LIMITÁLT AJÁNLAT CSAK UVF TAGOKNAK!

Csak szeptember 29-ig 4.990 Ft + ÁFÁ-ért csatlakozhatsz a DO! marketing Klubhoz!

Imádtad az UVF Programot és szívesen maradnál tovább ebben a támogató közegben?

Végre lendületbe hoztad a bizniszed, és semmiképp sem állnál meg most?

Hiányozni fog a csoporttagság, hiszen jól jött az, hogy mindig volt kitől kérdezni, vagy ötletelni?

Figyelj, mert hoztunk neked egy rövid ideig elérhető ajánlatot, amivel lendületben maradhatsz!

Ha úgy érzed:

  • maradtak még benned kérdések, és személyesen a csapatomtól szeretnél rájuk választ kapni

  • kihasználnád azt a lendületet, ami még a program óta viszi a bizniszed/ benned van és még pörgeti a bizniszed

  • ha folyamatos fejlődésben maradnál, amit a saját tempódra tudnál szabni,

akkor csatlakozz a DO! marketing Klubhoz most extra UVF résztvevői kedvezménnyel, most csupán havi 4.990 Ft + ÁFA havidíjért cserébe!

Ha úgy érzed:

akkor csatlakozz a DO! marketing Klubhoz most extra UVF résztvevői kedvezménnyel, most csupán havi 4.990 Ft + ÁFA havidíjért cserébe!

A klubtagság alapesetben 7.800 Ft + ÁFA/hó, de neked, mint UVF tagnak most töredékáron, 4.990 Ft + ÁFA! 

A kedvezményes ár csak 3 napig érhető el, és a jelentkezésed után amíg tag maradsz nem emelkedik a havidíj! 

A kedvezményes ár csak eddig él:

nap
óra
perc
másodperc

Azt akarjuk, hogy lendületben maradj, ezért ezt mind megkapod a Klubtagsággal

Korábban nem látott újdonságokat vezettünk be a Klubba annak érdekében, hogy a segítségével ne legyen nehezebb új vevőket szerezni, mint Google Maps-szel eljutni a célodhoz.

Kikövezett Sikerutat

Ugye milyen megnyugtató érzés volt az UVF Program során lépésről-lépésre haladni egy előre megtervezett, kikövezett úton? Felejtsd el az elveszettség frusztráló érzését, és azt, hogy neked kelljen kilegózni a bizniszed következő lépését. Továbbra is fogjuk a kezed, megkapod a követendő utat, csak haladnod kell rajta a saját tempódban!

MINDEN marketing képzést, egyetlen helyen

Ha imádtad azt, hogy értékes és azonnal használható tudást kaptál a program során, akkor ez tetszeni fog! Továbbra sem nem kell 1000 +1 csoportból, könyvből és képzésből összevadászni, amire szükséged van ahhoz, hogy sokkal nagyobb fordulatszámon pörögjön a bizniszed. Ajánlatkészítés, szövegírás, értékesítés oldalak, Facebook hirdetés stb., csak felcsapod a klub anyagait, és ott lesz minden szükséges tudás, érthetően, gyakorlatiasan. Ezek nem száraz elméleti anyagok, hanem a saját bőrünkön kitesztelt, működő modellek. Ha nekünk bejött, neked is működni fognak.

Folyamat­leírásokat

Ha élénken élnek benned az UVF program tanulságai, és úgy érzed, vétek lenne elpazarolni a vevőszerzésre fordítható értékes időt arra, hogy újra és újra felvedd a fonalat, vagy azon rettegj, hogy kihagytál-e vajon valami fontos lépést, akkor ez óriási megkönnyebbülést fog hozni számodra! Átadjuk neked az összes olyan folyamatleírást, ami a mi munkánkat is könnyebbé, gyorsabbá, hatékonyabbá és precízebbé teszi! – Így a tiedet is azzá fogja tenni! Van már folyamatleírásunk a kampányolásra, e-mail küldésre, posztolásra, de ez a lista mindig bővül. Mi megírtuk és elégedetten használjuk, neked csak elő kell venned, és használnod kell. Szívesen!

