Az Új Vevők Futószalagon tagsági lehetőség jelenleg zárva!

Lezárult a nyilvános csatlakozási lehetőség az Új Vevők Futószalagon tagsághoz, így egyelőre nem tudsz előfizetni.

Azonban ha szeretnél értesülni a következő nyitásról, ide kattintva fel tudsz iratkozni a várólistára, így ha ismét lesz lehetőség a csatlakozásra, akkor az elsők között fogok szólni neked! 🙂

De addig is, ha nem szeretnél hasznos tartalom nélkül maradni, lesd meg az Új Vevők Futószalagon című könyvünket, aminek segítségével te is fel tudod építeni a saját vevőszerző folyamatodat!

Mit kapsz UVF tagként?

Az azonnal elérhető sikerútnak köszönhetően, már napi 1-2 munkaórával is jelentős mértékű eredményt tudsz elérni.

A 4 alappillérre építve pedig egy stabil alapokon nyugvó vállalkozásod lesz.

Az új gondolkodásmódodnak köszönhetően, már nem nem te leszel a vállalkozásodért, hanem a vállalkozásod lesz érted.

Pontosan tudni fogod, hogy milyen kérdéseket kell megvizsgálnod az üzleti modelledben meghatározott időnként ahhoz, hogy olajozottan működjön a gépezet.

Megdolgozzuk a marketingedet, hogy futószalagon szállítsa neked az érdeklődőket és a vevőket.

Növelni fogjuk a hatékonyságodat, hogy a lehető legkevesebb időből tudd kihozni a legtöbbet.

Mit jelent az 5-ről 100M-ra sikerút?

Ahhoz, hogy neked is 5-10-25-50-100 vagy akár 200 milliós árbevételnövekedésről szóló díjat tudjunk átadni – ahogy látod jobbra az ügyfeleinket – 4 területet fogunk fejleszteni a vállalkozásodban az UVF+ segítségével.

Miben más a megújult UVF közösség?

Avagy a 4 alappillér, amire az 5-ről 100 millióra Sikerút épül

Gondolkodásmód

Összeszedtünk 15 gyakori korlátozó hitrendszert, ami visszatart a sikertől és egy teljes tréninget készítünk rá, hogy le tudd őket bontani. Például imposztor szindróma, áremeléstől való félelem, "egyáltalán minek nekem 100 milliós biznisz?! nem vagyok én ilyen pénzéhes..." és még sorolhatnánk...

Üzleti modell

Ha azt hiszed a vevőszerző marketingen múlik a profitod, akkor tévedsz! A vállalkozói szabadságod (mennyit kell dolgozni) és életminőséged (mennyi pénzből élhetsz) 4 kérdésre adott válaszon múlik. Ezen a négy kérdésen és ezáltal az üzleti modelleden pedig folyamatosan dolgozni kell - megmutatjuk hogyan!

marketing

Hogyan építhetsz fel olyan vevőszerző futószalagokat, amik gombnyomásra szállítják neked az érdeklődőket és vevőket? Pontosan ehhez mutatunk számodra teljes összeszerelési útmutatókat, Magyarország legrészletesebb online marketing tananyagaival.

Csapat és hatékonyság

Miért van az, hogy mindenkinek 24 órából áll egy nap, de egyesek mégis sokkal többet tudnak kihozni belőle? (És a legbosszantóbb, hogy sokkal kevesebb munkával érnek el többet!) A kulcs a megvalósítási kapacitás növelése: hogyan vedd fel az első asszisztensed, hogyan készíts folyamatleírást, miért fontos mérni az idődet és így tovább...

Az UVF Tagság jelenleg zárva van!

Mi az a DO! marketing Klub? Nézd meg:

Az online marketing
egy érthetetlen labirintus?

A DO! marketing Klub a térkép!

Ne vessz el az Instagram, a chatbot, a közösségépítés, a Facebook hirdetések (soroljam még?) útvesztőiben!

Ragadd meg az egyetlen térképet, amire szükséged van!

A klubban mutatjuk neked a pontos irányt: a “3 lábú vevőszerző rendszert”, ami a legrövidebb út a kiszámítható vevőszerzéshez.

A Klub jelenleg zárva van!

Miért nem tudtál eddig rendesen vevőt szerezni az internetről?

Avagy 3 olyan zsákutca,
amibe már biztosan belefutottál

Nincs időd, ezért nem tudsz mindent kipróbálni és a hibákból tanulni

Szépen hangzik, hogy tesztelj és tanulj belőle, de neked nincs erre időd. Bevétel kell, ezért nem érsz rá nem működő stratégiákat tesztelgetni..

Nem tudod merre indulj el, mert nem vagy marketinges

A saját területen profi vagy, de a marketing már sok. Képtelenségnek érzed, hogy az online marketing összes szükséges területén profi szintre képezd magad, de tudás nélkül nehezen tudod megítélni, merre indulj.

Persze rengeteg a “Szent Grált” ígérő marketing eszköz, ami hol fellelkesít, hol elbizonytalanít

Chatbotok, Instagram, értékesítési tölcsérek, SEO, Facebook csoport, Facebook hirdetések… mindig másról hallod, hogy ez az aktuális “csodaszer” minden problémádra. Aztán próbálsz beletanulni, elmegy vele rengeteg időt, de a várt áttörést önmagában mégsem képes hozni. A vége ismét keserű csalódás.

