Köszönjük a bizalmad!

Itt találod az ingyenes videót arról, hogy hogyan kerülj ki győztesen az infláció okozta nehézségekből.

Várj egy kicsit, ezt az ajándékot látnod kell!

Hasznosnak tartottad a videót? Mit szólnál ahhoz, ha személyre szabottan, ingyenes segítséget kapnál ahhoz, hogy magad alá gyűrd az inflációs nyomást és Te kerülj ki győztesen ebből a helyzetből?

Különleges ajánlatom van a Számodra, ami csak 24 óráig él!

Jelentkezz INGYENES telefonos konzultációra, hogy megtudd, hogyan válhat a Te bizniszed is győztessé 2023-ban is!

Eddig tudsz jelentkezni:

nap
óra
perc
másodperc

AJÁNDÉK 30 perc telefonos konzultáció!

30 perc, ami csak a Te bizniszed elakadásairól, fejlesztési lehetőségeiről szól - ugye milyen jól hangzik? Kíváncsi vagy, hogyan tudunk neked segíteni? Ha igen, akkor görgess lejjebb!

Új Vevők Futószalagon - 5 hónapos megvalósító program Domán Zsolttal

Építsd fel velünk 5 hónap alatt az új vevőszerző rendszered, ami futószalagon hozza az érdeklődőket és vevőket.

Eddig maximum reménykedtél a vevőkért, ezután személyesen velem tudsz dolgozni a saját vevőszerző futószalagodon.

A hiányzó lépés a vágyott életedhez az Új Vevők Futószalagon megvalósító Program

Május közepén útjára indítunk a csapatommal egy 5 hónapos megvalósító programot. Ahogy a neve is sugallja, gyakorlatilag 5 hónap alatt közösen azon fogunk dolgozni, hogy felépítsünk számodra egy működő, online vevőszerző rendszert. Nézd meg, mi mindent nyújt számodra a Program, és miért annyira egyedülálló, hogy szóban és írásban személyesen merem garantálni, hogy hozzá foghatóval nem találkozol ma Magyarországon?

Élő képzés

Nem előre felvett videókról van szó, hanem minden egyes alkalommal élőben fogunk találkozni. Ez segít és motivál téged is arra, hogy a következő alkalomra is gyere, elkészítsd a feladatokat és kérdezz. Így sokkal nagyobb eséllyel fogod végigcsinálni! Természetesen videófelvétel készül mindenről, amit vissza tudsz nézni korlátlan ideig, de az élő részvétel varázsa egész más!

Lelkesítő közösség, amit imádni fogsz

Azon túl, hogy zárt Facebook csoportot hozunk létre, a legutóbbi, hasonló programunkban egy Whatsapp csoportot is működtetünk. Ezt nem a szakmai kérdések miatt tettük, hanem azért, hogy inspiráljuk, motiváljuk egymást és könnyebb legyen kapcsolódni a társasághoz. Óriási siker volt, több száz üzenet érkezett a program ideje alatt, naponta izzott a csoport.

Személyes figyelem

Láttál már olyat, hogy egy képzés keretei között élőben véleményezik az elkészített munkáidat? Mi megtesszük. Küldhetsz nekünk értékesítési oldalt, ajánlatot, hirdetéseket, leveleket, nem fogunk lerázni egy pdf-fel vagy automata üzenetekkel, hanem rád szánjuk a figyelmünket: mindent átnézünk és elmondjuk, hogyan lehetne jobb.

Működő rendszer

Az igazi változáshoz és üzleti eredményekhez pedig nem a fénylő gyémántkavicsokra van szükséged, hanem arra, hogy alapstratégiákat valósíts meg (kinek és miért vagy #1, hányszor tudsz eladni ugyanannak és hogyan lesz futószalagon érdeklődőd és vevőd - ennyi!). Arra, hogy már hét elején izzásban legyél a TOP3 célodért, és a többi teendőt okosan delegáld. Arra, hogy áttörd az üvegplafont a korlátozó paradigmák újraírásával. Tőlünk működő rendszert kapsz, és csak annyi a dolgod, hogy követed a kitaposott utat és megvalósítasz.

Ostor és úton tartás

Abban hiszünk, hogy nem az információ a lényeg, hanem az úton tartás, és azt meg is kapod tőlünk az 5 hónap alatt. Lesznek házi feladatok, amikkel haladhatsz, a vállalkozó társaid megosztásai, sikerei és ötletei pedig folyamatosan lendületben tartanak majd! Éppen ezért nem fogod megúszni a programot egy előregyártott videós tanfolyammal (amit sosem fejezel be), hanem minden alkalommal élőben fogunk találkozni, és együtt haladni. Ez fogja megalapozni azt, hogy hétről hétre eredményeket tudj felmutatni!

Gyakorlatiasság

Nem merül ki a jegyzetelésben a tanulás, dolgozni is fogsz. Miután tudod kinek és mit fogsz eladni folyamatosan, utána több órás mélységgel vetjük bele magunkat előadás + egyéni feladat + csoportmunka keretében a vevőszerző futószalagokba. Megtanulod a webinár, a kihívás, a letölthető csali + azonnali ajánlat és az “élő találkozó” vevőszerző folyamatokat. Akár B2B, akár B2C a céged, függetlenül attól, hogy terméket vagy szolgáltatást, olcsón vagy drágán adsz el, legalább a bemutatott vevőszerző futószalagok felét használni tudod majd.

