opened-ai-chat-laptop

Ingyenes ChatGPT parancssor vár, görgess lentebb!

írj úgy, mint a

profik

szöveg?

startup-gd7aa223b9_1280
woman-g2452b8abf_1280
ChatGPT

Írj profi hirdetésszövegeket a ChatGPT-vel!

Most INGYEN odaadjuk az egyik legjobb Facebook hirdetés parancssorunkat hozzá!

Még mielőtt nekikezdesz a parancssorhoz

Hogyan használd?

Felkészültél? Akkor görgess lentebb!

Készen állsz rá, hogy megnézd, mire képes egy profin összerakott ChatGPT parancssor?​

Nézd meg ezt a videót, ahogy lefuttatjuk az egyik Facebook hirdetés parancssorunkat!

Ha Te is szeretnéd megzabolázni a mesterséges intelligenciában rejlő végtelen lehetőségeket, akkor olvass tovább!

Egyszerű modell – szabd testre az alábbi sablont és már használhatod is!

1. lépés: regisztrálj a ChatGPT oldalon és fizess elő a 4.0 verzióra mindössze 20 dollárért!

2. lépés: Ezt a parancssort másold be neki ->

Kérlek, megadott információk alapján segíts egy Facebook hirdetés megírásában úgy, hogy profi marketing szövegíróként viselkedsz. Kérlek, használj végig tegeződő és közvetlen stílust.

A hirdetés írásakor támaszkodj az alábbi információkra, de a szövegben ne ezeket használd szó szerint, hanem bátran írj könnyed, hatásos, néhol humoros szöveget. 

[ideális vásárlód] = Olyan kisvállalkozók, akik szeretnének több vevőt, több profitot és több szabadidőt. Jelenleg kevés a hírlevél feliratkozója és szeretné növelni a listája méretét. 

[ideális vásárlód problémája] = Tudja, hogy egy jó hírlevéllel sokkal több vásárlást el tudna érni, viszont jelenleg nincs még erős hírlevél listája. 

[ajánlatod] = Egy konkrét, 6 pontos csekklista, amelynek segítségével bármikor könnyedén meg tudod alkotni a saját csalidat.

[ajánlatod ígérete]= A profi hírlevelezéshez profi csalira van szükséged. Ebben a tanulmányban ezt csontozzuk ki, méghozzá egészen a velejéig. Megtanulhatod, hogyan duplázd meg a feliratkozóid számát. 

[elérni kívánt állapot] = sokkal több feliratkozó által magasabb bevételt érhet el, amivel végre elégedett lesz vállalkozóként.  

[ajánlatod előnyei]= 12 db MAGYAR, élő példával, különféle iparágakból, amelyek konkrét iránymutatást adnak Neked a saját csalid elkészítésénél.

[ajánlatod tulajdonságai] = Letölthető ingyenes esettanulmány, 12 magyar példával, amelyek alapján felépítheted a tökéletes csalidat, amivel megduplázhatod a feliratkozóid számát. 

[akiknek az ajánlatod szól] = olyan céltudatos és tettre kész vállalkozók, akik szintet akarnak lépni a bevételükben, kontroll alatt akarják tartani a marketinggel elért eredményeiket, sikeresen akarnak bevételt szerezni a hírlevél listájukból

[ajánlatod oldala] = https://domarketing.hu/a-tokeletes-csali-6-titka

[C1] => Írj 5 különböző figyelemfelkeltő, kattintásokat maximalizáló főcímet a hirdetésnek, ami maximum 40 karakter. A főcímek írásakor válassz a következő lehetőségekből: épüljön valamilyen előnyre, ami az olvasónak fontos, vagy keltsen kíváncsiságot, vagy villantson fel egy újdonságot, vagy kínálja fel egy izgalmas történet lehetőségét. A főcím lehet egy kérdés, vagy a izgalmas kijelentés. Tartalmazhat számot, de mindenképpen tartalmazzon emojit. Jelöld ezeket #Főcím címkével!

[C2] => Fogalmazz meg 3 különböző elsődleges szöveget úgy, hogy mutasd be egy mondatban az [ajánlatod], mint [ideális vásárlód problémája] lehető legjobb megoldása. Legyél kreatív a megfogalmazásban. Az elsődleges szöveg végére fogalmazz meg egy olyan, CTA-ként is használható kijelentést, amely megerősíti [ideális vásárlód]-ban, hogy neki való [ajánlatod] és azonnali cselekvésre szólít fel. Az elsődleges szöveg legfeljebb 400 karakter legyen. Jelöld ezeket #Elsődleges szöveg címkével!

[C3] => Készíts 5 darab leírást, ami a főcím kiegészítéseként fog megjelenni. Ehhez fogalmazz meg egy olyan, CTA-ként is használható kijelentést, amely megerősíti [ideális vásárlód]-ban, hogy neki való [ajánlatod]. Legfeljebb 35 karakter legyen! Jelöld ezeket #Leírás címkével!

Futtasd a parancsokat [C1] [C2] [C3] 

Az eredmény: minden fontos szöveget, ami egy kampányhoz kell, legenerálhatsz órák alatt, ráadásul szemmel látható összeget spórolhatsz a saját munkaidődön és a kollégáid, kivitelezőid munkaidején is.

Szeretnél nemcsak egy hirdetést, hanem a teljes kampányod szövegét ekkora fénysebességgel megírni? 
Akkor csapj le a ChatGPT Mesterkurzusunkra, bevezető áron!

Te is álmodoztál már arról, hogy milyen lenne, ha gombnyomásra születnének zseniális szövegeid?

A titok a ChatGPT használatában rejlik!

Mit kapsz a ChatGPT Szövegíró Mesterkurzusban?​

60+ oldalas tudásanyag, 10+ év szövegírói tapasztalatával, 100+ munkaórával

Eredeti terjedelme könyvként, amit egy 8 részes kurzussá tagoltunk, hogy még könnyebben használd a ChatGPT-t.

10 Facebook hirdetési parancssor

Összeszedtük neked a leggyakrabban használt szövegírási formuláinkat, és ezekből alkottuk meg azokat a parancssorokat, amelyekkel ütős hirdetéseket írhatsz percek alatt!

1 sales oldal + 2 feliratkozó oldal parancssor

Ha ezeket a parancssorokat használod, többé nem kell napokig vesződnöd az értékesítési oldalad, vagy a webinárra, illetve letölthető csalira írandó feliratkozó oldalaid szövegeivel! Kipróbáltuk, leteszteltük, nekünk működik és Neked is fog!

9 értékesítési e-mail parancssor a legfontosabb kampányaidhoz

Bármilyen apropóból indítasz ezentúl kampányt, villámgyorsan megkaphatod a kampánylevél sorozatodat, töredék idő alatt!
Nem kell szövegíróra várnod!EXTRA: használati útmutató, belsős tippjeink

A képzés ezzel válik teljessé, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban zseniális szövegeid szülessenek, ne csak gagyi próbálkozások. Hidd el, több mint 100 órát áldoztunk arra, hogy ez a kurzus létrejöjjön, jópár buktatóba belefutottunk a ChatGPT használata közben, így neked már nem kell! 🙂

+60 oldalnyi segítség!

Milyen szövegeket tudsz majd megírni a ChatGPT szövegíró Mesterkurzus segítségével?