fbpx

Egy felejthetetlen élő rendezvényre készülünk, segítesz nekünk?

Töltsük meg együtt a Marketing Évtervező Napot és vidd el a jegyár felét!

Videó lejátszása

Egy felejthetetlen élő rendezvényre készülünk, segítesz nekünk?

Töltsük meg együtt a Marketing Évtervező Napot és vidd el a jegyár felét!

Megvalósítunk egy álmot, leszel a részese?

November 15-én megrendezzük a Marketing Évtervező Napot a Lurdy Rendezvényközpontban, több száz résztvevővel, és közösen megtervezzük mindazt, ami ahhoz kell, hogy 2023 is ütős legyen bevétel szempontjából.

Ráadásul ez lesz az első olyan konferencia, amelynél a résztvevők fizethetnek akár utólag is, csak akkor, ha tényleg elégedettek!

Neked van egy kincset érő listád, nekünk van egy win-win ajánlatunk!

Meghívunk, hogy támogasd a rendezvényünket, cserébe te is nagyon jól járhatsz, mert megkaphatod a jegyek árának felét, cserébe a támogatásodért! Sőt, nem szokványos, de mi a helyszíni értékesítésből is jutalékot fizetünk neked. Ezen a rendezvényen egy 600.000 Ft + ÁFA értékű képzést fogunk értékesíteni, amiből 10% jutalékot fizetünk, így akár több százezres jutalék ütheti a markod. A részletekért nézd meg a videót, amit neked készítettem erről, lentebb megtalálod!

Mit kell tudnod a Marketing Évtervező Napról?

Ezt az eseményt elsősorban cégvezetőknek és marketingeseknek szerveztük, így ha az email feliratkozók között akadnak szép számmal, csak profitálhatsz, ha beszállsz partnernek.

Ez egy egész napos rendezvény lesz a Lurdyban, ennek megfelelően nem spórolunk sem a költségekkel, sem a szervezési munkával, a legjobbat akarjuk nyújtani a résztvevőknek.

A Marketing Évtervező Nap nem egy száraz előadásokból álló, fárasztó konferencia lesz, mindent bevetünk, hogy értékes és színes legyen a program.

Milyen programelemekre számíthatsz?

Szép számmal gyűlnek az ügyfél sikersztorik, amik nemcsak motiválóak, de elképesztően tanulságosak is! Ezekről maguk a résztvevők fognak beszámolni.

Készülünk izgalmas előadásokkal, hogy maximális értéket nyújtnuk, szó lesz például a vállalkozói gondolkodásmódról, az örökzöld vevőszerzésről, a kampányolásról és az éves marketingterv készítésről is, csakhogy a legütősebbeket említsük.

Felejtsük el a száraz elméletet, a résztvevőink ott a helyszínen dolgozni is fognak és a kész 2023-as marketing tervükkel a zsebükben mehetnek haza

Meglepetés programok is lesznek, mint például nyereményjáték sorsolás vagy díjátadó!

Lássuk a matekot!

Miért jársz jól, ha támogatsz minket?

Tudjuk jól, mekkora érték az, ha a követőid körében terjeszted a rendezvényünket, ezért nem is leszünk szűkmarkúak!

Nézd meg ezt a videót, amiben részletesen elmondom, mivel viszonozzuk a támogatásod:

A rendezvény ajánlása a lehető legkevesebb munkádba kerül majd!

Tudjuk, hogy az időd értékes, és rendkívül hálásak vagyunk neked, ha csatlakozol hozzánk a rendezvény kampányában. 

Szeretnénk annyira megkönnyíteni, leegyszerűsíteni és felgyorsítani számodra az egész folyamatot, amennyire csak lehetséges!

Ezért a kezed alá adunk kész mintaleveleket, amiket személyre szabhatsz, módosíthatsz, ha akarsz, de akár változtatás nélkül is kiküldheted őket.

Hogyan támogathatsz minket a kampányban?

A kampány során kétszer is emelünk a jegyek árán, és azt látnánk a leghatékonyabbnak, ha az ajánló leveleket ezekhez az árváltozásokhoz időzítenéd. Ha felhívod a követőid figyelmét, hogy már csupán éjfélig élhetnek a kedvezőbb árral, az jó apropót adhat a vásárlásra. Emellett szívesen vesszük azt is, ha a kampány zárónapján küldesz levelet. Természetesen akár több levelet is küldhetsz, ha belefér neked. 🙂

Mikorra érdemes időzítened a leveledet/leveleidet?

Október 18.

Ekkor emelünk először a jegyek árán, október 19-től 19.990 Ft + ÁFA helyett 24.990 Ft + ÁFA lesz a jegy ára.

Október 25.

Ez lesz a következő fontos dátum, október 26-tól 24.990 Ft + ÁFA helyett 29.990 Ft + ÁFA lesz a jegy ára.

November 3.

Tervezetten ekkor zárjuk le a jelentkezést, bár az eddig elkelt helyek függvényében lehetséges, hogy erre hamarabb sor kerül.

Ezzel a rendezvénnyel nem fogsz “leégni a listád előtt”

Sőt, aki eljön, hálás lesz neked az ajánlásért! Miért?

Ugyan nem a rendezvényszervezés a fő profilunk, de az elmúlt években összehozott élő események, találkozók és programok kivétel nélkül szuperül sikerültek!

A résztvevőink imádták az egészet, a hangulat szuper volt, és mindig értékes tudással, „aha”-élményekkel távoztak a résztvevőink.

A rendezvényszervezés során évek óta külön hangsúlyt fektetünk az alábbiakra:

20220711-DOMarketing-MM-Robinson-78

Szavak helyett beszéljenek a videók!

Nézd meg korábbi eseményeinken készült videóinkat és, kóstolj bele abba a hangulatba, ami a Marketing Évtervező Nap résztvevőire vár 2022 november 15-én! 

Belső Kör Mastermind

“Domán Zsolt nagyon felkészült szakember, nemcsak szakmailag, de belőled is felkészül. Ő az, akire bátran rábízhatod magad. “

Új Vevők Futószalagon Program

“Domán Zsolt nagyon felkészült szakember, nemcsak szakmailag, de belőled is felkészül. Ő az, akire bátran rábízhatod magad. “

Belső Kör Mastermind

“Én azt imádom veletek kapcsolatban, hogy egyrészt tanítotok marketing stratégiát, amit az ember megért, utána mondtok rá konkrét példákat, majd konkrét lépéseket, és a megvalósításban is végig fogjátok a kezünket.”

Új Vevők Futószalagon Program

“Domán Zsolt nagyon felkészült szakember, nemcsak szakmailag, de belőled is felkészül. Ő az, akire bátran rábízhatod magad. “

Egy ráadás marketing ínyenceknek:

A rendezvény után meghívunk egy zárt körű mastermindra!

Reméljük, hogy szimpatikusnak találod a teljes koncepciót és örömmel vágsz bele az együttműködésbe!

Arra gondoltunk, hogy nemcsak anyagilag honorálnánk a segítséged, hanem egy kis szakmai ínyencséggel, ami legalább ennyire értékes!

Ha velünk tartasz a programban, szeretnénk meghívni téged egy zártkörű mastermind-ra, amely során megosztanánk egymással a kampánytapasztalatokat és a tanulságokat. Kincset érő alkalom lesz!

Hogyan lehetsz a partnerünk a rendezvény megtöltésében?

Ha támogatnád a Marketing Évtervező Nap megszervezését, akkor kérlek regisztrálj az alábbi űrlapon.
Ha bármilyen kérdésed van, írj a somogyi.szilvia@domarketing.hu-ra készséggel válaszolunk!