Köszönjük a bizalmad!

Itt találod a három oktatóvideót:

Miből jön a cégednek a pénze?

Nem onnan jön a stabilan növekvő bevétel, ahonnan elsőre hinnéd 🙂

2 dolog, ami támogató keretet ad a kampányodnak

Ha eddig vaktában kampányoltál, mostantól sima ügy lesz, bármi is az apropó 🙂

Hogyan fokozhatod a kampányaid eredményességét?

Ez választotta el eddig a “nem rossz” kampányaidat a “hű, de király” kampányoktól 🙂

Várj még egy kicsit!

Ezt a kurzust látnod kell!

Kapd meg az évtervező kurzust 86%-os kedvezménnyel 48 óráig!

Marketing Évtervező kurzus

Tervezd meg a 2023-as álom bevételedhez vezető utad!

Te tudod már, hogy honnan fog jönni a pénzed idén?

Ha még nem, vagy nem tudtad eddig, hogyan fogj hozzá a tervezéshez, akkor csapj le a közel 4 órás Marketing Évtervező Nap videófelvételeire és a megannyi értékes bónuszra ahhoz, hogy tökösen indíthasd az évedet!

Az élő rendezvényen közel 300 fő vett részt (megtöltöttük a Lurdy legnagyobb termét), és a résztvevők körében hatalmas sikernek örvendett a program szakmai része.

Ha Te is sikeres évet szeretnél zárni idén decemberben, akkor első lépésként egy életképes tervezésre van szükséged.

Rövidítsd le a tervezésre fordított időt és idén keresd meg végre azt a pénzt, amire régóta vágysz!

  • ((CTA: erre van szükségem, érdekel a kurzus!) 

Még ennyi ideig tudod igényelni a kurzust:

nap
óra
perc
másodperc

Te tudod már, hogy honnan fog jönni a pénzed idén?

Ha még nem, vagy nem tudtad eddig, hogyan fogj hozzá a tervezéshez, akkor csapj le a közel 4 órás Marketing Évtervező Nap videófelvételeire és a megannyi értékes bónuszra ahhoz, hogy tökösen indíthasd az évedet!

Az élő rendezvényen közel 300 fő vett részt (megtöltöttük a Lurdy legnagyobb termét), és a résztvevők körében hatalmas sikernek örvendett a program szakmai része.

Ha Te is sikeres évet szeretnél zárni idén decemberben, akkor első lépésként egy életképes tervezésre van szükséged.

Rövidítsd le a tervezésre fordított időt és idén keresd meg végre azt a pénzt, amire régóta vágysz!

standsome-worklifestyle-ZmwxGJxLoSk-unsplash.jpg

Nem hagyhatod ki a Marketing Évtervező Képzést, ha…

Cégvezető vagy

Vezetőként neked kell irányba állítanod a hajót, tudnod kell, hogy mi lesz a 2023-as év fó fókusza, mik a pénzügyi célok és hova akarsz eljutni.

Ha ráadásként még ott tartasz, hogy mindent is egyedül csinálsz, akkor pláne nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy ezt a képzést kihagyd! Az ára sokszorosan meg fog térülni már a legelső kampánynál, ami megcsinálsz a kurzus után!

Nem hagyhatod ki a Marketing Évtervező
kurzust, ha…

Marketinges vagy

Szakemberként nemcsak azt kell tudnod, mi fog működni 2023-ban, de meg is kell tudnod valósítani.

Ezen a képzésen olyan gyakorlatias tudást adunk át, amit már holnaptól használhatsz arra, hogy felpörgesd a bevételt ott, ahol épp dolgozol, legyen szó állandó munkahelyről vagy szabadúszóként projektmunkákról. Ha elégedettek veled, több lesz a te bevételed is, ami biztosan jól jön majd 2023-ban.

image-from-rawpixel-id-1212658-jpeg.jpg

Tötymörgéssel vagy kasszarobbantó kampányokkal induljon az év?

Válassz kifogást!

Minek tervezzek, azt se tudom mi lesz holnap…

2023-ra nem azért csinálunk tervet, hogy annak minden pontját 100%-ban biztosan úgy is csináljuk, ahogy elterveztük. Ezt nyilván nem tudom megígérni. A mi saját, 2022-re készített tervünket is legalább 3-szor finomhangoltuk idén. De hadd emlékeztesselek: „Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart.”