A vevőszerző stratégiád már készen van,
a klubon belül vár!

Ez a rendszer fogja megvalósítani a 3 legfontosabb dolgot a vállalkozásodban:

Futószalagon gyártja neked az új érdeklődőket, hogy legyen friss vér a vállalkozásodban.

Majd bizalmat épít, hogy vadidegenből egy szerethető figurává tudj válni.

És végül kiszámíthatóan elad az egyre több és több érdeklődőnek.

Ezt nevezzük 3 lábú vevőszerző rendszernek, ami MINDEN sikeres ügyfelem vállalkozásában megvan.

Éppen ezért az EGYETLEN dolog, amire fókuszálnod kell:

A 3 lábú vevőszerző rendszered!

Érdeklő­dőszerzés

Bizalomépítés

Eladás

Ami megváltoztatja, ahogy az online marketingre tekintesz: a Sikerút

Ez az új Klub lelke!

Amikor megszületett a fejünkben a Sikerút, az igazi WOW érzés volt. Mindhárman éreztük, hogy pontosan ez hiányzott eddig ahhoz, hogy valami kivételesen értékeset adhassunk neked.

A Sikerút abban segít, hogy napi 1-2 óra munkával akár 3 hónap alatt jelentős, látható eredményt tudj elérni.

Állomásokon keresztül fogunk végigvezetni azokon a legfontosabb kérdéseken, amelyek megválaszolása nélkül nem lehetsz sikeres!

A Sikerúton keresztül fogod megérteni és megtanulni használni azt a 3 lábú vevőszerző rendszert, ami a te vállalkozásodat is fenntarthatóan, folyamatosan új vevőkhöz juttatja.

Végre nem lesz kérdés, mikor milyen tananyaggal haladj, mert aprólékos cselekvési tervet kapsz! Megkapod a követendő utat, csak haladnod kell rajta a saját tempódban!

Mit kapsz a DO! marketing Klubbal?

A legrövidebb utat, hogy 90 nap alatt új vevőid legyenek!

Korábban nem látott újdonságokat vezettünk be a Klubba annak érdekében, hogy a segítségével ne legyen nehezebb új vevőket szerezni, mint Google Maps-szel eljutni a célodhoz.

Kikövezett Sikerutat

A Sikerutat követve nem fogod magad elveszettnek érezni, és nem fog többet ott lüktetni benned a kérdés éjszakánként, hogy mi legyen a következő lépés, merre haladj tovább a bizniszeddel. Megkapod a követendő utat, csak haladnod kell rajta a saját tempódban!

MINDEN marketing képzést, egyetlen helyen

Végre nem kell 1000 +1 csoportból, könyvből és képzésből összevadászni, amire szükséged van ahhoz, hogy sokkal nagyobb fordulatszámon pörögjön a bizniszed. Ajánlatkészítés, szövegírás, értékesítés oldalak, Facebook hirdetés stb., csak felcsapod a klub anyagait, és ott lesz minden szükséges tudás, érthetően, gyakorlatiasan.Ezek nem száraz elméleti anyagok, hanem a saját bőrünkön kitesztelt, működő modellek. Ha nekünk bejött, neked is működni fognak.

Folyamat­leírásokat

Szeretsz újra és újra azon agyalni, hogy vajon kihagytál-e valamit? Vajon nem felejtettél el valami fontosat? Mi sem… Újra és újra nulláról kezdeni valamit megterhelő és cseppet sem hatékony. Úgyhogy az összes olyan folyamatleírást, amit nap mint nap mi is használunk, átadunk neked. Van már folyamatleírásunk a kampányolásra, email küldésre, posztolásra, de ez a lista mindig bővül. Csak előveszed, amelyikre szükséged van, követed és a marketinged gyorsabb és hibamentesebb lesz.

Megbízható kivitelezői adatbázist

Nem kell mindig mindent neked egyedül megcsinálnod, és nem is fogsz tudni De honnan tudhatod, hogy kiben bízhatsz? Sok a kókler, és nehéz megtalálni azokat a segítőket, akikkel szakmailag és emberileg is elégedett lehetsz. Azért, hogy ebben segítsünk, összeraktunk egy profi szakemberekből álló kivitelezői listát, már 50+ taggal. Ők elvégzik helyetted a munkát, amíg te azzal foglalkozhatsz, amit tényleg a növekedésedet szolgálja.

Havonta friss tudást

Nem elégszünk meg azzal, hogy összegyűjtöttük a legfontosabb, hatékony marketinghez szükséges tananyagokat. Ezt minden hónapban megfejeljük egy-két újabb tudásanyaggal, hogy biztosan ne unatkozz a klubban akkor sem, ha te a tempós haladást szereted. Rajta tartjuk a figyelmünket a újdonságokon, és ami valóban hasznos és értékes, azt feldolgozzuk és átadjuk neked.

Jófej vállalkozói / marketinges közösséget

Ha nem igazán tudod kivel megbeszélni az ötleteidet, nincs kitől kérdezned, az baromi frusztráló tud lenni. Azért, hogy ne legyél magányos farkas, egy olyan közösséget hoztunk létre, ahol nem ciki kérdezni, tanulni, ötletelni, pénzt keresni, hibázni és így végül NÖ-VE-KED-NI, mint vállalkozó és mint ember.

