 68 témáját nem írjuk ide ki, de lássuk a legizgalmasabbakat. 🙂

 1. Mi az, amit ha rosszul választasz meg, akkor képes vagy megpecsételni a kampányod sorsát?
 2. A leggyakrabban kihagyott lehetőségek új vásárlók szerzésére – lehet, hogy te sem használod ezeket? 
 3. Melyek a legjobban működő célközönségek?
 4. Milyen banánhéjakon csúszhatsz el, amikor költségkeretet adsz meg?
 5. Mikor bízd a Facebook algoritmusra a hirdetések megjelenítését? 
 6. Mitől lesz a hirdetéseid szövege hatásos?
 7. Hogyan futtass videós hirdetéseket akkor is, ha nincs időd (kedved) saját videót forgatni?
 8. Taktikai tippek az ütős grafikához
 9. Láss tovább a hirdetéseknél – bevételnövelő haladó tippek a hirdetések eredményességének növeléséhez
 10. Rakjuk össze együtt a kampányod a hirdetéskezelőben, élő példák alapján!
 11. Hogyan teheted pontosabbá a Facebook méréseidet?
 12. Mit tegyél, ha letiltott a Facebook?
És ez csak pár téma a közel 70-ből… 🙂

BÓNUSZOK
Ezeket a vásárláskor azonnal meg is kapod

Bónusz #1: Mit csinálj, ha elutasítják a hirdetésedet?

Számtalan oka lehet annak, ha elutasítják a hirdetésedet. Egyes eseteket könnyen meg tudsz oldani, míg más elutasításoknál keményen kell küzdened azért, hogy mégis hirdethess. Ebben a bónusz anyagban mutatunk 3 olyan lépést, amely segítségével bármilyen elutasított hirdetési problémát megoldhatsz. Nem kell egyedül ötletelned, készen kapod a megoldási lehetőségeket!

Bónusz #2: Hogyan készítsd el a vevőmágnes ajánlatod?

Nem vitás, hogy a jó ajánlat rengeteget számít a folyamataidban, ezen múlik majd, hogy vásárolnak-e tőled vagy sem. De vajon milyen praktikákkal lehet egy egyszerű, akár hétköznapi termékből olyan ajánlatot készíteni, amely valóban csábító, amelyre szinte nem lehet nemet mondani?


Megmutatom neked azt a 8 elemet, amit ha bevetsz, igazi visszautasíthatatlan ajánlatot tudsz készíteni. Ez pedig a bevételeidben is szemmel látható változást hozhat! Ne csak a hirdetéseid legyenek ütősek, legyen brilliáns az ajánlatod is!

Bónusz #3: Hogyan használd tesztelésre az AdEspresso-t?

Ha sok hirdetést futtatsz, vagy egyszerűen túl bonyolultnak találod a Hirdetéskezelőt, ha szeretnéd szuper egyszerű és átlátható módon megkapni a legfontosabb mérőszámokat a hirdetéseidről, akkor érdemes kipróbálnod az AdEspresso felületét. Azért, hogy ne egyedül kelljen megismerkedned a felülettel és könnyedén beletanulj a használatába, készítettünk neked egy videót, amiben bemutatjuk ezt a szuper eszközt!

További hasznos cikkek

…. amiket szintén megkapsz a kurzus mellé:

 

Hogyan igényelj ingyenes konzultációt egy Facebook hirdetési szakemberrel?

Értékes tudásmorzsákat gyűjthetsz be egy olyan szakembertől, aki közel ül a tűzhöz, és ráadásképp rálát több tucat magyar hirdetési fiók eredményeire. Na de hogyan csináld? Hogyan férhetsz hozzá ehhez a tudáshoz és hogyan kaphatsz személyre szabott segítséget ahhoz, hogy sokkal jobb eredményeket érhess el? Bónuszként ezt is megmutatjuk neked egy különálló útmutatóban!

Hogyan tudsz szöveget formázni a Facebook csoportokban?​

Még mindig rejtély számodra, hogyan lehet szép formázásokkal, tagolásokkal fogyaszthatóbbá tenni a hosszabb bejegyzéseket a Facebook csoportokban? Az elmúlt időszakban összesen 5 új opciót adott a Facebook a szövegek formázására: lesz itt címsor, idézet, de még felsorolás is. Bónuszként megmutatom neked lépésről lépésről, hogyan formázhatod úgy a bejegyzéseidet, hogy még az is értse a lényegét, aki épp csak átfutja az írásodat.

Hogyan tudsz kémkedni a versenytársaid hirdetései után?

