GÖRGESS LEJJEBB, ÉS JELENTKEZZ A MEGVALÓSÍTÓ PROGRAMRA!

CSAK EMLÉKEZTETŐÜL, A MENTORPROGRAMBAN AZ ALÁBBI ESZKÖZÖK BIZTOSÍTJÁK A SIKERT:

Belső Kör Mastermind program megrendelése

Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával vagy átutalással a megvalósító programot
3. KÉSZ is vagy.

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. A SimplePay rendszerében kell majd megadnod csak a kártyaadatokat a következő oldalon. A SimplePay az ismert OTP Bank leányvállalata, így megbízhatsz bennük. (És valószínűleg használtad is már, ismerős lesz a felület.).

Kérdésed van? Segítek!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@domarketing.hu e-mail címre és 2 munkanapon belül örömmel segítek neked.

100%-ig, hiszen a magyar SimplePay megoldását fogod majd használni. Az OTP tulajdonában álló SimplePay jóideje megbízható bankkártyás fizetési szolgáltató.

A bankkártya adataidat nem nekem adod meg, hanem a SimplePaynek.

Természetesen! Rendelésed leadása után automatikusan kiállítódik a számla a rendeléskor megadott adataiddal.

A számláidat így érheted majd el.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

A Belső Kör Mastermind-ot bankkártyával és átutalással is tudod fizetni

Nem kell külön belépned a banki fiókodba, és egy halom lépésen és kattintásod keresztülmenned, ahhoz, hogy ki tudd fizetni a programot. Csak előkapod a bankkártyádat és az én költségemre rendezed a program díját.

De ha persze neked mégis az áutalás a könnyebb, akkor választhatod azt is.