Ha te magad sem tudod, mik a céjaid, mikor miből tervezel bevételt, akkor hogy akarsz túlélni egy olyan keménynek ígérkező évet, mint a 2023-as? Ha van terved, lesz min alakítani; ha nincs, az a veszély fenyeget, hogy elsüllyedsz…

Az én bizniszem más, úgyse működik, amit mondasz

Két lehetőséged van, ha ez jár a fejedben:
a) Továbbra is elhiszed ezt a tévhitet, ugyanazt csinálod, mint eddig és reménykedsz a más/jobb eredményekben. Nem akarok szemtelenkedni veled, csak támaszkodom az előttem élt óriások vállára: Newton szerint ez az elmebaj definíciója.
b) Naná, hogy működhet nálad is, ha hajlandó vagy elengedni ezt az “én bizniszem más” mantrát. Tudod, jellemzően annyit veszünk ki a dolgokból, amennyit belerakunk.

Ez az egész napot felölelő videófelvétel nem csak a jövő évi tervezésedet rázza gatyába, hanem a sikeres kampánytervezést, a mindig működő kampányapropókat és a jövőben is működő TOP 3 vevőszerző rendszert is tálcán nyújtja számodra.

Én B2B-ben vagyok, nekem biztos nem használható, amit tanítasz

Dehogynem, és ezt nem akárki cáfolja meg, hanem maga Pongor-Juhász Attila, aki mesél arról, hogyan szerez 7 számjegyű ajánlattal vevőket! Az ügyfelei pedig...cégek. Ha megnézed a videót, végre tudni fogod, hogyan keress több pénzt a vállalati szektorban is!

Túl sok a versenytársam, árérzékeny a piacom, minek tervezzek

Megértem, hogy ebből most még nem látod a kiutat, de ha merőben mást csinálnál, mint a konkurenseid, ha fényévekkel jobb lennél náluk, hidd el a vevők is inkább téged választanának. A videó segítségével az ide vezető utat meg fogod tudni tervezni és meg is tudod valósítani!

Az én bizniszen nem online, fizikai és helyhez kötött, minek foglalkozzak a tervezéssel

Attól, hogy nem online a bizniszed, több vevő még neked is jól jönne, nem? Hacsak nem arról van szó, hogy köszönöd szépen, jól elvagy, ahogy eddig, hanem növekedni szeretnél, akkor kell neked egy ütős 2023-as terv, aminek az összerakásához segítséget is kapsz tőlünk.

Nem mellesleg az esettanok között hoztunk neked egy ropogós példát, ami közel áll hozzád, helyhez kötött, fizikai biznisz, ahol még a téma is kényes. Ha neki ment, akkor neked sem lehet kifogásod!

Nekem meghalni sincs időm, nemhogy tervezni, mindent egyedül csinálok

És ezzel nem vagy egyedül. Balatoni-Huber Vera, a panelbeszélgetéseink vendége pont úgy egyedül tolta végig ezt az évet, ahogy valószínűleg te is csinálod.

Mindent egyedül oldott meg, de most dörzsölheti a tenyerét a 2022-es éves bevétele láttán. Ha egyedül kell mindent megoldanod, még fontosabb, hogy lásd magad előtt, miből lesz bevétel, és abba fektess energiát, ami tényleg megtérül!

Semmi bullshit, csak gyakorlatias, azonnal átültethető tudás!

Milyen témákkal fogsz találkozni a videóban?

A kurzus a Marketing Évtervező Nap egésznapos konferencia felvételeit tartalmazza, ezért közel 4 órás kurzus vár rád, ahol nem csak az évtervezésről fogsz szuperhasznos gyakorlati tudást bezsebelni, hanem szó van a TOP3 vevőszerző rendszerről és az ajánlatod felépítéséről is.

20220428_DOMarketing_Új Vevők_FIN-069

I. Mitől fut a szekér a legsikeresebb ügyfeleimnél? Beavatlak a titkaikba

Idén is több száz hazai vállalkozónak segítettünk a csapatommal, hogy szintet tudjanak lépni a bevételükkel. Nagyon jó rálátásunk van arra, miben különbözik az igazán sikeresek gondolkodásmódja az átlagétól, és ezt veled is megosztom.

20220428_DOMarketing_Új Vevők_FIN-131

II. Mi az a TOP3 vevőszerző rendszer, ami 2023-ban neked is működni fog?

Őszinte leszek, itt egy picit csaltam.