Ami a többi előfizetésedből hiányzik, attól KÜLÖNLEGES a Klub

icon-rendszer

Követhető rendszerben haladsz: ez lesz a Sikerutad

Itt nem az lesz a menetrend, hogy belépsz a klubba, kapsz egy saját tanulói fiókot, aztán szabadjára engedünk 50-500+ tananyaggal, hogy “tessék, fejlődj…”
Egy előre kidolgozott terv, a Sikerút szerint fogsz haladni, amiben pontosan meglesznek a lépések, amik mentén egyre jobb és jobb leszel.

icon-cselekvesi-terv

A „hogyant” is lépésekre bontva kapod: konkrét cselekvési tervekben

Nem csupán tudást kapsz, hanem konkrét cselekvési terveket is. Ezeket minden fontos tananyag végén meg fogod találni, így mankóként segítenek téged abban, hogy ténylegesen meg tudd valósítani a tanultakat. (Megsúgom, ezeket a csapattal közösen, saját kútfőből, a tapasztalataink alapján raktuk össze, úgyhogy biztos, hogy eddig ilyesmit máshol nem láttál.)

icon-csinalas

Nem leszel passzív “nézelődő”

A Klubban a megvalósítás, a “csinálás” alapértékét nagyon fontosnak tartjuk. Nem ötletecskéket kapsz, nem egy-egy érdekességet vagy trendet, hanem konkrétumokat, példákat, gyakorlatias “összeszerelési útmutatókat.” Ettől a gyakorlatiasságtól meg fog jönni a kedved a megvalósításhoz, el fog kapni a lendület. Adjuk a tudást, te pedig csinálod, így mindenki boldog.

icon-a-z

Marketing A-Z-ig tudást

Rengeteg ügyfelemtől kapom azt a visszajelzést akár a klubból, akár a konzultációkon, hogy mennyire értékes számukra, hogy velem dolgozva nem csupán egy-egy részterületről kapnak tudást és segítséget, hanem rendszerben gondolkodva fejlődünk és valósítunk meg.
Hiszek abban, hogy nem lehet mindenben tökéletes tudást elsajátítani, de amihez értened kell, azt itt megkapod.

Sikersztorijaink - Legyél Te a következő!

Helyhez kötött a vállalkozásod?

Asztalosné G. Veronika

Veronika már két programunkat is végigcsinálta, az elsőt még az online marketingben zöldfülűként kezdte el, mára pedig ott tart, hogy 50%-kal nőtt a forgalmuk a megelőző évhez képest!
 
50% nem rossz pénz, főleg egy olyan bizniszben, ami erősen helyhez kötött, hiszen Pestről vagy Debrecenből nem fogják Makóig vinni az emberek a szőnyegeiket egy jó kis tisztításért.

Online szolgáltatásod van?

Dr. Szilágyi-Németh Lilla

Szilágyi-Németh Lilla, a PénzügyesAnyu alapítója már havi 1M+ jutalékot tud szerezni pénzügyi tanácsadóként, gond nélkül.
 
Ráadásul eddig megtartott 7 webinárjából már most közel 5 milliós bevétele van, a webinár résztvevőinek pedig 35-50%-a azonnal kér tőle egy konzultációt.

Online oktatócsomagot értékesítesz?

Zsilák Judit

Zsilák Judit, a MyFaceYoga alapítója több, mint 9 milliós bevételt ért el 6 webinárjával, de itt nem állt meg, mert márciusban csinált egy kihívást is, ami elképesztő eredményekkel zárult:

150.000 Ft hirdetési költségből 240 eladást és közel 4,5 millió forintot profitált, miközben megküzdött magával minden egyes kiküldött levélnél.

Nagyértékű a terméked?

Szecsődi Balázs

Szecsődi Balázsék a SzeFa Bútornál konyhákat terveznek és gyártanak, és egy árajánlatuk 3 M Ft-nál kezdődik.

Az UVF-es koncepció hatására dolgozták ki az első vevőszerző rendszerüket, húzták újra az értékesítési folyamatokat, hoztak létre még jobb ajánlatokat, és fokozatosan építették ki a háttérrendszereket.

Eredmény: először kinőttek 2 és fél (!) KATA-keretet, majd Kft.-re váltottak, árbevételük 70 M Ft-ra, majd 100 M Ft fölé emelkedett!

Érdekel az UVF tagság vagy az UVF Plusz program?

Akkor érdeklődj ügyfélkapcsolattartó csapattársunktól!

KeresS bátran!

Szőke Mónika

Felmerültek kérdéseid? Esetleg érdekel, hogy milyen bónusz lehetőséggel élhetsz, ha éves tagságot választanál inkább?

Minden kérdésedre szívesen válaszolok, csak hívj fel, vagy küldj egy SMS-t erre a számra: +36 20 242 6727

Ne félj, örömmel válaszolok a kérdéseidre, ugyanis én felelek az ügyfelek kényelméért és elégedettségért. Ha pedig a jövőben a programjainkon is részt veszel, akkor személyesen is találkozni fogunk!

