Hatékonyan csinálod a marketing tervezést, vagy leköröznek a konkurenseid?

Tudd meg: töltsd ki a felmérésünket garantált ajándékért!

Adj nekünk 3 percet, cserébe nemcsak infót kapsz, hanem 3 ajándék közül választhatsz!

Te melyiket választod?

Ha választottál, csak annyit kell tenned, hogy kitöltöd a kérdőívet, bejelölöd benne, melyik ajándékot kéred, mi pedig gondoskodunk arról, hogy eljusson hozzád. 🙂

Köszönjük, hogy segítesz nekünk a közös sikerünk elérésében. Ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot a hello@domarketing.hu email címen!

Miért készítjük ezt a felmérést?

Ne feledd: ha részt veszel a felmérésben, te is megkapod majd tőlünk a felmérés eredményeit, ami segít rálátnod arra, hogy hogyan is állsz az évtervezéssel.

Még ennyi időd van kitölteni a kérdőívet:

nap
óra
perc
másodperc

Hallottál a 2 napos Marketing Évtervező Táborunkról?

Idén novemberben 2 napos Marketing Évtervező Táborral készülünk nektek, ahol nem csupán érdekes előadásokat hallgathatsz meg, hanem konkrétan megtervezheted vállalkozásod következő évét! 

Számtalan tippet kaphatsz más vállalkozóktól is, kapcsolatokat építhetsz és kiállítóink közt rátalálhatsz legújabb partneredre is.

Ha nem szeretnél lemaradni az esemény részleteiről, akkor a kérdőív alján ne felejtsd el bepipálni, hogy kéred az INGYENES bevételnövelő leveleket is!

Miért bízhatsz meg Domán Zsoltban?

Ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatok.

Ami a legfontosabb:

nem a semmiből találgatok.

Tanácsadóként látom mi a különbség a sikeres és sikertelen próbálkozások között, mert aktívan dolgozom együtt az ügyfeleimmel

Több ezer vállalkozónak segítettem már online és könyves formátumban, de személyesen is több száz ember kért tőlem tanácsot az online vevőszerzéshez.