Neked való az Új Vevők Futószalagon Program?

Ha a Te céged is beleillik ezekbe a kategóriákba, akkor neked való ez a program:

Online tanító vállalkozás

Könyv, videókurzus, hanganyag, PDF, előfizetéses rendszer, online kurzus – ha információból, tudásból élsz, akkor ez a program tökéletes lesz neked!

Bármilyen szolgáltatás

Nyelviskola, fitnessz stúdió, állatorvosi szolgáltatás, könyvelés, pénzügyi tanácsadás – szinte bármilyen sok embert kiszolgáló szolgáltató bizniszre fel lehet építeni az általunk tanított rendszert.

Nem tucatterméket értékesítő webshop

Ha nem fénymásolópapírt vagy fakanalat árulsz, amit bármelyik sarkon be lehet szerezni, hanem hajlandó vagy tanulni és felvenni a szakértő szerepét, akkor webshopos vállalkozóként is működik neked ez a vevőszerző modell.

Online marketing kivitelező

Ha honlapkészítéssel, hirdetéskezeléssel, marketing stratégia készítésével vagy szövegírással foglalkozol, akkor neked még nagyobb ellenséged az idő, ráadásul kulcsfontosságú, hogy milyen minőségű ügyfelekkel dolgozol. A programban átadott tudással rövid időn belül sokkal kevesebb, de nagyságrendekkel jobban fizető ügyfelekkel töltheted meg a naptárad.

Online tanító vállalkozás

Könyv, videókurzus, hanganyag, PDF, előfizetéses rendszer, online kurzus - ha információból, tudásból élsz, akkor ez a program tökéletes lesz neked!

Bármilyen szolgáltatás

Nyelviskola, fitnessz stúdió, állatorvosi szolgáltatás, könyvelés, pénzügyi tanácsadás - szinte bármilyen sok embert kiszolgáló szolgáltató bizniszre fel lehet építeni az általunk tanított rendszert.

Online marketing kivitelező

Ha honlapkészítéssel, hirdetéskezeléssel, marketing stratégia készítésével vagy szövegírással foglalkozol, akkor neked még nagyobb ellenséged az idő, ráadásul kulcsfontosságú, hogy milyen minőségű ügyfelekkel dolgozol. A programban átadott tudással rövid időn belül sokkal kevesebb, de nagyságrendekkel jobban fizető ügyfelekkel töltheted meg a naptárad.

Nem tucat terméket értékesítő webshop

Ha nem fénymásolópapírt vagy fakanalat árulsz, amit bármelyik sarkon be lehet szerezni, hanem hajlandó vagy tanulni és felvenni a szakértő szerepét, akkor webshopos vállalkozóként is működik neked ez a vevőszerző modell.

Mit kapsz, ha csatlakozol az Új Vevők Futószalagon Programhoz?

2 nap ÉLŐ tréning

A képzés indító napját május 18-án, valamint az összefoglaló napját az 5. hónap végén, októberben élőben rendezzük meg. Ezeken a napokon is elképesztően hasznos tudást szívhatsz magadba, kapcsolódhatsz társaiddal és lehetőséged lesz élőben is kérdezni tőlem. 

5 hónap intenzív képzés

Minden hónapban 1-2 alkalommal találkozunk, délután 13:00-16:30 között, és egy-egy kulcsfontosságú témát fogunk átvenni, ami nélkül nem tudsz sikeresen működő vevőszerző rendszert felépíteni. Ez nem kezdő tudásszórás, hanem igazi, gyakorlatias, fekete öves marketing.

5 hónapos zárt Facebook csoport tagság

A képzés teljes ideje alatt jár neked egy exkluzív Facebook csoport tagság, ahol kedden és csütörtökön tartunk kérdezz-felelek napot. Ekkor a teljes csapatom ott van, és válaszol a kérdésekre, a többi napon pedig a közösségtől tudsz segítséget kérni.

Kérdezz-felelek alkalmak

Azon túl, hogy minden képzés után tudsz kérdezni, külön kérdezz-felelek alkalmakat is tartunk. Ezek 1,5 – 2 órásak, és élőben teheted fel a kérdéseidet nekem és a csapatomnak. Addig nem zárjuk ezeket az alkalmakat, amíg van kérdés.

Találkozási lehetőség, kapcsolatépítés és motiváció

A képzés elején és végén élő találkozókat szervezünk, ahol inspirálódhatsz, segítőtársakra találhatsz és szuper kapcsolatokat építhetsz.

Pénzvisszafizetési garancia

Biztos vagyok abban, hogy egyedülálló értéket kapsz ettől a megvalósító programtól, ezért a program teljes ideje alatt pénzvisszafizetési garanciát vállalok. A részleteket megtalálod lentebb.