Ha úgy gondolod, hogy ez csak valami illegális, erkölcstelen dolog lehet, akkor van egy jó hírem: teljesen legális eszközről van szó, és nem kell mást tudnod hozzá, csak a versenytársaid Facebook oldalának a nevét. A Facebooknak van egy nagyon hasznos eszköze, amivel bármelyik cég Facebook hirdetéseit le tudod csekkolni 1 perc alatt, ráadásul teljesen ingyen! Azt is megmutatjuk, hogyan csináld!​

Ez a tudás mind a Tiéd lesz, avagy mik a kurzus legizgalmasabb pontjai?​

Közel 70 videót rögzítettünk a képzéshez, amik lefedik a legfontosabb stratégiai és beállítási kérdéseket a Facebook hirdetésekkel kapcsolatban. Mind a 68 témáját nem írjuk ide ki, de lássuk a legizgalmasabbakat. 🙂

 1. Mi az, amit ha rosszul választasz meg, akkor képes vagy megpecsételni a kampányod sorsát?
 2. A leggyakrabban kihagyott lehetőségek új vásárlók szerzésére – lehet, hogy te sem használod ezeket? 
 3. Melyek a legjobban működő célközönségek?
 4. Milyen banánhéjakon csúszhatsz el, amikor költségkeretet adsz meg?
 5. Mikor bízd a Facebook algoritmusra a hirdetések megjelenítését? 
 6. Mitől lesz a hirdetéseid szövege hatásos?
 7. Hogyan futtass videós hirdetéseket akkor is, ha nincs időd (kedved) saját videót forgatni?
 8. Taktikai tippek az ütős grafikához
 9. Láss tovább a hirdetéseknél – bevételnövelő haladó tippek a hirdetések eredményességének növeléséhez
 10. Rakjuk össze együtt a kampányod a hirdetéskezelőben, élő példák alapján!
 11. Hogyan teheted pontosabbá a Facebook méréseidet?
 12. Mit tegyél, ha letiltott a Facebook?
És ez csak pár téma a közel 70-ből… 🙂

A kedvezményes ár csak 7 napig érhető el, utána 2x drágábban éred csak el a kurzust.

Mit csinálj, ha elutasítják a hirdetésedet?

Számtalan oka lehet annak, ha elutasítják a hirdetésedet. Egyes eseteket könnyen meg tudsz oldani, míg más elutasításoknál keményen kell küzdened azért, hogy mégis hirdethess. Ebben a bónusz anyagban mutatunk 3 olyan lépést, amely segítségével bármilyen elutasított hirdetési problémát megoldhatsz. Nem kell egyedül ötletelned, készen kapod a megoldási lehetőségeket!

Hogyan készítsd el a vevőmágnes ajánlatod?

Nem vitás, hogy a jó ajánlat rengeteget számít a folyamataidban, ezen múlik majd, hogy vásárolnak-e tőled vagy sem. De vajon milyen praktikákkal lehet egy egyszerű, akár hétköznapi termékből olyan ajánlatot készíteni, amely valóban csábító, amelyre szinte nem lehet nemet mondani? Megmutatom neked azt a 8 elemet, amit ha bevetsz, igazi visszautasíthatatlan ajánlatot tudsz készíteni. Ez pedig a bevételeidben is szemmel látható változást hozhat! Ne csak a hirdetéseid legyenek ütősek, legyen brilliáns az ajánlatod is!

Hogyan használd tesztelésre az AdEspresso-t?

Ha sok hirdetést futtatsz, vagy egyszerűen túl bonyolultnak találod a Hirdetéskezelőt, ha szeretnéd szuper egyszerű és átlátható módon megkapni a legfontosabb mérőszámokat a hirdetéseidről, akkor érdemes kipróbálnod az AdEspresso felületét. Azért, hogy ne egyedül kelljen megismerkedned a felülettel és könnyedén beletanulj a használatába, készítettünk neked egy videót, amiben bemutatjuk ezt a szuper eszközt!

Ráadásul további hasznos cikkekkel is segítelek!

Hogyan igényelj ingyenes konzultációt egy Facebook hirdetési szakemberrel?

Értékes tudásmorzsákat gyűjthetsz be egy olyan szakembertől, aki közel ül a tűzhöz, és ráadásképp rálát több tucat magyar hirdetési fiók eredményeire. Na de hogyan csináld? Hogyan férhetsz hozzá ehhez a tudáshoz és hogyan kaphatsz személyre szabott segítséget ahhoz, hogy sokkal jobb eredményeket érhess el? Bónuszként ezt is megmutatjuk neked egy különálló útmutatóban!

Hogyan tudsz szöveget formázni a Facebook csoportokban?​

Még mindig rejtély számodra, hogyan lehet szép formázásokkal, tagolásokkal fogyaszthatóbbá tenni a hosszabb bejegyzéseket a Facebook csoportokban? Az elmúlt időszakban összesen 5 új opciót adott a Facebook a szövegek formázására: lesz itt címsor, idézet, de még felsorolás is. Bónuszként megmutatom neked lépésről lépésről, hogyan formázhatod úgy a bejegyzéseidet, hogy még az is értse a lényegét, aki épp csak átfutja az írásodat.

Hogyan tudsz kémkedni a versenytársaid hirdetései után?

