Lennél az 5-ről 100M-ra Klub vendégelőadója?

Egy olyan klubot szeretnénk felépíteni, ami lépésről lépésre segít eljutni a vállalkozásoknak akár a 100 milliós álomhatárig.

Segítenél nekünk a Klub fejlesztésében
egy előadással?

Foglalj időpontot a felvételre!

Miért szeretnénk téged felkérni előadónak?

A vendégelőadói listát személyesen én (Zsolt) állítottam össze, ezért kerültél te is a meghívottak közé, ugyanis tapasztalataim szerint a tudásod nagyon nagy értéket képvisel a mai világban.

Az új 5-ről 100M-ra Klubban olyan elődadókat szeretnénk felsorakoztatni, akik igazi értéket adnak a vállalkozók számára, és képesek őket elvezetni a vágyott cél felé, legyen szó akár csak a 12 milliós éves bevétel átlépésről, vagy a 9 számjegyű határ megugrásáról.

Szeretnénk mind a gondolkodásmódjukat fejleszteni, illetve technikai tanácsokat is adni, amivel sikeresebbé tehetik bizniszüket.

Úgy gondoljuk, hogy szakértelmed és gondolataid kifejezetten értékesek, ezért nagy örömünkre szolgálna, ha segítenél minket és ügyfeleinket egy 60 perces előadással.

Csatlakozz te is vendégelőadóinkhoz!

Tervezett vendégelőadók:

Mitől lesz vérpezsdítő az új Klub?

A jelenleg meglévő DO! marketing Klub több száz vállalkozót számlál, akik a felületünkön elérhető tananyagok alapján igyekeznek fejleszteni a vállalkozásukat.

Az új koncepciójú klubban pedig még hatékonyabban érhetik majd el a céljaikat.

A tananyagainkat 3 siker út mentén fejlesztjük, melyek által célzottabban fogjuk tudni segíteni a felállított célok elérését.

Növeld az ismertségedet a megújuló vállalkozói közösségünk által, és támogasd az előrehaladásukat azoknak, akik:

  • még csak az út elején járnak, így a bevételük nem haladja meg a 12 milliót
  • sikerült megugraniuk az évi 12 milliós bevételt, de az 50 milliós álomhatár, még váratnak magára
  • gigászi szintre törnek, és 50 millió feletti összegeket érnek el

Mindegyikük jellemzője, hogy szolgáltatásalapú (grafikus, asztalos, coach, masszőr, villanyszerelő stb.) vagy tudásalapú (online videók, előfizetés, mentorprogram stb.) vállalkozások.

A 3 siker út résztvevői, akikre hatást gyakorolhatsz a videóddal

5-12 millió


Egyéni vállalkozók, akik már rendelkeznek ügyfelekkel, de még csekély mértékű és instabil a bevételük.

12-50 millió


Kicsit nagyobb bevételű cégek, ahol az első néhány csapattárs felvétele, a lehető legjobb üzleti modell és vevőszerző rendszer megtalálása a cél.

50-100 millió

Már van egy pár fős csapat, jó a termék, vannak marketingrendszerek, és az a cél, hogy átlépjék a 9 számjegyű éves bevételi szintet.

Neked van egy kincset érő tudásod, nekünk van egy win-win ajánlatunk!

Legyél az, aki elsőként jut az eszükbe!

Ismerje meg a munkásságodat még több motivált vállalkozó, akiket el kezdhetsz vezetni egy olyan úton, ami feléd is leágazhat!

Jelenleg is sokan kezdik el a DO! marketing Klub tananyagaival vállalkozásuk fejlesztését, - és ezt várjuk az új klubtól is - majd ahogy haladnak céljaik felé, úgy egyre nagyobb bizalmat szavaznak meg külsős segítőknek is, nyitottabbak további tananyagokra.

Mutasd meg nekik, hogy te miként tudnád segíteni őket az útjukon! Gyakorolj hatást a gondolkodásmódjukra, és legyél az, akit bátran továbbajánlanak a témában!

Miért jársz jól, ha támogatsz minket egy előadással?