Sikersztorijaink - legyél te a következő!

Asztalosné G. Veronika

Veronika már két programunkat is végigcsinálta, az elsőt még az online marketingben zöldfülűként kezdte el, mára pedig ott tart, hogy 50%-kal nőtt a forgalmuk a megelőző évhez képest!
 
50% nem rossz pénz, főleg egy olyan bizniszben, ami erősen helyhez kötött, hiszen Pestről vagy Debrecenből nem fogják Makóig vinni az emberek a szőnyegeiket egy jó kis tisztításért.

Dr. Szilágyi-Németh Lilla

Szilágyi-Németh Lilla, a PénzügyesAnyu alapítója már havi 1M+ jutalékot tud szerezni pénzügyi tanácsadóként, gond nélkül.
 
Ráadásul eddig megtartott 7 webinárjából már most közel 5 milliós bevétele van, a webinár résztvevőinek pedig 35-50%-a azonnal kér tőle egy konzultációt.

Zsilák Judit

Zsilák Judit, a MyFaceYoga alapítója több, mint 9 milliós bevételt ért el 6 webinárjával, de itt nem állt meg, mert márciusban csinált egy kihívást is, ami elképesztő eredményekkel zárult:
 
150.000 Ft hirdetési költségből 240 eladást és közel 4,5 millió forintot profitált, miközben megküzdött magával minden egyes kiküldött levélnél.

Simon Angéla

Simon Angéla, gödöllői Kriston Intim Torna tréner elérte azt, amit az évek során még soha senkinél nem láttam. Egyetlen kihívással elérte, hogy annyian akarjanak vele élőben tornázni, amit már a Zoom legmagasabb csomagja sem bírt el. 🙂
 
Anzsi profi módon építette fel azt, hogy napokon keresztül folyamatosan 800-1000 ember figyeljen rá, és az erre épített kampányában sikerült is tarolnia: 2,5 millió forintos profitot sikerült realizálnia.

Női panelbeszélgetés

Kíváncsi vagy, mi az az érték, amit az UVF nyújtott a bevételeken túl? Nézd meg ügyfeleink beszámolóját a Marketing Évtervező Napról, amiről több ügyfelünk is azt mondta, megkönnyezték a helyszínen. 🙂
 
Találsz benne COVID által szétzúzott vállalkozót, aki sikerrel újra talpraállt.
Lesz benne vidéki 50+-os tornatanár, aki 4 évnyi fizetését kereste meg az első évében.
Látni fogsz már sikeres vállalkozót, akinek lecsökkent negyedére a bevétel, de ma már újra többet is keres, havi előfizetéssel, nagyfokú nyugalom mellett.

És még szexről is szó van, amit akár hiszed, akár nem, nem annyira könnyű eladni. 😉

Férfi panelbeszélgetés

Ha azt hiszed, hogy másoknak könnyű, mert mondjuk több évtizedes online marketing tapasztalat van a háta mögött, vagy szakemberként bizonyított a szakterületén és neki biztosan könnyű volt megcsinálni a vevőszerző folyamatokat vagy növelni a bevételt, akkor hallgasd meg ennek a 3 vállalkozónak a sikertörténetét! 

Ha azt hinnéd, a magánegészségügy szektorában könnyű szintet ugrani és ott nincsenek kihívások, nézd meg ezt a videót, amelyben orvosszakértőből vállalkozóvá avanzsált UVF tag mesél arról, hogyan sikerült 100m forintos bevételnövekedést elérni az UVF-ben tanultak segítségével.

Vagy ha azt gondolod, hogy egy USA-ból tanuló vállalkozónak nem lehet újat mondani, akkor hallgasd meg Pongor-Juhász Attilát, aki arról mesél, hogy hogyan tudta az ideális vevő avatarjától kezdve a teljes értékesítési funneljét újra húzni az UVF segítségével, illetve milyen eredményeket ért el annak ellenére, hogy beütött időközben a covid, sőt,  árat is emelt. Ha azt hiszed, hogy az áremelés megöli a bizniszedet, akkor csak nézd meg ezt a videót.

Ha téged az tart vissza sikereid elérésétől, hogy talán túl idős vagy már ehhez, akkor hallasd meg egy 67 éves UVF tagunk beszámolóját, aki úgy érezte, talán ez az utolsó lehetősége, hogy átadja a stafétát. Elmondja, hogyan sikerült 4 webinárból (tehát 4×60 percből) 10 milliós forintos bevételt realizálnia.

Mitől egyedülálló az UVF Magyarországon?

Azt a 3 tartópillért adja át neked a program már-már cégfejlesztésbe menően, amit – állítom – egyik hazai online marketing képzés sem tud megadni számodra.

Ez pedig a gondolkodásmód, marketing stratégia és megvalósítási kapacitás fejlesztés.

