Köszönjük a bizalmad! Cserébe segíthetünk személyesen neked?

Köszönjük a bizalmad! Cserébe segíthetünk neked ingyen?

A videót email-ben elküldtük, de van itt valami, amit látnod kell: ha szeretnéd, személyesen segítünk neked kiszámolni a webinárjaid megtérülését!

Mekkora profitot hozhat neked egy webinár?

30 perc alatt megtudhatod, hogyan építsd fel a saját webináros futószalagod, és mennyit hozhat a konyhára!

Tudd meg, hogy mennyi bevételt érhet el a te vállalkozásod webinárokkal!

Az ajánlat csak 24 óráig érvényes!

óra
perc
másodperc
Lejárt a lehetőséged!

Egy különleges ajándék neked!

30 perces ingyenes konzultáció, hogy végre tukmálásmentes, profi folyamatod legyen az új vevők megszerzésére!

Nincs több nyomulás!

Megmutatjuk, hogyan érheted el, hogy a webinárod nézői úgy érezzék, a jogos tartozásukat törlesztik azzal, hogy vásárolnak tőled.

Azonnal bizalmat építhetsz

Mindössze 1 óra alatt felépítheted a saját, sziklaszilárd szakértői státuszod, ha követed a tippjeinket a webinár felépítésére, amiket részletesen átadunk neked egy Zoom konzultáció keretében.

Folyamatosan jönnek az új vevők

Ha követed a tippjeinket, a webinárjaid tucatjával hozzák az új vevőket. Imádni fogod az egész folyamatot, mert tudni fogod, minden alkalom, amikor leülsz a gép elé, pénzt hoz!

Neked találtuk ki az ajándékunkat?

Mindenképpen neked való, ha nem kezdő vállalkozó vagy,
már voltak és vannak is ügyfeleid.

Több vevőre lenne szükséged?


Kinek nem? Az már nehezebb kérdés, hogyan érd el. Mi tudjuk a választ, és segítünk, hogy akár több száz potenciális vásárló figyeljen rád egy órán át. Ha lenne tered élőben megválaszolni a vásárlást gátló kérdéseket, szerinted hányan mondanának igent a termékedre?

A letölthető csalikkal nem érsz célt?

A csali szuper módszer a listaépítéshez, de önmagában kevés. Soha nem tudsz vele olyan mély hatást, és annyi azonnali értékesítést elérni, mint egy profi webinárral. Persze nem mindegy, milyen az a webinár, de épp ebben tudunk segíteni.

Nagyobb értékű terméket szeretnél eladni?

Nincs is jobb folyamat egy drága ajánlat értékesítésére, mint a webinár. Miért? Ha bizalmat tudsz építeni, akkor könnyebben fogsz tudni eladni is. Mi vezethetne a legkevesebb kockázattal és legköltséghatékonyabban a bizalom kiépítéséhez, ha nem a webinár, ahol magadat és az általad nyújtott tudást, lehetőségeket is be tudod mutatni?

Hiába posztolsz naponta mégsem jönnek a vásárlások?

A legtöbb vállalkozót nyomasztja a posztolási kényszer, még akkor is, ha érzik, hogy bizony nem ez az a csatorna, ami tucatjával hozza a vásárlókat. Miért tennéd az idődet feleslegesen olyasmibe, ami alig csepegtet eredményt? Nem lenne jobb azzal foglalkozni, ami azonnali bevételt hoz? Amire a posztok nem képesek, azt megadja neked a webinár!

30 perces ingyenes konzultáció,

amikor csak rád figyelünk

Mire számíthatsz a konzultáción?

Ez nem egy sales hívás lesz és nem is semmitmondó csacsogás sablonokkal. Személyre szabottan veled fogunk foglalkozni, megismerjük előtte a vállalkozásod, és már kész tervvel, tippekkel állunk elő a beszélgetés során. 

Három hasznos témát is fel fogunk vetni, ezekre számíthatsz:

6 verhetetlen érv,

amiért neked is érdemes felépítened a saját futószalagod

Hiteles szakértővé válhatsz a vevőid szemében

Értékes tartalmú webinárokkal bemutathatod a szakértelmedet, mellyel az üzleti hitelességedet is növeled. Ez a bizalomépítés pedig vásárlásokban fog megtérülni!

