[INGYENES videó]

Mi a tökéletes csali 6+1 titka?

Kevés a hírlevél feliratkozód?

Kerüld el a 6+1 leggyakoribb csali hibát és a feliratkozók csak úgy záporoznak!

Ebben a videóban megmutatom, hogyan készíts olyan csalit, amivel megduplázhatod a feliratkozóid számát!

A profi hírlevelezéshez profi csalira van szükséged.
Ebben a videóban ezt csontozzuk ki, méghozzá egészen a velejéig.

Kattints a gombra az INGYENES videóért

és villámléptekkel fog növekedni az e-mail listád

Ha nem működik a gomb, kattints ide!

Kitől kapod a videót és miért bízhatsz meg bennem?

Domán Zsolt

Domán Zsolt

Hello, Domán Zsolt vagyok, a DO! marketing alapítója. Az a mottóm, hogy magyar mikro- és kisvállalkozóként nem az számít, mit tudsz, hanem mit csinálsz a marketingben. Az üzleti eredményeid, az első vásárlóid csak a megvalósításból fognak jönni és én ebben segítelek. Megmutatom, miként szerezz vevőt az interneten!
+ 10
Ennyien követik a leveleimet az online marketingről

Ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatok.

Ami a legfontosabb:

nem a semmiből találgatok.

Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel

Több ezer vállalkozónak segítettem már online és könyves formátumban, de személyesen is több száz ember kért tőlem tanácsot az online vevőszerzéshez. 

Marketinges pályám elején a saját kezemmel kattintgattam össze a vevőszerző rendszert több vállalkozásnak is. Volt köztük állatorvosi rendelő, nyelviskola, online angol tanítás, alakformáló szalon, táplálékkiegészítős biznisz. Tudom mi vár rád, magam is szereztem már vevőt többféle vállalkozásnak.

A Hölgyelőny (webshop) egy termékkel 30 milliós bevételt termelt 99 nap alatt, az Online Katapult (infótermék) 2 év alatt 120 milliós bevétellel zárt, a DO! marketing (infótermék) 2019 augusztusától kezdve 14 milliós árbevételt csinált 2 szolgáltatással év végéig. Nem egyszer csináltam meg és nem is tegnap csaptam fel “gurunak”. Ha kíváncsi vagy bővebben a sztorimra, klikk ide.

Ahol már találkozhattunk