Az igazi változáshoz és üzleti eredményekhez pedig nem a fénylő gyémántkavicsokra van szükséged, hanem:

 • arra, hogy szembenézz magaddal, újraírd a korlátozó paradigmáidat, értsd, hogy miért tűz ki rossz célt a cégvezetők 99%-a és helyette mi a jól cél a marketingben

 • arra, hogy megvalósítsd a bizniszedben az évtizedek óta nem változó legfőbb üzleti alapstratégiákat (kinek és miért vagy #1, hányszor tudsz eladni ugyanannak és hogyan lesz futószalagon érdeklődőd és vevőd – ennyi!), és azt, hogy a mi a titka azoknak a cégeknek, ahol magas a profit és a szabadidő nap végén

 • arra, hogy a nap eleji tökvakarás helyett (pardon a hölgyektől, ez egyszer nézzétek el nekem a nyelvezetet!) arra, hogy a TOP 6 időhatékonysági tippem segítségével már hét elején meglegyen minden napra a 3 legfontosabb célod, amit tényleg neked érdemes csinálni, a többit pedig megtanulod delegálni
Ezek hozzák el azt a változást az életedben, amit a legsikeresebb ügyfeleink is megtapasztalhattak a saját bőrükön.

Sárosdi Virág
(Skillo)

Virágék vállalkozása hozott ugyan 100 M Ft éves bevételt, viszont egy olyan üzleti elakadással küzdöttek, amire nem volt gyógyír egyik marketing taktika sem.

Az UVF Program elhozta számukra a vállalkozói nyugalmat és biztonságot, azonban ehhez komplex gondolkodásmód váltásra volt szükség, ami magával hozta a megoldást jelentő új üzleti modellt.

Azt, hogy mostmár nem kell hónapról hónapra kampánykényszerben éljenek, hanem a 2500+ fős előfizetői klubból kényelmesen élnek, nagyban köszönhető az UVF-ben tanultaknak is.

Lippner Tamás
Sell&Speak

Ha azt gondolod, hogy egy tapasztalt sales-esnek nem lehet újat mondani, akkor hadd cáfoljon rá erre Lippner Tamás.

Tamás egy sales-es csapatot vezet, és az UVF-ben tanultak segítségével kapcsolta magasabb fokozatra a marketingjét és duplázta meg az addigi 30-35 M Ft-os árbevételét.

Te elfogadnál egy ilyen duplázást? 🙂

Mikor kezdődik a program?

A program május 18-án indul

Ezt az alkalmat élőben, Budapesten rendezzük meg. Várhatóan 9:00-tól 18:00-ig együtt töltünk egy szemléletformáló napot, ahol megalapozzuk a további képzési anyagokat. 

Már itt is tanítással készülök, nem csupán egy “ismerkedős”nap lesz. 

Ezt követően a program minden egyes képzési alkalmát Zoom-on tartjuk meg, előre kijelölt időpontokban, délután 13:00 és 16:30 között. 

Ha szeretnéd előre látni az időpontokat, ide kattintva el tudsz érni egy előzetes programtervet. Fontos, hogy menet közben a visszajelzéseitek alapján elképzelhető, hogy 1-1 időpont változik, azonban erről mindig időben szólunk. 

Minden alkalomról készítünk felvételt, így ha bármelyik nap nem tudsz csatlakozni, akkor sem maradsz le, visszanézheted a képzést korlátlan ideig!

Habár a program már elkezdődött, de minden képzési napról felvétel készül (korlátlan visszanézéssel), így ha később csatlakozol be, akkor is a teljes programot fogod megkapni (nem kell ugyanazt a képzést rövidebb idő alatt elvégezned), plusz egy különleges ajánlat is vár, amiről a konzultáción fogunk mesélni neked.

Nem csak te gondolkozol azon, hogy becsatlakozol: februárban 3 új tag is úgy döntött, hogy nem vár tovább, elkezdi a vállalkozása felpörgetését.

Így neked is azt tanácsoljuk, hogy kérd az ingyenes 30 perces konzit a különleges becsatlakozási ajánlattal, és utána elegendő döntened. 

Miben segítünk téged a következő 5 hónap során?

Ez lesz az Új Vevők Futószalagon program tematikája

Hogyan gondolkodnak a sikeres vállalkozók?

“A siker 80%-ban a gondolkodásmódon múlik, 20%-ban azon, hogy mit csinálsz.” - Tony Robbins Megtanítunk lebontani azokat a korlátozó paradigmákat, amelyek eddig nem engedtek áttörni az üvegplafont. Megtanulsz úgy bánni az elméddel, hogy kitartó tudj maradni a rázósabb napokon is. Megérted miért tűz ki rossz célt a cégvezetők 99%-a és helyette mi a jól cél a marketingben?

Hogyan lehetsz első számú választás...

és törhetsz ki anélkül a konkurencia versenyből, hogy az elsőnek, a legnagyobbnak vagy a legtöbbet hirdetőnek kellene lenned? Mitől leszel vonzó a vásárlók körében és miért tapadnak majd rád a legjobb ügyfelek? Ez kulcsfontosságú ahhoz, hogy valóban jó vevőszerző rendszert tudj építeni, ezért rögtön a program elején megtanítom neked azt, ami a #1 titka azoknak a cégeknek, ahol magas a profit és a szabadidő nap végén - enélkül mindig csak erőlködni fogsz majd.