Ha úgy gondolod, hogy ez csak valami illegális, erkölcstelen dolog lehet, akkor van egy jó hírem: teljesen legális eszközről van szó, és nem kell mást tudnod hozzá, csak a versenytársaid Facebook oldalának a nevét. A Facebooknak van egy nagyon hasznos eszköze, amivel bármelyik cég Facebook hirdetéseit le tudod csekkolni 1 perc alatt, ráadásul teljesen ingyen! Azt is megmutatjuk, hogyan csináld!​

Új Kollégák Futószalagon

Hogyan érheted el, hogy a legjobb emberek akarjanak nálad dolgozni anélkül,
hogy állandóan a fizetést lobogtatod?

Egy hagyományos álláshirdetésre százezreket dobhatsz ki eredménytelenül

Nem túlzás, utánanéztem. Egy db álláshirdetés az egyik ismert portálon 120.000 Ft + ÁFA. És nem garantált, hogy elsőre jön egyáltalán bármilyen jelölt, nemhogy ideális... Ha többször is fel kell adnod a pozit, könnyen belefuthatsz abba, hogy több százezret fizetsz ki, mégsem lesz egyetlen használható jelentkeződ sem.

Ráadásul a jó emberek nem keresnek állást... Őket valahonnan fel kell állítanod

Szóval még ha van is pénzed ezekre az állásportálokra, akkor is szembesülni fogsz vele, hogy az "A-osztályú" csapattársak - akiket Te is keresel - nem böngészik esténként az állásportálokat... Valahogyan a szemük elé kellene kerülj ÉS utána meg kellene győznöd őket arról, hogy miattad érdemes felállniuk! Na ez az, amire esélytelen leszel a sablonos álláshirdetésekkel.

Szigorodott a "klasszikus" álláshirdetés funkció Facebookon, egyre nehezebb...

Tudtad, hogy Facebookon a klasszikus álláshirdetéseket már nem tudod korra célozni? Bármilyen állást hirdetsz meg, azt bizony láthatják az egyetemisták és a Facebook-on aktív nagyik is. Azt gyanítom egyik korcsoport sem az, ahonnan a legjobb embereid kikerülnek. Ezen felül már csak speciális kategóriában tudsz állást hirdetni, ha egyáltalán átmegy a szűrőn…

És még ha van is jelentkeződ, órákat töltesz el gyémántokat remélve a kavicsok közti kutakodással...

Tegyük fel, hogy jönnek hozzád a jelentkezések. Ekkor a következő gond az, hogy órákat és összességében napokat töltesz el frusztráltan a béna álláshirdetések átnyálazásával... Mit szólnál hozzá, ha mostantól kezdve az összes jelentkezőnek csak a legjobb 20%-át kellene átnézed és a többiek automatikusan eltűnnének a feladatlistádról? Létezik ez a világ. 😉

7 óra tudás vár rád

Bármikor megnézheted

Az előadás végére választ kapsz ezekre a kérdésekre:

Hogyan épül fel egy olyan kiválasztási folyamat, ami képes rávenni máshol dolgozó "A-osztályú" szakembereket, hogy váltani akarjanak?

Mi a 2 legfontosabb dolog az álláshirdetésedben, amin múlik, hogy el tudod-e adni a váltás gondolatát a jövőbeni csapattársadnak?

Hol és hogyan hirdess, ha a legjobbak nem járkálnak az álláshirdetési portálokra és a Google-be sem írják be, hogy "szakmám + állás"?

Mit kell átgondolnod cégvezetőként a toborzás ELŐTT ahhoz, hogy eredményes legyen a kiválasztás?

Mi biztosítja azt, hogy tényleg csak azok jutnak át a szűrőn, akik maximálisan alkalmasak a meghirdetett pozira?

Hogyan érheted el, hogy a kevésbé jó minőségű jelöltek automatikusan "kihulljanak" a folyamatból és egyetlen percedet se rabolják?

Ki fogja összerakni ezt a folyamatot a Te cégedben? Ajánlunk szakembereket és elmondjuk mire figyelj, amikor szövegírót, weboldalkészítőt vagy éppen automatizációs szakit keresel a rendszered felépítéséhez.

Hogyan döntsd el a személyes interjún, hogy valóban megtaláltad-e az "A-osztályú" kollégát vagy valami nem stimmel? Mutatjuk mire figyelj, milyen kérdéseket tegyél fel az interjún.

Hogyan szabotálod a cégedet vezetőként a saját korlátozó hiedelmeiddel? Ha úgy érzed sorozatosan csalódsz az emberekben, akkor megtudod miért érzel így és hogyan kerülheted el a jövőbeni csalódásokat.

Bónusz #1

Szenvedélyes álláshirdetés minták

Folyamatosan gyűjtjük azokat az álláshirdetéseket, amik olyan jók, hogy mintaként szolgálhatnak. Ezt a gyűjteményt megosztjuk veled is, így többféle pozícióra találsz működő hirdetést. Ezen felül megkapod a mi korábbi álláshirdetés oldalainkat is, hogy könnyen le tudd modellezni a sajátod. 

