Köszönjük a bizalmad!

Itt találod az ingyenes videót a 10+1 azonnal bevethető bombasztikus csaliötletről!

Várj egy kicsit, ezt az ajándékot látnod kell!

Hasznosnak tartod az érdeklődőmágnes csaliötletekről szóló videót, de többet szeretnél? Mit szólnál ahhoz, ha Zsolt személyesen avatna be abba, hogy hogyan lesznek az érdeklődőidből jól fizető vásárlók?

Most figyelj! Csak pár napig élhetsz az alábbi lehetőséggel!

Ebédelj Zsolttal és ismerd meg a vevőszerző futószalagok 3 titkát!

Szeretnéd megtudni, mi kell ahhoz, hogy sorban álljanak a kasszádnál a vevők, és jófej vállalkozókkal is kapcsolódnál?

Ha szeretnél végre a vágyott szintre jutni a bizniszedben, ráadásul ebédelni is szoktál, akkor jelentkezz az ingyenes ebédre!

Nincs elég vevőd?

Már nem jönnek elegen ajánlásokból? A csökkenő organikus eléréseket (és dráguló hirdetési költségeket) okolod azért, mert nincs annyi vevőd, mint szeretnéd?

10-ből 9 vállalkozó nem a megfelelő helyen keresi az okokat. Ebédelj Zsolttal hozzád hasonlóan ambiciózus vállalkozók társaságában, és tudd meg, mi az a 3 dolog, amire építened kell, ha stabil vevőkre és bevételre vágysz!

Nincs elég időd?

"Most az Instára posztolsz, majd heti kétszer élőzöl, de aztán itt van a TikTok is..." Úgy érzed, szétforgácsolódsz, de a temérdek energia nem hozza a várt eredményt?

Nem a csillogó marketing gyémántkavicsokra van szükséged, hanem olyan masszív alapra, ami megbízhatóan hozza az elvárt számokat akkor is, ha te hetekig távol vagy a bizniszedtől. Helló, vállalkozói szabadság és minőségi idő!

Hiányzik az inspiráció?

A magányos farkasok csak a mesékben boldogulnak (leginkább ott sem).
Mit szólnál ahhoz, ha olyan vállalkozókkal ismerkedhetnél meg, akikkel közel azonos kihívásokkal, hasonló üzleti élethelyzetben vagytok?

Mi is szeretünk új és inspiráló üzleti kapcsolatokat kötni, és részesei lenni annak, amikor vadiúj üzleti barátságok köttetnek az asztaltársaságunkban. Ennek a lehetőségét kínáljuk fel neked, ráadásul az ebédet mi álljuk!

kis-felbontas (92)(1)
20220428_DOMarketing_Új Vevők_FIN-193

Meghívhatunk ebédre egy fantasztikus budapesti étterembe?

3 ínycsiklandó érvünk van amellett, hogy a vendégünk legyél erre az ebédre (igen, az ebédet MI fizetjük!)

Az alábbi csemegékre számíthatsz, ha csatlakozol:

Ennyi időd van, hogy elfogadd a meghívásunkat a csoportos ebédre:

nap
óra
perc
msp

Személyes üzleti tanítás Zsolttól és még az ebédre is a vendége vagy?

Miért érdemled meg te is és a bizniszed is, hogy IGENt mondj a meghívásomra?

A legtöbb vállalkozó eredménytelenül kergeti az újabbnál újabb marketingtrendecskéket, miközben ereje, pénze és energiája egyre fogy, de az eredmények csak nem jönnek… ismerős?

Ha magadra ismersz, és végre eredményt (értsd: vevőt, bevételt és vállalkozói nyugalmat) hozó módszerre és gyakorlati tudásra éhezel, akkor ez a meghívás Neked szól!

5+1 indok, amiért ezt a meghívást meghálálja majd a bizniszed

Konkrét tudásátadás

Elmondom neked, hogy mit ront el a vállalkozók 90%-a az online marketingben és beavatlak a vevőszerző rendszerek 3 legforróbb titkába is 😉

Kérdezz-felelek lehetőség

Merültek fel kérdéseid? Szuper! Örömmel megválaszolom őket az ebéd közben 🙂

Finom ebéd meghívásos alapon

Az ebéd helyszíne egy budapesti csúcsétterem, pazar borválasztékkal (saját pincészetük van, ráadásul az egyik leghíresebb!) és impozáns menüsorral. 