Hogyan szerezz érdeklődőket és vevőket AZONNAL?

A vevőszerzés a vállalkozásod és a megélhetésed lelke, ezért már májusban a vevőszerző folyamatod kiépítésével fogunk foglalkozni. Elhozzuk neked azokat, a stratégiákat és eszközöket, amikkel mi is tarolunk: eláruljuk, hogyan sikerült megdupláznunk a bevételünket, hogyan tudtunk már a nyitókampányban eladni 1200 könyvet, és hogyan töltjük meg rendszeresen a legmagasabb szintű, több százezres képzési programjainkat.

Hogyan többszörözd meg a hatékonyságod?

Megtanítom számodra azokat a TOP megvalósítási kapacitás növelő technikákat, amelyekkel én is működöm nap mint nap. Tudni fogod, hogy hogyan bánj a legértékesebb erőforrásoddal az idővel, és hozz ki egységnyi idő alatt is többszörös eredményt a napodból - ez a bizniszeden is látszani fog! Vége a kilátástalan robotolásnak, minden befektetett perced ezentúl a vállalkozásodért fog dolgozni!

Hogyan kovácsolhatsz versenyelőnyt 2023 legnagyobb dobásából,

a mesterséges intelligencia és a ChatGPT térnyeréséből? Ha az elsők között tanulod meg azt, hogy hogyan tudod a legtöbbet kihozni belőle, és felgyorsítani vele a munkád, ez egyenlő a vágyott, behozhatatlan versenyelőnnyel! Pontosan attól kerülsz utcahosszal előrébb a vevőid fejében a névsorban, ha nem sajnálod az energiát a fejlesztésre!

Hogyan szerezz érdeklődőket és vevőket AZONNAL?

A vevőszerzés a vállalkozásod és a megélhetésed lelke, ezért már májusban a vevőszerző folyamatod kiépítésével fogunk foglalkozni. Elhozzuk neked azokat, a stratégiákat és eszközöket, amikkel mi is tarolunk: eláruljuk, hogyan sikerült megdupláznunk a bevételünket, hogyan tudtunk már a nyitókampányban eladni 1200 könyvet, és hogyan töltjük meg rendszeresen a legmagasabb szintű, több százezres képzési programjainkat.

Hogyan lehetsz első számú választás?

Először összerakjuk, hogy kinek, milyen rendszerességgel és hogyan adsz el, majd ezután részletekbe menően kidolgozzuk azt a visszautasíthatatlan ajánlatod, amelyet még a keresztapa is megirigyelhetne 🙂 Ha tudod, hogyan turbózd fel a saját ajánlatod, a vásárlók imádni fogják, nálad pedig cseng a kassza.

Hogyan mutasd be vadidegenek számára a legmeggyőzőbben az ajánlatodat?

Vásárlóid akkor lesznek szép számmal, ha pontosan tudod, mit, hogyan és milyen sorrendben kell az érdeklődőd elé tárnod ahhoz, hogy egy pillanatig se gondolkozzon a vásárláson. Bár ez szinte mágiának hangzik, abszolút jól tanulható és persze etikus módon képes leszel vásárlásra csábítani még azokat is, akik előtte nem is hallottak rólad!

Hogyan szerezz minőségi látogatókat a vevőszerző rendszeredbe?

Az érdeklődő és vevőszerző rendszeredet meg kell töltened a legjobb minőségű látogatókkal. Ha megalkottad a tuti ajánlatot, el is kell juttatnod azt a potenciális vevőkhöz, erre pedig az egyik legjobb eszköz a Facebook, TikTok és a Google hirdetések. Megmutatjuk, hogyan tudod a leghatékonyabban kezelni a hirdetéseket, mit tarts saját kézben és mit szervezz ki.

Hogyan csinálj vásárlókat a meglévő érdeklődőidből?

“Ma egy vevő holnap már kettőt ér”. Ha képes vagy a korábbi vásárlóidat visszacsábítani egy új vásárlásra, azzal nem csupán rengeteg hirdetési költséget spórolsz meg, de sokkal kevesebb munkával érhetsz el milliós bevételű hónapokat, és inthetsz végső búcsút az erőlködésnek. Megmutatjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy a meglévő érdeklődőid folyamatosan visszatérjenek hozzád nyitott pénztárcával!

Hogyan szervezd ki okosan a feladatokat?

Megérted, meddig kell neked belefolyni a marketingbe és mi kell a sikeres kiszervezéshez. Megtanítjuk neked azokat a szokásokat, amivel egységnyi időből sokkal többet tudsz kihozni. Megkapod a 6 legfontosabb időhatékonysági tippemet, amivel én működöm minden egyes nap, és megkapod az összeszerelési útmutatót is a saját produktivitásod felturbózásához. Ezek után tudni fogod, hogyan delegálj okosan és hatékonyan.

Az Új Vevők Futószalagon tele lesz meglepetésekkel és élményekkel

Csapatépítő összejövetel, közös túrázások és bónusz programok várnak!

Azt szeretnénk, ha ez nem csak egy feladatokat rád szóró program lenne, ha nemcsak hasznosnak élnéd meg, hanem tényleg élveznéd is.