ÉRTÉKE: 19.900 Ft

 

Bónusz #2

A SalesAutopilot és a DO! marketing kiválasztási folyamatának elmetérképe 

Szeretnéd magad előtt látni vizuálisan is, hogy milyen lépésekből áll egy profi kiválasztási rendszer? Most megkapod, hiszen ebben a bónuszban egy részletes elmetérképet adunk át neked, amely alapján mi is és a SalesAutopilot csapata is felépítjük a saját kiválasztási rendszerünket. Minden lépés részletesen, érthetően, előtted egy folyamatba foglalva!

ÉRTÉKE: 19.900 Ft

 

Bónusz #3

Pongor-Juhász Attila:

Hogyan határozd meg, kik az A-osztályú munkatársak?

Attila egy olyan bónusszal szolgál neked, ami elképesztő módon megkönnyíti majd, hogy beazonosítsd, kik lesznek igazából a legjobb munkatársaid. A bónusz tartalmaz egy letölthető pdf-et hasznos gyakorlatokkal és egy hanganyagot, amelyből igazán megérted ennek a módszernek az összefüggéseit!

ÉRTÉKE: 19.900 Ft

 

Bónusz #4

Pongor-Juhász Attila: 4 dolog, amivel egy igazán jó munkatárs

 megváltoztatja az életed

És persze a céged életét is! Attilának szívügye a kiválasztás, és kidolgozott egy szuper módszertant arra, hogy valóban azt a kollégát találd meg, aki pontosan abban tud téged támogatni, amire aktuálisan szükséged van! A bónusz tartalmaz egy letölthető pdf-et hasznos gyakorlatokkal és egy hanganyagot, amely megváltoztatja azt, ahogy kollégákat keresel!

ÉRTÉKE: 19.900 Ft

 

A konferencia felvétel mellé értékes ajándékokat kapsz!

Bónusz #2

Bónusz #1

Szenvedélyes álláshirdetés minták

Folyamatosan gyűjtjük azokat az álláshirdetéseket, amik olyan jók, hogy mintaként szolgálhatnak. Ezt a gyűjteményt megosztjuk veled is, így többféle pozícióra találsz működő hirdetést. Ezen felül megkapod a mi korábbi álláshirdetés oldalainkat is, hogy könnyen le tudd modellezni a sajátod. 

ÉRTÉKE: 19.900 Ft

Bónusz #3

Bónusz #2

A SalesAutopilot és a DO! marketing kiválasztási folyamatának elmetérképe 

Szeretnéd magad előtt látni vizuálisan is, hogy milyen lépésekből áll egy profi kiválasztási rendszer? Most megkapod, hiszen ebben a bónuszban egy részletes elmetérképet adunk át neked, amely alapján mi is és a SalesAutopilot csapata is felépítjük a saját kiválasztási rendszerünket. Minden lépés részletesen, érthetően, előtted egy folyamatba foglalva!

ÉRTÉKE: 19.900 Ft

Bónusz #4

Bónusz #3

Pongor-Juhász Attila: Hogyan határozd meg, kik az A-osztályú munkatársak?

Attila egy olyan bónusszal szolgál neked, ami elképesztő módon megkönnyíti majd, hogy beazonosítsd, kik lesznek igazából a legjobb munkatársaid. A bónusz tartalmaz egy letölthető pdf-et hasznos gyakorlatokkal és egy hanganyagot, amelyből igazán megérted ennek a módszernek az összefüggéseit!

ÉRTÉKE: 19.900 Ft

Bónusz #5

Bónusz #4

Pongor-Juhász Attila: 4 dolog, amivel egy igazán jó munkatárs megváltoztatja az életed

És persze a céged életét is! Attilának szívügye a kiválasztás, és kidolgozott egy szuper módszertant arra, hogy valóban azt a kollégát találd meg, aki pontosan abban tud téged támogatni, amire aktuálisan szükséged van! A bónusz tartalmaz egy letölthető pdf-et hasznos gyakorlatokkal és egy hanganyagot, amely megváltoztatja azt, ahogy kollégákat keresel!

ÉRTÉKE: 19.900 Ft

ChatGPT Mesterkurzus

ChatGPT mesterkurzus

Hogyan szabadulj meg a szövegírás gyötrelmeitől

… és legyen kész minden értékesítési szöveged negyedannyi idő alatt a ChatGPT segítségével?

Mi 100+ órában teszteltük helyetted a mesterséges intelligenciát, megismertük a logikáját és kifejlesztettük neked a ChatGPT Szövegíró Mesterkurzust, amivel a ChatGPT lesz a saját, 0-24-ben rendelkezésre álló szövegíró zsenid!

Lemondtál az igazán ütős szövegekről, mert nem tudsz jól írni, sem pedig vagyonokat fizetni egy profi szövegírónak?

Lemondtál az igazán ütős szövegekről, mert nem tudsz jól írni, sem pedig vagyonokat fizetni egy profi szövegírónak?

Órákat szenvedsz a szövegekkel, mégsem jók, és csak bámulod az idegesítően villogó kurzort

A szövegeid mégsem robbanatanak kasszát... Tudjuk, milyen nehéz jó szöveget írni még akkor is, ha van benne tapasztalatod. Mi megszabadítunk a gyötrelmes munkától, a napokon át tartó agyalástól, hogy semmi más dolgod ne legyen, mint élvezni a profi szövegek kasszarobbantó hatását.