Inspiráló asztaltársaság

Olyan vállalkozói asztaltársaságra számíthatsz, akik a tiedhez hasonló kihívásokkal küzdenek, hasonló vállalkozói élethelyzetben vannak. Így biztosítjuk azt, hogy már a kapcsolódás önmagában értéket nyújtson.

Kapcsolatépítés

A program része egy kötetlen networking is, hogy enyhítsd a vállalkozói magányod és jófej vállalkozótársakkal kapcsolódhass!

Meglepetésvendég

Élmény

Az asztalunkhoz invitálok egy olyan vállalkozót, aki elmeséli, hogyan növelte az ő bevételeit 8-9 számjegyűre az, hogy elkezdte alkalmazni a vevőszerzés 3 titkát! 

 

 

Mint láthatod, úgy gyúrtuk össze  a programtervet, hogy a lehető legélményszerűbben nyújtson online marketing tudást számodra ez a nap!

 

Melyik pazar étterem lát bennünket vendégül?

megtaláltuk a tökéletes helyszínt!

A helyszín kiválasztásakor az volt a fő szempontunk, hogy úgy tudjunk kapcsolódni és üzletről beszélgetni, hogy közben egy felejthetetlen gasztronómiai élményben is részesülünk.

Így esett a választásunk a St. Andrea Restaurant-ra, amely híres egri csúcsborairól, színvonalas fine dining konyhájáról, amely úgy ötvözi a legmodernebb konyhatechnológiát a magyar konyha hagyományaival, hogy annak a nemzetközi vendégkör is a csodájára jár. 

Ha részt veszel az ebéden, egy minden szempontból élménydús programot kapsz cserébe!

Változásra vágysz? Nézd meg, mit értek el azok, akik ismerik a vevőszerző rendszerek 3 titkát!

Árvai Péter
(intergrativ-medicina.hu)

Péter ingyenes kihívásában egy tudatosabb életvitelt segített megvalósítani a jelentkezőknek. Az első ilyen kihívására 1700 jelentkezőt tudott összegyűjteni, akikből 260 fő azonnal vásárolt egy 9 hetes a kihívás végén, így 5,5 M Ft bevétellel zárta a kihívását.

Sárosdi Virág
(Skillo.hu)

Sárosdi Virág, a Skillo.hu alapítója legutóbbi email kampányában a gyermekükkel iskolára készülő szülőket szólította meg, és ügyesen kivitelezett kampányával 280+ vásárlót, és több, mint 11 millió forint bevételt szerzett néhány napon belül.

Dorogi Andi
(valdorart.hu)

Dorogi Andi, a Valdor Art Rajz és Festőiskola tulajdonosa 1800+ új feliratkozót, 132 vásárlót, és 1 854 240 Ft bevételt szerzett a nálunk tanult érdeklődő szerző folyamat segítségével. Ez már önmagában is jól hangzik, az pedig csak hab a tortán, hogy 965 660 Ft ebből a bevételből havi klubtagság formájában hónapról hónapra befolyik hozzá.

Hallgasd meg azokat a vállalkozókat, akik letesztelték és használják ezt a 3 titkot!

Asztalosné G. Veronika

Veronika amikor megismert bennünket, még zöldfülű volt az online marketingben, mára pedig ott tart, hogy 50%-kal nőtt a forgalmuk a megelőző évhez képest!
 
50% nem rossz pénz, főleg egy olyan bizniszben, ami erősen helyhez kötött, hiszen Pestről vagy Debrecenből nem fogják Makóig vinni az emberek a szőnyegeiket egy jó kis tisztításért.

Dr. Szilágyi-Németh Lilla

Szilágyi-Németh Lilla, a PénzügyesAnyu alapítója már havi 1M+ jutalékot tud szerezni pénzügyi tanácsadóként, gond nélkül.
 
Ráadásul eddig megtartott 7 webinárjából már most közel 5 milliós bevétele van, a webinár résztvevőinek pedig harmada-fele azonnal kér tőle egy konzultációt.

Zsilák Judit

Zsilák Judit, a MyFaceYoga alapítója több, mint 9 milliós bevételt ért el 6 webinárjával, de itt nem állt meg, mert márciusban csinált egy kihívást is, ami elképesztő eredményekkel zárult:
 
150.000 Ft hirdetési költségből 240 eladást és közel 4,5 millió forintot profitált, miközben megküzdött magával minden egyes kiküldött levélnél.