Megbízható kivitelezői adatbázist

Rengeteget tanultál a program során, de nem szeretnél mindent magad csinálni? Honnan tudhatod, hogy kiben bízhatsz és nem csak a felesleges köröket futod brutál/fájóan drágán? Sok a kókler, és nehéz megtalálni azokat a segítőket, akikkel szakmailag és emberileg is elégedett lehetsz. Azért, hogy ebben segítsünk, összeraktunk egy profi szakemberekből álló kivitelezői listát, már 50+ taggal. Ők elvégzik helyetted a munkát, amíg te azzal foglalkozhatsz, amit tényleg a növekedésedet szolgálja.

Havonta friss tudást

Használd ki, hogy a program lendülete még dolgozik benned, és mind a tanulás mind a megvalósítás terén többszörös a hatékonyságod! Ahogy te sem, úgy mi sem elégszünk meg azzal, hogy összegyűjtöttük a legfontosabb, hatékony marketinghez szükséges tananyagokat. Ezt megfejeljük újabb tudásanyagokkal, hogy biztosan ne unatkozz a klubban akkor sem, ha te a tempós haladást szereted. Rajta tartjuk a figyelmünket az újdonságokon, és ami valóban hasznos és értékes, azt feldolgozzuk és átadjuk neked. Így mindig magabiztosan egy lépéssel járhatsz a konkurenciád előtt, a vevőid legnagyobb örömére.

Jófej vállalkozói / marketinges közösséget

Tudjuk, hogy imádtad az UVF többi résztvevőjével a közös munkát, és hiányozna, ha nem lenne, ahol megbeszéld az ötleteidet; nem lenne, akitől kérdezz, és friss perspektívákat kapj a haladásodhoz. A magányos farkas is csak a mesékben boldogul, így egy olyan közösséget hoztunk létre, ahol nem ciki kérdezni, tanulni, ötletelni, pénzt keresni, hibázni és így végül NÖ-VE-KED-NI, mint vállalkozó és mint ember.

Kedvezményes DO! marketing Klub havi tagság megrendelése

Lejárt ajánlat!

Az UVF résztvevői kedvezmény érvényesítéséhez használd a dmk4990 kuponkódot, és 4.990 Ft+ÁFA havi áron tudsz hozzájutni az összes anyagunkhoz! 

Fontos: ez az ár addig marad, amíg le nem mondod a tagságod, utána csak az érvényes piaci áron juthatsz hozzá (és csak akkor, amikor nyitjuk a kapukat…)

Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával a tagdíjat
3. KÉSZ VAGY, azonnal hozzáférsz a Klub anyagaihoz

BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

MULTIK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Braintree felel. Nemcsak én választottam egyébként a Braintree-t, hanem más, milliárdos forgalmú cégek is, mint az Uber, az AirBNB vagy a GitHub.

Kérdésed van? Segítek!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@domarketing.hu e-mail címre és 2 munkanapon belül örömmel segítek neked.

Igen, ez egy folyamatos előfizetéses szolgáltatás, ezért csak bankkártyával lehet fizetni.

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha komolyan gondolod a vállalkozásodat, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha a CBA-ban vagy a Tescoban fizetnél kártyával azért amit vásárolsz.

Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A DO! marketing fizetési felülete viszont minden hivatalos kritériumnak eleget tesz, a cég (DOmarketing Kft.) leinformálható, https protokollt használ a weboldal és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítódnak egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, ami a PayPal tulajdonában áll (Braintree).

Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók tudja felismerni, hogy fizetésedet jóváírja.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

A számláidat így érheted majd el.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Ezért jó az automatikus bankkártyás fizetés

Nem kell neked foglalkoznod a havidíjjal, a rendszer minden hónapban automatikusan leveszi a kártyádról a tagdíjat, ameddig csak szeretnéd.

Nincs semmilyen kötelezettség, egy gombnyomással törölheted az előfizetésed a fiókodon belül. (Még emailt sem kell írnod érte.) De ne feledd, ezt követően 1 évig nem lehetsz ismét tag, és a kedvezményes havidíjra sem lesz lehetőséged!

Az automata bankkártyás fizetés sok adminisztrációs terhet megspórol számomra, így nem kell Rád terheljek plusz költségeket.