A Klubban átadott vevőszerző stratégiával igazi sikersztorik születnek

Ha hajlandó vagy dolgozni, ezeket te is megtapasztalhatod

Terei-Vigh Kriszti
(etelerzes.hu)

Kriszti már a legelső első “rendes” email kampányában 690.000 Ft bevételt szerzett a tanultak segítségével. Mivel ez az első kampánya volt, úgy gondolta, még jobb eredményeket érhet el később. igaza volt! 2020 szeptemberében megcsinálta a második kampányát, amellyel már kereken 1.000.000 Ft bevételt sikerült termelnie.

Csernai Kata
(seostrategia.hu)

Kata a tanultak alapján webinárokkal kezdett el ügyfeleket szerezni ÉS listát építeni. Már az első webináriumával 300 új feliratkozót és 359.000 Ft bevételt szerzett, alig 70.000 Ft befektetéssel. Később arról is beszámolt, hogy 695.000 Ft-nyi kivitelezési szerződést kötött meg 1 hónappal később, olyan ügyfelekkel, akik a fizetős workshopján részt vettek.

Gódor Eszter
(esztertainment.com)

Eszter külföldön sikerrel visz egy nyelviskolát, és szintén webinárral indított. Meglévő követőivel néhány webinár segítségével kb. 10.000 eurós bevételre tett szert!

Trepinszki József
(mezbarlang.hu)

József a hirdetéseit pörgette fel, és 2 hónap alatt több, mint 5000 feliratkozót szerzett, 180.000 Ft befektetésből, amely végül 650.000 Ft bevételhez juttatta.

Mit mondanak Domán Zsoltról azok az ügyfelei, akik 150e Ft-ot fizetnek egy két órás személyes konzultációért?

Palánkai Gábor

Ügyvezető Akadémia

“Domán Zsolt nagyon felkészült szakember, nemcsak szakmailag, de belőled is felkészül. Ő az, akire bátran rábízhatod magad. “

Kriston Gábor

DXLabz

“Nagyon szuper volt, annyi gondolattal térek haza, hogy hónapok kellenek, mire mindent átültetek a gyakorlatba. Ha szeretnéd, hogy az üzleted a következő szintre lépne, mindenképp ajánlom Zsoltot.”

Kollár Anna

Self-Love Coach

“Már a Zsolttól kapott kérdőívből is sok mindenre rájöttem, hogy mi hiányzik a vállalkozásomból.
Ha pedig konkrét kérdésed, elakadásod van, Domán Zsolt nagyon profi.”

Kovács Krisztina

MAKKA Klub

“Eljött a cégem életében az a pillanat, amikor egy kicsit frissülni kellett, és nagyon jó volt külső szemmel végiggondolni az eddigieket.”

Licsár Szilvia

JátékLiget

“Fantasztikus! Nagyon sok ötletet kaptam, konkrét tervek vannak, hogy hogyan tudunk nekiindulni.
Minden vállalkozónak ajánlom!”

Tusnádi Roland és Kiss Gergő

Unlimited Man

“Azoknak javasolnám a konzultációt, akik nem akarnak kerülőutakon járni, hanem egyből az eredményeket akarják.”

Lippner Tamás

Sell & Speak

“Zsolttal eszméletlenül jó együttműködni, leginkább azért, mert végtelenül sok időt spórol meg nekem. Amivel én hónapokig küzdenék, azt Ő egy mondatban megválaszolja nekem.”

Welczenbach Tamás

Fotós Leszek

“Az tetszett a legjobban a konzultációban, hogy Zsolt mennyire felkészülten érkezett! Egy komplett stratégiát kaptam, sok minta emaillel és egyéb trükkökkel, amik sokszorosát hozhatják vissza számomra.”

ÚJDONSÁG: mesterkurzusok
Több órás részletes tréningek egy szakértőtől

A mesterkurzusok egybefüggő, több órás tréningek jellemzően videós formában. Értékük több tízezer forintra tehető egy szerény becslés mentén is. Éppen ezért sajnos havi tagság vásárlással nem elérhetőek, csak az éves előfizetők férnek hozzá. (Vagy ha már 12 hónapja előfizető vagy, akkor is hozzáférsz majd később.)

Már 4 db mesterkurzus érhető el a felületen. és további 2-3 szuper részletes kurzust tervezek külsős szakértők által, erről lent olvashatsz részletesebben.

Leegyszerűsítve három dolgot javaslok az ügyfeleimnek, ha online marketingről van szó:

 1. Építs folyamatosan email listát, követőtábort, hogy legyen mindig friss vér a vállalkozásod szívében.
 2. Melegítsd fel ezeket az idegeneket bizalomnövelő tartalmakkal, illetve válj a régi követőid mindennapjainak részévé.
 3. Végül pedig csinálj úgy nevezett “termékbevezetési kampányokat”, amik segítségével drágább dolgot is eladsz a követőidnek (alacsony hirdetési költség mellett).

A legújabb mesterkurzus abban segít neked, hogy a 2-es pontot, a bizalomnövelő kommunikációt a lehető legügyesebben csináld.

.