Éppen ezért a program során szuper meglepetés programokkal készülünk, hogy jól érezd magad, és igazi összetartó, segítő közösséget kovácsolhassunk közösen!

Az élmények mellett személyre szabott segítséget kapsz!

Minden egyes UVF résztvevő felépített vevőszerző rendszerét véleményezni fogom a program során.

Hozhatsz elemeket, amiket a program során csináltál, de akár egy teljes rendszert a hirdetésektől az utánkövető levelekig, az utolsó betűig szétszedjük, elemezzük és javaslatokat adunk, hogyan lesz még jobb. 

Ha kíváncsi vagy, hogy ez hogy is néz ki a gyakorlatban, most megnézheted.

Két videót is hoztam neked, ami egy korábbi képzésen készült. Polgár Enikő és Székely Kriszti hozzájárultak, hogy az UVF végén tartott elemzéseiket nyilvánosan is megmutassam, amit ezúton is köszönök nekik!

Székely Kriszti elemzése

Paneltündér

A videóban Kriszti Otthonteremtő mentorprogramjának értékesítési oldalát elemzem részletesen, és javaslatokat adok, hogyan lehetne jobb. 

Polgár Enikő elemzése

FiatalArc Arcjóga

Enikő csali feliratkozó oldalait néztük át alaposan, hogy még könnyebben szerezhessen új feliratkozókat. 

Hova juthatsz el 2023-ban ezzel a programmal?

Idén akár te is állhatsz a színpadon, és átvehetsz egy menő díjat az 5, 10 vagy 25 milliós eredményedért!

Tavaly november 15-én megrendeztük élőben a Marketing Évtervező Napot, és a színpadon, a közönség előtt adtunk át díjakat azoknak, akik az UVF programunk segítségével több millió forintos bevételt értek egy a tőlünk tanult vevőszerző rendszerekkel. 

Voltak 2 és 5 milliós díjaink, de 10 és 25 milliósak is. 🙂

Milyen érzés lenne, ha idén te állhatnál ott a színpadon és büszke lehetnél az elért 5-10-25 milliós extra bevételedre?

Ide képes eljuttatni téged az UVF, ha belevágsz és tisztességesen csinálod!

Szavak helyett beszéljenek a képek a rendezvény díjátadójáról! Nézd csak meg, mekkora árbevétel növekedésről kaptak díjakat. 😉

Közös fotó az összes díjazottunkkal. Jövőre még nagyobb színpadra lesz szükségünk 🙂

Te is ezeket gondolod? Nézd meg, honnan nyertek ügyfeleink!

"Az én témám szokatlan/ kényes."

Schnierer Katalin, az Ébredő Szexualitás alapítója, szex coach 2 millió forintot rakott össze két kampányból a segítségünkkel (és az egyiknek még nincs vége). Az UVF Program segítségével Kati új, magasabb értékű csomagokat hozott létre, és mindehhez felépítette a webináros vevőszerző rendszerét.

Zsilák Judit arcjógát oktat, ami néhány éve még messze nem volt ennyire elterjedt, viszont az átgondolt marketingstratégiának köszönhetően 7 számjegyű profitokat termel minden egyes webinárja.

"Az én kosárértékem túl magas."

Szecsődi Balázsék a SzeFa Bútornál konyhákat terveznek és gyártanak, és egy árajánlatuk 3 M Ft-nál kezdődik.

Az UVF-es koncepció hatására dolgozták ki az első vevőszerző rendszerüket, húzták újra az értékesítési folyamatokat, hoztak létre még jobb ajánlatokat, és fokozatosan építették ki a háttérrendszereket.

Eredmény: kinőttek 2 és fél (!) KATA-keretet , majd Kft.-re váltottak, a tavalyi árbevételük 70 M Ft volt!

“Az én bizniszem fizikai, nincs országos elérésem.”

Ha lokális, fizikai bizniszt viszel, akkor sem kell beletörődnöd középszerű eredményekbe, mint ahogy az alábbi ügyfeleink sem tették! Recski Ferenc és Recskiné Bunzel Lívia egy békéscsabai fodrászszalont visznek, és úgy szereztek 10-nél is több új ügyfelet egy nyílt nap segítségével, hogy nem lőttek irreálisan túl a vonzáskörzetükön. Asztalosné G. Veronika pedig a szőnyegmosó vállalkozásának megrendelés állományát növelte meg 50%-kal úgy, hogy a biznisze Makón szolgálja ki a vevőket

“B2B piacon mindez nem működik!”

Ne aggódj, nem Te leszel az első B2B ügyfelünk! 😉 Erre a kifogásra is rácáfolnak az alábbi példák, ráadásul ismert nevek a vállalkozásfejlesztés, értékesítés területen. Pongor-Juhász Attila, a Pongor Group alapítója a legjobb példa arra, hogy hogyan lehet méltó bevételeket elérni B2B piacon is. Lippner Tamás, a Sell&Speak alapítója értékesítőknek segít abban, hogy még eredményesebbek legyenek, és a vevőszerző stratégia neki is segített abban, hogy nagyobb sebességre kapcsolja az online marketingjét és duplázza az addigi 30-35 M-s árbevételét. Ha belegondolsz, az értékesítés tipikusan egy olyan terület, amelyet hatalmas kihívás jól csinálni az ellenállás miatt (senki sem szereti, ha eladnak neki; viszont mindenki szeret vásárolni), úgyhogy innen igazán szép nyerni!

