Mit szólnál, ha beleolvashatnál a 3 lábú vevőszerző rendszerbe, ami a kiszámítható online bevételed alapja lehet?

Megmutatom, hogyan legyenek mindig új érdeklődőid.
Segítek, hogy szerethetővé válj a követőid számára.
Masszív profitot fogsz elérni a meglévő követőid aktivizálásával.

Neked írtam az Új vevők futószalagon könyvet!

Igen, neked, mert te is...

Kezdő vállalkozó vagy

Papíron már vállalkozó vagy, de a vevők még sehol? Akkor ez a könyv pont neked való! Letörli a térképedről a zsákutcákat és kijelöli a legrövidebb utat ahhoz, hogy új vevőid jöjjenek futószalagon.

Haladó vállalkozó vagy

Ha már sikeres cégvezető vagy, akkor tudod mennyit érhet 1-1 ötlet, ebben a könyvben pedig több is van. Ráadásul sok haladó ügyfelem már a marketingesét akarja képezni “kasszaközeli” gondolkodásra, ez a könyv erre való.

Marketinges vagy

Ha azt akarod, hogy sorban álljanak érted az ügyfelek, akkor bizonyítanod kell. A legjobb bizonyíték pedig az, ha szállítod az eredményeket. A könyvben leírt tudás alkalmazásával jelentősen nő majd az értéked, így a bevételed/fizetésed is.

Gondolkozol vállalkozás indításon

Senki nem indul az elején sokmilliós tőkével, szóval bevétel és vevő kell majd! Nem érsz rá évekig márkát építeni meg az Insta feeded színeivel szórakozni, kell egy rendszer ami pénzt hoz, különben megfullad a bizniszed.

Ebben a könyvben nem fogsz csalódni,
ez nem egy lapos csalitermék

Szeretek olvasni, folyamatosan képzem magam, és nagyon keserű érzés, amikor egy könyv csalódást okoz, és nem éri meg az olvasásba fektetett időt.

Pont ezért tudom garantálni neked, hogy ez a könyv más lesz.

Nem akarsz zsákbamacskát?
Olvass bele a könyvbe!

Tudom, hogy már furdal a kíváncsiság, mi lehet a könyvben, szóval segítek tisztábban látni, mekkora érték rejlik benne.

Ezért a több, mint 300 oldalas könyvből közel 50 oldal ingyen a tiéd lehet!

Ha ezt elolvasod, te is úgy fogod érezni, hogy kár lenne nem elolvasni az egész könyvet 🙂

Lapozz bele!

“Ez a könyv egy bullshitmentes gyakorlati útmutató! Valójában tankönyv. Zsolt rendkívül konkrét építőkockákból álló, igen gyakorlatias, apró lépéseket is tartalmazó rendszert mutat be, amit csak le kell másolni. Ettől sokkal átláthatóbbá válik az előttünk álló út!”

Terei Miklós
VideóNINJA

"Váááu, nekem nagyon tetszett! Köszönöm, hogy olvashattam! Receptre írnám fel minden kezdő, és akár haladóbb vállalkozónak is! Szuper összefoglalója mindannak, ami stratégiai szinten fontos egy vállalkozás sikeres marketingjéhez, de belemegy a legapróbb részletekbe, számtalan kézzel fogható, azonnal alkalmazható, bevethető példával."

Gódor Eszter
Kids Online English online angol nyelviskola

Ki az a Domán Zsolt és
miért bízhatsz meg benne?

Marketinges pályám elején a saját kezemmel kattintgattam össze a vevőszerző rendszert több vállalkozásnak is. Volt köztük állatorvosi rendelő, nyelviskola, online angol tanítás, alakformáló szalon, táplálékkiegészítős biznisz. Tudom mi vár rád, magam is szereztem már vevőt többféle vállalkozásnak.

A Hölgyelőny (webshop) egy termékkel 30 milliós bevételt termelt 99 nap alatt, az Online Katapult (infótermék) 2 év alatt 120 milliós bevétellel zárt, a DO! marketing (infótermék) 2019 augusztusától kezdve 14 milliós árbevételt csinált 2 szolgáltatással év végéig. Nem egyszer csináltam meg és nem is tegnap csaptam fel “gurunak”. Ha kíváncsi vagy bővebben a sztorimra, klikk ide.

És ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatok.

És ami a legfontosabb:

nem a semmiből találgatok.

Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel

Több ezer vállalkozónak segítettem már online és könyves formátumban, de személyesen is több száz ember kért tőlem tanácsot az online vevőszerzéshez.