[INGYENES videó]

10+1 bombasztikus csaliötlet, amelyet azonnal bevethetsz!

EXTRA a videóban: 6 ütős tipp ahhoz, hogy a csalijaid mágnesként vonzzák a feliratkozóidat!

Nézd meg az ingyenes videót és gyűjtsd be a feliratkozóidat ezzel a 11 letesztelt és garantáltan vevőmágnes csalival!

Ha eddig ötlethiányban szenvedtél, hogy hogyan szerezz feliratkozókat; akkor a videónak hála mindig tele leszel érdeklődőmágnes ötletekkel!

A profi hírlevelezéshez profi csalira van szükséged.
Ebben a videóban nemcsak 11 zseniális csaliötletet kapsz, hanem 6 bennfentes praktikát is arról, hogy mitől lesznek igazán ütősek a letölthető csalijaid.

A videóból mindezt megtudhatod:

Kattints a gombra az INGYENES videóért

és a listád növelése gyerekjáték lesz!

Kitől kapod a videót és miért bízhatsz meg bennem?

Domán Zsolt vagyok, a DO! marketing alapítója. Miért hihetsz nekem? Mert nem a semmiből találgatok.

Ami a legfontosabb:

nem a semmiből találgatok.

Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel

Több ezer vállalkozónak segítettem már online és könyves formátumban, de személyesen is több száz ember kért tőlem tanácsot az online vevőszerzéshez. 

Marketinges pályám elején a saját kezemmel kattintgattam össze a vevőszerző rendszert több vállalkozásnak is. Volt köztük állatorvosi rendelő, nyelviskola, online angol tanítás, alakformáló szalon, táplálékkiegészítős biznisz. Tudom mi vár rád, magam is szereztem már vevőt többféle vállalkozásnak.

A Hölgyelőny (webshop) egy termékkel 30 milliós bevételt termelt 99 nap alatt, az Online Katapult (infótermék) 2 év alatt 120 milliós bevétellel zárt, a DO! marketing (infótermék) 2019 augusztusától kezdve 14 milliós árbevételt csinált 2 szolgáltatással év végéig. Nem egyszer csináltam meg és nem is tegnap csaptam fel “gurunak”. Ha kíváncsi vagy bővebben a sztorimra, klikk ide.

Ahol már találkozhattunk