Mesterkurzus:
Bizalomnövelő Kommunikáció és Közösségépítés Domán Zsolttal

Hogyan válhatsz céltalan posztolgatóból egy tudatos stratégia segítségével olyan véleményvezérré, akit öröm követni és akihez az emberek tartozni szeretnének? Ebben a mesterkurzusban részletesen átadom számodra az összes tapasztalatomat.

Lent látod a részletes tematikát.

 1. Miért és mikor van szükséged bizalomnövelő kommunikációra, közösségépítésre?
 2. Miről írj úgy, hogy az valóban érdekelje a követőidet?
 3. A megvalósítás legfontosabb gyakorlati kérdései
 4. Hatástöbbszöröző hirdetési rendszer
 5. Legjobb posztjaim gyűjteménye

Vicsai Gábor Magyarország egyik legnagyobb tapasztalattal bíró Facebook hirdetési szakembere. Olyan cégek dolgoznak vele, mint Szabó Péter, a HVG Állásbörze, az Ecommerce Expo csapata, a DO! marketing, Fenyő Iván, Geszti Péter vagy Brian Tracy.

Mesterkurzus:
Facebook Hirdetések Vicsai Gáborral

Gábor egy 29 részből álló videós kurzust tett elérhetővé a DO! marketing Klub éves előfizetői részére. A kurzus feltöltése folyamatban van, jelenleg 21 rész már azonnal elérhető a 29-ből.

Lent látod a részletes tematikát és azt is jelöltük “hamarosan” felirattal, ami még nem elérhető.

 1. Facebook hirdetési stratégia alapok
 2. Facebook oldal és a vállalkozáskezelő beállítása
 3. Facebook oldal beállítása
 4. Első fizetési mód hozzáadása
 5. Régi Hirdetéskezelő felépítése
 6. Új Hirdetéskezelő felépítése
 7. Hirdetéskezelő beállítások
 8. Célközönség elemzési adatai
 9. Oszlopok testreszabása elemzéshez
 10. Oszlopok bontása elemzéshez
 11. Képpontok, konverziók — Hamarosan…
 12. Célközönségek — Hamarosan…
 13. Elemek — Hamarosan…
 14. URL Paraméterek — Hamarosan…
 15. Kampány létrehozása — Hamarosan…
 16. Hirdetéssorozat létrehozása — Hamarosan…
 17. Kreatívok létrehozása — Hamarosan…
 18. Elemzések — Hamarosan…
 19. Hozzászólások moderálása
 20. Kritikák kezelése
Bónusz leckék:
 • Hogyan tudhatom előre, hogy megfelelő mennyiségű-e a szöveg a hirdetési képemen?
 • Hogyan tudok jogosultságot adni munkatársamnak a hirdetési fiókomhoz és az üzleti oldalamhoz?
 • Hol találom a Facebookos számláimat?
 • Elutasították az egyik hirdetésemet. Mi a teendő?
 • Elutasították az egyik hirdetésemet. Mi a teendő? (kiegészítés)
 • Kitöröltem egy kampányomat, hogyan tudom mégis visszanézni az eredményeit?
 • Hogyan maximalizálhatom a licitösszeget, amit hajlandó vagyok fizetni a Facebooknak?
 • Hogyan zárhatok ki elhelyezéseket a kampányomból?
 • Többféle konverzió lehetséges a kampányomban, hogyan láthatom őket egyszerre?

Lippner Tamás már több mint 20 éves értékesítési vezetői háttérrel rendelkezik. Dolgozott a Citibanknál régióvezetőként, a Sberbanknál értékesítési igazgatóként, majd a Vodafone-nál egy közép-európai értékesítési csapatot vezette.

A Benks Kft. alapítójaként egy 700 fős üzletkötői hálózatot épített fel.

Mesterkurzus:
Átlag feletti értékesítői képzés Lippner Tamással

Ha már eredményesen szerzel érdeklődőket az online marketing
rendszereddel, akkor itt az ideje emelned a lezárási arányodon is. Ehhez
az értékesítői tudásodon kell csiszolni és pont ebben segít ez a 24
részes mesterkurzus Lippner Tamás 20 éves tapasztalatán keresztül.

Lent látod a részletes tematikát.

 1. Mi is az értékesítés és miért fontos neked?
 2. Milyen lehetőségeid vannak az értékesítésben?
 3. Hogyan lehetsz eredményes értékesítő?
 4. Hogyan lehetsz hatékonyabb értékesítő?
 5. Hogyan telefonálj?
 6. Hogyan készülj fel a találkozóra?
 7. Az értékesítési folyamat lépései
 8. Az ügyfél megismerése
 9. Hogyan kérdezz ügyesen?
 10. Hogyan mérd fel a vásárlási szándékot?
 11. Megoldás bemutatása
 12. Hogyan beszélj stílusosabban?
 13. Hogyan reagálj az ellenvetésekre?
 14. Lezárás: így csináld!
 15. Hogyan kaphatsz több ajánlást?
 16. Így építs bizalmat!
 17. Különböző személyiségtípusok
 18. Típusok kezelése
 19. Különböző kommunikációs típusok
 20. Hogyan növeld az esélyeidet?
 21. Hogyan tárgyalj többet?
 22. Hogyan építs kapcsolatokat? 2/1
 23. Hogyan építs kapcsolatokat? 2/2
 24. További hasznos dolgok

Terei Miklós az E-motion Pictures filmgyártó cég tulajdonosa és a VideoNINJA oktatási program alapítója.