Egy örökkévalóság kivárni egy profi szövegíró várólistáját..., de azonnal kellene a segítség

Egy igazán profi szakember megszabadítana a szövegírástól és az eredménnyel is elégedett lehetnél, azonban ezekhez a kivitelezőkhöz akár hónapokkal korábban be kell jelentkezned, ami kivitelezhetetlen minden egyes kampányodnál.

A profik borsos árait nem tudod megfizetni, töredékáron oldanád meg a szövegírást

Örülsz, hogy végre sikerül találnod egy jó szövegírót, de az árai láttán felszaladhat a szemöldököd… Nem csoda, hiszen a tudást és tapasztalatot meg kell fizetni, de a te pénztárcád sem feneketlen. Van megoldás, amire nem kell százezreket költened. 😉

Kipróbáld a ChatGPT-t, de nem voltál elájulva az eredménytől

Ha pár percet, esetleg 1-2 órát “elszórakoztál” a ChatGPT-vel, de nem győzött meg igazán, akkor a helyzet az, hogy még senki sem mutatta meg neked a megfelelő logikát és a tuti parancssorokat. Ezeket magadtól lefejleszteni 100+ óra is lehetne, erre pedig nyilván nincs időd… Neked eredmények kellenek, nincs se időd, se energiád szórakozni valamivel, ami még nem győzött meg.

Arról álmodozol, hogy végre más ír helyetted szinte tökéletes szövegeket, te pedig tarolsz velük

Ráadásul nem megy el több időd a szövegek javítására, mint amennyi idő lett volna önállóan megírnod őket. Az, hogy megszabadulsz az írástól, már nem csupán vágyálom. 😉

A szuper ötleteid fele a fiókban marad, mert nem tudsz elég gyorsan megvalósítani

Tudom, hogy az ötleteid egy részét soha nem valósítod meg, mert abba is belefáradsz, ha csak belegondolsz, mennyi mindent kell megírni ahhoz, hogy az ötletedből pénz legyen. Most végre ez megváltozhat, órák alatt pipálhatod ki a feladatokat, és másnap már indulhat is a következő bevételt hozó kampányod!

ChatGPT Szövegíró Mesterkurzus

Mi megcsináltuk a magyar “használati utasítást” ahhoz, hogy a ChatGPT valóra váltsa a legvadabb szövegírási álmaidat!

100+ órát tettünk bele a tesztelésekbe és abba, hogy kiismerjük a ChatGPT logikáját. Írattunk vele extrém sok szöveget, mindenféle típusban és iparágban, majd a tapasztalatainkat egyetlen, több modulra osztott Mesterkurzusba csomagoltuk. Így megszületett az az anyag, ami valóra váltja a legvadabb szövegírási álmaidat is:

Az új fejlesztésünk két legfontosabb pillére:

70+ oldalnyi ChatGPT tudás szövegíráshoz

Ebből konkrét parancssorokat kapsz a legfontosabb szövegtípusokhoz: hirdetések, feliratkozó oldalak, értékesítési oldalak és kampánylevelek percek alatt lesznek készen, ha beveted!

A TOP ChatGPT tippjeinkkel!

A kézikönyvet kiegészítettük egy szuper gyakorlatias ChatGPT képzéssel, amit bármikor visszanézhetsz, hogy a legjobb tippeket elsőkézből kapd meg és építhesd be a saját folyamataidba.

Egyik sem működik igazán a másik nélkül, és garantáljuk, hogy ilyet itthon senki mástól nem kapsz, mert ez:

#1 modul:
10 különböző parancssor Fb hirdetéshez

Vettük a saját, jól működő Facebook hirdetéseink sablonjait, valamint a legjobb marketing szövegírási modelleket, és megalkottunk neked 10 különböző sablontó, hogy soha többé ne kelljen Facebook hirdetéseket írnod.

#2 modul:
2 db feliratkozó oldal parancssor letölthető csalihoz és webinárhoz

Tudod, hogy a listádban van a pénz, és az, hogy hány feliratkozód van, az optin oldaladon bukhat meg. Mi készítettünk a saját, tesztelt sablonjaink alapján két különböző modellt, így mindig lesz mihez nyúlnod!

#3 modul:
2 db univerzális értékesítési oldal parancssor elemekre bontva

Az egyik legkeményebb dió az értékesítési oldal megírása, ezt innentől elfelejtheted! Egy rövidebb és egy hosszabb verziót is kapsz, így a parancssorunkkal lesz egy kb. 80%-ban kész oldalad, amit csak finomítani kell. Már nem neked kell kitalálni a legütősebb mondatokat, amik el is adnak!