Mert az, amit mutatni fogok, nem csupán 2023-as trend, hanem kiválóan működött 2022-ben, és meggyőződésem, hogy 2024-ben vagy 2025-ben is ugyanilyen jól fog működni. Ezek nem marketing hullócsillagok, hanem olyan rendszerek, amiket ha egyszer kiépítesz, évekig szolgálnak téged és a bevételszerzésed.

20220908-DO!Marketing-HotelTiliana-60

III. Panelbeszélgetések: kétségektől a milliós bevételig - első felvonás

Őszintén szólva annyira szép sikersztorikat láttunk idén, hogy alig bírtunk közülünk választani. De az egész napot nem akartuk beszélgetésekkel megtölteni, ezért megelégedtünk 6 vállalkozó beszámolójával, két szekcióra bontva.

Közülük 5-en az idei UVF programunk résztvevői voltak, és beavatnak téged azokba a módszerekbe, amik őket eljuttatták a vágyott bevételhez saját nehézségeik ellenére is.

Az első blokkba meghívtunk egy különleges vendéget, Pongor-Juhász Attilát, aki arról beszél, hogyan sikerült B2B piacon is jelentős bevételt elérnie a velünk közösen kidolgozott módszer segítségével.
Attila mellett 2 olyan vállalkozót hívtunk, akik egy-egy területen kiemelkedőt alkotnak, egyikük masszívan konkurensektől hemzseg, míg a másik témája rejteget kihívásokat. (Ebben a blokkban lesz szó a szexről is 😉 )

20220908-DO!Marketing-HotelTiliana-83

IV. Hogyan rakd össze a 2023-as marketing terved?

Ez egy veszélyes téma, mert ezer helyről hullanak rád a sablonok. A baj csak az, hogy konkrétan soha senki nem mondja meg, hogyan és mit is kellene akkor papírra vetni, hogy ebből legyen egy épkézláb terv, aminek a mentén tényleg haladni is tudsz, feladatokat kiosztani, határidőket szabni és pénzt termelni.

Mi pontosan ebben fogunk segíteni, megmutatom, hogyan csináljuk mi az évtervezést, és hogyan lesz a tiéd is hatékony. Az évtervező segédleteknek hála pedig pöpecül össze fogod tudni rakni a tervedet otthonról, még a januári évkezdés lendületének a frissességében!

Fotó: Geberle Berci - www.geberleberci.hu

V. Panelbeszélgetések - második felvonás

A panelbeszélgetéseink második köre kihagyhatatlan számodra, hogyha a te fejedben is ott motoszkál, vajon hogyan lendíts fel egy fizikai bizniszt, esetleg olyat, aminek nehéz a témája, vagy épp mindent is neked egyedül kell megcsinálnod., és csöppet sem érzed magad képesnek erre.

Beszélgetőpartnerünk többek között Zsilák Judit és Balatoni-Huber Vera, akik a saját útjukon és tapasztalásaikon keresztül beavatnak abba, hogyan jutottak el a milliós bevételig - egyetlen funnelből!

20220908-DO!Marketing-HotelTiliana-104

VI. Hogyan építs fel sikeres kampányt bármilyen apropóra?

Ha pénzt akarsz, kampányolnod kell, de hogyan csináld jól? Hogyan lehet szinte bármilyen apropóra felhúzni egy olyan kampányt, ami milliókat hoz? Ebben is segítünk, és megsúgjuk, ezt a tudást már a most következő kampányaidhoz is fel fogod tudni használni! A videó segítségével többé nem lehet kérdés, hogy indíthatsz kasszazörgető kampányokat újra meg újra 😉

A konferencia felvétel mellé értékes ajándékokat kapsz!

Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

Azért, hogy a saját leveleidet még könnyebb legyen elkészíteni, 3 sikeres kampány mintaleveleit fogod megkapni. Le tudod őket tölteni, és inspirálódva belőlük könnyebben meg tudod írni a saját leveleidet.

Hogyan találj rá a legjobban fizető ügyfelekre? tananyag

Egy közel 20 perces, stúdió minőségű videóban részletesen körbejárjuk az ideális vásárlód meghatározásához szükséges kérdéseket, és konkrét sablont is adok neked ahhoz, hogy saját magad is meg tudd határozni, kik hozzák számodra a legtöbb profitot, kiket tudsz a legjobban szolgálni úgy, hogy ez neked valóban megérje.

Kampányolás folyamatleírásunk 

Bónuszként két olyan minta folyamatleírást kapsz, amiket a csapatommal mi is nap mint nap használunk, s ezek mellett a saját kampány checklistánkat is megtalálod, amivel lépésről-lépésre végigvezetünk a kampányolás legfontosabb lépésein.