A tanfolyamaiban azokat a megvilágosodásokat osztja meg veled, amelyek végigkísérték az útját, hogy professzionális, nemzetközileg is díjazott arculati- és dokumentumfilmeket készítsen.

Tudását és tapasztalatait azokra az igényekre transzformálja át, amelyek ma meghatározzák a KKV szektor videókészítési igényeit.

Szemléletmódot tanít, hisz abban, ha tudatossá válunk a videókészítés alapjaiban, akkor örömünket is fogjuk lelni benne és könnyebb is lesz fejlődni.

Mesterkurzus:
"Beszélő fej videók" Terei Miklóssal

Vállalkozásodnak bizalomépítő videókra van szüksége?
De nem tudod, hogyan vágj bele és nem szeretnél nagyobb összegeket
áldozni profi stábra sem?

Terei Miklós anyaga abban fog segíteni, hogy a saját magad videósa
lehess, hogy könnyen és egyszerűen tudj videókat készíteni vállalkozásod
kommunikációjához.

Avagy számít-e, hogy:

 1. A beszélő a képernyő melyik részén helyezkedik el?
 2. Remeg, mozog-e a kamera a kézben?
 3. Tisztán jól érthető-e a beszélő hangja?
 4. Az élesség a háttéren vagy a beszélőn van-e?
 5. Üzletfejlesztési témáról egy parkban vagy egy irodában beszélünk?
 6. A néző csak az arcunkat látja vagy többet is a testünkből?
 7. Állóban, fkvőben vagy négyzetes formátumban rögzítünk-e?
 8. Milyen magasságban van a kamera hozzánk képest?
 9. Mobillal vagy profi kamerával rögzítjük-e?

Ha csak az azonnal elérhető tananyagok értékét nézzük, akkor is kijelenthetjük, hogy ez nem “jó üzlet”, hanem egyenesen rablás. 🙂 Hát még ha évente további 2-3 mesterkurzus is megjelenik…

A legelismertebb magyar szakértők előadásaihoz is hozzáférsz az UVF Közösségben

Szendrei Ádám, Weiser István, Pongor-Juhász Attila, Kónya Beáta, Csepregi Balázs, Csernai Kata, Egerszegi Krisztián, Knapek Éva, Sipos Zoltán, Ungvári Judit, Rózsavölgyi Gergő, Lippner Tamás, Kollár Anna, Berkes-Bognár Niki……és a lista minden hónapban 1 új vendégelőadással bővül, ráadásul a közösség tagjai szavazhatják meg, hogy kit kérünk fel a következő 3 hónapra!

Már lehet, hogy megismerkedtél néhány vendégelőadónkkal az 5-ről 100 millióra Konferencián, akiknek az előadásait UVF tagként is megtekintheted.

(Ne aggódj, ha megvetted a felvételeket, ugyanis akkor te abban a kiváltságos helyzetben vagy, hogy nemcsak a tagságod alatt, hanem korlátlanul hozzáférsz az előadásokhoz egészen az idők végezetéig.)

Ha csatlakozol az UVF Közösséghez, akkor a következő hónapok során további tananyagokat is megnézhetsz majd tőlük!

Milyen tananyagok kapsz meg, ha UVF tag leszel?

(A lista nem teljes, jelenleg közel 80 anyagot találsz a klubban, és ez a szám havonta 2 új tananyaggal növekszik)

Nem csak az én tudásomra fizetsz be, hanem más magyar szakemberek agyát is megkapod...

…mindössze egy jelképes díjért cserében.

Azonnal elérhető tudásanyagok más szakértőktől:

 

 • Mészáros Róbert (BrandBirds) – Márkaépítési trendek 2019-ben
 • Csepregi Balázs (SalesAutopilot) – Hogyan lesz a céged eredményesebb folyamatleírások segítségével?
 • Pongor-Juhász Attila – A marketing és bizalomépítés 3 szakasza
 • Kovács István (Conversific) – Hogyan tudod növelni a vásárlások számát a webáruházad elemzésével?
 • Sipos Csaba (SEO Navigátor) – Így csinálj magadnak PROFI kulcsszókutatást és kulcsszóelemzés [TELJES ÚTMUTATÓ]
 • Siteri Gergő – Telefonon hívják fel a bizniszedet? Megmutatjuk, hogyan mérd a hirdetési konverziókat Google Adsből vagy bármilyen hirdetésből
 • Szabó Valéria (FlyFunnels) – Hogyan négyszereztük meg ügyfelünk bevételét már az 1. évben? A +47 620 000 Ft-os funnel története
 • Kovács László (FollowMarketing) – Kérdezz-felelek az Instagramról
 • Interjú Welczenbach Tamással a könyvbevezetési kampányáról
 • Berkes-Bognár Nikolett  – Profi márkaépítő Instagram profil létrehozása
A fentieken túl is van egy “titkos listám” amiről folyamatosan keresem meg a hiteles, jó hazai szakembereket és cégeket. Nem fog elmaradni az utánpótlás. 😉 

Két tagsági szint az UVF-ben, Te döntöd el melyikre van szükséged

Az 5-ről 100 millióra sikerút már vár rád!