Közvetlen kapcsolat az érdeklődőiddel


Az élő webinárokon kincset érő tapasztalatokat szerezhetsz a vsásárlóid gondolkodásáról, kételyeiről.  Ők pedig választ kaphatnak a felmerülő kérdéseikre, amiket megválaszolva a vásárlás irányába billentheted őket.

Nagyobb elérés bárhol a világon

A webináriumok által több száz, de akár több ezer embert is elérhetsz egyszerre, függetlenül attól, hogy fizikailag éppen hol tartózkodnak, könnyedén csatlakozhatnak az online eseményhez.

Megmutathatod a terméked igazi értékét

Az értékes tartalom mellett a terméked vagy szolgáltatásod bemutatására is lehetőséged nyílik, így a potenciális ügyfelek jobban megérthetik, miért a te ajánlatod a legjobb választás számukra. 

Visszanézhető tartalom

 

A webináriumokat rögzítheted, így azok, akik nem tudtak részt venni az élő eseményen, később is hozzáférhetnek a tartalomhoz és persze vásárolhatnak is!

Költséghatékony megoldás

Mivel online, mégis személyes eseményről van szó, jóval költséghatékonyabb, mint egy hagyományos rendezvény vagy konferencia. A kockázatod, a szervezési költséged kisebb, a megtérülés pedig sokkal nagyobb lehet. 

Biztosan tudunk neked segíteni a konzultáción, ha...

Bármilyen szolgáltatást értékesítesz

Nyelviskola, fitnessz stúdió, állatorvosi szolgáltatás, könyvelés, pénzügyi tanácsadás - szinte bármilyen sok embert kiszolgáló szolgáltató bizniszre fel lehet építeni az általunk tanított rendszert.

Online tanító vállalkozásod van

Könyv, videókurzus, hanganyag, PDF, előfizetéses rendszer, online kurzus - ha információból, tudásból élsz, akkor ez a konzultáció és a webináros futószalag tökéletes lesz neked!

Online marketing kivitelező vagy

Ha honlapkészítéssel, hirdetéskezeléssel, marketing stratégia készítésével vagy szövegírással foglalkozol, akkor neked még nagyobb ellenséged az idő, ráadásul kulcsfontosságú, hogy milyen minőségű ügyfelekkel dolgozol. A konzultáción átadott tudással rövid időn belül sokkal kevesebb, de nagyságrendekkel jobban fizető ügyfelekkel töltheted meg a naptárad.

Nem tucat terméket értékesítő webshopod van

Ha nem fénymásolópapírt vagy fakanalat árulsz, amit bármelyik sarkon be lehet szerezni, hanem hajlandó vagy tanulni és felvenni a szakértő szerepét, akkor webshopos vállalkozóként is működik neked ez a vevőszerző modell.

Kivel fogsz konzultálni?

Akivel a konzultáción találkozhatsz:

Vajda Emese
Mesi több mint 4 éve erősíti a DO! marketing csapatát, mondhatni a jobbkezem.

Összességében már több mint 8 éve dolgozik marketingesként, a DO! marketingben pedig több, mint 250 vállalkozónak segített már sikerre vinni a terveiket. Jól átlátja, hogy mi az, ami működik és ami nem, így azonnal javaslatokat tud tenni ötleteid kivitelezésére vonatkozóan és őszintén megmondja, ha valami csak kidobott pénz lenne.

35+ webinár folyamatot hozott már létre a technikai háttértől kezdve, a hirdetéseken át egészen a moderálásig.

Ha kihagyod, nem pótolhatod!

Mennyibe kerülne egy konzultáció?​

Mondhatjuk úgy, hogy megfizethetetlen. 🙂 Most már évek óta nincs lehetőséged konzultációra befizetni, ezért ez egy különleges, mondhatni elő karácsonyi ajándék most neked!

Miért adjuk mégis most ezt ingyen?​

Célunk, hogy a vállakozóknak megmutassuk, hogy mekkora lehetőség rejlik a webinárokban. Alapelvünk a futószalagokra alapuló vevőszerző rendszerek, melyek közül a webinár az a típus, ami a legtöbb vállalkozás számára kiaknázható, mégis kevesen élnek vele vagy feladják az első kudarc után.

Az ajánlat csak 24 óráig érvényes!

óra
perc
másodperc
Lejárt a lehetőséged!

