Nem csak túlélő, hanem hógolyóként növekedő bizniszt és profitot szeretnél 2023-ban is?

( II. Online Vevőszerző Fesztivál, csak regisztrálnod kell)

2023. április 19. 10:00 - 16:00

Még ennyi időd van jelentkezni:

Shortcode

(ha nem működik a gomb, görgess lejjebb!)

1 nap alatt közösen megtervezzük, hogyan tudsz a mostani inflációs helyzetben is könnyen vevőket szerezni!

Az Évtervező Napon hasznos letölthető sablonokat kapsz a tervezéshez!

Ezen a napon nem csak ülsz és hallgatod majd az előadásokat, hanem menet közben tényleg közösen fogunk tervezni. Több napnyi munkát megspórolhatsz magadnak, ha eljössz az online évtervező napra! 

A Vevőszerző Fesztivál során értékes ajándékokat is nyerhetsz!

A résztvevők között a nap folyamán olyan értékes ajándékokat fogunk kisorsolni, amelyek extra löketet adnak a vevőszerzésednek!  Nézd meg, milyen ajándékok várnak rád!

Ha mindez érdekel téged, akkor jelentkezz az április 19-én élőben zajló, teljesen INGYENES II. Online Vevőszerző Fesztiválra!

Még ennyi időd van jelentkezni:

nap
óra
perc
másodperc
nap
óra
perc
mp
+ 10
Ennyien követik a leveleimet az online marketingről

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁS UTÁN!

Az egész nap során azon fogunk dolgozni, hogy jelentősen megnöveljük a vállalkozásod 2022-es árbevételét!

Ezek nem csak elméleti előadások lesznek, élő magyar példákból tanulsz és tartunk kérdezz-feleleket is!

10:00-kor kezdünk, és kb. délután 16 óra körül végzünk, a nap végén pedig lesz lehetőséged személyesen is kérdezni, így biztosan kipipálhatsz egy újabb megoldandó kérdést, és folyamatosan haladsz előre.

Nyerj értékes ajándékokat a nap során!

Az Online Vevőszerző Fesztivál napján többször is sorsolunk!

Amit nyerhetsz:

Az Online Vevőszerző Fesztivál napján többször is sorsolunk!

Amit nyerhetsz:

 – 3 db Új vevők Futószalagon könyvet (színes, több mint 300 oldalas gyakorlati útmutatót kapsz a könyvben, hogy hogyan építsd fel a vevőszerző folyamatod)

 – 3 db DO! marketing Klub 1 havi ingyenes előfizetést (több mint 80 tananyaggal és kiépített Sikerúttal mutatjuk meg neked a pontos irányt: a “3 lábú vevőszerző rendszert”, ami a legrövidebb út a kiszámítható vevőszerzéshez)

5 db Pongor Publishing könyvcsomagot is!

Egy olyan színes-szagos, több, mint 300 oldalas gyakorlatias könyvet kapsz a kezedbe, amely a kezedbe adja a vevőszerzés mesterhármasát, és segítségével könnyedén felépítheted a saját vevőszerző futószalagodat.
Megosztjuk veled 20+ hazai vállalkozó esettanulmányát is, így életszerű, kézzelfogható példákból tanulhatsz!

Több, mint 80 tananyaggal és kiépített Sikerúttal mutatjuk meg neked a pontos irányt: a “3 lábú vevőszerző rendszert”, ami a legrövidebb út a kiszámítható vevőszerzéshez. Akár a legelső lépéseknél jársz a vállalkozásodban, akár már rutinos róka vagy, a Klub az a térkép, amellyel lerövidítheted a céljaidhoz vezető utat!

Pongor-Juhász Attila 7 üzleti bestseller szerzője, és Magyarországon először ő kezdett el foglalkozni az önjáró vállalkozás, mint üzleti modell és gondolkodásmód megismertetésével, valamint ő a megálmodója és személyes trénere az Elit Coaching és Masters Club éves mentor programjainak, ahol ebben a szellemiségben teszi jobbá hazai vállalkozók életét azzal, hogy segít nekik kilépni a vállalkozói mókuskerékből.

Ha úgy szeretnél vállalkozást építeni, és egyre magasabb babérokra törni, hogy közben megtartod a munka-magánélet egyensúlyát; akkor még egy súlyos indokunk van arra, hogy végig maradj és részt vegyél a sorsoláson!

Ezeket a könyveket kapod meg a könyvcsomaggal:

  • Verne Harnish: Rockefeller Üzleti Gondolkodása – avagy a három tartós vállalkozói profitot biztosító szokás
  • Bob Burg, John David Mann: Adakozó – Ez nem rólad szól!
  • Feargal Quinn: Bumeráng Értékesítés
  • Robert G. Allen – Mark Victor Hansen: Az egyperces milliomos – Egyperces gyakorlati praktikák a pénzügyi függetlenséghez
  • Pongor-Juhász Attila: Időmilliomos

Ahhoz, hogy megnyerhesd az ajándékok egyikét, jelentkezned kell az Online Vevőszerző Fesztiválra. A nyereményeket azok között fogjuk kisorsolni, akik végig velünk tartanak a Vevőszerző Fesztiválon az online térben, ezért fontos, hogy TE is jelen legyél az előadásokon. Többször is sorsolunk a nap folyamán, és ha te vagy az egyik szerencsés kiválasztott, akkor már csak jelezned kell nekünk, hogy kéred az ajándékod! 🙂

Miért bízhatsz meg Domán Zsoltban?

Ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatok.

Ami a legfontosabb:

nem a semmiből találgatok.

Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel

Több ezer vállalkozónak segítettem már online és könyves formátumban, de személyesen is több száz ember kért tőlem tanácsot az online vevőszerzéshez.