Görgess lejjebb az UVF könyved megrendeléséhez

ÖSSZEFOGLALÓ

Mi mindent kapsz?

A bónuszok pár perc múlva már nálad lesznek, a könyvet 2 munkanapon belül kiszállítjuk neked

Kassza-robbantó kampányok mintalevelei

Értéke: 8.990 Ft

Időnyerő folyamat-leírások

Értéke: 5.990 Ft

Ügyfél-mágnes nyílt nap minták

Értéke: 2.990 Ft

Hogyan derítsd ki, hogy mi van az érdeklődők, vevők fejében? tananyag

Értéke: 4.990 Ft

Hogyan találj rá a legjobban fizető ügyfelekre? tananyag

Értéke: 4.990 Ft

Kasszarobbantó kampányok mintalevelei

A könyvben végigmegyünk 13 érintési lehetőségen, amit a saját kasszarobbantó kampányodban fel tudsz majd használni. Azért, hogy a saját leveleidet még könnyebb legyen elkészíteni, 3 sikeres kampány mintaleveleit fogod megkapni. Le tudod őket tölteni, és inspirálódva belőlük könnyebben meg tudod írni a saját leveleidet.

Értéke: 8.990 Ft

Időnyerő folyamatleírások

Bónuszként két olyan minta folyamatleírást kapsz, amiket a csapatommal mi is nap mint nap használunk, s ezek mellett a saját kampány checklistánkat is megtalálod, amivel lépésről-lépésre végigvezetünk a kampányolás legfontosabb lépésein.

Értéke: 5.990 Ft

Ügyfélmágnes nyílt nap minták

A könyvben az érdeklődőszerző folyamatok között megtalálod majd a nyílt napot, amelyre 3 példát is hoztunk. Azért, hogy minél sikeresebben modellezhesd le a nyílt napot, és eredményes legyen a sajátod, 3 konkrét aloldalt is kapsz a példák mellé.

Értéke: 2.990 Ft

Hogyan derítsd ki, hogy mi van az érdeklődők, vevők fejében? tananyag

Ebben a tananyagban megnézzük, mikor fontos piackutatással foglalkoznod, milyen típusai vannak, kiket érdemes megszólítanod, és milyen rendszerrel tudod létrehozni akár teljesen kezdő szintről is a saját kérdőívedet.

Értéke: 4.990 Ft

Hogyan találj rá a legjobban fizető ügyfelekre? tananyag

Egy közel 20 perces, stúdió minőségű videóban részletesen körbejárjuk az ideális vásárlód meghatározásához szükséges kérdéseket, és konkrét sablont is adok neked ahhoz, hogy saját magad is meg tudd határozni, kik hozzák számodra a legtöbb profitot, kiket tudsz a legjobban szolgálni úgy, hogy ez neked valóban megérje.

Értéke: 4.990 Ft

Több mint 30.000 Ft értékű csomagot kapsz most 1 Ft + szállítási költségért! De csak ennyi időd van, hogy élj a kedvezménnyel!

nap
óra
perc
másodperc

Legyen előtted a lényeg: kérd a könyv tervrajzát is!

Tudjuk, hogy ezt a könyvet rongyosra fogod olvasni, mert tele van konkrétumokkal, gyakorlati útmutatással.

Ha nem akarod minden egyes alkalommal keresgélni a könyvben azt, hogy

  • hogyan csináld meg az önfinaszírozó listaépítéses folyamatod,
  • melyik érdeklődőszerző modellt használd a 6 közül,
  • milyen tartalomötleteket valósíts meg,
  • hogyan tervezd meg a kampányod 16 lépésben,
  • melyik az a 3 tartalom, amit egy kampány előtt ki kell küldened (és mi is volt bennük..)
  • hogyan építsd fel a kampányodat 13 különböző érintésben,

akkor kérd a könyvedhez azt a szuperrészletes, kétoldalas, A3-as tervrajzot, amit neked készítettünk!

A tervrajzot a megrendeléskor ( a 4. lépésnél) hozzá tudod adni a könyvhöz! Csupán pipáld be a megrendelésnél azt, hogy “kérem a tervrajzot!” és a tiéd is!

Fontos: csak a könyv mellé tudunk adni Tervrajzot, így ha utólag szeretnél beszerezni egyet, sajnos nem fogunk tudni segíteni.

Kérd a saját példányod 1 Ft-ért!

A szállítási összeget az űrlap alján találod, miután kiválasztottad a szállítási országot.

Eddig tudod megrendelni ilyen kedvező áron:

nap
óra
perc
másodperc

Kupon kódod:

2021 eleje óta kötelező a kettős azonosítás bankkártyás fizetésnél, de sok banknál ez még nem működik tökéletesen. A hiba nem a mi rendszerünkben van, a könyvet már több százan sikeresen kifizették bankkártyával.

Ha neked sem működik a bankkártyás fizetés, akkor ÁTUTALÁSSAL is fizethetsz ide kattintva!

Ha szeretnél a könyvhöz egy szuperrészletes, kétoldalas, A3-as tervrajzot, ami tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat a könyvből, akkor pipáld be az űrlap végénél a “Kérem a tervrajzot!” lehetőséget.

Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával a könyvet
3. KÉSZ IS VAGY

1. Töltsd ki a fenti oldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával vagy átutalással a csomagot
3. KÉSZ IS VAGY

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nemcsak én választottam egyébként a Braintree-t, hanem más, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB vagy a GitHub.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@domarketing.hu e-mail címre és 2 munkanapon belül örömmel segítünk neked.

Kérlek elsősorban bankkártyával fizess, mert ez sokkal kevesebb adminisztrációval jár számunkra.

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha komolyan gondolod a vállalkozásodat, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

Amennyiben a bankkártyás fizetés valamiért sikertelen, átutalással is megrendelheted a könyvet ide kattintva.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A DO! marketing fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (DOmarketing Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami a PayPal tulajdonában áll (Braintree).

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

A számláidat így érheted majd el.

Amennyiben a bankkártyás fizetés valamiért sikertelen, átutalással is megrendelheted a könyvet ide kattintva.

A probléma a 2021-ben bevezetésre került “kettős azonosítás” miatt van, erre még sok bank informatikai rendszere nem készült fel kellőképpen.

Így “normális”, ha nem mindenki tud fizetni, de a többségnek működik, tehát nem nálunk van a gond – a könyvet már több százan kifizették bankkártyával.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

5 őszinte érv, hogy miért nem kell félni a bankkártyás fizetéstől

3 logikus érv...

1. Visszahívási lehetőség

Minden banknak van úgynevezett “chargeback”, azaz visszahívási lehetősége az online kártyás tranzakciók során. Magyarul, ha olyan terhelés történt a bankkártyádon, amit Te nem hagytál jóvá, bármikor közbe tudsz avatkozni a bankod ügyfélszolgálatával felvéve a kapcsolatot. Ők pedig visszahelyezik a pénzt a számládra.

2. Nem a Mi honlapunkba írod a kártyaszámot

Te tulajdonképpen nem a Mi honlapunkon adod meg a bankkártya adataidat, hanem a Braintree honlapján. Ha megnézed a megrendelő űrlap forráskódját, akkor látszik, hogy iframe technológia segítségével van meghívva a Braintree honlapja és Te nekik adod meg egyenesen a bankkártya adatokat. Fő a biztonság szerintünk is. 🙂 Mi nem látjuk, nem tároljuk, nem ismerjük a kártyaadataid. Egyből a PayPal tulajdonú Braintreehez kerül – biztonságba.

3. PCI DSS követelmények: PIPA

A Security Metrics egy amerikai cég, akik arra szakosodtak, hogy a bankkártyás fizetési rendszereket biztonsági szempontból minősítsék. A cég minősítése szerint megfelelünk a PCI DSS szabványnak, így nyugodtan elfogadhatunk bankkártyát a honlapunkon.A PCI DSS a legnagyobb bankkártya társaságok (VISA, MasterCard, AMEX, JCD, Discovery) által létrehozott adatbiztonsági szabvány, aminek az a célja, hogy érdemben csökkentse a bankkártyás fizetéssel való visszaélés lehetőségét. Aki bankkártyás fizetést biztosít, annak meg kell felelnie a szabványnak.

2 "emberi" érv...

4. 7 év tanácsadói múlt = hitel és bizalom

Alapvetően tanácsadó vagyok, így a Te bizalmad a legfontosabb. Bolond lennék eljátszani a hitelemet, gondolj bele: utána hogyan tudnék kiállni egy színpadra? Hogyan ajánlana több szakmabeli, ha lenne egy pici gyanú is velem szemben, hogy esetleg visszaélek a kártyás fizetéssel? Sehogy.

5. A PayPal neve garancia

A fizetési szolgáltatóm a PayPal tulajdonában lévő Braintree. A PayPal a legrégebb óta online bankkártyás fizetést nyújtó cég a világon (tudtunkkal). Olyan cégek használják a Braintree-t, mint az AirBnB, az Uber, A GltHub. Nincs mitől tartanod.

Összefoglalva: ezt kapod a könyvtől

Megérted a sikeres vállalkozók gondolkodásmódját

A könyv elolvasása után tudni fogod, miért nem tudtál eddig rendesen vevőt szerezni, és mik a vállalkozásod folyamataiban azok az igazán fontos dolgok, amikre fókuszálnod kell.

Bizonyítottan működő mintákat húzhatsz elő az új érdeklődők megszerzéséhez

Ahhoz, hogy több vevőd legyen, minél több, számodra minőségi érdeklődőt kell szerezned. Ehhez 6 db, aprólékos lépésekre bontott folyamatot kapsz a könyvben, csak át kell venned őket.

Receptet kapsz a bizalomépítő kommunikációhoz

Nem kell találgatnod, hogy miről írj a követőidnek, mégis imádni fognak! Élvezettel olvassák majd a posztjaid és a leveleid, te pedig erőlködés nélkül kommunikálhatsz.

Legális pénznyomdát működtethetsz, akár minden hónapban

Jól hangzik, hogy vállalkozóként bármikor írhatsz magadnak egy kampányt, és jön a pénz. Ha viszont fogalmad sincs, hogyan váltsd profitra a termékeidet, szükséged lesz egy részletes útmutatóra. A könyvben ezt is megkapod.