93 kampányapropó

Nem kevesebb, mint 93 lehetőséget szedtünk össze neked arra, hogy 2023-ban kampányolhass! Ha gyakran találod magad abban a helyzetben, hogy futtatnál egy kampányt, de nehéz hozzá témát, apropót találni, akkor ezt a bónuszt imádni fogod! 

A tananyagokon kívül még ezek a videóanyagok várnak

Bónusz #5

Letölthető segédletek az évtervezéshez

A 2022 novemberi évtervező napon a résztvevők megkapták az összes fizikai segédanyagot ahhoz, hogy még ott a helyszínen azonnal a gyakorlatban is elkészíthessék az éves marketing tervüket.

A nagy sikerre való tekintettel megosztjuk ezeket a segédleteket Veled is, így minden eszközt megkapsz ahhoz, hogy megtervezd a vágyott bevételhez vezető utadat!

Megkapod a teljes prezentációt, az önellenőrző teszteket, a kampánytervező útmutatót, minta éves kampányterveket és kitölthető negyedéves kampánynaptárt is! 

Gyerekjáték lesz a tervezés, és hálás leszel magadnak évvégén, ha most rászánod az időt, energiát!

ÉRTÉKE: 6.900 Ft

Bónusz #6

“Az idő pénz” – időgazdálkodási és produktivitási képzés

Nem szeretem a fölösleges köröket, az időrabló feladatokat, sem pedig a túlbonyolított folyamatokat. Az elmúlt években olyan rendszert dolgoztam ki, ami nemcsak az én hatékonyságomat növelte meg, hanem kiállta a csapatbővítés próbáját is.

Egy videós tréningben megmutatom neked, mik a legjobb eszközeink és taktikáink, amelyekkel megkönnyítjük a saját munkánkat, és csökkentjük a felesleges kérdések, feladatok számát. Ha már az elejétől jó alapokkal dolgozol, gyorsabban haladsz és elégedettebb lehetsz a nap végén.

ÉRTÉKE: 49.900 Ft

Bónusz #7

Válogatás a 2022-es évtervező nap felvételeiből

Ahhoz, hogy folyamatosan legyen bevételed, friss vért kell pumpálnod a vállalkozásod vérkeringésébe, vagyis gondoskodnod kell az új vevők megszerzéséről. Hogyan tudod ezt megtenni? A videóból megtudhatod, hogy hogyan lesz minél több érdeklődőd. Mivel a vevőid pénztárcájához a figyelmükön keresztül vezet az út, így a videóban elárulom neked azt, hogy mitől lesz a csalid vonzó, illetve melyek azok a leggyakoribb hibák, amelyeket a csalikészítésnél a legtöbben elkövetnek (és te ne tedd).

ÉRTÉKE: 9.900 Ft

Wow! Oltári jól hangzik!
De mennyibe kerül mindez?

Lássuk hát, hogy milyen szélesre kell kinyitnod a pénztárcádat
ahhoz, hogy megkapd az egész évedet rendszerbe foglaló Marketing Évtervezés kurzust.

Felkészültél? 

Marketing Évtervező
kurzus

Új Vevők Futószalagon könyv ingyenes szállítással 5.990 Ft


Marketing Évtervező kurzus 38.100 Ft

Bónusz #1: Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

14.990 Ft

Bónusz #2: Hogyan találj rá a legjobban fizető ügyfelekre? tananyag

9.990 Ft

Bónusz #3: Kampányolás folyamatleírásunk

14.990 Ft

Bónusz #4: 93 kampányapropó

5.990 Ft

Bónusz #5: Időgazdálkodási és produktivitási képzés

49.990 Ft

Bónusz #6: Válogatás a 2022 januári évtervező nap felvételeiből

9.990 Ft

Bónusz #7: Letölthető évtervező segédletek

6.990 Ft

151.030 Ft helyett

19.990 Ft + ÁFA

De csak január 16. éjfélig!

Itt tudod megrendelni a Marketing Évtervező Kurzust!

Már csak ennyi időd van kérni a kurzust a bónuszokkal:

nap
óra
perc
másodperc
Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával a kurzust
3. KÉSZ VAGY, azonnal hozzáférsz a kurzusodhoz

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nemcsak én választottam egyébként a Braintree-t, hanem más, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB vagy a GitHub.

