DO! marketing

"Kata kimaxolós" svédasztal

Elhoztam neked a legjobb képzési videóimat: Te féláron juthatsz szuper értékes tudáshoz, én pedig kimaxolom a KATÁt. Mit szólsz, áll az alku?

Beszéljünk őszintén!

Mindannyiunk életét befolyásolja így vagy úgy az új KATA törvény, ebben én is érintett vagyok.

A DO! marketing mellett van egy KATÁS vállalkozásom is, úgyhogy a törvényi változásokkal az én zsebemből is milliók esnek ki. Viszont amit lehet, azt még megteszem annak érdekében, hogy csökkentsem a veszteséget.

Szeretném még augusztus 31. előtt kimaxolni a KATÁm, úgyhogy kitaláltam valamit, amivel te is és én is jól járhatunk.

Hiszek abban, hogy most a legjobb befektetés az, ha önmagadba fektetsz, hiszen a tudásod senki nem veheti el tőled. Ha az egyetlen előnyöd az olcsóság, az a továbbiakban nem fog működni.

Ha azonban mindig egyre jobb munkát vagy képes letenni az asztalra, akkor a változtatások ellenére is talpon fogsz maradni. Van néhány olyan képzésem, amik egyenként is szuper értékesek, és most eléd tárom őket, mint egy jó kis svédasztalt. Azt választasz belőlük, amit akarsz, akár csak egyet, akár mindet kérheted, én pedig legalább 50% kedvezményt adok mindegyikre.

Miben segíthetek neked jobbá válni?​

Időmenedzsment

Most nem lesz elég, ha csak toldozod-foldozod a vállalkozásod hibát, könnyen lehet, hogy új alapokra kell helyezned az egészet.

Jobb ajánlattal állhatsz elő, és sokkal jobb vevőszerző folyamatokat építhetsz ki.

Időmenedzsment

Az új helyzet új feladatokat is hoz, villámgyorsan kell alkalmazkodnod a megváltozott körülményekhez úgy, hogy közben nem esel szét.

Ha jó az időmenedzsmented, akkor nem fogsz úszni a feladatokkal, ki tudsz lépni a tűzoltó üzemmódból és a jó vágányra állíthatod a vállalkozásod!

Időmenedzsment

A KATA törvénnyel jelentősen átalakul majd a piac, sokan lemorzsolódnak a konkurensek közül.

Ha te leszel az, aki képes betölteni az űrt az ügyfelek számára, akkor nyert ügyed van.

Ehhez azonban kell, hogy rád találjanak, ezért segítek abban is profi szinten magad tudd kezelni a Facebook hirdetéseidet, akár hirdetéskezelő szakember segítsége nélkül is.

Mókuskerékből Szabad Vállalkozó program felvételek​

Ez egy átfogó stratégiai képzés, amivel alapjaiban teheted helyre azokat a problémákat a vállalkozásodban, amik miatt most megrekedtél egy bevételi plafonnál. 

  • Új alapokra helyezzük a gondolkodásmódod, hogy ne tartsanak vissza többé a félelmeid és a korlátozó hiedelmeid. 
  • Segítek megtalálni a legjobb vevőköröd, szempontokat kapsz ahhoz, hogy ezután mindig tudd, kiktől várhatod a legjobb bevételt.
  • Kidolgozzuk a valaha volt legjobb ajánlatod, amivel becsábíthatod az új ügyfeleket, vásárlókat.
  • Segítek, hogy az ajánlatodat a legprofibb módon tudd tálalni a weboldaladon egy olyan értékesítési oldalon, ami tényleg működik. 
  • Megkapod a legjobb vevőszerző stratégiákat, amiket évek óta sikeresen használok én is és az ügyfeleim is. 
  • Beavatlak a profi Facebook hirdetéskezelésbe, hogy a saját kezedbe vehesd a forgalomterelést, vagy ellenőrizni tudd a hirdetéskezelőd. 
  • Megmutatom, hogyan írj olyan szövegeket, amik tényleg ütnek és hatásosak, szinte bármilyen kampányhoz vagy hirdetéshez.

A KATA kimaxoló kampányomban most óriási kedvezménnyel teszem elérhető annak a képzésnek a felvételeit, ami segít neked szintet lépni a vállalkozásodban.

Eredeti ár: 199.900 Ft

KATA kimaxolós kedvezménnyel: 99.900 Ft

Facebook Hirdetések Mesterkurzus

A Facebook Hirdetési Mesterkurzus egy 60+ videóból álló képzés, ami lefed minden apró részterületet, ami a legjobb hirdetési eredményekhez szükséges. 

Ne aggódj, ezt a monstrumot nem egyben kell feldolgoznod, 3-5 perces, könnyen emészthető videókat készítettünk, a főbb témákra csoportosítva, így ha csak 10 perced van rá, akkor is tudsz vele haladni. 

Ez egy komplett útmutató, bosszantóan hiányzó részletek nélkül.

Ez a képzés nemcsak aprólékos, de gyakorlatias is, mindent konkrétan meg tudsz nézni a Hirdetéskezelő felületén bemutatva, így akár le is tudod másolni a látottakat. Mégsem egy sima “kattintgatós” képzésről van szó, hiszen olyan gondolkodásmódot kapsz a videókból, amit bármikor, bármilyen kampányra rá tudsz húzni! 

Akár újonc vagy a Facebook hirdetések világában, akár régóta kísérletezel vele, erre a képzésre vártál, mert segíteni fog, hogy eligazodj a rengeteg beállítás és hirdetési lehetőség útvesztőjében. 

Eredeti ár: 49.900 Ft

KATA kimaxolós kedvezménnyel: 19.900 Ft

Íme a svédasztalod, amiből válogathatsz!​