Simon Angéla

Simon Angéla, gödöllői Kriston Intim Torna tréner elérte azt, amit az évek során még soha senkinél nem láttam. Egyetlen kihívással elérte, hogy annyian akarjanak vele élőben tornázni, amit már a Zoom legmagasabb csomagja sem bírt el. 🙂
 
Anzsi profi módon építette fel azt, hogy napokon keresztül folyamatosan 800-1000 ember figyeljen rá, és az erre épített kampányában sikerült is tarolnia: 2,5 millió forintos profitot sikerült realizálnia.

Mi vár rád, ha alkalmazod a tanultakat? Beszéljenek inkább a képek a Marketing Évtervező Nap díjátadójáról!

Közös fotó az összes díjazottunkkal. Jövőre még nagyobb színpadra lesz szükségünk 🙂 Ha szeretnél Te is ilyen volumenű növekedést elérni a bizniszedben, mint ők, akkor jelentkezz az ingyenes ebédre!

Miért bízhatsz bennem és a DO! marketingben?

Domán Zsolt vagyok, a DO! marketing alapítója. Miért hihetsz nekem? Mert nem a semmiből találgatok.

Ami a legfontosabb:

nem a semmiből találgatok.

Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel

Több ezer vállalkozónak segítettem már online és könyves formátumban, de személyesen is több száz ember kért tőlem tanácsot az online vevőszerzéshez. 

Milyen értéket kapsz az ingyenes UVF ebédtől?

Zártkörű eseményre invitálunk, így érdemes mielőbb jelentkezned!

Ha kínlódás helyett végre olyan vevőket szeretnél, akik boldogan tárják szélesre a pénztárcájukat, akkor... jelentkezz!

A fenti program már csak az értékes tanítás és a társaság miatt is kihagyhatatlan, hát még így, hogy egy fantasztikus étteremben költhetsz el velünk egy ebédet…

Jelentkezz, mielőtt elfogynak a helyek!

nap
óra
perc
másodperc

Jelentkezz a csoportos ebédre és légy Zsolt vendége!

Csak eddig tudsz jelentkezni:

Mit kell tenned?

A jelentkezésed nem von automatikusan maga után meghívást, hiszen előszűréssel biztosítjuk, hogy az asztaltársaság önmagában értéket nyújtson számodra. 

Küldd el a jelentkezésed, hiszen ezzel a lehetőséggel csak nyerhetsz!

nap
óra
perc
másodperc

Maradtak még kérdéseid?

A lenti kérdések szinte mindent megválaszolnak az ebéddel kapcsolatban.

Igen, ez egy csoportos ebédmeghívás, amelynek egyik legnagyobb értéke, hogy értékes vállalkozói kapcsolatokat építhetsz.

Az oldal aljára görgetve töltsd ki a jelentkezési űrlapot, majd menj végig a jelentkezési folyamaton. Mi ezután átnézzük a jelentkezésed, és ha úgy ítéljük meg, hogy beleillenél a meghívottak körébe, akkor kolléganőnk felveszi veled telefonon a kapcsolatot egyeztetés céljából.

Az ebéd időpontjáról a jelentkezésedet követően fogunk egyeztetni telefonon.

A helyszín egy budapesti csúcsétterem, a St. Andrea Restaurant, amelynek pontos címe: Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78, 1055.

Az ebéd menete egy előre felépített tematika szerint zajlik majd, amelyben része van a tanításnak, egymás megismerésének, meglepetés vendégnek és a kérdezz-felelek résznek is, így majd a kérdezz-felelek blokk során lehetőséged van feltenni a kérdéseidet is.

Igen, 100%-osan a mi vendégünk vagy erre az ebédre és nincs semmi költséged. Pontosabban az idődet kérjük cserébe, amit mi egy finom ebéddel, inspiráló társasággal és forró online marketing tudással honorálunk.

Mivel tartalmasan felépített koncepció épül az ebéd köré, ezért megadjuk a módját az időbeli kereteket tekintve is.

Az ebéd időtartalma 4 óra, és minden perce felüdülés lesz neked is, meg a bizniszednek is! 🙂