Kérdésed van? Segítek!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@domarketing.hu e-mail címre és 2 munkanapon belül örömmel segítek neked.

Igen, ez Számodra is kényelem, hiszen egyszerű a fizetés, és azonnal hozzáférsz a kurzushoz.

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha komolyan gondolod a vállalkozásodat, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A DO! marketing fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (DOmarketing Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami a PayPal tulajdonában áll (Braintree).

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

A számláidat így érheted majd el.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Ilyen egyszerűen és gyorsan tudod
kifizetni és megkapni a kurzust

Bankkártyás fizetés előnye - kényelmes fizetés

Kényelmes bankkártyás fizetés

A kurzusért bankkártyával tudsz fizetni egy erre a célra kialakított, hitelesített felületen. A fizetés teljesen biztonságos. A bankkártya adataid nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Így a teljes fizetési folyamatot gyorsan, kényelmesen, mindössze pár kattintással letudhatod.

Bankkártyás fizetés előnye - azonnal megkapsz mindent

Azonnal megérkezik minden

A kártya adatok elküldését a követően a rendszer automatikusan dolgozik, és azonnal megkapod a képzést és az összes bónuszt is. Ezek elérhetőségét az e-mail fiókodban találod majd.

Bankkártyás fizetés előnye - azonnal megérkezik a számla

Azonnali számla

A számlára sem kell várnod napokat, hogy megérkezzen. A kifizetéssel egyidejűleg a tananyaggal és a bónuszokkal együtt azonnal megérkezik elektornikus postafiókodba a kiállított számla is. Így akár rögtön le is tudod menteni.

Mit mondanak azok, akik már ismerik,
milyen az általam átadott tudás?

Akik személyes konzultáción jártak nálam

Palánkai Gábor

Ügyvezető Akadémia

“Domán Zsolt nagyon felkészült szakember, nemcsak szakmailag, de belőled is felkészül. Ő az, akire bátran rábízhatod magad. “

Kriston Gábor

DXLabz

“Nagyon szuper volt, annyi gondolattal térek haza, hogy hónapok kellenek, mire mindent átültetek a gyakorlatba. Ha szeretnéd, hogy az üzleted a következő szintre lépne, mindenképp ajánlom Zsoltot.”

Kollár Anna

Self-Love Coach

“Már a Zsolttól kapott kérfőívből is sok mindenre rájöttem, hogy mi hiányzik a vállalkozásomból.
Ha pedig konkrét kérdésed, elakadásod van, Domán Zsolt nagyon profi.”

Kovács Krisztina

MAKKA Klub

“Eljött a cégem életében az a pillanat, amikor egy kicsit frissülni kellett, és nagyon jó volt külső szemmel végiggondolni az eddigieket.”

Licsár Szilvia

JátékLiget

“Fantasztikus! Nagyon sok ötletet kaptam, konkrét tervek vannak, hogy hogyan tudunk nekiindulni.
Minden vállalkozónak ajánlom!”

Tusnádi Roland és Kiss Gergő

Unlimited Man

“Azoknak javasolnám a konzultációt, akik nem akarnak kerülőutakon járni, hanem egyből az eredményeket akarják.”

Lippner Tamás

Sell & Speak

“Zsolttal eszméletlenül jó együttműködni, leginkább azért, mert végtelenül sok időt spórol meg nekem. Amivel én hónapokig küzdenék, azt Ő egy mondatban megválaszolja nekem.”

Welczenbach Tamás

Fotó Leszek

“Az tetszett a legjobban a konzultációban, hogy Zsolt mennyire felkészülten érkezett! Egy komplett stratégiát kaptam, sok minta emaillel és egyéb trükkökkel, amik sokszorosát hozhatják vissza számomra.”

Maradtak kérdéseid?

Ha nem találod a kérdésed, írj nekünk a hello@domarketing.hu címre és segítünk!

A 2022 novemberi Marketing Évtervező Nap teljes videófelvételét kapod meg.

Ez az a rendezvény, ami rekordszámú, közel 300 fős résztvevői létszámmal zajlott a Lurdy legnagyobb termében és a szakmai programok igen magas értékelést kaptak a résztvevőktől.

A sikeres bankkártyás fizetést követően azonnal hozzáférsz a képzéshez, illetve a bónuszokhoz is; e-mailben elküldjük számodra az összes releváns információt.

Igen, átutalásos fizetésre nincs lehetőség, azonban ha elakadnál, írj nekünk a hello@domarketing.hu címre és segítünk!