Lezárult a jelentkezés!

Évtervező Tábor megrendelése

Már csak pár kattintásra vagy attól, hogy megszerezd a jegyed a Marketing Évtervező Táborba. 

Ahogyan ígértük, a rendezvényért előre nem kérjük el a belépőd árát, azonban az mindenképp szükséges, hogy ezen az oldalon leadd a megrendelésed a jegyre. 

Az alábbi űrlapon ki tudod választani azt a jegytípust, amelyik a legszimpatikusabb, a rendelésed leadása után pedig küldjük a legfontosabb infókat email-ben. 

FONTOS: ha éves SalesAutopilot előfizető leszel a novemberi rendezvény időpontjában, akkor kérlek ne vásárolj, mert ajándékba kapod a jegyet az éves előfizetésed mellé!

Fontos infók a jegyvásárláshoz:

A jegyedért a rendezvény másnapján fogsz fizetni. A megadott bankkártyádat fogjuk terhelni. (Ha viszont írsz egy emailt a rendezvény zárónapján éjfélig, hogy nem voltál elégedett, akkor a vendégünk voltál.)

A helyed lefoglalásához a bankkártyádat el fogjuk menteni és egy 100 Ft-os tranzakcióval ellenőrizzük. Ezt a 100 Ft-ot automatikusan visszatéríti a rendszerünk.

Egyet kérünk csak: gyere el mindkét napra.
Reggel QR kódos beléptetést alkalmazunk, így látjuk ki jött el és ki nem.

Aki nem jelenik meg, annak le fogjuk vonni a bankkártyájáról a jegy árát, mert lefoglalt egy helyet az 500-ból. (Max ennyien férnek be a Lurdyba körasztallal, ezért limitált a helyek száma és ezt az ajánlatot a komoly érdeklődőknek szánjuk, akik el is jönnek.)

Ha nem tudsz bankkártyával fizetni, ide kattintva van lehetőséged átutalással kifizetni a rendezvény árát.
Sajnos az elmúlt évek bankkártyás szigorításai miatt mindig van kb. 10%, aki nem tud kártyával fizetni, ezt nekik találtuk ki. Ez esetben előre fizetsz, de ugyanúgy 100% garanciát vállalunk az elégedettségedre a rendezvény zárónapjának végéig – csak jelezd nekünk, ha nem tetszett és visszaadjuk a befizetett összeget.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Kérdésed van? Segítek!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@domarketing.hu e-mail címre és 2 munkanapon belül örömmel segítek neked.

100%-ig, hiszen a fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nemcsak én választottam egyébként a Braintree-t, hanem más, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB vagy a GitHub.

A bankkártya adataidat nem nekem adod meg, hanem a Braintreenek.

A DO! marketing fizetési felülete pedig minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (DOmarketing Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami a PayPal tulajdonában áll (Braintree).

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Mivel 48 órán belül visszakapod a 100 Forintot, erről a tranzakcióról nem küldünk számlát, viszont a rendezvény után a tényleges fizetésről automatikusan kiállítódik a számla a most megadott adataiddal.

A számláidat így érheted majd el.

GYERE, VÁLASSZ JEGYET

1 fős belépő


Belépő a Marketing Évtervező Táborba 49.990 Ft + ÁFA

Bónusz #1: Facebook Hirdetési Mesterkurzus

49.990 Ft

Bónusz #2: Toborzási tananyag

29.990 Ft

Bónusz #3: 3 hónapos ingyenes DO! marketing Klub tagság

29.700 Ft

159.670 Ft helyett

49.990 Ft + ÁFA

De csak november 2-ig tudsz jegyet venni!

Páros jegy


Belépő 2 főre a Marketing Évtervező Táborba 99.980 Ft + ÁFA

Bónusz #1: Facebook Hirdetési Mesterkurzus

49.990 Ft

Bónusz #2: Toborzási tananyag

29.990 Ft

Bónusz #3: 3 hónapos ingyenes DO! marketing Klub tagság

29.700 Ft

209.660 Ft helyett

74.990 Ft + ÁFA

De csak november 2-ig tudsz jegyet venni!

VIP jegy


VIP belépő a Marketing Évtervező Táborba 79.990 Ft + ÁFA

Bónusz #1: Facebook Hirdetési Mesterkurzus

49.990 Ft

Bónusz #2: Toborzási tananyag

29.990 Ft

Bónusz #3: 3 hónapos ingyenes DO! marketing Klub tagság

29.700 Ft

Szerda este VIP kapcsolatépítő vacsora (állófogadásos melegétel + ital) Zsolttal és a leghaladóbb programokban tanuló DO! marketing ügyfelekkel

19.990 Ft

A színpadhoz legközelebbi asztalos ültetés

Csak VIP jegyesek vagy a leghaladóbb programjainkban tanulók (UVF és Belső Kör) ülnek az asztalodnál. Így válogatott társaságod lesz, hogy a legtöbbet hozd ki a workshopból

209.660 Ft helyett

64.990 Ft + ÁFA

De csak november 2-ig tudsz jegyet venni!

Figyelem!
Lezárult a jelentkezés!

nap
óra
perc
msp