Promóció
a videóban

Csillogtasd meg a szaktudásod ügyfeleink előtt, építs ki bennük bizalmat és az előadásod végén prezentáld számukra az általad elérhető lehetőségeket!

Legyél az, akire először gondolnak, ha még többet akarnak tudni a témádról!

Azonnali
érdeklődők

A Klub már most több száz olyan vállalkozót gyűjt össze, akik szívesen szerveznének ki néhány számukra nehéz vagy nem kedvelt feladatot.

Legyél te az, akihez bizalommal  fordulnak!

Folyamatos vérfrissítés

Anélkül juthatsz el új emberekhez, hogy neked pénzt és energiát kellene belefektetned, ugyanis mi fogjuk megállás nélkül szállítani az érdeklődőket a klubba. Havonta legalább 50 új taggal szeretnénk bővíteni a klubot.

Érj el új embereket extra erőforrás befektetése nélkül!

Milyen tananyag adja
a legnagyobb löketet vállalkozóink számára?

20231115-16-Domarketing-MET-Vida-Lenses-79

Színesítsd az új DO! marketing Klub tananyagainak tárházát!

Olyan értékes tananyagcsomagot szeretnénk összeállítani ügyfeleink részére, melyek valós problémákra adnak választ.

A Klub ügyfeleit a bevételük szerint 3 csoportra osztjuk fel, így más-más tananyag lesz az értékes számukra.

Egy kisebb bevétellel rendelkező épphogy talpon maradó vállalkozás számára inkább gyakorlatiasabb tananyagokat tervezünk, ami által egyről a kettőre tud jutni, végül pedig 12-re, azaz képes lesz átlépni a 12 milliós éves bevételt.

Ezzel szemben az 50-100 millió közötti bevétellel rendelkező cégek számára inkább gondolkodásmódot és menedzsmentet fogunk oktatni, legyen szó akár önmagáról, akár a csapatszintű feladatokról vagy épp toborzásról.

Milyen formában készülnének a felvételek?

Az előadás felvétele a lehető legkevesebb munkádba kerül majd!

Tudjuk, hogy az időd értékes, és rendkívül hálásak vagyunk neked, ha csatlakozol vendégelőadóként.

Szeretnénk annyira megkönnyíteni, leegyszerűsíteni és felgyorsítani számodra az egész folyamatot, amennyire csak lehetséges!

Ezért szeretnénk, ha a frissen elkészült érdi irodánkban, profi felszerelések között, Domi segítségével történne meg az előadás felvétele.

Emellett az utómunkával sem kell majd bajlódnod, mivel mindent mi intézünk. A kész anyagot pedig elküldjük számodra egy ellenőrzésre, így te is pontosan tudni fogod, hogy milyen anyagot publikálunk.

Az iroda, ami egyben a stúdió is biztosít számodra:

Ki fog segíteni neked a felvételben?

Akivel a felvételkor találkozol:

Domán Dominik

Domi igazi tech guru, az irodának a stúdió része egyértelműen az ő keze nyomát hordozza. Gondosan választotta ki és építette össze a legjobb elemekből, hogy ügyfeleink részére igazán jó minőségű webinárokat és felvételeket tudjunk biztosítani.

A felszerelések kezelésében, a programok használatakor és a fények beállításánál is ő fog segédkezni, úgyhogy nem kell aggódnod, hogy elveszel az ismeretlenben.

Csak beállsz a kamera elé, beállítja a fényeket, készítetek egy próba felvételt, aztán pedig bele is csaphattok a közepébe.

Foglalj időpontot a videófelvételre!

Erre számíthatsz:

  1. Miután megadtad az alapadataidat megjelenik még néhány kérdés, illetve az időpontfoglalási lehetőség a következő oldalon. Kérjük, hogy mindenképp válaszold meg őket, hogy gördülékenyebb legyen a felvétel napja!

  2. A rendszer felkínálja majd az időpontfoglalási lehetőséget, ahol ki tudod választani a számodra legalkalmasabbat. Ha Konferencia témában is érdekelt vagy, akkor is csak egy időpontot kell kiválasztanod. Ha úgy érzed, hogy 2 órába nem fogsz beleférni, akkor jelezd felénk a kérések részben!