"Marketingsérült vagyok."

Ungvári Judit szervezetfejlesztő, coach és Dr. Szilágyi-Németh Lilla pénzügyi tanácsadó ügyfelünk szavai is lehetnének ezek, hiszen mindketten többször csalódtak már a marketing kivitelezési munkák során. Judit ma már nagyon élvezi, hogy az online marketing egy eredményt hozó, barátságos folyamat élménye, valamint azt, hogy ez a folyamat 5 M Ft-os árbevétel növekedést hozott neki tavaly. Lilla úgy tesz szert havi 1 M Ft-os jutalékra, hogy a webinárján résztvevők általában fele azonnal kér tőle konzultációt!

“Az én piacom hemzseg a konkurenciától.”

Ha téged is agyonnyom a versenytársak népes tábora, akkor nézd meg, hogyan vitte sikerre a bizniszét két coach ügyfelünk. Dr. Domokos Kata life-, business- és karrierchoachként olyan vevőszerző rendszert rakott össze, amelynek köszönhetően egyetlen webinárral összehozott 3 millió forint bevételt, ismételhető formában! Haas György ügyfelünk sem elégedett meg azzal, hogy a coaching területén is egy egyedülálló szolgáltatást nyújt a sétáló coaching folyamattal, hanem profi marketing stratégiát is épített köré. Ennek köszönhetően egyetlen kampánya közel 10 millió forintot hozott a konyhára!

Milyen bónuszokat kapsz az 5 hónapos megvalósító programhoz?

Összesen több, mint 1.000.000 Ft-nyi érték!

Ahogy látod, a megvalósító program elemei több mint 1.000.000 Ft-nyi értéket képviselnek.
És kérlek vedd észre, a fenti összegek nem azzal a ceruzával készültek, aminek annyira vastagon fog a hegye, hogy végül a nevetségtől kitörik….

Ezek teljesen reális értékek, bármikor őszintén a szemedbe nézek és meg tudom védeni őket.

nap
óra
perc
másodperc

Mennyibe kerül a program?

Most még nem az a legfontosabb kérdés, hogy mennyibe kerül a program, hanem az, hogy neked való-e a program. 

Ahhoz, hogy ezt el tudjuk dönteni, egy ingyenes szakmai konzultáció keretein belül beszéljük át a kihívásaidat, céljaidat. (Arra azért számíthatsz, hogy ez a program nem 200.000 Ft lesz, de nem is 1.200.000 Ft.) 

Hogyan tudsz bekerülni a Új Vevők Futószalagon Megvalósító Programba?

Szóval érdeklődsz a program iránt, szuper!

Azt szeretném, ha a cégméret, iparág és az emberi értékek is passzolnának a csoportban, ezért nincs azonnali vásárlásra lehetőség.

 • Egy ingyenes 30 perces szakmai konzultációra szeretnénk invitálni első körben, ahol átbeszéljük az online marketingedben rejlő fejlesztési lehetőségeket és a program tematikáját.

Ha a kettő között van átfedés (tehát tényleg segíteni tud neked a program) és úgy érezzük (te és mi is), hogy szívesen dolgoznánk együtt, akkor átbeszéljük a csatlakozás részleteit.

Ki tartja a szakmai konzultációt?

A konzultációkat a csapatommal közösen tartjuk, vagy velem, vagy szenior kollégáimmal fogsz beszélni. 

A csapatom maximálisan felkészült, tőlük is ugyanazt a szakmai felkészültséget várhatod, amit tőlem is kapnál a konzultáció során.

Mitől lesz ez szakmai hívás?

A lenti űrlap kitöltése után egyből megjelenik egy 4 oldalas kérdőív, amiben a mostani marketing rendszeredről kérdezünk. Ez lesz a beszélgetés szakmai alapja.

Ezt a beszélgetésetek előtt átnézzük és kiszedjük belőle a fejlesztési javaslatokat.

Jelentkezz a szakmai konzultációra

30 perc alatt feltárjuk a vevőszerzési lehetőségeket a cégedben és akkor is értékkel távozol, ha nem csatlakozol a programba.

Néhány fontos tisztázandó kérdés az értékrendem mentén

Van egy olyan cég, aki szerintem etikátlanul használja az ilyen telefonos hívásokat manipulatív értékesítésre.

Szeretném előre tisztázni, hogy mi nem tartozunk ebbe a körbe. 

Így az alábbiaktól sem kell tartanod:

Még eddig tudsz jelentkezni:

nap
óra
perc
másodperc

Erre számíthatsz a jelentkezés során:

 1. Miután megadod az alapadataidat, megjelenik még pár szakmai kérdés a következő oldalon. Kérünk mindenképp válaszold meg őket, ez segíteni fog nekünk a konzultációs felkészülésben.

