Köszönjük a bizalmad!

nap
óra
perc
másodperc

Átutalás esetén

Ha átutalással fizetnél, akkor már meg is érkezett az email fiókodba a levél a számlázási adatokról és a további teendőkről. Miután kifizetted az összeget, 1-2 munkanapon belül megkapod a visszaigazoló levelet az Online Konferenciáról.

Hol találod a videókat?

E-mailben pár perc múlva megkapod a linket a videókhoz. Külön vettük az előadásokat, hogy a lehető legkönnyebben tudj haladni, és egyből azokat a témákkal tudj kezdeni, amik a leginkább foglalkoztatnak. Jó tanulást kívánunk!

Hol találod a bónuszokat?

Ezen a linken eléred az összes bónuszt (kattints ide), de e-mailen is megkapod őket külön-külön.

Kártyás fizetés esetén

Ha a kártyás fizetést választottad, akkor hamarosan kapni fogsz egy e-mailt a részletekről, a bónuszokról és a csatlakozási linkről is. De addig is, itt van néhány információ az Új Kollégák Futószalagon Online Konferenciáról:

Ezeket a bónuszokat kapod meg

5 olyan bónusszal készültünk neked, amelyek megkönnyítik, hogy összerakd a saját, profin működő kiválasztási folyamatod, ami bármikor szállítja neked a legjobb jelölteket.

Bónusz #1

A konferencia videók

Odaadjuk neked a felvételeket, hogy bármikor vissza tudd nézni a legfontosabb részeket. 

ÉRTÉKE: 29.900 Ft

Bónusz #2

Szenvedélyes álláshirdetés minták

Folyamatosan gyűjtjük azokat az álláshirdetéseket, amik olyan jók, hogy mintaként szolgálhatnak. Ezt a gyűjteményt megosztjuk veled is, így többféle pozícióra találsz működő hirdetést. Ezen felül megkapod a mi korábbi álláshirdetés oldalainkat is, hogy könnyen le tudd modellezni a sajátod. 

ÉRTÉKE: 19.900 Ft

Bónusz #3

A SalesAutopilot és a DO! marketing kiválasztási folyamatának elmetérképe 

Szeretnéd magad előtt látni vizuálisan is, hogy milyen lépésekből áll egy profi kiválasztási rendszer? Most megkapod, hiszen ebben a bónuszban egy részletes elmetérképet adunk át neked, amely alapján mi is és a SalesAutopilot csapata is felépítjük a saját kiválasztási rendszerünket. Minden lépés részletesen, érthetően, előtted egy folyamatba foglalva!

ÉRTÉKE: 19.900 Ft

Bónusz #4

Pongor-Juhász Attila: Hogyan határozd meg, kik az A-osztályú munkatársak?

Attila egy olyan bónusszal szolgál neked, ami elképesztő módon megkönnyíti majd, hogy beazonosítsd, kik lesznek igazából a legjobb munkatársaid. A bónusz tartalmaz egy letölthető pdf-et hasznos gyakorlatokkal és egy hanganyagot, amelyből igazán megérted ennek a módszernek az összefüggéseit!

ÉRTÉKE: 19.900 Ft

Bónusz #5

Pongor-Juhász Attila: 4 dolog, amivel egy igazán jó munkatárs megváltoztatja az életed

És persze a céged életét is! Attilának szívügye a kiválasztás, és kidolgozott egy szuper módszertant arra, hogy valóban azt a kollégát találd meg, aki pontosan abban tud téged támogatni, amire aktuálisan szükséged van! A bónusz tartalmaz egy letölthető pdf-et hasznos gyakorlatokkal és egy hanganyagot, amely megváltoztatja azt, ahogy kollégákat keresel!

ÉRTÉKE: 19.900 Ft

Bónusz #3

30 perces ajándék konzultáció Ungvári Judittal

Ungvári Judit szervezetfejlesztő, üzleti coach, és abban segít a vállalkozóknak, hogy megszüntessék a fő problémáik valódi okait, és ezáltal sokkal elégedettebb, hatékonyabb és kipihentebb cégvezetők lehessenek.

Az elmúlt 5 évben eddigi munkáival több mint 50 vállalkozás, cégvezető és csapata életébe hozott fejlődést, amellyel ők a akár több száz ember életére lehettek hatással. 

ÉRTÉKE: 39.900 Ft