[INGYENES videó]

Hogyan kerekedj az inflációs nyomás fölé és emelj árat elegánsan?

Megoldás a vágtató inflációra: tedd rendbe okosan az áraidat és a gondolataidat is!

Nézd meg az ingyenes videót és ismerd meg, hogyan tudsz elegánsan árat emelni, valamint a saját 4 lépéses, mentális önvédelmi módszeremet, amivel Te is megküzdhetsz a nehézségekkel szemben!

Ha a te profitodat is felzabálja a száguldó infláció, a vevőid kivárnak, Te pedig emiatt mentálisan sem vagy topon; akkor kérd a videót!

Nem kérdés, hogy áremelésre szükséged van! Ebben a videóban nemcsak azt osztom meg veled, hogy hogyan tudod úgy tartani a profitodat, hogy nem az áldozatszerepbe ragadva kifele mutogatsz; hanem azt is, hogy hogyan ne kövesd el azt a hibát, amit ebben a helyzetben a vállalkozók 90%-a elkövet?

A videóból mindezt megtudhatod:

Kattints a gombra az INGYENES videóért

és haladj az árral szemben is!

Kitől kapod a videót és miért bízhatsz meg bennem?

Domán Zsolt vagyok, a DO! marketing alapítója. Miért hihetsz nekem? Mert nem a semmiből találgatok.

Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel

Több ezer vállalkozónak segítettem már online és könyves formátumban, de személyesen is több száz ember kért tőlem tanácsot az online vevőszerzéshez. 

Marketinges pályám elején a saját kezemmel kattintgattam össze a vevőszerző rendszert több vállalkozásnak is. Volt köztük állatorvosi rendelő, nyelviskola, online angol tanítás, alakformáló szalon, táplálékkiegészítős biznisz. Tudom mi vár rád, magam is szereztem már vevőt többféle vállalkozásnak.

A Hölgyelőny (webshop) egy termékkel 30 milliós bevételt termelt 99 nap alatt, az Online Katapult (infótermék) 2 év alatt 120 milliós bevétellel zárt, a DO! marketing (infótermék) 2019 augusztusától kezdve 14 milliós árbevételt csinált 2 szolgáltatással év végéig. Nem egyszer csináltam meg és nem is tegnap csaptam fel “gurunak”. Ha kíváncsi vagy bővebben a sztorimra, klikk ide.

Ahol már találkozhattunk