#4 modul:
9+1 db értékesítési email parancssor a legfontosabb kampányleveleidhez

A kampánylevelek írása nagy mumus, mert extrém sok időt elvihet, ezért ez sem maradhatott ki a sorból. Mostantól egy levél megírása, ha előtte kitöltötted a szükséges infókat, kb. 5 perc lesz. Ha lassú vagy, akkor 10. 😉

#5 modul:
2 db termékleírás parancssor webáruházaknak

Tudjuk, milyen macerás igazán jó termékleírásokat készíteni egy webáruházba, ezért megkönnyítjük a dolgod! Kapsz 2 db parancssort, egyet a részletes termékleírásokhoz használhatsz, egyet pedig a tömbösített leírások készítéséhez. Ezt hamarosan egy meglepetéssel bővítjük tovább. 😉

#6 modul:
3 db Facebook poszt parancssor

Ez sem csupán egyetlen sablon, hanem 3 különböző területen bevethető parancssort kapsz. Egyet a kampányaid posztjaihoz, egyet az értékesítő posztokhoz, egyet pedig az edukáló típusú posztokhoz. Így lesz változatos, mégis minőségi a kommunikációd!

#7 modul:
Parancssor videós hirdetések készítéséhez

Akár Facebook-ra, akár TikTok-ra akarsz videós hirdetéseket készíteni, mi megcsináltuk neked azt a parancssort, amivel nemcsak a tartalom lesz ütős! Konkrét forgatókönyvet kérhetsz a segítségével, hogy a lehető legtöbbet hood ki a hirdetésekből!

Bónusz #1

Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

Azért, hogy a saját leveleidet még könnyebb legyen elkészíteni, 3 sikeres kampány mintaleveleit fogod megkapni. Le tudod őket tölteni, és inspirálódva belőlük könnyebben meg tudod írni a saját leveleidet.

ÉRTÉKE: 14.990 Ft

 

Bónusz #2

Időnyerő folyamatleírások

Bónuszként két olyan minta folyamatleírást kapsz, amiket a csapatommal mi is nap mint nap használunk, s ezek mellett a saját kampány checklistánkat is megtalálod, amivel lépésről-lépésre végigvezetünk a kampányolás legfontosabb lépésein.

ÉRTÉKE: 9.990 Ft

Most sem hagyunk bónuszok nélkül, ezeket kapod a ChatGPT Szövegíró Mesterkurzus mellé

Exra bónusz

EXTRA BÓNUSZ: Marketing Évtervező Tábor jegy

November 15-16-án tartjuk az Évtervező Táborunkat, aminek a végén kész marketingtervvel állhatsz fel. Gyakorlati tudást kapsz, amit akár már a karácsonyi kampányodban is felhasználhatsz!

ÉRTÉKE: 39.990 Ft

Bónusz #1

Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

Azért, hogy a saját leveleidet még könnyebb legyen elkészíteni, 3 sikeres kampány mintaleveleit fogod megkapni. Le tudod őket tölteni, és inspirálódva belőlük könnyebben meg tudod írni a saját leveleidet.

ÉRTÉKE: 14.990 Ft

Bónusz #2

Időnyerő folyamatleírások

Bónuszként két olyan minta folyamatleírást kapsz, amiket a csapatommal mi is nap mint nap használunk, s ezek mellett a saját kampány checklistánkat is megtalálod, amivel lépésről-lépésre végigvezetünk a kampányolás legfontosabb lépésein.

ÉRTÉKE: 9.990 Ft

“Az idő pénz”

Időgazdálkodási és produktivitási képzés

Nézz bele a tréningbe:

“Az idő pénz” – időgazdálkodási és produktivitási képzés

Nem szeretem a fölösleges köröket, az időrabló feladatokat, sem pedig a túlbonyolított folyamatokat. Az elmúlt években olyan rendszert dolgoztam ki, ami nemcsak az én hatékonyságomat növelte meg, hanem kiállta a csapatbővítés próbáját is.

Egy videós tréningben megmutatom neked, mik a legjobb eszközeink és taktikáink, amelyekkel megkönnyítjük a saját munkánkat, és csökkentjük a felesleges kérdések, feladatok számát. Ha már az elejétől jó alapokkal dolgozol, gyorsabban haladsz és elégedettebb lehetsz a nap végén.

Videózás Tréning

Videózás tréning

Hogyan készíthetsz profi videót kis büdzsétől kezdve egészen a legprofibb szintekig?

Készítettünk egy szuper átfogó online tréninget a videózás minden apró részletéről, hogy végre ne 10-20 helyről kelljen összevadásznod a tudást.

Mindent megtudhatsz a videóból, ami ahhoz kell, hogy kis befektetéssel profi videókat készíts, hiszen a minőségi anyagot nem csak őrült sok pénzből lehet előállítani. Sokkal többet számít a háttértudás és a hozzáállás!

Részletesen bemutatom, hogy mi az a 4 különböző szint, amit a videózás tekintetében te magad is meg tudsz valósítani.

Nem a levegőbe beszélek csak, hanem megmutatom a hozzájuk tartozó árszínvonalat is, így könnyedén be tudod majd lőni, hogy melyik a hozzád legjobban passzoló szint.

Nézz bele a tréningbe:

Ami elengedhetetlen a minőségi videókhoz…

Megmutatom neked azt is, hogy mi milyen felszereléseket használunk.