UVF tagság

(Azonnali csatlakozás)
7800 Ft+áfa
 • AZONNAL elérhető 5-ről 100 millióra sikerút
 • Havonta 1 új tréning felvétel
 • Havonta 1 új vendégelőadói tréning
 • 5-ről 100 millióra Konferencia felvételei
 • Több, mint 100 tananyag
 • Facebook Hirdetés Mesterkurzus
 • Mesterséges intelligencia kurzusok

UVF Plusz tagság

(Csatlakozás ingyenes konzultáció után)
Az első lépés egy 30 perces ingyenes konzultáció, ahol eldöntjük, neked való-e a program
 • Minden , ami az alap tagságban benne van
 • Páratlan hónapban ÉLŐ tréning+mastermind
 • páros hónapban ÉLŐ Zoom online tréning+kérdezz-felelek
 • Havonta 1 új vendégelőadói téning
 • Csoportos Start orientáció kezdéskor
 • 90 naponta házi feladat elemzés
 • 90 naponta 30p úton tartó konzultáció

Válassz csomagot

HAVI ELŐFIZETÉS

AJÁNDÉK NÉLKÜL
7 800 Ft + áfa / hó
 • hozzáférést kapsz a saját Sikerutadhoz amin haladva tudni fogod, hogy mit, milyen sorrendben végezz el, csak követned kell
 • cselekvési terveket kapsz, amelyekben kifejtve, lépésről lépésre adjuk át neked, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy jól tudd megvalósítani a legnagyobb hatású változtatásokat a vállalkozásodban
 • hozzáférést kapsz minden szakmai anyaghoz: folyamatleírások, esettanulmányok, tananyagok, szakértői interjúk, előadások
 • csatlakozhatsz a zárt csoporthoz, ahol motiváló közösség vár
 • havonta legalább 2 db új anyaggal leplek meg
 • kóklerektől mentes alvállalkozói gyűjteményhez férhetsz hozzá
 • az eszközlista az általunk használt szoftverekről
 • 3 több órás Mesterkurzushoz azonnal hozzáférhetsz

ÉVES ELŐFIZETÉS

AJÁNDÉK: 3 HÓNAP TAGSÁG
5 850 Ft + áfa / hó
(összesen 70.200 Ft + áfa / év)
 • hozzáférést kapsz a saját Sikerutadhoz amin haladva tudni fogod, hogy mit, milyen sorrendben végezz el, csak követned kell
 • cselekvési terveket kapsz, amelyekben kifejtve, lépésről lépésre adjuk át neked, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy jól tudd megvalósítani a legnagyobb hatású változtatásokat a vállalkozásodban
 • hozzáférést kapsz minden szakmai anyaghoz: folyamatleírások, esettanulmányok, tananyagok, szakértői interjúk, előadások
 • csatlakozhatsz a zárt csoporthoz, ahol motiváló közösség vár
 • havonta legalább 2 db új anyaggal leplek meg
 • kóklerektől mentes alvállalkozói gyűjteményhez férhetsz hozzá
 • az eszközlista az általunk használt szoftverekről
 • 3 több órás Mesterkurzushoz azonnal hozzáférhetsz
 • 3 hónap ajándékba a havidíjas konstrukcióhoz képest
 • ajándékba kapod Terei Miklós: Beszélő fej videók képzését, ami beavat a mobilos videózásba A-Z-ig
-25% KEDVEZMÉNY

Mi a lényegi különbség, a normál UVF tagság és az UVF+ tagság között?

Az alap UVF tagság ideális választás azok számára, akik a legfontosabb üzleti és vállalkozási tudást szeretnék gyorsan és egyszerűen elérni.

Ezen a szinten tagjaink hozzáférést kapnak a legfrissebb oktatási anyagok felvételeihez, így bármikor és bárhonnan tanulhatnak. Bár az alap tagság nem kínál kérdezz-felelek részeket és élő kapcsolódási lehetőséget más vállalkozókkal, a magas színvonalú képzési anyagok biztosítják, hogy tagjaink mindig naprakészek legyenek a legújabb trendek és bevált gyakorlatok terén.

Az UVF+ tagság ennél is többet nyújt. Ez a szint nem csupán a tudás megszerzéséről szól, hanem a vállalkozói magány megszüntetéséről is.

Az UVF+ tagjai egy aktív és támogató közösség részévé válnak, ahol csoportos MasterMind alkalmakon vehetnek részt. Ezeken az eseményeken együtt gondolkodhatnak és ötletelhetnek más vállalkozókkal, megoszthatják tapasztalataikat és közösen találhatnak megoldásokat a kihívásokra.

Az oktatási alkalmak végén pedig lehetőség nyílik személyes kérdések feltételére, így a résztvevők közvetlen visszajelzést és tanácsokat kaphatnak.

Maradtak még kérdéseid?

A lenti kérdések szinte mindent megválaszolnak a tagsággal kapcsolatban.

Az UVF tagsághoz tartozó tananyagaid 100%-ban digitálisak. Tagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, melyekkel egy online felületen tudsz belépni a saját tanulói fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális havi és korábbi havi UVF tudásanyagokat.