  3. Miután rögzítette a rendszer az időpontfoglalásod a felvételre, néhány napon belül Domi felveszi veled a kapcsolatot.

  4. Amikor eljön a választott időpont, akkor Domi fog fogadni, majd megismerkedsz a tereppel, és néhány beállítás után bele is vágtok a felvételbe. Nem szeretnénk rabolni az idődet, de ha úgy érzed, hogy neked ez túl szoros menet lenne, akkor nyugodtan jelezd felénk, szívesen biztosítunk hosszabb felvételi időt is.

  5. A felvétel után néhány nappal elküldjük majd a kész anyagot számodra is, hogy ellenőrizni tudd az elkészült videót.

  6. Ha pedig valamilyen nem várt esemény miatt mégsem jó a kiválasztott időpont, akkor sincs gond, csak felhívod Domit, és egyeztettek egy számodra is optimális időben lévő új felvételi alkalmat.

DO! marketing Klub tagok véleményei

Jelenlegi klubunk, a DO! marketing Klub, mellyel kapcsolatban már számtalan pozitív visszajelzést kaptunk. Összegyűjtöttünk számodra néhányat.

Maradtak még kérdéseid?

Összegyűjtöttük neked a leggyakrabban előforduló kérdésekre a válaszainkat, olvasd el!

Ha érdekel a lehetőség, de még maradtak kérdéseid, akkor írj egy üzenetet a hello@domarketing.hu címre és kérj egy visszahívást.

Ha lefoglaltad az időpontod, de nem tudsz részt venni a felvételen, akkor a hello@domarketing.hu e-mail címre írj egy üzenetet “Felvételi időpont törlése” tárggyal vagy hívd Domit telefonon.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél prezentációval is készülni, akkor annak kifejezetten örülünk, mert növeli a követhetőséget és egy plusz hozzáadott értéket képvisel, de ez nem feltétele a felvételnek. Ha van kedved és időd, illetve jobban érthetővé teszi a témádat egy prezentáció, akkor örömmel fogadjuk, ha készülsz vele.

Domi fog fogadni Érden, majd megismertet a legfontosabb technikai tudnivalókkal. Ezután beállítjátok a fényeket, készítetek egy próbafelvételt, és ha úgy érzed, hogy készen állsz, akkor bele is vágtok az éles videóba.

Az iroda 2030 Érd, Alispán utca 1. szám alatt található a 2. emeleten.

Érden a legtöbb helyen ingyenes a parkolás, így az utcában is meg tudsz állni, ha van hely, de a Mária utca felől érkezve látni fogsz egy nagyobb parkoló területet is tele üzletekkel, ahol általában van szabad hely.

Biztos parkolási lehetőség: Érd felső vasúti megállóhely parkolója bővelkedik parkolóhelyekben. Innen nagyjából 3-4 perc séta az iroda. Természetesen várni fog itt valaki! Link az útvonalhoz.

Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető az iroda. 2 vasútállomás között helyezkedik el, azáltal akár Érd alsóra, akár Érd Felsőre fut be a vonatod, pár perc sétával már a társasház bejáratánál is vagy. Természetesen várni fogunk az állomáson! Ha megérkeztél, hívd fel Domit: +36 20 238 8062

Szeretnénk, számodra megkönnyíteni a felvételt, amennyire csak lehetséges. Az irodában egy teljesen kiépített stúdió fog várni téged. Emellett plusz előny lenne, ha az előadásoknak egységes kinézete lenne, ezért örülnénk, ha az érdi irodánkban történne a felvétel, ahol minden felszerelést biztosítunk.

Nem kell bajlódnod programokkal, kamera beállítással, fényekkel, mert Domi mindent kézben tart majd. Az utómunkára sem lesz gondod, ugyanis már csak a kész anyagot fogjuk neked elküldeni ellenőrzésre.

A felvételekre március folyamán kerül sor, délelőtti és délutáni órákban egyaránt. Ha mégsem találsz olyan időpontot, ami jelenleg megfelelne, akkor hívd Domit, és kerestek együtt egy számodra is megfelelő felvételi alkalmat.