Mely eszközöket szükséges feltétlenül megvenned és melyek azok, ami totál felesleges befektetések. A tréning után te már nem fogsz pénzt kidobni ablakon porfogókra.

A tréning során természetesen a videó készítéshez használható szoftvereket is megismered, méghozzá ügyfél példákon keresztül, így képbe kerülsz, hogy mi szükséges podcasthoz, webinárhoz vagy egy sima videó felvételéhez.

Ha pedig szakemberre van szükséged, akkor megismerhetsz most egy vérprofi videókészítőt is!

Extraként pedig megosztom veled a saját videózási folyamatleírásunkat, melynek alapján megalkothatod a saját folyamatodat, ami illeszkedik a te felszereléseidhez, szoftvereidhez, terveidhez.

Áremelő workshop felvétel

Emelj árat úgy, mint a profik…

Közel 2 órás tananyagban elmagyarázom: hogyan gondolkodj az áremelésről, pontosan hogyan és mennyit emelj, sőt, még arra is kitértem, hogyan kommunikáld elegánsan az áremelést. 

Segítek kiszámolni, hogy hány vevőre és milyen kosárértékkel van szükséged ahhoz, hogy megtartsd a jelenlegi jövedelmed. Ezek alapján már látni fogod, mekkora legyen az áremelésed mértéke. 

Azért, hogy ezt bármikor újra tudd számolni – akár egy könyvelővel való egyeztetés után is – kalkulátort is adok a képzés mellé, amivel akárhányszor modellezheted az áremelést.

Téves hiedelmek gátolják a vállalkozásod növekedését!

Győzd le az áremeléstől való félelmeidet, legalábbis, ha szeretnéd még életben tartani hosszú éveken keresztül a vállalkozásod!

A tananyagból most megtanulhatod, hogy:

Milyen határidővel emelhetsz árat?

Hogyan kommunikálhatod úgy az áremelést, hogy az ügyfeleid számára teljesen elfogadható legyen?

Hogyan érheted el, hogy az ügyfeleid ne pártoljanak el tőled?

Mekkorát emelhetsz az áraidon, amitől még nem dobnak egy hátast a vásárlók?

Mi az, amit érdemes az üzleti modelleden is megváltoztatnod úgy, hogy a biztosan ne veszíts a bevételedből?

Tudnál-e vajon még többet is keresni, kevesebb munkával, mint most?

Nézz bele a tréningbe:

Ha szeretnéd kihozni magadból a legtöbbet,
akkor csapj le mind a 6 termékre akár
50%-os kedvezménnyel!

Wow! Oltári jól hangzik!
De mennyibe kerül mindez?

Lássuk hát, hogy milyen szélesre kell kinyitnod a pénztárcádat
ahhoz, hogy megkapd a hatásos, jól konvertáló Facebook hirdetések receptjét vagy az egész évedet rendszerbe foglaló Marketing Évtervezést.

Felkészültél?

Először is van egy szuper ajánlatunk!

Ha mindegyik oktatóanyagot megvásárolod, akkor 179.580 Ft helyett

89.900-ért kaphatod meg az összes kurzust!


Facebook Hirdetés Mesterkurzus

Új Vevők Futószalagon könyv ingyenes szállítással 5.990 Ft

+60 videó a kezdeti lépésektől a fekete öves trükkökig 49.900 Ft

Bónusz #1: Mit csinálj, ha elutasítják a hirdetésedet

9.990 Ft

Bónusz #2: Hogyan készítsd el a vevőmágnes ajánlatod?

8.990 Ft

Bónusz #3: Hogyan használd tesztelésre az AdEspresso-t?

13.990 Ft

Tananyag #1: Hogyan igényelj ingyenes konzultációt egy Facebook hirdetési szakemberrel?

Tananyag #2: Hogyan tudsz szöveget formázni a Facebook csoportokban?

Tananyag #3: Hogyan tudsz kémkedni a versenytársaid hirdetései után?

82.870 Ft helyett

39.990 Ft + ÁFA

De csak december 13. éjfélig!


Új Kollégák
Futószalagon

Új Vevők Futószalagon könyv ingyenes szállítással 5.990 Ft

Egész napos online konferencia videófelvétele, 7 órányi anyag
199.900 Ft

Bónusz #1: Szenvedélyes álláshirdetés minták

19.990 Ft

Bónusz #2: A SalesAutopilot és a DO! marketing kiválasztási folyamatának elmetérképe

19.990 Ft

Bónusz #3: Pongor-Juhász Attila: Hogyan határozd meg, kik az A-osztályú munkatársak?

19.990 Ft

Bónusz #4: 4 dolog, amivel egy igazán jó munkatárs megváltoztatja az életed

19.990 Ft

279.860 Ft helyett

39.990 Ft + ÁFA

De csak december 13. éjfélig!