A UVF Közösség havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ez a megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz, amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagaimat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudja vonni havonta tőled a rendszer. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheli tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat NEM én tárolom, így nem is ismerem azokat. A fizetésért a PayPal cége, a Braintree felel. A bankkártyás fizetés biztonságáról ide kattintva tudsz megnézni egy videót.

Minden hónapfordulókor, tehát havonta egyszer. Ha 12-én fizetsz először, akkor a következő hónap 12-én, ha 26-án fizetsz először, akkor a következő hónap 26-án. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhatsz bármikor 🙂

Igen, ez így van! És mivel kártyás vásárlás, téged még banki költség sem terhel!
A Klubtagságod díja fix, minden hónapban 7.800 Ft + Áfa, vagy évente 70.200 Ft + Áfa, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell.

Ha lemondod a klubtagságot, nem zárunk ki örökre, de legközelebb csak 1 év múlva lehetsz újra klubtag, ezért érdemes megfontolnod a döntést.

Ameddig az UVF Közösség tagja vagy, az idő alatt folyamatosan, a tanulói fiókod központjából fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok anyagait. Tehát a tagságod ideje alatt az anyagokat folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is.

Az UVF anyagait mindig úgy készítettem el, hogy azok a leghatékonyabb haladást tegyék lehetővé számodra. Vannak olyan anyagok, amik élő videósak, vannak képernyővideós oktató anyagok és vannak szöveges, képes anyagok is. Mindig az volt az első számú szempont, hogy a legkönnyebben megtanuld, amit tanítani akarok számodra.

Az UVF tananyagait a DO! marketing csapatával közösen állítjuk össze. Én, Zsolt, Mesi, Domi és Szilvi is dolgoznak a saját tapasztalataikat bevetve. Emellett egyre több, nagy online értékesítési sikerrel rendelkező hazai vállalkozó vendéganyagaival is találkozhatsz.

Minden hónapban a fordulónapon terheli az előfizetése rendszer a kártyád és vonja le az adott hónap havidíját. Erről a befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a tanulói fiókodba belépve fogsz majd elérni.

Természetesen mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy elégedett légy tananyagaimmal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani a tagságod, ezt bármikor megteheted. Ilyenkor csak egy gombra kell kattintanod a zárt belső felületen. Ekkor azonban a korábbi anyagokhoz sem fogsz többé hozzáférni, illetve, ha később mégis meggondolod magad, csak 1 évvel később jöhetsz vissza.

A DO! marketing Klub anyagai 100%-ban digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyekkel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális havi és korábbi havi Klub anyagaidat.

A DO! marketing Klub havi két új anyagát minden hónap elején és végén fogod megkapni. Mindig, amikor publikálom az új Klubanyagot, megosztom azt a zárt Facebook csoportban is. A DO! marketing Klubba belépve, egy online felületen fogod látni az adott havi és a korábbi hónapok anyagait is egyaránt.

A DO! marketing Klub havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ez a megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz, amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagaimat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudja vonni havonta tőled a rendszer. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheli tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat NEM én tárolom, így nem is ismerem azokat. A fizetésért a PayPal cége, a Braintree felel. A bankkártyás fizetés biztonságáról ide kattintva tudsz megnézni egy videót.

Minden hónapfordulókor, tehát havonta egyszer. Ha 12-én fizetsz először, akkor a következő hónap 12-én, ha 26-án fizetsz először, akkor a következő hónap 26-án. Ez természetesen csak két példa, csatlakozhatsz bármikor 🙂

Igen, ez így van! És mivel kártyás vásárlás, téged még banki költség sem terhel!
A Klubtagságod díja fix, minden hónapban 7.500 Ft + Áfa, vagy évente 75.000 Ft + Áfa, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell.

Ameddig Klubtag vagy, az idő alatt folyamatosan, a Klubtagságod központjából fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok DO! marketing Klub anyagait. Tehát a Klubtagságod ideje alatt kapott anyagokat folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is.

A DO! marketing Klub anyagait mindig úgy készítettem el, hogy azok a leghatékonyabb haladást tegyék lehetővé számodra. Vannak olyan anyagok, amik élő videósak, vannak képernyővideós oktató anyagok és vannak szöveges, képes anyagok is. Mindig az volt az első számú szempont, hogy a legkönnyebben megtanuld, amit tanítani akarok számodra.

A DO! marketing Klub havi anyagait én, azaz Domán Zsolt állítom össze, saját online értékesítési tapasztalataimat, tudásomat és ötleteimet felhasználva. Emellett egyre több, nagy online értékesítési sikerrel rendelkező hazai vállalkozó vendéganyagaival is találkozhatsz.

Minden hónapban a fordulónapon terheli az előfizetése rendszer a kártyád és vonja le az adott hónap havidíját. Erről a befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a tanulói fiókodba belépve fogsz majd elérni.

Természetesen mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy elégedett légy tananyagaimmal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani a klubtagságod, ezt bármikor megteheted. Ilyenkor csak egy gombra kell kattintanod a zárt belső felületen. Ekkor azonban a korábbi anyagokhoz sem fogsz többé hozzáférni, illetve, ha később mégis meggondolod magad, drágábban és több hónapos várakozás után fogsz tudni csak újra csatlakozni.