 2. A rendszer felkínálja a telefonos felvételi beszélgetéshez az időpontfoglalási lehetőséget. Válaszd ki mikor hívjunk.

 3. Amikor eljön a választott időpont, 30 percben átbeszélheted a vállalkozásod jelenlegi helyzetét és a jövőbeli fejlesztési lehetőségeit.

 4. Ha mindketten úgy érezzük, neked való a program, minden további információról tájékoztatni fogunk.

 5. Ha úgy látjuk, hogy nem neked való a program, azt is kertelés nélkül megmondjuk, volt már erre példa, nem is egy….

 6. A legrosszabb, ami történhet: kaptál ingyen néhány tippet, amivel fejleszteni tudod a vállalkozásod. Jó ajánlat? 🙂

A jelentkezés nemsokára nyílik!

Maradtak még kérdéseid?

Összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket, amiket feltettek nekünk az eddigi konzultációkon. Ha valamelyik benned is felmerült, akkor nézd meg, Zsolt mit gondol róla!

"Előfizetéses klubrendszerhez vagy megvalósító programhoz csatlakozzak?"
"Én nem vagyok marketinges, inkább kiszervezném. Nekem való?"
"Elég személyes figyelem fog nekem jutni?"
"Fogok vajon újat is tanulni a programban?"
"Háború alatt is érdemes lenne belevágni?"
"Képes leszek vajon én erre?"
"Mit szólnak majd mások? Mit mond majd a párom, üzlettársam erre?"

Egyéb kérdések

A DO! marketing Klubban segítünk felpörgetni a vevőszerzést, de nem kapsz ennyire intenzív és személyre szabott segítséget, élő oktatásokat. Az UVF könyv a vevőszerzést tanítja, de szintén nem kapsz mellé interakciót, visszajelzést. Ha személyre szabott, élő képzést keresel, ahol azonnal kérdezni is tudsz tőlem, az az UVF program!

Ha indulófélben lévő vagy nagyon kezdő vállalkozó vagy, akkor még inkább a könyvet vagy a klubot ajánlom.

Az 5 hónapos program részletes tematikáját itt találod. Minden képzési napról felvétel készül, így ha később csatlakozol be, akkor is a teljes programot fogod megkapni, plusz egy különleges ajánlat is vár, amiről a konzultáción fogunk mesélni neked.

Két alkalommal tervezzük, hogy élő találkozót szervezünk: a program indulásakor, ami november 29-én, kedden lesz, és a program zárásakor, április végén.

Minden más alkalommal online találkozunk, Zoom-on keresztül, de a Facebook zárt csoportban is követheted a képzési napokat.

A képzés bármeddig visszanézhető, így ha egy-egy alkalommal nem tudnál élőben részt venni, akkor sem maradsz le semmiről.

Igen, ez egyáltalán nem akadály. Magyarul tanítunk mindent, a szoftvereket pedig könnyedén le tudod fordítani a Google segítségével.

Igen, mivel szinte a teljes képzés online zajlik majd, ráadásul mindenről felvétel is készül, bátran csatlakozhatsz, nem maradsz le semmiről.

Maga a képzés havonta 1 vagy 2 alkalommal 3 órát vesz igénybe, azon kívül pedig rajtad áll, hogy milyen sebességgel szeretnéd / tudod megvalósítani a tanultakat. Ha lassabban haladsz, az sem gond, mert a felvételeket korlátlan ideig eléred és így bármikor fel tudod őket dolgozni visszamenőleg is a tanultakat.

A zárt csoport tagságod a képzés teljes ideje alatt él, egészen a képzés végéig.

Elsősorban nem ez a cél, de ha tudunk, természetesen ebben is segítünk neked. Vedd azonban figyelembe, hogy ez nem mindig megoldható. A “fehér képernyőt látok a wordpressemben” kérdésekben valószínűleg nem tudunk segíteni, de a “milyen bővítményt használtok az oldalatok gyorsítására?” kérdésre készséggel válaszolunk.

A tréninghez a ZOOM nevű szoftvert fogjuk használni. Működik minden operációs rendszeren, és okostelefonokon is.

Három lehetőséged van:

 1. Vagy letöltöd a szoftvert a gépedre, laptopodra,

 2. Vagy okostelefonról csatlakozol az app segítségével,

 3.  vagy böngészőből csatlakozol.

Íme, a lehetőségeid:

 • A Zoom szoftver vagy alkalmazás letöltése

 • Asztali gépen, laptopon klikk az alábbi linkre és töltsd le a Zoom Client for Meetings alkalmazást (majd telepítsd).

 • Okostelefonon pedig keresd fel az App Store-t / Google Play áruházat, és keress rá a Zoom kifejezésre. (az app teljes neve ZOOM Cloud Meetings). Töltsd le az alkalmazást.

A tréning előtt küldünk neked egy linket és egy belépési jelszót, amivel be tudsz csatlakozni a virtuális terembe. 

 

Jövő héten indulunk, jelentkezz mielőbb te is konzira és tarts velünk!