Jelentkezz a szakmai konzultációra!​

30 perc alatt feltárjuk a webinár alapú vevőszerzési lehetőségeket a cégedben!

Erre számíthatsz a jelentkezés során:

1. Miután megadod az alapadataidat, megjelenik még pár szakmai kérdés a következő oldalon. Kérünk mindenképp válaszold meg őket, ez segíteni fog nekünk a konzultációs felkészülésben.

2. A rendszer felkínálja a telefonos beszélgetéshez az időpontfoglalási lehetőséget. Válaszd ki mikor hívjunk.

3. Amikor eljön a választott időpont, 30 percben átbeszélheted a vállalkozásod jelenlegi helyzetét és a jövőbeli fejlesztési lehetőségeit.

Neked való a konzultáció, ha:

Nem neked való a konzultáció, ha:

Te miért nem vágsz bele?

Az én bizniszem más, úgyse működik, amit mondasz...

Két lehetőséged van, ha ez jár a fejedben:

a) Továbbra is elhiszed ezt a tévhitet, ugyanazt csinálod, mint eddig és reménykedsz a más/jobb eredményekben. Nem akarok szemtelenkedni veled, csak támaszkodom az előttem élt óriások vállára: Einstein szerint ez az elmebaj definíciója.

b) Naná, hogy működhet nálad is, ha hajlandó vagy elengedni ezt az “én bizniszem más” mantrát. Tudod, jellemzően annyit veszünk ki a dolgokból, amennyit belerakunk.

Félek kamera elé állni…

Teljesen természetes, ha nem érzed magad komfortosan a kamera előtt, ezzel nem vagy egyedül, viszont emiatt még nem kell lemondanod a legnagyobb eredményt hozó futószalagról.

Több olyan opciót is tudunk tanácsolni, melyekkel leküzdheted a félelmedet vagy elkerülheted a szereplést.

Én már próbáltam, de belebuktam…

Elsőre csak keveseknek sikerül az elképzeléseiknek megfelelő eredményt elérni.

Ahhoz, hogy ez a futószalag pénztermelő legyen fejlesztést igényel. Fejleszteni pedig csak tapasztalatok alapján tudsz. Ha arra figyelsz, hogy mit tanulhatsz egy-egy kudarcból vagy kudarcnak ítélt helyzetből, akkor a következő alkalom már határozottan jobb lesz.

De fontos, hogy ez egy folyamat, nem 5 perc alatt tökéletesre faragható rendszer. Ahogy a szépírást is alapjaitól gyakoroltad gyerekként, úgy kell webinárokat is fejlesztened. Lépésről lépésre.

Nem tudom hogyan vágjak bele…

Pont ezért van a konzultáció! Segítünk, hogy elindulhass ezen az úton, hiszen az kezdés senkinek sem megy egy csettintésre. Amit most még nehézségnek látsz, az a 30 perces konzultáció után egy apró kis lépcsőfok lesz csupán a sikerhez vezető úton.

Maradtak még kérdéseid?

Összegyűjtöttük neked a leggyakrabban előforduló kérdésekre a válaszainkat, olvasd el!

Ha pedig nem találod a kérdésed, írj nekünk a hello@domarketing.hu címre és segítünk!

A konzultációt Zoom-on keresztül fogjuk megtartani. Az általad választott időpontban Emesével minden fontos elemet megbeszéltek a webináros futószalagoddal kapcsolatban. 

Ha semmiképpen sem tudsz részt venni a konzultáción, akkor a hello@domarketing.hu e-mail címre írj egy üzenetet “Konzultációs időpont törlése” tárggyal.

Lemondás esetén sajnos nem tudunk új időpontot biztosítani.

Erre a konzultációra mi fogunk inkább készülni a cégedből, azonban ha vannak olyan kérdéseid, amelyek foglalkoztatnak a webinárral kapcsolatban, azokat jó, ha összeírod. 

Csak arról gondoskodj, hogy ezt a 30 percet nyugodtan tudd eltölteni.

Először megismerjük alaposabban a vállalkozásodat és a céljaidat, majd kiszámoljuk, hogy milyen bevételre számíthatsz.

Ezután beszélgetünk a lehetőségeidről, folyamatokról, kulcselemekről. Átbeszéljük a félelmeid és kérdéseidet is.