ChatGPT
Mesterkurzus

Új Vevők Futószalagon könyv ingyenes szállítással 5.990 Ft

ChatGPT mesterkurzus
79.990 Ft

Bónusz #1: Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

14.990 Ft

Bónusz #2: Időnyerő folyamatleírások

9.990 Ft

Modul #1: Facebook hirdetések modul

Modul #2: Feliratkozó oldalak modul

Modul #3: Értékesítési oldalak, emailek modul

Modul #4: Videós hirdetések modul

Modul #5: Webshop termékoldalak modul

104.970 Ft helyett

39.900 Ft + ÁFA

De csak december 13. éjfélig!

Produktivitási és időgazdálkodási tréning

Új Vevők Futószalagon könyv ingyenes szállítással 5.990 Ft

Produktivitási és időgazdálkodási tréning
39.900 Ft

Miért fontos, hogy az időgazdálkodással foglalkozz?

Hogyan tudsz ugyanannyi idő alatt több dolgot elvégezni?

Milyen szoftverek segítenek abban, hogy hatékonyabban használd fel az idődet?

Hogyan nyerhetsz magadnak időt?

Hogyan tudod csökkenteni a stresszt és jobban megélni a jelent?

39.900 Ft helyett

19.900 Ft + ÁFA

De csak december 13. éjfélig!

Videózás
tréning

Új Vevők Futószalagon könyv ingyenes szállítással 5.990 Ft

Videózás tréning
39.900 Ft

A videózás különböző szintjei – mikor melyiket válaszd?

Hogyan készíthetsz profi videót?

Milyen felszerelést használj?

Milyen szoftvereket használhatsz?

Videózási folyamatleírás

39.900 Ft helyett

19.900 Ft + ÁFA

De csak december 13. éjfélig!

Áremelő workshop
felvétel

Új Vevők Futószalagon könyv ingyenes szállítással 5.990 Ft

Áremelő workshop felvétel
39.900 Ft

Milyen határidővel emelj árat?

Hogyan kommunikáld elegánsan az áremelést?

Hogyan legyél jobb az új ár mellett is, mint a konkurenseid, még akkor is, ha ugyanazt árulod?

Mit kell megváltoztatnod az üzleti modelleden, hogy megtartsd a mostani bevételed?

Mekkorát emelhetsz?

39.900 Ft helyett

19.900 Ft + ÁFA

De csak december 13. éjfélig!

A hat csomag kedvezményes ára összesen 179.580 Ft + ÁFA, de együtt csak 89.900 Ft + ÁFA áron megvásárolhatod!

Decemberben legalább 3-4 ügyet szeretnék támogatni, ezért úgy döntöttem, hogy a képzés bevételének TELJES EGÉSZÉT a felét arra fogom adományozni, hogy olyanok is hozzáférjenek a tanuláshoz, akik az élethelyzetük okán rekedtek kívül rajta.

Számomra fontos, hogy hatással legyek a világra, segíteni tudjak, ezért azt akarom, hogy minél többen megvásároljátok ezeket a képzéseket.

Így ha mindkét kurzust szeretnéd, most kevesebb, mint harmadáron hozzá tudsz jutni a 2 képzéshez:

59.990 Ft + ÁFA

Így két legyet üthetsz egy csapásra: te megkapod fél áron a képzéseket, miközben tudod, hogy a képzés megvásárlásával jelentősen hozzájárulhatsz egy-egy család életének jobbá tételéhez. 

Itt tudod megrendelni kurzusokat!

Már csak ennyi időd van kérni a kurzusokat:

nap
óra
perc
másodperc
Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával a kurzust
3. KÉSZ VAGY, azonnal hozzáférsz a választott kurzusaidhoz

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nemcsak én választottam egyébként a Braintree-t, hanem más, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB vagy a GitHub.

Kérdésed van? Segítek!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@domarketing.hu e-mail címre és 2 munkanapon belül örömmel segítek neked.

Igen, ez Számodra is kényelem, hiszen egyszerű a fizetés, és azonnal hozzáférsz a kurzushoz.

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha komolyan gondolod a vállalkozásodat, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A DO! marketing fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (DOmarketing Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami a PayPal tulajdonában áll (Braintree).

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

A számláidat így érheted majd el.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Gyakran Ismételt Kérdések

A képzés megvásárlásával a befizetett összeg 50%-ával konkrét ügyeken segítünk AzÉnÜgyem Alapítványon keresztül.

Amint megvásároltad a képzést, hozzá fogsz férni a kurzushoz és a hozzá tartozó összes bónuszhoz, erről e-mailt is küldünk.

A bónuszokat az útmutatóval együtt e-mailben kapod meg, rögtön a fizetést követően.

Igen. Ezzel ki tudod használni az azonnali, gyors és kényelmes fizetés előnyét. A kifizetéssel egyidejűleg azonnal megkapod az útmutatót és minden bónuszt, valamint a számlát is.

A kurzusok videós formátumú, több, könnyen érthető, gyakorlatokkal kiegészített videón keresztül mutatja meg, hogyan készíthetsz jól működő hirdetéseket, illetve hogyan tervezd meg a 2023-as éved.

Egyéb kérdésed van? Írj nekem a hello@domarketing.hu e-mail címre, és 2 munkanapon belül megválaszolom Neked.